Genrer
Pris
DKK
Anmeldelser
  • 10
  • 12
  • 12
  • 12
  • 12
Formater
  • 999+
  • 999+
  • 999+
  • 465
  • 455
  • 238
  • 178
  • 28
  • 18
  • 13
Sprog
  • 999+
  • 999+
  • 9
  • 999+
  • 452
  • 105
  • 83
  • 549
  • 8

Mad og drikke

Find inspiration til alt om mad og drikke. Her er alt fra sund mad, slanke mad, paleo mad til traditionel dansk mad. Her findes et stort udvalg af kogebøger, bagebøger og dessertbøger og hvis man interesserer sig for vin, rom, whiskey og cigarer er man også kommet det rigtige sted hen. Gå på opdagelse i udenlandsk madkunst eller dyk ned i bøger om slankekost og vægttab.

  • Valdemarsro - aftensmad af Ann-Christine Hellerup Brandt
    af Ann-Christine Hellerup Brandt

    Valdemarsro - aftensmad er en skøn, brugbar grundbog at have i køkkenet – fuld af inspiration til familiens måltider året rundt til både hverdag og fest.Valdemarsro er Danmarks største mad og livsstilsblog med over 1,6 millioner besøgende hver måned. De velsmagende retter fra Valdemarsro er særligt kendt for at være nemme at gå til, og de er blevet til livretter hos rigtig mange læsere.Nu har Ann-Christine Hellerup Brandt, der står bag Valdemarsro, lavet den ultimative kogebog fyldt med over 200 skønne opskrifter til aftensmåltidet. Det er mad, som danskerne elsker. Man får alle familiens livretter, lige fra de populære one pot pastaopskrifter til skønne retter fra både det indiske, mellemøstlige og asiatiske køkken samt sidst, men ikke mindst, selvfølgelig også mange gode klassiske danske opskrifter. Derudover er der en samling skønne salater, dressinger, kartoffelretter og saucer i bogen. Idéen til kogebogen opstod, da Ann-Christine Hellerup Brandt havde et ønske om at lave en bog med alle sine middagsopskrifter samlet et sted. En bog, der giver læseren mulighed for at skabe et rum, hvor man kan være offline, når man laver mad i køkkenet, alene eller sammen med børnene. En bog, som giver et andet overblik samt inspiration, når man kan sidde afslappet i sofaen og bladre i bogen. Måske et lidt paradoksalt ønske fra Danmarks største madblogger, som bruger nettet og alle SoMe-platforme til dagligt i sit professionelle arbejde, men Anne-Christine Hellerup Brandt har også fået mange henvendelser fra sine læsere, som har efterspurgt en kogebog med hendes lækre opskrifter.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Mission sund mad af Michelle Kristensen
    - 100 af Michelles bedste opskrifter
    af Michelle Kristensen

    Det behøver ikke at være svært at leve sundt og godt Få inspiration til nem og sund mad til alle dagens måltider i Michelle Kristensens bog med 100 af hendes mest populære opskrifter på alt fra skyrboller og minipizzaer til mættende salater og lækre snacks.Mere end 70.000 danskere har været på en af Michelle Kristensens populære MK camps, hvor de har fået inspiration, motivation og redskaber til en permanent livsstilsomlægning med enkle kostprincipper, hvor der stadig er plads til fest og søde sager indimellem.MK principperne handler om alt andet end kalorietælling og at sulte sig selv og giver ud over en sundere og slankere krop også masser af energi og bedre humør. En af de bedste måder at holde fast i den nye livsstil er aldrig at gå ned på inspiration til ny, velsmagende mad, men det kan være en udfordring at finde inspiration til nye retter, der kan laves på nul komma fem i en travl hverdag. Derfor har Michelle nu samlet 100 af sine mest populære opskrifter til alle dagens måltider med masser af inspiration og tips til at holde den sunde og slanke livsstil – både derhjemme og på arbejdet.Sund mad skal smage godt og være simpel at lave, og ingredienserne skal kunne købes i supermarkedet. Ogingen har tid til at stå timevis i køkkenet hver dag. Michelle Kristensens mission er at få danskernes øjne opfor, hvor let en sund livsstil kan være, når man lærer at lave måltiderne på en ny måde. Med opskrifterne i denne bog kan alle få nem og lækker mad hele dagen uden sult – og uden at føle, at man savner noget

