Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Stort lagerudsalg

Vi har sat priserne helt i bund på rigtig mange titler, som gælder hele februar måned.
Du får netop nu min. 65% rabat på hele vores lagerudsalg. Forkæl dig selv med en bog fra din favorit genre eller find den business bog, som din partner aldrig har fået købt til kontoret derhjemme. Mulighederne er mange.
*Bemærk: der er begrænset antal af titler på vores Lagerudsalg, så du skal være hurtig. Tilbuddene gælder så længe lager haves. Bemærk at rabatten ikke er synlig på alle bøgerne.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Se også ISBN 978-87-619-4236-4
    af Henrik Steffensen, Jan Fedders & Kim Tang Lassen
    2.100,00 kr.

    Det eneste danske værk, der giver et samlet overblik over indholdet af de internationale regnskabsstandarder – IFRS’erne og IAS’erne.Bogen er et oplagt værktøj til brug for udarbejdelsen af årsrapporten efter IFRS. Den kan fungere som et nyttigt supplement til de meget omfattende IFRS-manualer, som er udgivet af de globale revisionsfirmaer.Nyt i 5. udgaveDenne udgave indeholder meget omfattende beskrivelser af de tre nye, store standarder - IFRS 9 om finansielle instrumenter, IFRS 15 om omsætning fra kontrakter med kunder og IFRS 16 om leasing.Herudover er som noget nyt indarbejdet en lang række afgørelser vedrørende IFRS, der er truffet af ESMA (European Securities and Markets Authority), der er det EU-organ, som træffer officielle afgørelser om anvendelse af IFRS i EU.

Her finder du nye gode bøger til så lav pris, at man næsten skulle tro det var genbrug – men det er naturligvis ikke brugte bøger! Bøgerne sættes på tilbud og sælges til fordelagtige priser, fordi de er restpartier eller overskudsvarer fra udsalg, så der er mulighed for at gøre et ekstra godt kup på vores online lagersalg. Der kan spares helt op til 80%, men skynd dig, for det gælder kun så længe lager haves. Du finder et hav af billige bøger i vores online lagersalg til børn, unge og voksne. Vi vil løbende tilføje massevis af nye titler, så det er med at holde øje. Det er med andre ord et sandt mekka for bogorme, læseheste og tilbudsjægere. Skynd dig at find det bedste tilbud på netop DIN favoritbog. Rigtig god fornøjelse!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.