dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Bøger af Katrine Engberg

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Katrine Engberg
  78,95 - 94,95 kr.

  Spændende dansk krimi med et kompliceret og snedigt udtænkt plot.En tidlig morgen i en ejendom i indre København bevæger folkepensionist Gregers Hermansen sig forsigtigt ned ad trapperne med sin skraldepose. Hos underboen står en dør på klem, og uheldigvis falder Gregers ind i lejligheden, da han vil støtte sig til karmen. Da han kommer til sig selv, opdager han, at han ligger oven på liget af en ung kvinde. Det bliver en sag for kriminalbetjent Jeppe Kørner og hans kollega Anette Werner. Katrine Engberg debuterer som krimiforfatter med "Krokodillevogteren".

 • af Katrine Engberg
  59,94 - 133,95 kr.

  Det er isvinter i København. En mand findes død i en snedrive i Ørstedsparken. Politiet tror først, det er en hjemløs, der er frosset ihjel. Men offerets halvt opløste mund viser hurtigt, at der er tale om et yderst grusomt mord. Politiassistent Jeppe Kørner er netop kommet hjem fra en lang rejse med fornyet livsmod i bagagen. Men feriestemningen fordamper hurtigt, da sagen udvikler sig, og Jeppe bliver personligt involveret. For tingene er ikke altid, som de ser ud. Det ved Esther de Laurenti, pensionist og snushane, bedre end nogen anden. Hun går politiassistenterne Jeppe Kørner og Anette Werner i bedene og begynder sin egen efterforskning.

 • af Katrine Engberg
  128,95 - 168,95 kr.

  Glasvinge af Katrine Engberg er endnu en fabelagtig krimifra forfatteren bag Krokodillevogteren og Blodmåne. Det er lørdag den 14. oktober: En sygeplejerske på RigshospitaletsHjertemedicinske Afdeling fylder en engangssprøjte med en overdosis afhjertemedicinen, der hedder Ajmelin. Derefter injicerer hun en besværlig, ældre,mandlig patient med dosen.   Seks dage tidligere: Liget af en nøgen kvinde bliver fundetaf et avisbud i Storkespringvandet på Strøget. Man kan se snitsår på hendeshåndled og i lysken. Spørgsmålet er nu, hvem ønskede, at hun skulle dø på dennelidelsesfulde måde – og hvorfor?Politiassistent Jeppe Kørner får sagen og skal opklare denuden sin vanlige makker, Anette Werner. Anette Werner er på barselsorlov ellerdet vil sige… det er hun ikke helt… Efterforskningen på mordet fører parret dybt ind isundhedssystemet, hvor de pludselig befinder sig blandt behandlere sompatienter og mennesker, der er i besiddelse af enorm empati og sarte sjæle menogså med store ambitioner.    Samtidig burde Esther de Laurenti være godt i gang med atskrive sin roman, men det er hun ikke. Hun lider af skriveblokering ogtungsind, og det bliver ikke bedre, da hendes bofælle og ven, Gregers,indlægges på Riget.Brikkerne falder på plads i denne indviklede og tragiskesag, den 14. oktober, da ugen er omme, og sagen får en hæsblæsende finale – og detender ikke godt.Glasvinge er Kathrine Engbergs tredje bog i serien om Krønerog Werner, og læsere af de to første bøger vil da også kunne genkende ansigteri persongalleriet i det tredje bind. Glasvinge kan sagtens læses enkeltstående,da den har et selvstændigt plot. Med Glasvinge har Kathrine Engberg endnuengang skabt en gribende krimi, der er mulig at lægge fra sig. 

 • af Katrine Engberg
  109,95 - 219,95 kr.

  Det er forår, og kirsebærtræerne er ved at springe ud, da teenagedrengen Oscar forsvinder en eftermiddag i april. Han er det mellemste barn i en kulørt og meget velhavende familie, der bor i Indre by. Det eneste spor efter drengen er et kryptisk brev – et citat fra en roman – som ingen kan tyde. Er det en bortførers forsøg på at vildlede politiet, et afskedsbrev til familien fra en martret teenager eller noget helt tredje? Jeppe Kørner og Anette Werner tilkaldes, og en større eftersøgning sættes i gang. Jeppe forsøger at finde sin rolle i forholdet til Sara og hendes to døtre, mens Anette er tilbage efter barsel og i bedre form end nogensinde før. Esther er endelig kommet i gang med at skrive sin roman, og måske kan hendes litterære indsigt hjælpe efterforskningen undervejs. Inden det er for sent. Vådeskud er 4. bind i serien med efterforskerne Kørner & Werner og snushanen Esther De Laurenti.

 • af Katrine Engberg
  128,95 - 144,94 kr.

