Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Træning

Her finder du spændende bøger om Træning. Nedenfor er et flot udvalg af over 10.000 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Hemmeligheden
  af Rhonda Byrne
  298,95 kr.

  Bogen 'The Secret - Hemmeligheden' er en fascinerende læseoplevelse skrevet af den talentfulde forfatter Rhonda Byrne. Udgivet i 2007, tager bogen læseren med på en opdagelsesrejse ind i genren for selvudvikling. Den dykker dybt ned i, hvordan tankekraft kan bruges til at manifestere drømme og ønsker. Gennem hele bogen formår Byrne at holde læseren engageret med sin inspirerende fortælling og dygtige skrivestil. Udgivet af Borgen, er 'The Secret - Hemmeligheden' en bog, der fortjener en plads på enhver bogelskers hylde.

 • - hvordan du bruger bekræftelser til at forandre dit liv
  af Louise L. Hay
  148,95 kr.

  Vi har hver især udstrakt indflydelse på det, der foregår i vores liv og vi kan alle sige til os selv: ”Jeg kan gøre noget ved det”. Vi kan, ved at bruge en række enkle positive bekræftelser, forandre vores liv. Ved hjælp af bekræftelser kan vi slippe fortidens spøgelser og finde tilbage til den oprindelige tillid til os selv og til vores omgivelser og derigennem påvirke ethvert område i livet, vi er utilfredse med.JEG KAN! indeholder tekster og bekræftelser om Sundhed, Tilgivelse, Velstand/Rigdom, Kreativitet, Parforhold/Kærlighed, Succes på jobbet, At leve uden stress og Selvværd.Louise L. Hay er kendt verden over, som et levende bevis på at bekræftelser kan forvandle liv og at det nytter, selv at gøre noget. Hun har med JEG KAN! endnu en gang skrevet en inspirerende og lettilgængelig bog for enhver, der ønsker større selvværd, bedre helbred, tilfredshed med deres arbejde og økonomisk overskud.

 • - Hvordan man trives, selv om verden er overvældende
  af Elaine N. Aron
  259,95 kr.

  Det er normalt at have et følsomt nervesystem - 15-20 % af befolkningen hører til denne gruppe, som ofte ringeagtes og/eller ringeagter sig selv i Vestens udadvendte kulturer. Bogens budskab er, at sensitive mennesker er i besiddelse af kvaliteter, som samfundet har brug for. Det er f.eks. kvaliteter som indføling og kreativitet. Elaine Aron giver de sensitive mulighed for en forbedret selvforståelse, præsenterer brugbare redskaber til at reparere fortidens traumer og bogen lærer de særligt sensitive at begå sig og trives. Elaine Aron er en internationalt anerkendt ekspert på området og bogen er blevet en klassiker inden for sit felt.

 • af David Owe
  188,95 - 232,95 kr.

  Med afsæt i teori og egen erfaring skubber psykolog og skuespiller David Owe til os i en personlig og praktisk bog om potentialet i at bruge det ubehagelige bevidst til at blive sundere.At tage et iskoldt bad, gå i glohed sauna, holde vejret, begynde at faste eller bare sætte sig på en helt anden måde end sædvanligt ved næste møde. For mange virker det som en ubehagelig tanke. Men i små doser kan den slags selvskabte udfordringer lede til et liv med større fysisk og mentalt velvære.Det er grundtanken og erfaringen hos psykolog og skuespiller David Owe, der i sin forfatterdebut Sundt chok opfordrer os til at bryde med mageligheden. For bliver vi for magelige, taber vi ikke bare energi – vi er heller ikke klar, når livet byder os modstand. Og er vi bange for ubehaget, tør vi heller ikke tage chancer – såsom at erklære sin kærlighed til anden eller jage et drømmejob.Sundt chok indeholder helt konkrete ideer til, hvordan man kan udfordre sig selv og dermed udvikle sig. Den er delt op i skarpe temaer – om eksempelvis kulde, vejrtrækning og faste – og David Owe deler både teori og historier fra sit eget liv og fra sin praksis. Inden for hvert tema er der lettilgængelige øvelser, man straks kan gå i gang med.Så det er bare om at tage udfordringen op.

 • - 50 vigtige øvelser med flotte illustrationer
  af Ken Ashwell
  198,95 kr.