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Keto af Jane Faerber
    af Jane Faerber

    Jane Faerber – bedre kendt som Madbanditten – er kvinden bag denne længe ventede KETO-bog. KETO er en hastigt stigende trend blandt kostbevidste mennesker både herhjemme og i udlandet. Det særlige ved KETO-metoden er, at den optimerer fedtforbrændingen og regulerer hormoner, blodsukker og appetit. I borgen tilbyder Jane Faerber håndgribelige råd til, hvordan KETO fungerer i praksis,  solid baggrundsviden om KETO og om kaloriers rolle i vægttab. Bogen er også krydret med strategier til sportsudøveren og den ernæringsinteresserede, og der er hjælp at finde til portionsstørrelser, fordeling af kulhydrat, protein og fedt. Den består af hele 80 ernæringsberegnede opskrifter – naturligvis med få kulhydrater, og den italesætter de hyppigste faldgruber i KETO for at gøre det nemt at lykkes med kuren i dagligdagen.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Sous vide 2.0 af Karsten Tanggaard Spar 21%
    - Opskrifter, teknik, tips og tricks
    af Karsten Tanggaard

    "Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det. "Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød - fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt. "Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Keto på 4 uger af Jane Faerber Spar 29%
    af Jane Faerber

    I Janes KETO på 4 uger får man ikke bare endnu flere lækre opskrifter til KETO, men også en overskuelig 4-ugers plan til vægttab på den nemme måde. 4-ugers planen har forslag til alle dagens måltider, og til dem får man hjælp af bogens 75 nye opskrifter. Jane guider med praktiske retningslinjer og konkrete redskaber læseren til at lykkes med et vægttab på KETO – og det helt uden, at man behøver at tælle hverken kulhydrater eller kalorier. KETO er en kost, der sigter efter at få kroppen til at skifte fra kulhydratforbrænding til fedtforbrænding (ketose). Det er et metabolisk skifte, der automatisk sker, når man spiser meget få kulhydrater. Den fedtforbrændende tilstand har en appetitdæmpende virkning, der betyder, at man kan spise sig mæt og alligevel gå ned i vægt. Det er nemlig nemt at spise mindre, når man ikke er sulten. Bogen giver: Præcise guides til, hvad man skal spise, og hvad man skal undgå for at bringe sin krop i ketose (fedtforbrændende tilstand) Hjælp til mængder og portionsstørrelser Praktiske råd til indkøb i supermarkedet Forslag til, hvordan man tilpasser KETO til sit liv Indblik i de hyppigste begynderfælder 75 energiberegnede opskrifter med få kulhydrater 4 ugers nem og realistisk kostplan til vægttab I KETO på 4 uger får man vigtigst af alt en nem vej til en fedtforbrændende krop, som gør én selvregulerende i en grad, de færreste sikkert har prøvet før. Det er denne ’sidegevinst’ ved KETO, der danner fundamentet for et varigt vægttab.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Fisk på gaflen af Rasmus Grønbech
    af Rasmus Grønbech

