Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hobby og fritid

Her finder du spændende bøger om Hobby og fritid. Nedenfor er et flot udvalg af over 663.604 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Strikkeopskrifter på 12 vilde krammedyr med tøj og tilbehør
  af Louise Crowther
  248,95 kr.

  Gå på opdagelse i den vilde dyreverden med den engelske strikkedesigner Louise Crowthers samling af 12 søde krammedyr, som hver især har en helt vidunderlig garderobe og unik personlig stil.Her møder du bl.a. Løven Theo, der lige er blevet klippet og ser supersmart ud i sin behagelige pilotjakke, Zebraen Hugo, der er klar til en dag på stranden i sine smækbukser med stjernemotiv, og Tigeren Sophie, der har fødselsdag og er klædt i sin pæne, lyserøde flæsekjole.Om det er Løven Theo, Zebraen Hugo, Tigeren Sophie eller en af deres mange andre søde venner, du bliver vild med, så finder du udførlige trin for trin-instruktioner og billeder til montering og særlige teknikker til dem alle.Alle opskrifter på tøj og tilbehør kan du desuden blande på kryds og tværs, da alle dyrene har samme størrelse. Tøjopskrifterne fra Strikkede dyrevenner, som udkom i 2019, kan også bruges her. Mulighederne er mange, og du vil kunne glæde de små frække aber i dit liv med helt unikke og personlige gaver.

 • - de første sting
  af Lizzi Damgaard
  44,94 - 206,95 kr.

  Lær at brodere med forsting, kontursting, heksesting, tungesting, franske knuder og kædesting. Bogen vejleder i hvert enkelt sting og kommer med forslag til, hvad du kan brodere, fx en tehætte med tungesting eller et indkøbsnet med kædesting. Måske endda sy din egen nålebog med plads til broderinålene. Du lærer, hvordan du overfører dit eget mønster til stoffet og får tips til værktøj og materialer samt hvordan du vasker og vedligeholder det, du har broderet.

 • af Erinna Lee
  207,95 kr.

  Vil du med på skattejagt? Med Amigurumiskatte giver Erinna Lee dig et sandt skattekort over sine sødeste designs. Hvert af de 15 hæklede dyr er en lille juvel, der bare venter på at blive opdaget og elsket.Mariehønen Marie drømmer om at blive pilot, næbdyret Niels træner til de olympiske lege, rådyret Rose nyder at passe haven, og dinosauren Rex har lige fundet det første fossil af en Hæklesaurus. Og de har mange venner med store hjerter og endnu større drømme.Hækl din nye vens eget tilbehør for at fremhæve dens unikke personlighed – eller bland tilbehøret på tværs af opskrifterne for at give den dit eget personlige præg.Erinna giver en masse teknisk hjælp, så med blødt garn og lidt tålmodighed kan du nemt fylde en hel kiste med dine egne amigurumiskatte!

 •  
  52,95 kr.

  Se godt efter! Opgaven består i at finde og genkende en række emneord skjult mellem stribevis af tilfældige bogstaver. Nogle af ordene skal endda læses bagfra! Få styrket dit visuelle overblik og din paratviden med disse 100 opgaver. Skulle du mangle et ord, findes der svar bag i bogen.

 • - Lær at sy hverdagstøj efter børnenes mål
  af Thea Rytter
  298,95 kr.

  Tøj til skabet, til ekstrakassen, til gymnastiktimen, skiftetøj, klæd-ud-tøj, nattøj. Et børneliv byder på mange tøjskift og mange størrelser. Børn kan springe en størrelse over på en weekend og vokse ud af alle deres bukser på en uge. Derfor er det fantastisk at kunne sy en ordentlig stak tøj til ungerne. Tøj, der er blødt og beregnet til at lege i, tøj, du hurtigt kan sy, og ikke mindst: tøj, som er lavet præcis efter barnets mål.Og bare rolig – har du aldrig prøvet at sy før? Og får du koldsved ved tanken om, at det, der kan gå galt, vil gå galt? Ro på – du lærer det nu. Skuldrene ned, foden på trykfoden.SY TIL BØRN er grundbogen til dig, der gerne vil sy til børn. Den er til dig, der gerne vil i gang med at sy, men ikke ved, hvor du skal starte, men den er også til dig, der har fået syet dig op i et teknisk hjørne af indsnit og belægning og bare gerne vil sy for sjov igen og sætte kreativiteten fri. Her handler det nemlig om lækkert hverdagstøj til aktive børn, som du syr efter børnenes helt egne mål.Bogen indledes med et afsnit om stoftyper, sting, gode råd og grundteknikker, samt hvordan du måler børnene, så du er sikker på, at det passer, og tegner et mønster. Herefter er alle mønstre lavet med trin for trin-billeder til sammensyningerne og med tips og tricks til, hvordan du ”hacker” mønsteret.I bogen finder du tutorials til at sy leggings til hverdags- og idrætsbrug, lave seje sweatsæt, huer, kjoler, jakker og meget andet.