  Bogen henvender sig til sundhedsprofessionelle, til anatomi- og idrætsstuderende - morgendagens trænere - og til sportsudøvere, bodybuildere og andre, som vil forbedre deres fysiske form. Øger din forståelse af, hvordan kroppen fungerer under træningIndeholder mere end 200 detaljerede anatomiske illustrationerIndeholder en omfattende oversigt over de vigtigste kropssystemerIndeholder en "arbejdsbog" på 32 sider til selvstudiumTræningens anatomi beskriver på en klar og letforståelig måde, hvordan man udfører 50 grundlæggende og vigtige øvelser, der er tilpasset forskellige færdigheds- og fitnessniveauer. Bogen indeholder desuden advarsler i forbindelse med hver øvelse, så man undgår skader. Detaljerede anatomiske farveillustrationer viser nøjagtigt, hvilke muskler - både aktive muskler og stabilisatormuskler - der bruges i de enkelte øvelser. At vide præcist, hvilke muskler, der er aktive under hvilke øvelser, vil ikke alene øge din viden om anatomi og forståelse af, hvordan kroppen fungerer, men vil også hjælpe dig med at forbedre effektiviteten af trænings- og rehabiliteringsprogrammer. Bogens mange farveillustrationer viser - og lærer dig - hvor muskler og knogler sidder i de vigtigste kropssystemer. Og "arbejdsbogen", med sort-hvide tegninger af nogle af muskel- og skeletsystemerne, hjælper dig med at huske det, du har lært.Hovedkonsulent er Professor Ken Ashwell BMedSc, MB, BS, PhD

 • - Stræk dig til velvære vol.1
  af Yvonne Hansen
  218,95 kr.

  "Yin Yoga - stræk dig til velvære" er den første danske bog om Yin Yoga. Det er en grundbog til hjemmebrug. Enkel og letlæselig med mange illustrationer. Yin Yoga er for alle uanset forkundskaber, alder, køn og nuværende træningsform. Yin Yoga er den oprindelige og mest simple form for yoga. Med Yin Yoga kommer du tilbage til noget grundlæggende. Det ligger i tiden, at vende blikket bagud. Tilbage til det enkle og næsten grænsende til banale. Bindevævet krymper dagligt. Med tiden bliver du mere og mere stiv. Yin Yoga er træning af bindevævet. Gennem siddende og liggende stræk på 3-5 min bliver ledbånd, sener og det øvrige bindevæv, som udgør kroppens lim, påvirket til at blive stærkere, væskefyldt og mere fleksibelt. Du bliver rettet op, får en bedre holdning, fyldigere vejrtrækning og en helt ny fornemmelse af frihed i kroppen. Et balanceskabende modspil til muskeltræning. Du får en viden om bindevævet, instruktion til stillingerne samt fem programmer til inspiration. Der er også forslag til, hvordan du kan gøre i hverdagen, hvis tiden er knap. Kort sagt: YIN YOGA er vejen til velvære!

 • - Kunsten at få ro på
  af Karen Pallisgaard
  123,95 - 208,95 kr.