    Mange vælger fiskeretterne på restauranternes menukort, når de er ude at spise. Danmark er et af de få lande, som er omgivet af hav på næsten alle sider. Og vi danskere elsker da også fisk, men vi er ofte lidt usikre på, hvordan vi skal tilberede dem, eller hvilket tilbehør eller sauce, vi skal servere til fiskeretterne. Det giver Fisk på gaflen dig mange gode og kvalificerede bud på. De mere end 80 lækre opskrifter kommer omkring de forskellige typer af fisk: Saltvandsfisk, torskefisk, fladfisk, laksefisk, ferskvandsfisk, bløddyr og skaldyr. Det er ikke kun opskrifter til de gode middage og men også til de helt almindelige hverdagsmåltider. Der er sat fokus på, at retterne skal være nemme at gå til og uden de helt store gastronomiske udfordringer. Der er opskrifter på klassiske tilberedninger, men hovedvægten ligger i nyfortolkede og moderne udgaver. Fisk på gaflen er en praktisk og lækker kogebog, som også byder på opskrifter på gode saucer samt et væld af lækkert tilbehør, som passer godt til fisk. Der er anvisninger til gængse tilberedningsmetoder samt rygning, saltning, syltning og tørring. Bogen indleder med en gennemgang af de forskellige fiske- og skaldyrstyper med tips til, hvordan man fanger den gode fisk hos fiskehandleren. Der er overskuelige stegtabeller samt oplysninger om sæson for de enkelte fisk. De smukke fotos er taget af en af Danmarks bedste madfotografer Columbus Leth.Om forfatteren: Rasmus Grønbech, kok og indehaver af michelin-restaurantan Grønbech & Churchill samt forfatter til bogen Vildt på Gaflen (Politikens Forlag, 2013), som også er udkommet i Tyskland.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Sense for hele familien af Suzy Wengel
    af Suzy Wengel

    I “Sense for hele familien” præsenterer Suzy Wengel sit helt nye og unikke ’spisevanetræ’. Vanetræet skal motivere hele familien til at foretage overkommelige ændringer i hverdagen, ved at synliggøre de vaner, der ofte er helt ubevidste. Familien udfylder træet i fællesskab, , så alle familiemedlemmer kan blive den sundeste og gladeste version af sig selv. På denne måde bliver sense til et sjovt og motiverende projekt, som hele familien samarbejder om.Suzy Wengels sense-metode er et kærkomment alternativ til de strenge slankekure, som ofte medfører en usund yoyo-vægt. I bogen byder hun på overskuelige principper for, hvordan kosten skal sammensættes, hvis den skal mætte og bidrage til blodsukkerstabilitet hele dagen. Der præsenteres også eksempler fra familier, der har afprøvet sense-metoden, og bogen er fyldt med nemme opskrifter, som kan indgå i en travl hverdag.Forfatteren har samarbejdet med en erfaren psykolog om gode råd til, hvordan man kan tale krop og vægt med børn uden at gøre skade på deres selvtillid eller forårsage spiseforstyrrelser. “Sense for hele familien” er ikke bare en livsstilsændring, det er også et fælles familieprojekt, som skaber sammenhold og sunde sjæle.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Frk. Skrumps grønne middagsretter af Alice Apel Hartvig Spar 36%
    - 70 opskrifter, der booster dit vægttab og giver stabilt blodsukker
    af Alice Apel Hartvig & Majbrit Louring Engell

    FRK. SKRUMPS GRØNNE MIDDAGSRETTER Fylder dig med energi, slukker for sukkertrangen og gør dit blodsukker stabilt Velkommen til Frk. Skrumps grønne univers. Denne bog er til dig, der drømmer om at gøre grøntsagerne til en god hverdagsvane, som også familien kan være med til. Her er opskrifter til både store og små, til de hektiske dage med arbejde og travlhed og til dage med god tid. Bogens mantra er at hjælpe dig med at få et stabilt blodsukker ved at spise mere grønt. Den har to spor: et spor til dig, der vil holde vægten og leve sundt, og et spor til dig, der ønsker et vægttab – sammen med det sunde. Forfatterne har udelukket kød fra de firbenede og fokuserer i stedet for på fisk og fjerkræ samt lækre vegetariske retter. Det kan være svært at tillægge sig nye grøntsagsvaner, og det er vigtigt, at du finder din egen vej. Ud over de mange opskrifter er bogen derfor også fuld af inspiration, gode råd og praktiske tips og tricks til, hvordan du får flere grøntsager i kosten og dermed et stabilt blodsukker – bl.a. i form af konkrete madplaner til 4 uger. Du får: 12 skønne grønne salater13 grønne retter med fisk og skaldyr13 grønne retter med fjerkræ 10 grønne vegetariske retter 11 grønne smagfulde tilbehørsretter 12 grønne snacks og shakesMadplaner til 4 uger

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Mine mange køkkener - fra Taarbæk til Nørrebro af Hanne Holm Spar 22%
    af Hanne Holm