 • - Teknikker til udskæring og dekoration
  af Hilda Carr
  228,95 kr.

  Med fokus på keramikkens overflade viser Keramik – Teknikker til udskæring og dekoration en bred vifte af dekorative udskæringsteknikker, lige fra indskæring, kæmning, indlægning af ler til sgraffito, facettering og finskrabning. Teknikkerne præsenteres gennem 16 projekter med klar trin-for-trin vejledning i fotos og instruktioner, der er lette at følge, så man opnår smukke resultater. Med nemme instruktioner i hvordan man former, glaserer og brænder, er bogen en god og omfattende guide, der kan bruges af både nye og erfarne keramikere. Hilda Carr begyndte at arbejde med keramik i 2014 og sælger i dag sine emner i egen webshop samt butikker og gallerier i hele Storbritannien. Hun har opbygget et stort følgerskab på Instagram, hvor hun hyppigt deler ud af sine opdagelser og teknikker.

 • af Thea Rytter
  168,95 kr.

  I Perlestunder med kawaii får du over 20 mønstre på perleplader i ”kawaii”-stil. Kawaii betyder nuttet på japansk, og det er lige præcis, hvad alle disse perlerier er. Søde hunde, bløde katte, smilende kaktusser og glade frugter.Der er perleplader i forskellige sværhedsgrader – både dem, hvor du kan nøjes med en enkelt plade, og andre, hvor du skal bruge flere plader for at lave de søde venner, som vil pynte på et hvert værelse og give mange timers kreativ fordybelse. Der er desuden en masse idéer til, hvordan du laver mini-perleplader, som er perfekte til nøgleringe, kort og smykker.Bogen er lavet af Thea Rytter i samarbejde med hendes datter Kajsa på seks år. Sammen har de udvalgt, hvilke mønstre der skulle med i bogen – for kun de sødeste ting er nuttede nok til kawaii.

 • af Helle Benedikte Neigaard
  148,95 kr.

  Savner du et overskueligt strikkeprojekt?Elsker du at strikke i skønne farver?Er du også træt engangsklude med mikroplast?Så er strikkede klude noget for dig!I strikkede klude finder du 13 designs til forskellige klude af varierende sværhedsgrad.Opskrifterne er alle gengivet med både ord og illustrationer, så de er nemme at gå til. Der er desuden inkluderet en strikkeskole - til dig, der skal strikke for første gang, dig der skal have det genopfrisket, og dig, der skal forsøge med en lidt mere avanceret opskrift, end du plejer. Så hop med på bølgen, fat strikkepindene, og strik!

 • af Lene Randorff
  168,95 - 218,95 kr.

  Strik en hæl og strik en tå er en grundbog i at strikkestrømper. Rigtig mange mennesker elsker at strikke strømper, og rigtig mange holder megetaf at modtage et par hjemmestrikkede strømper både børn og voksne.Her får du 8 mønstre på strømper fra 19-45 i sko, flere af opskrifterne erlavet så du vælger om du vil strikke dem fra skaftet og ned eller fra tåen ogop.Du får også 4 forskellige måder at strikke en tå på, og 3forskellige måder at strikke en hæl på. Bogen indeholder link til 20 videoermed teknikker.Så om du er til at hygge dig med at strikke strømper ogmangler nye ideer, eller du er nybegynder i at strikke strømper men gerne villære det, så passer bogen lige til dig.

 • - flere opskrifter fra Hogwarts og omegn
  af Tanis Gray
  298,95 kr.