  Glem alt om quick-fix - her får du det ultimative slow-fix. Langsom Livsstil er et opgør med travlhedens tyranni, der handler om at nyde timerne og minutterne i stedet for blot at måle dem i effektivitet og produktivitet. Kvalitet frem for kvantitet.Et liv, hvor vi er reelt tilstede. Det giver mindre stress, mere kvalitetstid og bedre livskvalitet. Når vi genlærer kunsten at få ro på vil det påvirke vores krop, sind, arbejdsliv, og familieliv positivt. Det er en livsfilosofi om at tage sig tid til at få det bedste – ikke det meste – ud af livet. Bogens formål er stille at starte en rolig hverdagsrevolution og inspirere danskerne til at sænke farten i accelerationssamfundet.Langsom Livsstil er Karen Pallisgaards begreb, der har afsæt i den internationale Slow Movement. Bogen sætter ord på de tendenser, der peger i retning af behovet for mere ro og en ny måde at gøre tingene på. Karen undersøger hvorfor og viser hvordan. Baseret på forskning, ekspertinterview og egen praksis præsenterer hun 10 principper essentielle for vores trivsel. De handler om at sænke farten, slappe af, fordybe sig, finde fællesskab, dyrke digital selvdisciplin, komme tilbage til naturen, spise bæredygtigt, bevæge sig, sove og at tænke på døden.Bogen er et frisk pust i en ofte tung travlhedsretorik - og den giver en optimistisk vinkel på stressproblematikken, der berører mindst hver fjerde dansker. Foruden en masse spændende og brugbar viden, får læseren konkrete råd, simple tips og langsom inspiration i en hurtig hverdag.Undervejs i bogen taler Karen Pallisgaard med en række eksperter fra ind- og udland, bl.a. Carl Honoré, Judith Hanson Lasater, Svend Brinkmann, Bobby Zachariae, Simon Krohn, Signe Wenneberg m.fl.Pressen skriver:»Med nemme og konkrete øvelser opmuntrer bogen os alle til en langsommere livsstil, uden at det skal blive endnu et projekt, der skaber stress. Det handler om at sænke farten, trække vejret dybt, mærke og bruge kroppen, være sammen med andre mennesker, komme ud i naturen og slukke telefonen – i hvert fald indimellem. Bogen er en invitation til ro og refleksion og til at tage sig tid til at prioritere, hvad der er væsentligt her i livet.«– Margrethe Vadmand, Psykologi»En stor del af rådene er enkle og praktisable […] Bogen er en appetitvækker for interesserede, og den fremtræder smukt med god layout og smukke billeder«– Grethe Lorentzen, Lektør

 • - Master Your Mind and Defy the Odds - Clean Edition
  af David Goggins
  237,95 - 239,95 kr.

 • - (20th Anniversary Edition)
  af Eckhart Tolle
  126,95 kr.

  The international bestselling phenomenon that has inspired a generation

 • - Reflections on the Principles of a Course in Miracles
  af Marianne Williamson
  148,95 kr.

  Beautiful new cover design for this internationally acclaimed book that has sold over one million copies worldwide. Marianne Williamson shares her insights into how the practical application of love every day can provide an answer to the problems that confront us, whether these are in our relationships, our careers or our health.

 • - What It Is, Where It Comes from, How It Sabotages Our Lives
  af Pia Mellody, J. Keith Miller & Andrea Wells Miller
  126,95 kr.

  A guide to understanding the origins of codependence and the path to recovery, tracing the illness back to childhood describing emotional, spiritual, intellectual, physical and sexual abuse. The author creates a framework for identifying codependence and presents a therapy for recovery.

 • - An Introduction to Meditation
  af Alan Watts
  116,95 kr.

  Mark Watts compiled this book from his father's extensive journals and audiotapes of famous lectures he delivered in his later years across the country. In three parts, Alan Watts explains the basic philosophy of meditation, how individuals can practice a variety of meditations, and how inner wisdom grows naturally.

 • af Dolores (Dolores Cannon) Cannon
  148,95 kr.

 • - The life-changing follow up to The Power of Now. 'My No.1 guru will always be Eckhart Tolle' Chris Evans
  af Eckhart Tolle
  106,95 kr.

  A New Earth, penned by the renowned author Eckhart Tolle, is a masterpiece that transcends the boundaries of conventional genres. Published in the year 2009 by Penguin Books Ltd, this book has since been a beacon of enlightenment for readers worldwide. A New Earth delves into the realm of spirituality, offering profound insights and a fresh perspective on life. Tolle, with his lucid writing and deep understanding of human consciousness, guides the readers on a transformative journey towards self-discovery and inner peace. The book is not just a read, but an experience that prompts you to question, reflect, and ultimately awaken to a new consciousness, a new Earth. Published by Penguin Books Ltd, this book is a testament to Tolle's prowess as a spiritual guide and a writer. A must-read for those seeking a deeper understanding of themselves and the world around them.

 • af J Krishnamurti
  128,95 kr.

  Born in poverty in India, Jiddu Krishnamurti (1895-1986) became a leading spiritual and philosophical thinker whose ideas continue to influence us today. George Bernard Shaw declared that he was the most beautiful human being he had ever seen and Aldous Huxley was one of his close friends. Whether debating politics with Nehru, discussing theories with Rupert Sheldrake and Iris Murdoch, or challenging his students not to take his words at face value, Krishnamurti engaged fully with every aspect of life. He is regarded by many modern religious figures as a great teacher, an extraordinary individual with revolutionary insights; Joseph Campbell, Alan Watts, Eckhart Tolle and Deepak Chopra are all indebted to his writings.Freedom from the Known is one of Krishnamurti's most accessible works. Here, he reveals how we can free ourselves radically and immediately from the tyranny of the expected. By changing ourselves, we can alter the structure of society and our relationships. The vital need for change and the recognition of its very possibility form an essential part of this important book's message.

