Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ved Babylons floder

- Fortiden indhenter dig altid

Bag om Ved Babylons floder

Da en tidligere PET-ansat findes brutalt myrdet i USA, iscenesat som Edvard Munchs maleri Skriget, sendes et hold danske efterforskere afsted for at samarbejde med FBI om at opklare mordet. Wonderkid Maya Winther, en ung, ambitiøs og rapkæftet politiassistent med speciale i kriminologisk psykologi, er en del af det danske hold ledet af Vicepolitiinspektør Peter Arendt. Maya er knap trådt ud af flyveren, før hun udfordres og testes af den flotte, karismatiske FBI-agent Jack DeLuca, der ikke har meget til overs for kriminalpsykologi og profileringseksperter. Samtidig kæmper Maya med at tøjle spøgelserne fra sin fortid. Efterforskningen tager en uhyggelig drejning, da en person fra efterforskningsgruppen myrdes. Også denne gang er liget og gerningsstedet iscenesat som et kendt maleri, og det står klart for alle, at der er tale om en udspekuleret og intelligent seriemorder, hvis motiv trækker tråde tilbage til et glemt og dystert kapitel i USA’s historie. Ved Babylons floder er en spændende pageturner, der indeholder alle ingredienserne til en fantastisk krimi: Mord, spænding og romantik. Persongalleriet er spækket med interessante og viljestærke karakterer, ikke mindst FBI-agenten Jack DeLuca, der ligesom Maya er mærket af fortiden. Bogen er velskrevet med et tvist af humor og tager fat i vigtige og relevante emner som raceadskillelse, overgreb og sorgen ved at miste en, man elsker. Krimien tager udgangspunkt i den autentiske beretning om den lille ø, Malaga Island, ved Maines kyst i USA, og debutforfatter Malene Klein har lavet et fantastisk researcharbejde for at finde frem til alle de uhyggelige, historiske detaljer, der danner grundlag for bogen. Ved Babylons floder er første del af en planlagt serie om politiassistent Maya Winther.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793695429
 • Udgivet:
 • 9. August 2021
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Ved Babylons floder

Da en tidligere PET-ansat findes brutalt myrdet i USA, iscenesat som Edvard Munchs maleri Skriget, sendes et hold danske efterforskere afsted for at samarbejde med FBI om at opklare mordet. Wonderkid Maya Winther, en ung, ambitiøs og rapkæftet politiassistent med speciale i kriminologisk psykologi, er en del af det danske hold ledet af Vicepolitiinspektør Peter Arendt.

Maya er knap trådt ud af flyveren, før hun udfordres og testes af den flotte, karismatiske FBI-agent Jack DeLuca, der ikke har meget til overs for kriminalpsykologi og profileringseksperter. Samtidig kæmper Maya med at tøjle spøgelserne fra sin fortid.

Efterforskningen tager en uhyggelig drejning, da en person fra efterforskningsgruppen myrdes. Også denne gang er liget og gerningsstedet iscenesat som et kendt maleri, og det står klart for alle, at der er tale om en udspekuleret og intelligent seriemorder, hvis motiv trækker tråde tilbage til et glemt og dystert kapitel i USA’s historie.

Ved Babylons floder er en spændende pageturner, der indeholder alle ingredienserne til en fantastisk krimi: Mord, spænding og romantik. Persongalleriet er spækket med interessante og viljestærke karakterer, ikke mindst FBI-agenten Jack DeLuca, der ligesom Maya er mærket af fortiden. Bogen er velskrevet med et tvist af humor og tager fat i vigtige og relevante emner som raceadskillelse, overgreb og sorgen ved at miste en, man elsker.

Krimien tager udgangspunkt i den autentiske beretning om den lille ø, Malaga Island, ved Maines kyst i USA, og debutforfatter Malene Klein har lavet et fantastisk researcharbejde for at finde frem til alle de uhyggelige, historiske detaljer, der danner grundlag for bogen.

Ved Babylons floder er første del af en planlagt serie om politiassistent Maya Winther.

Brugerbedømmelser af Ved Babylons floder

 • Jørgen H. 21. September 2021

  Rigtig positiv oplevelse med en spændende hovedperson som har sine problemer undervejs med en mandlig kollega. Men fin læseoplevelse

 • Krimiormen s. 20. August 2021

  Jeg måtte vente rigtig længe på ”Ved Babylons floder” da posten ikke leverede mit første eksemplar. Men lad mig sige, med det samme. ”Ved Babylons floder” var bestemt værd at vente på. Historien lægger ud med, at efterforsker Maya Winther er ved at gøre klar til, at hænge sig i en forlængerledning.

  Sideløbende med opklaringen bliver læseren indført i øens historie 100 år tidligere. En temmelig interessant vinkel. Divisionschefen for FBI Elizabeth Reed tager imod holdet da de ankommer til USA. Det skal dog snart vise sig at den faktiske chef er den karismatiske FBI-mand Jack DeLuca.

  ”Ved Babylons floder” er en fantastisk debut, der evner at fastholde læseren i spænding fra første side og hele vejen igennem fortællingen. Malene Klein evner virkelig at spinde sin egen fantasi sammen med historiske begivenheder og steder fra virkelighedens verden.


Find lignende bøger
Bogen Ved Babylons floder findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.