  Harry Potter: Magi på pindene 2 byder på endnu flere gengivelser af filmenes kostumer,flere fantastiske skabninger og flere magiske kuriositeter.Strik eksempelvis en strømpeguirlande med ordene “Dobby er fri”, bekend kulør med en quidditchsweater, eller bliv lige så agtværdig som professor McGonagall med den fantastiske Vera Verto-kappe.Som noget nyt bevæger bogen sig ud over Hogwarts og hen til 1920’ernes New York med projekter, der er inspireret af filmene om de Fantastiske skabninger. Du finder blandt andet et skønt halstørklæde i flerfarvestrik med motiver fra Newt Scamanders kuffert, en drillesyg Niffler og et perlebesat fnisevand-sjal.Bogens projekter, der går fra de simple til de mere komplicerede, tager dig rundt om et hav af teknikker, som mønsterstrik, hulstrik og dobbeltstrik – og mange flere.Uanset niveau får du alt, hvad du behøver for at trylle endnu mere magisk strik frem derhjemme. Og det hele er selvfølgelig krydret med massevis af farverige fotografier, illustrationer og facts om filmene.

 • - Varm vildmarksstrik til ude og inde
  af Linka Neumann
  248,95 kr.

  Linka Neumann er kendt for sine karakteristiske og smukke vildmarkssweatre. Denne gang er hun tilbage med rustik strik til hus og udeliv.Her er smukke puder, varme tæpper og meget andet, der passer perfekt til indretning med et nordisk fokus.Linka Neumanns karakteristiske farverige stil tager udgangspunkt i traditioner, urfolk og naturen og er som sædvanligt gennemført med en personlig og moderne tilgang.Linka Neumann (f. 1990) strikker og designer under navnet @valleyknits. Hendes strik skal kunne tåle at være ude i naturen, og derfor er alt strikket i slidstærk og varm uld fra norske og islandske får.

 • - Maleriets A-Z
  af Mia-Nelle Drøschler
  193,95 - 248,95 kr.

  Lær at male er en praktisk manual, der viser alt, hvad du behøver at vide for at opnå imponerende resultater hurtigt med dine malerier.Billedkunstner Mia-Nelle Drøschler gennemgår fem afgørende trin til at forberede og udføre et godt maleri. Tilgangen til maleri er her så enkel, at selv en nybegynder med bogen i hånden kan give sig i kast med originale og spændende malerier.Hvert kapitel har praktisk information om teknik og udstyr og inkluderer et rigt billedgalleri med professionelt arbejde for at vække din kreativitet. Bogen indeholder 40 spændende maleøvelser med udgangspunkt i enten fotografi, virkelighed, erindring eller fantasi. Motiverne dækker alle typer emner, fx landskaber, stilleben, mennesker, blomster, dyr, møbler, træer og bygninger.Denne unikke bog giver dig mulighed for at finde din helt egen personlige stil ved at følge trin-for-trin-manualen.Om forfatterMia-Nelle Drøschler er en etableret billedkunstner og underviser. Hendes semi-abstrakte og narrative motiver er blevet udstillet i Danmark og resten af Europa og er repræsenteret i private samlinger. Ud over at have ledet flere hundrede maleworkshops i Danmark og Spanien underviser hun også på højskoler og online. Hun har holdt foredrag om maleriets kunsthistorie på kunstudstillingsstedet Sophienholm som medlem af kunstnersammenslutningen Corner. Fra 2016 til 2022 har hun været tilknyttet Det Danske Institut i Rom, hvor hun har studeret og researchet det arkitektoniske vægmaleri. Se og læs mere på www.mianelle.com.E-bogen er lavet i fixed format

 • af Rose Svane
  248,95 kr.

  Med garn, farver og glimmer har Rose Svane udviklet 15 seje, overraskende hæklede design.For Rose Svane er hækling kunst, en vej til at vise sin personlighed og et værktøj til at passe på sig selv. I bogen fortæller hun om at være ung og bl.a. hækle sig igennem kærestesorg, tankemylder og til at opnå et godt forhold til sin krop, så hun med stolthed kan klæde sig kreativt.Rose Svanes Hæklekunst er til nybegynderen og den mere øvede hækler, og den rummer alle de grundlæggende hækleteknikker. Bogens mange illustrationer gør, at processen og produktet bliver en succes.Rose Svane har hæklet til internationale stjerner. Hendes første bog, Rose Svanes Hæklerier, er udkommet i Tyskland, Holland, England og USA.