 • - Essential Foundations and Techniques
  af Mark Stephens
  200,95 kr.

  Teaching Yoga is an essential resource for new and experienced teachers as well as a guide for all yoga students interested in refining their skills and knowledge. Addressing 100% of the teacher training curriculum standards set by Yoga Alliance, the world''s leading registry and accreditation source for yoga teachers and schools, Teaching Yoga is also ideal for use as a core textbook in yoga teacher training programs. Drawing on a wide spectrum of perspectives, and featuring more than 150 photographs and illustrations, the book covers fundamental topics of yoga philosophy and history, including a historical presentation of classical yoga literature: the Vedas, Upanishads, Bhagavad Gita, Yoga Sutras of Pataljali, and the main historical sources on tantra and early hatha yoga. Each of the eleven major styles of contemporary yoga is described, with a brief history of its development and the distinguishing elements of its teachings. Exploring traditional and modern aspects of anatomy and physiology, the book provides extensive support and tools for teaching 108 yoga poses (asanas), breathing techniques (pranayama), and meditation. Teaching Yoga offers practical advice for classroom setup, planning and sequencing classes, as well as the process involved in becoming a teacher and sustaining oneself in the profession. The book has over 200 bibliographic sources, a comprehensive index, and a useful appendix that lists associations, institutes, organizations, and professional resources for yoga teachers.

 • af Dr. Norman Vincent Peale
  128,95 - 166,95 kr.

  The phenomenal and inspiring bestseller by the father of positive thinking. Norman Vincent Peale, the father of positive thinking and one of the most widely read inspirational writers of all time, shares his famous formula of faith and optimism which millions of people have taken as their own simple and effective philosophy of living.

 • - Meditationer og øvelser
  af Eckhart Tolle
  159,94 kr.

  »Alt, hvad du virkeligheden behøver, er at acceptere dette øjeblik fuldt ud. Så føler du dig hjemem her og nu og hjemme i dig selv«Eckhart Tolle er en af vor tids store spirituelle lærere. Han arbejder direkte med væren i Nuet og viser os, hvordan vi kan overvinde følelsesmæssig smerte og tankens tyranni ved at være fuldkommen nærværende. Tolles ord er fulde af indsigter og giver os glimt af en større virkelighed. Lev i nuets kraft præsenterer en række øvelser, der kan bruges, når man vil tackle de forhindringer, der uvægerligt vil opstå, når man vil ændre vanemæssige grublerier over fortiden og bekymringer for fremtiden.

 • - Creating Reality through Conscious Thought
  af Pierre Franckh
  126,95 kr.

  A practical guide to unlocking the powers of our DNA to manifest health, wealth, and happiness.

 • - Nøgle til personlig frigørelse
  af Eckhart Tolle
  73,95 - 248,95 kr.

  Uden omsvøb eller metafysiske fantasterier præsenterer Eckhart Tolle kernen i det ægte spirituelle budskab: væren i Nuet. Der er en sjælden kraft i hans ord, som giver os glimt af en større virkelighed. En virkelighed vi tager del i, når vi er fuldkomne nærværende og slipper vores stadige grublen over fortiden og bekymring for fremtiden. Eckhart Tolle introducerer begrebet ´smertekroppen´ som betegnelse for summen af de negative følelser som den enkelte har ´sparet sammen´ gennem livet og bærer på. Smertekroppen er sammen med vores identifikation med sindet og tankerne de to største forhindringer for at opnå spirituel frigørelse. Der er en guldgrube af indsigter i Nuets kraft: - Vi er ikke vores sind og tanker - Vi kan finde vej ud af psykologisk smerte - Der er autentisk styrke i at overgive sig - Kroppen er en indgang til totalt nærvær - Stilheden og rummet, der omgiver os, er veje til Nuets kraft - Også parforhold kan fungere som en nøgle, når de bruges til at blive mere bevidste og dermed mere kærlige. Tolle springer alle meditative og terapeutiske ´mellemled´ over og arbejder i stedet med direkte væren i nuet - identifikation med den iagttagende bevidsthed, der er vidne til sind, krop og følelser.