  ÅRETS MEST VENTEDE KRIMIJeppe har taget orlov fra politiet og er flyttet til Bornholm vinteren over for at arbejde som skovhugger. Anette står alene tilbage i København og bliver sat til at lede en sag med et parteret lig i en kuffert. Og Esther … hun skriver på en biografi om en kvindelig antropolog, Margrethe Dybris, og har aldrig før følt sig så ensom. En gammel brevveksling, et nyt venskab, en by, en halv krop og en hel ø bringer Jeppe, Esther og Anette på sporet af en anden tid og tættere på hinanden. Intet menneske er en ø. Katrine Engberg (f. 1975) debuterede som krimiforfatter for fire år siden med Krokodillevogteren. Siden debuten har hun udgivet tre selvstændige kriminalromaner, Isola er hendes femte. Katrine Engberg er blevet shortlistet til Den store lydbogs-pris, Krimimessens Publikumspris, to gange til både MARTHA prisen og Årets Forfatter, og hendes bøger er solgt til udgivelse i 28 lande. Katrine Engberg er at finde på bestsellerlisterne i Danmark, USA og Tyskland, Canada, Norge og Sverige, hvor hun senest har ligget #1 i seks uger i streg. Raffineret kvalificeret underholdning - Information Læseværdig krimi med både hjerne og hjerte - Jyllands-PostenEngberg skiller sig tydeligt ud i krimivrimlen - Berlingske Katrine Engberg er at finde i krimiforfatternes førerfelt - Dagbladenes Bureau

 • af Katrine Engberg
  181,95 - 198,95 kr.

  Liv Jensen står ved en skillevej. Hun har sagt sit arbejde op som efterforsker ved Nordjyllands politi og er rejst retur til barndomshjemmet i Rødovre. Hun opretter et privat detektivbureau og flytter fra forældrene ind i underetagen i et hus på Vesterbro, hvor den pensionerede rammemager Jan Leon og hans voksne datter, Hannah, bor. To mennesker, som deler en sorg. Mens Liv overvåger potentielle forsikringssvindlere, drømmer hun om et job i Drabsafdelingen. Indtil den dag hendes ven og mentor, Petter Bohm fra Københavns Politi, tilbyder hende en opgave. Gert Linde, beatprovo og kulturjournalist, blev dræbt for tre år siden, og gerningsmanden er aldrig fundet. Sagen er henlagt, men måske kan Liv opklare den, slette minderne fra Aalborg og vende tilbage til politiet igen?Efterforskningen sender Liv til den jyske vestkyst og tilbage i tiden. Til de mørke kapitler af historien, hvor alle flygter fra noget. Også Liv. DET BRÆNDENDE BLAD er første fortælling i serien med Liv Jensen i hovedrollen. Bogen udkommer 11. oktober 2022.

 • af Katrine Engberg
  236,95 kr.

  En tidlig forårsmorgen vågner teenagepigen Shirin i et telt på øen Vorsø ved Horsens Fjord. Hendes storebror sover stadig. Hun står op, går ned til vandkanten og vasker sig i havvandet. Stranden er øde, og der er alt for stille. Deres far, Tami, ville vække dem tidligt, så de kunne fiske fra morgenstunden, men nu står solen allerede højt på himlen. Hun går hen til farens telt for at vække ham, men finder ham med halsen skåret over, badet i sit eget blod. Han er død.Shirin flygter fra øen og hen til den eneste familie, hun kender, automekanikeren Nima Ansari. Sydøstjyllands Politi får assistance fra drabsafdelingen i Københavntil at opklare mordet på Tami, der i sin tid kom til Danmark via Sandholmlejren, på flugt fra det iranske styre. Sagen lander på efterforskningsleder Petter Bohms bord. Petter føler sig stresset og glemsom og beder Liv om hjælp til at opklare sagen og finde Shirin og hendes bror, før morderen gør det. Fra Livs hjem i kælderlejligheden på Vesterbro forgrener sporene sig til både fortiden og nutiden og til baggårdens beboere, der gradvist må erkende, at tavsheden altid har en pris.

 • af Katrine Engberg
  218,95 - 228,95 kr.