 • - Volume 4
  af Henrik Dreboldt
  298,95 kr.

  Kuffert & Kørehandskers Automobilårbog Volume 4 er en bog om biler brygget på ufortyndet autentisk passion, humor og begejstring – ligesom du møder den på Kuffert & Kørehandskers YouTube-kanal, der årligt har over 4,5 millioner visninger i Danmark.Bogen er opbygget med en række dybdegående featureartikler og dækker alt fra gadgets i superbiler til lange seriøse tests af de nyeste elbiler. Det er fjerde år, at Kuffert & Kørehandsker udgiver Automobilårbogen, og det med 300 sider om drømmebiler, dumme biler, grønne biler og hadebiler. ALT det bedste fra bilåret og fyldt med fede billeder og kloge ord fra nogle af kongerigets allerbedste bilskribenter.Bogens sidste 60 sider udgør det store automobilleksikon, der er bogens bærende element. Leksikonet dækker alle mærker og alle modeller på det danske bilmarked, og der er købsanbefalinger, QR-links til YouTube-test af bilerne og kåring af de bedste biler og dermed bedste køb på markedet i alle klasser. Fra mikrobiler til ministerbiler.Bogen er den perfekte gave til manden, kvinden, faren, onklen eller svigerfaderen der har alt – inklusiv et godt øje til biler. Samtidigt er bogen skrevet i et let sprog, så også den helt uerfarne bilkøber, der bare ønsker råd og vejledning til om den næste bil skal være elbil eller ej, også kan være med.Herligheden er samlet i 1,5 kg coffee table automobilårbog i lækkert udstyr og perfekt til nørden, entusiasten og æsteten.

 • - Simple sy-opskrifter og inspirerende tips
  af Tina Benfeldt Levring
  198,95 kr.

  Tasker er en sybog for dig, der er vild med at sy tasker eller gerne vil lære hvordan. Alle kan være med, der er udførlig vejledning med tekst og billeder til, hvordan du syr taskerne, og mønstre lige til at tegne af. Bogen indeholder 12 smarte og funktionelle opskrifter, som kan varieres på mange måder: bumbags, skuldertaske, strikkekurv, crossovertaske, projekt­ taske, strikkeetui, toilettaske, en lille pung og selvfølgelig en opskrift på et mundbind. Bogen vil inspirere dig til at sy tasker i lange baner. Du får rig mulighed for at tilføre dit eget præg, så hver taske får sit helt unikke udseende. Der er også et afsnit med udførlig beskrivelse af alle læderdetaljerne på taskerne. Taskerne er i øvrigt meget velegnede som gaver. Om forfatteren:Tina Benfeldt Levring er uddannet inden for tekstilbranchen og har i mange år fungeret som sælger og dekoratør i tøjbranchen. I dag er hun ansat som produktionsassistent hos SVM Auto­matik A/S i Silkeborg. Tina har siden udgivelsen af Moderne genbrug i 2016 brugt meget af sin fritid på at afholde workshops i hele Danmark. Hun har også siden designet og udgivet en del løse opskrifter på tasker.

 • - Kom nemt i gang
  af Vibeke Munk
  98,95 kr.

  Farv med naturens egne farver – 2. reviderede udgave, bl.a. opdaterede fremgangsmåder og enkelte nye fotos.Der er noget magisk ved selv at indsamle planter, farve garn og efterfølgende strikke eller hækle en trøje, et sjal eller et halstørklæde. Naturens farver er bare smukkere og mere miljøvenlige end de kemiske farver. Planterne til farvning er nemme at indsamle i naturen – nogle kan også dyrkes i haven eller købes tørrede. Bogens forfatter Vibeke Munk har sit eget garnfirma, Garnstyrelsen, der arrangerer kurser og sælger garn. I denne lille praktiske bog giver hun en nem og overskuelig indføring i plantefarvning, hun gennemgår en række egnede planter og giver tips til, hvordan man kommer i gang med at farve garn – hjemme i køkkenet, i en gruekedel eller over ild ude i haven.

