Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Jagten på de døde

Bag om Jagten på de døde

Denne imponerende bog levere en historie drevet af højt tempo og maveskærende brutalitet. Bog handler om den tidligere journalist David Raker som efter sin kones nylige død bliver hyret af Mary som sværger, at hun har set sin afdøde søn, Alex, gå rundt i London. David er sikker på, at Mary bare er en sørgende mor som ikke kan give slip på sin søn. David plages af tabet på sin kone og vælger derfor, at undersøge sagen nærmere. David finder hurtigt ud af, at Alex’ liv slet ikke var så almindeligt som moren, Mary gik og troede. David finder ud af hemmeligheder som andre mennesker ville slå ihjel for og må konfrontere både sine egne og Alex’ spøgelser for at finde sandheden. Brændte Alex op i en bil eller er han vendt tilbage fra de døde? Denne hæsblæsende fortæller som sætter den “almindelige mand” i en ekstraordinær situation gør historien både medrivende og spændende. Historien fører os fra Cornwall til Skotland og spiller på emner såsom mørkeræd og djævelskab. Til folk som elsker bøger fra blandt andet Mo Hayder vil elske denne mørke krimi, men hvis du er bange for tandlæger vil du måske springe over.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793796577
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 378
 • Udgivet:
 • 18. Januar 2021
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 140x220x0 mm.
  På lager
Leveringstid: 1-5 hverdage
Forventet levering: 28. Maj 2024

Beskrivelse af Jagten på de døde

Denne imponerende bog levere en historie drevet af højt tempo og maveskærende brutalitet. Bog handler om den tidligere journalist David Raker som efter sin kones nylige død bliver hyret af Mary som sværger, at hun har set sin afdøde søn, Alex, gå rundt i London. David er sikker på, at Mary bare er en sørgende mor som ikke kan give slip på sin søn. David plages af tabet på sin kone og vælger derfor, at undersøge sagen nærmere. David finder hurtigt ud af, at Alex’ liv slet ikke var så almindeligt som moren, Mary gik og troede. David finder ud af hemmeligheder som andre mennesker ville slå ihjel for og må konfrontere både sine egne og Alex’ spøgelser for at finde sandheden. Brændte Alex op i en bil eller er han vendt tilbage fra de døde?

Denne hæsblæsende fortæller som sætter den “almindelige mand” i en ekstraordinær situation gør historien både medrivende og spændende. Historien fører os fra Cornwall til Skotland og spiller på emner såsom mørkeræd og djævelskab. Til folk som elsker bøger fra blandt andet Mo Hayder vil elske denne mørke krimi, men hvis du er bange for tandlæger vil du måske springe over.

Forlagets beskrivelse af Jagten på de døde

Alex Towne forsvandt for seks år siden. Fem år senere dukkede han op igen, men som et udbrændt lig i et bil vrag. Men er Alex virkelig død?

Alex’ mor, Mary, er sikker på, at hun har set sin forsvundne og ’døde’ søn gå ind på et lokalt bibliotek. Den tidligere journalist, David Raker, har efter sin kones død lagt sit skrivearbejde på hylden. Han lever nu af at finde forsvundne personer. Han er sikker på, at Mary er et håbløst tilfælde, der ikke vil give slip på sin afdøde søn. Raker er dog selv hjemsøgt af tabet af sin kone og modvilligt, siger han ja til at undersøge sagen nærmere.

Raker bliver hurtigt hvirvlet ind i sagen om Alex, hvis livslet ikke var så uskyldigt, som hans mor troede. Begravet i hans fortid findes hemmeligheder, som nogen slår ihjel for at bevare. David Raker må konfrontere både sine egne og Alex’ spøgelser for at finde ud af, om Alex endte sine dage i en udbrændt bil, eller han er vendt tilbage fra de døde.

Brugerbedømmelser af Jagten på de dødeFind lignende bøger
Bogen Jagten på de døde findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.