  Det er forår. Men solen skinner ikke på privatdetektiv Liv Jensen. Opgaverne i hendes nyslåede detektivbureau er trivielle, og hun kan knap nok skrabe penge sammen til huslejen. Drømmen om et fast job som efterforsker hos politiet føles utopisk. Lige indtil hendes gamle ven og mentor, Petter Bohm fra Afdelingen for personfarlig kriminalitet i København, får en kompliceret drabssag og beder Liv om hjælp.En mand har været på fisketur med sine to børn på en ø i Horsens Fjord. Han er fundet med halsen skåret over, og børnene er forsvundet. Til en begyndelse skal Liv blot hjælpe Petter med at afkode en gådefuld video på offerets telefon og måske vende nogle spor med ham. Det betaler ikke huslejen, til gengæld smager det af rigtigt politiarbejde.Men sagen om familiefaren fra Albertslund viser sig at være et mysterie, Liv ikke kan lade være at forfølge. Hendes egen efterforskning fører hende fra Vesterbro, nord og syd for København, over Tvingstrup og til den fredede ø Vorsø, som gemmer på en hemmelighed. En hemmelighed, som tvinger nutidens ofre til at bøde for fortidens synder.DE HVIDE NÆTTER er en fortælling om flugt og forsoning. Og den anden historie om Liv Jensen.

 • af Katrine Engberg
  118,95 - 176,95 kr.

 • af Katrine Engberg
  229,95 kr.

 • af Katrine Engberg
  91,95 kr.

  L'auteure phénomène du thriller danois !Les hôpitaux sont censés être des lieux sûrs. Sauf quand une infirmière décide d'entrer dans la chambre d'un patient âgé avec une seringue contenant une surdose d'un médicament pour le cœur.La même semaine, un livreur de journaux fait une macabre découverte : le corps nu d'une femme aux bras strié de petites incisions. La cause de la mort ? Le drainage de tout le sang de la victime.L'inspecteur Jeppe Kørner, qui se remet d'un divorce douloureux, est chargé de l'enquête, tandis que son équipière Anette Werner, en congé maternité et censée s'occuper de son nouveau-né, décide pourtant de mener des recherches de son côté.Une enquête qui dévoile la part sombre de certaines institutions de soins et qui mettra le duo d'enquêteurs à rude épreuve.« Le meilleur auteur de thrillers en Europe », magazine littéraire Zenda© Katrine Engberg, 2018© Dansk udgave 2018 by People’s Press, Copenhagen© 2022, Fleuve Éditions, département d’Univers Poche, pour la traduction françaiseKatrine Engberg est née en 1975 à Copenhague. Elle travaille pour la télévision et le théâtre. Son premier roman, L'Enfant étoile (Fleuve Éditions, 2021), a connu un succès international et l'a installée comme l'une des nouvelles stars du polar scandinave. Elle revient aujourd'hui avec Le Papillon de verre, une nouvelle enquête de Jeppe Kørner et Anette Werner.Traduit du danois par Catherine Renaud.

 • af Katrine Engberg
  423,95 kr.

 • af Katrine Engberg
  118,95 - 194,95 kr.

 • af Katrine Engberg
  193,95 - 285,95 kr.

 • af Katrine Engberg
  118,95 kr.

  This “must-read for fans of Nordic noir” (BookPage, starred review) follows detectives Korner and Werner as they search for a missing teenager and uncover the web of lies that has threatened his life—and may prevent him from ever being found.When fifteen-year-old Oscar Dreyer-Hoff disappears in this “masterpiece” (Booklist, starred review), the police assume he’s simply a runaway—a typically overlooked middle child doing what teenagers do all around the world. But his frantic family is certain that something terrible has happened. After all, what runaway would leave behind a note that reads: He looked around and saw the knife that had stabbed Basil Hallward. He had cleaned it many times, till there was no stain left upon it. It was bright and glistened. As it had killed the painter, so it would kill the painter’s work, and all that that meant. It would kill the past, and when that was dead, he would be free. It’s not much to go on, but it’s all that detectives Jeppe Kørner and Anette Werner have. And with every passing hour, as the odds of finding a missing person grow dimmer, it will have to be enough.

 • af Katrine Engberg
  152,95 kr.

  « Quel fantastique premier roman ! » Camilla LäckbergEn plein centre-ville de Copenhague, une jeune étudiante est retrouvée dans son appartement sauvagement assassinée, le visage marqué par d'étranges entailles. L'inspecteur Jeppe Kørner et son équipière Annette Werner, chargés de l'affaire, découvrent rapidement que le passé de la victime contient de lourds secrets. Quant à la propriétaire de l'immeuble et également voisine, Esther, elle est en train d'écrire un roman qui relate dans les moindres détails le déroulement du meurtre.Simple coïncidence ou plan machiavélique ?Commence alors pour Jeppe et Annette une plongée au cœur d'une ville dans laquelle les apparences sont mortelles.© Katrine Engberg og Lindhardt of Ringhof Forlag A/S København 2016© 2021 Fleuve Éditions, département d’Univers Poche, pour la traduction françaiseKatrine Engberg est née en 1975 à Copenhague. Elle travaille pour la télévision et le théâtre. Son premier roman a connu un succès international et l'a installée comme l'une des nouvelles stars du polar scandinave.

