Bøger af Sara Blædel

Sara Blædel er en af Danmarks mest kendte og elskede krimiforfattere. Hun debuterede i 2004 med kriminalromanen "Grønt støv", som er den første bog i den populære serie om kriminalassistenten Louise Rick og hendes bedste veninde, Camilla Lind. Det stod ellers ikke skrevet, at Sara Blædel skulle blive en af Danmarks mest elskede forfattere. Hun er født i 1964 og voksede op i København, samt på landet. Som ung uddannede hun sig  til tjener, derefter arbejdede hun i trykkeribranchen, men efter en alvorlig sygdom, ændrede hun karrierespor og helligede sig til skrive-branchen. Sara Blædel trodsede sin ordblindhed og begyndte at arbejde som journalist 1995. Hun startede også et krimiforlag, Sara B., der skulle udgive gode krimibøger i paperbackudgave. Krimigenren har altid ligget hende tæt på hjertet. Som lille plejede hun at opdigte historier sammen med sine veninder, og da hun en dag fik idéen til karaktererne, Louiske Rick og Camilla Lind, kunne intet holde hende tilbage. Hun satte sig for at skrive sin debutroman "Grønt støv", hvilket mange senere hen blev glade for. Sara Blædel har i dag udgivet hele ni fantastiske bøger i Louise Rick-serien.

I 2016 udkom bogen, "Bedemandens datter", der introducerer en helt ny hovedperson, kvinden Ilka, der kæmper for at opklare mysteriet omkring sin far. Sara Blædel har netop udgivet det sidste og afsluttende bind i serien om Ilka, nemlig " Den tredje søster", som allerede har udgivelsesdagen, strøg ind på de danske bestsellerlister.

Sara Blædel er elsket af mange danske og udenlandske læsere, der sætter pris på velskrevne, gode og nervepirrende krimier. Hun har modtaget adskillige priser, blandt andet den eftertragtede Publikumsprisen på Krimimessen samt Danmarks mest eftertragtede litteraturpris, " De Gyldne Laurbær".

Hos Bogreolen.dk elsker vi også Sara Blædel! Derfor har vi naturligvis alle bøger som er udgivet af Sara Blædel, til markedets laveste priser!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.