 • - Med Johanne Kohlmetz
  af Johanne Kohlmetz
  193,95 kr.

  Lær at sy er en fascinerende bog skrevet af den talentfulde Johanne Kohlmetz. Udgivet i 2021, tager denne bog læserne med på en inspirerende rejse gennem syningens verden. Denne bog er perfekt til både begyndere og erfarne syersker, der ønsker at forbedre deres færdigheder og lære nye teknikker. Bogen er fyldt med detaljerede instruktioner, tips og tricks, der vil hjælpe dig med at mestre kunsten at sy. Uanset om du er ny i syning eller har syet i mange år, vil du finde værdifulde oplysninger i denne bog. Udgivet af Grønningen 1, er Lær at sy et must-have for enhver, der elsker at sy.

 • - Lær at sy
  af Johanne Kohlmetz
  193,95 kr.

  Sysysy er en fængslende bog skrevet af den talentfulde forfatter Johanne Kohlmetz. Denne bog, der først blev udgivet i 2022 af forlaget Grønningen 1, inviterer læserne ind i en verden af spænding og intriger. Genren er svær at placere i en traditionel kasse, da Kohlmetz's unikke skrivestil og dygtige fortælling strækker sig over flere genrer. Fra første side vil du blive fanget af den dygtige fortælling og de levende karakterer. Sysysy er en bog, der vil holde dig fanget fra start til slut. Udgivet af Grønningen 1, er denne bog et must-read for enhver bogelsker.

 • af Tina Krøyer
  238,95 kr.

  Er du også vild med de vidunderlige crepepapirblomster? I denne bog tager Tina Krøyer dig med til næste niveau af blomsterfremstillingen, med flere teknikker og forrygende indfarvninger. En perlerække af nye blomstervejledninger lægger op til mange dejlige timer med crepepapir, saks og lim. Teknikkerne er mere udfordrende, og igen er der lagt op til, at du bliver dus med metoderne og derefter kan kaste dig ud i egne eksperimenter. Bogen er rigt illustreret med tegninger og fotos. - Understøttet af QR-koder, som fører til videoer, du kan se på din smartphone. Blomsterne der er beskrevet i bogen, er kendte klassikere. Fælles for dem er, at de alle kan komme i mange farvespraglede udgaver, og det fører til anden del af bogen, som tager dig med i en kavalkade af indfarvningsmetoder, som gør dine blomster endnu mere spændende og sjove at lave. Metoderne varierer mellem små farvetilføjelser med kunstnerartikler, til total farvemanipulation af papiret. Og så kan det hele mixes på kryds og tværs, og give dine blomster stor personlighed og WOW-effekt.

 • - En bog om at strikke
  af Karin Erlandsson
  174,95 - 249,95 kr.

  Strikkersker gør det, strikkersker til alle tider har gjort. De væbner sig med tålmodighed og samhørighed, møder hårdt med blødt. Forfatter og strikkerske Karin Erlandsson undersøger stikningens kulturhistorie og væver personlige erindringer og erfaringer sammen med kyndige iagttagelser af stikningens indvirkning på strikkeren såvel som på samfundet.Det blå garn er en lille bog, som emmer af stor viden, inspiration, humor og menneskelige indsigt. En hyldest til strikkersken og et manifest for de kvinder, der i generationer har holdt deres medmennesker varme via deres håndværk.

 • - Den uundværlige guide til at føre et selskab godt igennem enhver fest
  af Sophie Dam
  115,95 - 148,95 kr.