 • af Katrine Engberg
  178,95 kr.

 • af Katrine Engberg
  183,95 kr.

  "A compelling new crime thriller featuring Copenhagen-based police detectives Jeppe Korner and Anette Werner, who work to solve a series of sordid murders that have roots in the care of vulnerable hospital patients and at-risk children-- and to expose a murderer who who specializes in cold, cold blood."--

 • af Katrine Engberg
  166,95 kr.

  Selected as a Most Anticipated title by People, Parade, Bustle, CrimeReads, She Reads, and more! An electrifying work of literary suspense from internationally bestselling author Katrine Engberg, The Tenant?heralded as a "stunning debut" by #1 New York Times bestselling author Kathy Reichs?follows two Copenhagen police detectives struggling to solve a shocking murder and stop a killer hell-bent on revenge.When a young woman is discovered brutally murdered in her own apartment with an intricate pattern of lines carved into her face, Copenhagen police detectives Jeppe Korner and Anette Werner are assigned to the case. In short order, they establish a link between the victim, Julie Stender, and her landlady, Esther de Laurenti, who's a bit too fond of drink and the host of raucous dinner parties with her artist friends. Esther also turns out to be a budding novelist?and when Julie turns up as a murder victim in the still-unfinished mystery she's writing, the link between fiction and real life grows both more urgent and more dangerous. But Esther's role in this twisted scenario is not quite as clear as it first seems. Is she the culprit or just another victim, trapped in a twisted game of vengeance? Anette and Jeppe must dig more deeply into the two women's pasts to discover the identity of the brutal puppet-master pulling the strings. Evocative and original, The Tenant promises "dark family secrets?and a smorgasbord of surprises" (People).

 • af Katrine Engberg
  218,95 kr.

  “Reading Engberg feels like reading early Jo Nesbo, getting in on the ground of a major crime-writing career.” —The New York Times Book Review This third novel in the “thrilling, nerve-wracking” (Shelf Awareness) Korner and Werner series follows the two detectives as they search for a missing teenager and uncover the web of lies that has threatened his life—and may prevent him from ever being found.When fifteen-year-old Oscar Dreyer-Hoff disappears in this “masterpiece of Nordic noir” (Booklist, starred review), the police assume he’s simply a runaway—a typically overlooked middle child doing what teenagers do all around the world. But his frantic family is certain that something terrible has happened. After all, what runaway would leave behind a note that reads: He looked around and saw the knife that had stabbed Basil Hallward. He had cleaned it many times, till there was no stain left upon it. It was bright and glistened. As it had killed the painter, so it would kill the painter’s work, and all that that meant. It would kill the past, and when that was dead, he would be free. It’s not much to go on, but it’s all that detectives Jeppe Kørner and Anette Werner have. And with every passing hour, as the odds of finding a missing person grow dimmer, it will have to be enough.

 • af Katrine Engberg
  118,95 - 196,95 kr.

 • af Katrine Engberg
  275,95 kr.

 • af Katrine Engberg
  118,95 kr.

  They share a house.And all its secrets . . .When a young woman is discovered brutally murdered in her own apartment, with an intricate pattern of lines carved into her face, Copenhagen police detectives Jeppe Korner and Anette Werner are assigned to the case. They very quickly establish a link between the victim, Julie Stender, and her complex landlady, Esther de Laurenti. Esther also turns out to be a budding novelist - and when Julie turns up as a murder victim in the still-unfinished mystery she's writing, the link between fiction and real life grows more urgent.But is Esther guilty or merely another victim in a far more dangerous game of vengeance? Anette and Jeppe must dig more deeply into the two women's pasts to discover the secret that links them both.

 • af Katrine Engberg
  1.379,95 kr.

  En tidlig morgen i en ejendom i indre København bevæger folkepensionist Gregers Hermansen sig forsigtigt ned ad trapperne med sin skraldepose. Hos underboen står en dør på klem, og uheldigvis falder Gregers ind i lejligheden, da han vil støtte sig til karmen. Da han kommer til sig selv, opdager han, at han ligger oven på liget af en ung kvinde. Det bliver en sag for kriminalbetjent Jeppe Kørner og hans kollega Anette Werner. En Krokodillevogter er en afrikansk vadefugl, der har fået sit navn, fordi den angiveligt hjælper krokodillen med at fjerne madrester fra tænderne og derfor ikke bliver spist. Udgivelsen er en storskrift-udgave i 2 bind til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.Katrine Engberg (født 1975) er koreograf, instruktør og rejseskribent. Udgav i 2012 mailromanen "Klap i hest - indrømmelser fra det perfekte liv" sm. m. Anne Mette Hancock.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.