Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Vild saft af Adam Engel

Vild saft

- på urter, bær og blomster sanket i den danske natur

af Adam Engel
Bag om Vild saft

I den vilde, danske natur kan man sanke bær, frugter, urter og blomster, der giver de mest fantastiske og læskende safter eller varme og dybe toddyer. Vild saft indeholder opskrifter på disse safter og toddyer lavet på vilde bær og urter, inddelt efter årstidernes udbud i skov og krat. Bogen er også en kilde til en udvidet forståelse af den vilde, danske natur og dens brugsværdi i køkkenet. Fortællingen om den vilde natur og sæsonerne kombineres med overskuelige opskrifter på både traditionelle safter og mere udfordrende cocktails, hvor forskellige smagsindtryk fra den vilde natur er nøje afstemt. Forfatteren er tidligere restaurantchef og nuværende hotelbestyrer, Adam Engel, der har testet og smagt sig igennem den vilde naturs brug i alt fra cocktails til gryderetter, og brugen af gamle sylte- og saftmetoder. Bogen bygger videre på denne viden, og gør den håndgribelig og brugbar for både den naturglade børnefamilie og den erfarne ”sanker”.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740612196
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 160
  • Udgivet:
  • 30. marts 2017
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 187x247x21 mm.
  • Vægt:
  • 666 g.
  • 140,95 kr.
  • 39,95 kr.
  • 1-2 hverdage
  • 31. marts 2020
Eller spar samlet 17% som medlem
  • 116,95 kr.
  • 39,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Adam Engel
Se alle titler
Beskrivelse af Vild saft
I den vilde, danske natur kan man sanke bær, frugter, urter og blomster, der giver de mest fantastiske og læskende safter eller varme og dybe toddyer. Vild saft indeholder opskrifter på disse safter og toddyer lavet på vilde bær og urter, inddelt efter årstidernes udbud i skov og krat. Bogen er også en kilde til en udvidet forståelse af den vilde, danske natur og dens brugsværdi i køkkenet. Fortællingen om den vilde natur og sæsonerne kombineres med overskuelige opskrifter på både traditionelle safter og mere udfordrende cocktails, hvor forskellige smagsindtryk fra den vilde natur er nøje afstemt. Forfatteren er tidligere restaurantchef og nuværende hotelbestyrer, Adam Engel, der har testet og smagt sig igennem den vilde naturs brug i alt fra cocktails til gryderetter, og brugen af gamle sylte- og saftmetoder. Bogen bygger videre på denne viden, og gør den håndgribelig og brugbar for både den naturglade børnefamilie og den erfarne ”sanker”.
Brugerbedømmelser af Vild saft


Andre købte også..
Find lignende bøger
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.