Vild saft af Adam Engel Du sparer 18% ift. forlagets pris Spar 18%

Vild saft

- på urter, bær og blomster sanket i den danske natur

af

I den vilde, danske natur kan man sanke bær, frugter, urter og blomster, der giver de mest fantastiske og læskende safter eller varme og dybe toddyer. Vild saft indeholder opskrifter på disse safter og toddyer lavet på vilde bær og urter, inddelt efter årstidernes udbud i skov og krat. Bogen er også en kilde til en udvidet forståelse af den vilde, danske natur og dens brugsværdi i køkkenet. Fortællingen om den vilde natur og sæsonerne kombineres med overskuelige opskrifter på både traditionelle safter og mere udfordrende cocktails, hvor forskellige smagsindtryk fra den vilde natur er nøje afstemt. Forfatteren er tidligere restaurantchef og nuværende hotelbestyrer, Adam Engel, der har testet og smagt sig igennem den vilde naturs brug i alt fra cocktails til gryderetter, og brugen af gamle sylte- og saftmetoder. Bogen bygger videre på denne viden, og gør den håndgribelig og brugbar for både den naturglade børnefamilie og den erfarne ”sanker”.

Læs mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740612196
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 160
  • Udgivet:
  • 30. marts 2017
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 187x247x21 mm.
  • Vægt:
  • 666 g.
  • 1-2 hverdage
  • 163,95 kr.
  • 199,95 kr.
  • 36,00 kr. (18%)
  • 29,95 kr.
Eller spar samlet 42% som medlem
  • 116,95 kr.
  • 83,00 kr. (42%)
  • 29,95 kr.
  • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
    1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om Vild saft
I den vilde, danske natur kan man sanke bær, frugter, urter og blomster, der giver de mest fantastiske og læskende safter eller varme og dybe toddyer. Vild saft indeholder opskrifter på disse safter og toddyer lavet på vilde bær og urter, inddelt efter årstidernes udbud i skov og krat. Bogen er også en kilde til en udvidet forståelse af den vilde, danske natur og dens brugsværdi i køkkenet. Fortællingen om den vilde natur og sæsonerne kombineres med overskuelige opskrifter på både traditionelle safter og mere udfordrende cocktails, hvor forskellige smagsindtryk fra den vilde natur er nøje afstemt. Forfatteren er tidligere restaurantchef og nuværende hotelbestyrer, Adam Engel, der har testet og smagt sig igennem den vilde naturs brug i alt fra cocktails til gryderetter, og brugen af gamle sylte- og saftmetoder. Bogen bygger videre på denne viden, og gør den håndgribelig og brugbar for både den naturglade børnefamilie og den erfarne ”sanker”.
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Vild saft


Andre bøger af Adam Engel
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.