  Ud over at det er en stor ære at blive spurgt, om man vil være toastmaster, så er det også et stort ansvar og en krævende opgave! For toastmasteren er den, der sørger for, at det hele går op i en højere enhed, så I får en uforglemmelig fest.Uanset om anledningen er et bryllup, metalbryllup, en fødselsdag, konfirmation eller barnedåb, så er toastmasteren den, der bevarer overblikket og bringer alle godt igennem festen. Den, som sørger for, at maden kan serveres ved rette temperatur. Og som lægger sange, taler og indslag ind de rigtige steder – samtidig med at bandet stiller op, slideshowet sættes til, fyrværkerimesteren tænder krudtet, duerne slippes løs, og hvad folk ellers finder på …I denne uundværlige guide findes ALT det, en toastmaster bør vide. Om festens drejebog, tidsstyring, talerækker og talekoncepter, stemning, traditioner, takt og tone og meget mere. Herunder også typiske fejl og udfordringer, og hvordan de undgås og løses. Toastmaster er en uvurderlig følgesvend og kan bruges både som opslagsværk, taleinspiration, checkliste og guide til den perfekte fest. Brug en Toastmaster! Fordi festen ikke kan gøres om.Om forfatterCand.comm. Sophie Dam er tekstforfatter og taleskriver og indehaver af Dit livs tale. Her skriver hun festtaler til livets store begivenheder som fx bryllupper, fødselsdage og konfirmationer. For en god tale løfter en fest og er en meget personlig gestus. Sophie Dam holder foredrag og workshops og udbyder en række onlinekurser relateret til taleskrivning, herunder Lær at skrive dit livs tale i 3 trin, Stjæl Marys 3 tricks – og hold dit livs tale som kronen på værket, Slå på glasset uden nervøsitet og 4 flove fejl, du ikke må begå, når du holder tale. Se mere på www.ditlivstale.dk.E-bogen er lavet i fixed format

 •  
  158,95 kr.

  Retro Revyen: Lækker udgave af årbogen om klassiske biler og youngtimere fra folkene bag Bil Magasinet. Du kan glæde dig til et opdateret priskatalog med over 2.000 klassikere samt dybdegående artikler om udvalgte biler. Du får lækre billeder af biler fra flere årtier – sportsvogne såvel som flydere.Derudover rummer årbogen spændende temaartikler om bl.a. elektriske klassikere samt guides til pleje, import og originalitetskravet for veteranbiler.

 • af Anja Takacs
  198,95 kr.

  Dyk ned i den kreative verden med 'Mine første perlerier' af den dygtige forfatter Anja Takacs. Udgivet af People'sPress i december 2018, denne bog er et fantastisk tilføjelse til enhver hobbyentusiasts samling. Denne bog falder ind under hobby og håndarbejde genren og er perfekt til både begyndere og erfarne perleentusiaster. 'Mine første perlerier' er en inspirerende guide, der hjælper læserne med at skabe smukke og farverige perleprojekter. Anja Takacs deler hendes hemmeligheder og teknikker, der vil inspirere og motivere dig til at skabe dine egne unikke perleprojekter. Udgivet af det anerkendte forlag People'sPress, er denne bog en pålidelig ressource for alle, der ønsker at dykke dybere ind i perleuniverset.

 • - 128 logikopgaver fra ultralette til ultrasvære
  af Svend Høgh & Pedra Stanojevic
  48,95 kr.

  -

 • af Josefine Bjørn Knudsen
  89,94 kr.

  Velkommen til slaskedyrenes verden! Med lidt garn og en hæklenål kan du hækle de sødeste små dyr med lange arme og dinglende ben. Ud fra samme grundmodel tilføjes hver figur de dele, som er karakteristiske for hvert dyr - næb, snude, snabel eller andet. Slaskedyrene måler omkring 18 centimeter.

 • af Sarah Hazell
  298,95 kr.

  200 hæklemønstre er en overvældende inspirationskilde til både nybegyndere og trænede hæklere. Bogen vil få et langt liv, fordi den med sin imponerende mængde teknikker, hæklemønstre og nye kreative måder at hækle på rækker udover mode sæsonens luner. 200 hæklemønstre er en bog, der skal mange, mange, mange hækleaftener til at blive færdig med. Om bogen 200 hæklemønstre er lavet til alle hæklefans, der ønsker at afprøve nye hæklemønstre og nye kreative måder at hækle på. Bogen rummer et væld af mønstre og teknikker. Mønstrene har tydelige trin for trin-fotos, skrevne opskrifter, symboldiagrammer og fotos af færdige hækleprøver. Denne samling mønstre inkluderer hæklingens mest populære teknikker: knopper, ananas og popcorn, fine blonde- og netmønstre, teknisk udfordrende reliefmasker, farverige zigzag- og bølgemønstre samt alle de grundlæggende teknikker. 200 hæklemønstre er både til den erfarne hækler, der søger nye udfordringer, og til nybegynderen, der har behov for en grundig introduktion til, hvordan man holder på hæklenålen, hvordan man skifter garnfarve, og hvordan man hæfter enderne. Om forfatteren+Sarah Hazell, engelsk håndarbejdsguru og skribent. Forfatter til en række populære bøger om strikning og hækling. I hæklemiljøet blandt andet kendt forsin forkærlighed for farver. Beder man hende beskrive sit hæklearbejde med tre ord, vælger hun entusiastisk, organiseret og opslugt.

