Persondatapolitik

Bogreolen.dk har en klar politik om behandling af persondata
Vi er opmærksomme på at dine data er følsomme og vi forhindrer derfor ethvert misbrug af disse informationer, for samtidigt at yde den bedste service for vores kunder.

 

Dine data videregives ikke til tredjepart
Der sendes ikke informationer fra tredjepart til vores kunder.
Du kan til enhver tid blive fjernet fra vores mailinglister.
Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer vi har om dig, hvor du herefter kan gøre indsigelser, jf. Persondataloven. Henvendelser vedr. dette rettes til kundeservice.

 

Hvilke informationer indsamles?

Bogreolen indsamler oplysninger om dig, når du foretager et køb eller tilmelder dig vores nyhedsbrev. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre bedst muligt. Vi kan aldrig se dine kreditkort oplysninger, da de sendes krypteret via en sikker forbindelse igennem NETS. Vi lagrer derfor ikke disse oplysninger.

 

Din e-mail adresse videregives til TrustPilot ifm. forespørgsel om en anmeldelse af vores webshop.

 

Personoplysningerne registreres hos Bogreolen ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige hos Bogreolen.dk er Anders Hyldig, CTO.

 

Cookies

For at gøre oplevelsen så god og personlig som muligt benytter vi os af cookies i vores webshop. Det er nødvendigt for os, så vi kan ‘huske’ hvad du som kunde har valgt af specifikke produkter og tilføjet til indkøbskurven. Derudover gør det os i stand til at præsentere andres spændende relevante produkter ud fra din adfærd på webshoppen.

 

Vi benytter Google Analytics, der informerer os omkring hvor mange besøgende vi har på vores website og hvor der evt. skulle opstå fejl. Disse informationer indeholder bl.a. data omkring, hvilke henvisninger vi får til vores webshop via andre websites eller søgemaskiner.

 

Det er meget fint – men hvad er cookies?

Cookies er data i form af tekst, der lagres på din computer af os. Det er helt normalt og noget de fleste websites benytter sig af i en eller anden form. Cookien bliver sendt tilbage til os, hver gang du besøger vores website. Cookies kan til enhver tid slettes af dig selv, hvis det ønskes.

 

Vi foreslår at man ikke fjerner vores cookies, da vi kun gør brug af disse for at øge brugervenligheden

Skulle du alligevel ønske at gøre dette, kan du følge en af nedenstående guides afhængig af hvilken browser du benytter. Læs mere om cookies her.

 

Slet cookies

I de fleste browsere kan du slette cookies ved at gå op i Indstillinger og herefter “slette cookies”.

 

I Firefox fjernes cookies ved at trykke på:

Funktioner (i toppen) -> Ryd nylig historik -> afkryds “Cookies”.

 

I Safari fjernes cookies ved at trykke på:

Safari (i toppen) -> Indstillinger > Sikkerhed > Vis Cookies -> Fjern / Fjern alle.

 

I Internet Explorer fjernes cookies ved at trykke på:

Sikkerhed (i toppen) -> Slet browserdata -> Afkryds “Cookies” -> Slet
(Hvis du ikke ønsker at fjerne cookies fra dine ‘foretrukne’, kan du markere “Bevar data om favoritwebsteder”)

 

Skulle du have spørgsmål vedr. Persondatapolitikken eller andet da gå til kundeservice.

 

12.02.2019 version 2.0