 • - How to Feel Safe and Trust Your Life No Matter What
  af Gabrielle Bernstein
  128,95 kr.

  The Universe Has Your Back is a transformative and insightful book by Gabrielle Bernstein. Published in 2016 by Hay House UK Ltd, the book delves into the realm of spirituality, offering readers a fresh perspective on life and the universe. Bernstein, a renowned author in the genre of self-help and spirituality, guides the reader through a journey of self-discovery and empowerment. The Universe Has Your Back is more than just a book; it's a spiritual guide that encourages readers to let go of their fears and embrace a life filled with faith, joy, and divine guidance. The book is a testament to Bernstein's mastery in combining personal experiences with spiritual insights to create a narrative that is as engaging as it is enlightening. If you are looking for a book that will transform the way you view your life and the universe, The Universe Has Your Back is the perfect read.

 • af Ram Dass
  146,95 kr.

  Be Here Now, a riveting book by Ram Dass, is a must-read for anyone seeking a deeper understanding of themselves and the world around them. Published in 1971, this powerful piece of work has stood the test of time, continuing to inspire readers with its profound insights and timeless wisdom. The book falls under the genre of spirituality and self-help, providing a unique perspective on life and the journey of self-discovery. Ram Dass, an esteemed author, has beautifully encapsulated his thoughts and experiences in this book, making it a treasure trove of knowledge and enlightenment. The book has been published by Random House USA Inc, a renowned publishing house known for its diverse collection of impactful books. Written in English, 'Be Here Now' remains an influential book that continues to touch the lives of its readers.

 • - Build Strength, Improve Performance, Increase Flexibility
  af Dean Pohlman
  126,95 kr.

 • - 25th Anniversary Edition with a Study Guide
  af Gary Zukav
  146,95 kr.

  The anniversary edition of this beloved bestseller is celebrated in Prefaces by Oprah Winfrey and Maya Angelou and contains a new Foreword by the author, website links, and a new Study Guide to help readers find even deeper meaning and fulfillment.The Seat of the Soul encourages you become the authority in your own life. It will change the way you see the world, interact with other people, and understand your own actions and motivations. Beginning with evolution, Gary Zukav takes you on a penetrating exploration of the new phase humanity has entered: we are evolving from a species that understands power as the ability to manipulate and control?external power?into a species that understands power as the alignment of the personality with the soul?authentic power. Our evolution requires each of us to make the values of the soul our own: harmony, cooperation, sharing, and reverence for Life. Using his scientist's eye and philosopher's heart, Zukav shows us how to participate fully in this evolution, enlivening our everyday activities and all of our relationships with meaning and purpose. The Seat of the Soul has sold millions of copies around the globe, and as it changes lives, more and more people begin to live by the values of the spirit. Indeed, a new world is emerging, and this book brings its message to you.

 • - A 40-Day Journey to Dissolve the Hidden Traumas That Keep You Stuck and Finally Thrive in Your Life's Unique Purpose
  af Mastin Kipp
  148,95 kr.

  If you don't know what your life's Purpose is, or you don't believe you have one, or you thought you knew what it was and you lost it... it's TIME TO CLAIM YOUR POWER! Join bestselling author and Functional Life oach Mastin Kipp as he guides you on a 40-day journey to identify and dissolve whatever's holding you back and transform your life.

 • - Videnskaben om sammenhængen mellem sind, sygdom og helbredelse
  af Thomas Breinholt
  248,95 kr.

  Vores sind har en langt større effekt på både sygdom og helbredelse, end de fleste går og forestiller sig. Denne bog fremlægger mange års forskning i, hvad vi selv kan gøre for at aktivere de selvhelbredende kræfter inden i os. Vi hører om placeboens forunderlige effekter og dens onde tvilling nocebo, som kan gøre os syge. Om traumers betydning for fysiske og psykiske sygdomme og diagnoser. Og om tilsyneladende mirakuløse helbredelser, som måske kan forklares, når man dykker ned i patienternes forhistorier. Thomas Breinholt har i mange tv-dokumentarserier kredset om sygdomme, sundhed og tilsyneladende mirakuløse helbredelser. I denne bog fremlægger han grundlaget for det hele – nemlig videnskabens svar på, hvad der foregår i forbindelsen mellem sindet og kroppen. Han har rejst verden rundt og interviewet mere end 40 af de mest fremtrædende forskere, ligesom han har fordybet sig i videnskabelige artikler og studier for at se, hvad vi egentlig kan vide med nogenlunde sikkerhed.I bogen stiller Thomas Breinholt også spørgsmålet, om vi har indrettet vores sundhedssystem rigtigt – og hvordan vi gør op med en magtfuld medicinalindustri, der primært behandler symptomer og ikke har nogen interesse i forskning i kroppens egen forunderlige evne til at helbrede sig selv.