 • - en strikkekollektion
  af Lene Holme Samsøe
  328,95 kr.

  ”Heatherhill” er en inspirerende og gennemført strikkebog af Lene Holme Samsøe. Bogen består af 25 nye opskrifter, hvoraf mange er vist i flere udgaver, så du får inspiration til at individualisere dit strikkeprojekt. Lene Holme Samsøe dyrker det gode håndværk og formidler det på en enkel og overskuelig måde. Her er masser af smukke strukturer skabt af hulmønstre, snoninger og enkle kombinationer af ret og vrang, men også glatstrik med gennemførte detaljer og interessante konstruktioner. Blandt opskrifterne finder du masser af sweatre, bluser og cardigans, men også en slipover og en nederdel samt mindre projekter som tørklæder, sokker og vanter. Alt der skal til for at holde varmen! De fleste af bogens opskrifter kan strikkes i størrelser fra XS til 4XL. I ”Heatherhill” er der udfordringer til de fleste strikkere, og opskrifterne er krydret med masser af gode strikketips. Opskrifternes sværhedsgrad går fra det forholdsvis enkle til det mere komplicerede.

 • af Tina Krøyer
  253,95 kr.

  Masser af crepepapirblomster fra grøftekanten. De er ofte små. De har tit lange stilke for at nå op til lyset. De er der bare lige pludselig og så er det sommer igen.I Tina Krøyers tredje bog om at lave crepepapirblomster tager hun kærligt fat i 16 af de mest elskede vækster fra grøftekantens flora (og også et par af de knap så elskede).Blåhat, smørblomst, rødkløver og snerle er selvfølgelig med, men der er også blevet plads til den evigt insisterende mælkebøtte, den vilde gulerod, den høje, stolte brændenælde og mange flere.Vejledningerne har som altid masser af tegninger, beskrivelser og videoer. Timevis af skøn fordybelse venter dig, mens din helt egen grøftekantsbuket vokser frem. Sideløbende med vejledningerne har Tina Krøyer fået fortalt grøftekantsminder fra en række blomsterelskere. Mens crepepapirblomsterne vokser frem, husker historierne os på, at verden går videre og at de følelser som blomsterne kan vække, er værd at holde fast i.

 •  
  52,95 kr.

  Kryds og tværs har altid været populært. Med denne bogs 100 ordkryds udfordres din sproglige viden og kreativitet en tand ekstra, da alle ordene i den enkelte opgave hører til samme emne. Hvis der er en opgave, som driller lidt, kan du tjekke dine svar bag i bogen.

 • - En guide til 15 blomster, farver og styling
  af Sine Finne Frandsen & Sara Finne Frandsen
  178,95 kr.

  Lær at lave dine egne, smukke papirblomster af crepepapir, bliv inspireret til flotte farvesammensætninger, og få kreative ideer til, hvordan du styler dine blomster.Almeja Space er kendt for deres smukke og unikke papirblomster, som lyser op og løfter blomsterpynt og -styling til et højere niveau. Denne gennemillustrerede bog præsenterer 15 vidt forskellige blomster, som spænder fra en helt enkel valmue til en imponerende papegøjeblomst. Blomsterne har varierende sværhedsgrad, og du lærer, hvordan du laver dem, tilpasser og udvikler dem, så de passer til lige præcis din setting.Udover de 15 trin for trin-guides får du en overskuelig guide til materialer og teknikker, en grundig indføring i, hvordan du skaber dine egne flotte farveuniverser og masser af ideer til, hvordan du bruger dine blomster kreativt i dit hjem, til fest eller i buketter. Der er skabeloner i bogen, som du kan kopiere og bruge igen og igen.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.