 • - An Anatomical Guide to the Body in Reflective Practice
  af Nancy Romita & Allegra Romita
  239,95 - 1.099,95 kr.

  Functional Awareness and Yoga provides essential foundations in functional anatomy with applications to help improve specific postures in yoga. Each chapter contains a practice section that integrates anatomical principles into daily life in order to release unnecessary tension, improve posture, and recruit effort efficiently off the yoga mat.

 • - Elsk dig selv - tekster til hver dag i året
  af Louise L. Hay
  236,95 kr.

  Hav tillid til livet indeholder korte tekster med bekræftelser og refleksioner til hver dag i året hentet fra Louise Hays mest inspirerende bøger. Hun var et af de største ikoner inden for selvudvikling og holistisk sundhed og blev af nogle kaldt dronningen af New Age og anset for at være grundlæggeren af selvhjælpsbevægelsen. Over hele verden har hun inspireret millioner gennem sine bøger og workshops, hvor hun har undervist i, at vi hver især har afgørende indflydelse på vores liv, at vi kan helbrede vores liv, og at vi i bund og grund er kraftfulde, kærlige og elskelige. Hav tillid til livet er blevet til for at ære Louise Hays liv og lære, efter at hun i 2017 døde som 90-årig og indeholder nogle af hendes mest inspirerende tekster centreret om 10 centrale temaer: 1. Se dig i spejlet, 2. Vælg en hjertetanke, 3. Lyt til din indre ’ding’, 4. Tilgiv alle alt, 5. Vær taknemmelig for dagen i dag, 6. Pas på din krop. 7. Skab din fremtid NU!, 8. Sig JA til dit liv, 9. Husk at have det sjovt, 10. Lad livet elske dig. Bogens tekster er udvalgt af forfatteren Robert Holden, og han lægger ud med en hjertevarm indledning, hvor han opsummerer Louise Hays liv og arbejde og kernen af hendes livsfilosofi og undervisning.

 • - Hjemmebehandling, der kan give dig ro, hormonel balance, feminin styrke, stærkt helbred og indre power
  af Katrine Birk
  235,95 kr.

  Lær, hvordan du gennem zoneterapi og akupressur selv kan trykke dig fri for menstruationssmerter, fertilitetsproblemer, træthed, stress, oppustet mave, PMS, manglende sexlyst, svækket immunforsvar, stofskiftelidelser, oppustet mave, gener i overgangsalderen og alt det andet, som mange kvinder døjer med på et eller andet tidspunkt i deres liv. Tryk & Glad kvinde giver dig et samlet leksikon over kvindekroppens zoner og punkter, som du kan hjælpe dig selv med hele vejen fra teenageårene til pensionistlivet. Du bliver guidet udførligt gennem de zoner og punkter, der kan skabe lindring, og du får dermed en lang række skønne redskaber til at behandle dig selv hjemmefra. Tryk & Glad kvinde er den første bog til voksne (kvinder) fra bestseller-serien Tryk & Glad, som har hjulpet tusindvis af forældre og deres babyer til bedre søvn, gladere mave og mere velvære. Tryk & Glad kvinde bygger videre på bog-seriens lettilgængelige og overskuelige univers. Du kan vælge at læse hele bogen igennem eller bruge den som opslagsværk. Når du døjer med kvinderelaterede gener/ubalancer, slår du blot op på det program, som kan hjælpe dig, og starter behandlingen med det samme. Bogen erstatter ikke nødvendigvis professionel behandling, men den er uvurderlig som støtte i hverdagen og til at supplere anden behandling med. Og så er den også med til at give kvinder poweren tilbage over deres egen krop ­– for hvorfor finde sig i gener hver eneste dag, hvis man med kærlige tryk kan lindre dem selv?

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.