    I denne jubilæumskogebog byder Hanne Holm på en nyfortolkning af sine yndlingsopskrifter fra alle sine tidligere kogebøger samt på en række nye opskrifter med inspiration til rejser. Undervejs ser hun tilbage på de mange forskelligartede køkkener, der har været udgangspunkt for hendes glæde ved at lave mad først i eget køkken og senere i sit liv som kogebogsforfatter, kogekone og underviser på Bisquitfabrikken - en kogeskole på Nørrebro. Hanne Holms første kogebog "Mit thaikøkken", der udkom i 1996, blev en klassiker og var i høj grad med til at introducere det thailandske køkken i Danmark.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • DET SØDE af Lisbeth Tordendahl Spar 36%
    - sundhed & nydelse
    af Lisbeth Tordendahl

    Prisvindende kogebogsforfatter Lisbeth Tordendahl præsenterer i sin bog DET SØDE - sundhed & nydelse mere end 100 opskrifter på uimodståelige kager, snacks og desserter til hverdag og fest – alle lavet af sunde råvarer, uden sukker og hvedemel. Bogen er fyldt med opskrifter på luftige chokoladekager, cupcakes med cremede toppings, hverdagsdesserter, nemt guf, muffins, skærekager, fastelavnsboller, sprøde småkager, julebag, tærter, smukke lagkager, is og farvestrålende pynt. Der er nytænkning, kreativitet og masser af inspiration. Med DET SØDE - sundhed & nydelse er det Lisbeth Tordendahls mission at vise, hvor nemt det er at lave søde lækkerier, der giver fuld nydelse uden sukkerchok, tomme kalorier, træthed, ballonmave eller dårlig samvittighed. Fristende søde sager fulde af vitaminer, mineraler, fibre, sunde fedtstoffer og proteiner. Hendes filosofi er, at trangen til sødt ikke skal bekæmpes med forbud, strenge kure og kunstige sødestoffer, men derimod imødekommes med lækre, sunde og nærende alternativer. Søde sager af den kaliber går fint i spænd med en sund hverdag. Det er ligefrem en vigtig brik i sundhedspuslespillet, mener hun. Opskrifterne er udviklet og forfinet gennem mere end 30 år, og de kan til fulde leve op til kræsne ganers krav om smag og konsistens. Der bruges frugt og sundere sødemidler i stedet for sukker. Hvedemel er skiftet ud med mandelmel, glutenfrit mel og fuldkornsspeltmel. Og mælkeprodukter er luget ud. Dermed er Det Søde - sundhed & nydelse både til helt almindelige mennesker med lyst til sødt, til familer der gerne vil give børnene sunde søde vaner og kunne lave lækker kage, der ikke bryder med institutionens sukkerpolitik, og samtidig kan mange af opskrifterne passe ind i flere af tidens populære kure. Gluten- og mælkeallergikere samt veganere vil finde masser af gode sager i bogen. Det Søde - sundhed & nydelse er mere end en almindelig kogebog. Som erfaren biopat med privat praksis og underviser i naturlig sundhed ser Lisbeth Tordendahl hver dag, hvordan sukker påvirker børns og voksnes helbred og adfærd, og hvorfor sukker med rette kaldes en af den vestlige verdens største trusler mod folkesundheden. Som bonus oveni striben af opskrifter er der derfor afsnit i bogen, der giver forståelse for hvad det i grunden er sukker gør i kroppen, bl.a. hvordan det aktiverer hjernens belønningssystemer, og hvordan dét kan gøres på en langt sundere måde. Og ikke mindst kommer hun med virksomme metoder til at reducere sukkerindtag og skabe god sukkerharmoni. Bibliotekernes beskrivelse Den prisvindende kogebogsforfatter Lisbeth Tordendahl præsenterer i sin nyeste bog DET SØDE - sundhed & nydelse mere end 100 opskrifter på uimodståelige kager, snacks og desserter til hverdag og fest – alle lavet af sunde råvarer, uden sukker og hvedemel. Bogen er fyldt med opskrifter på luftige chokoladekager, cupcakes med cremede toppings, hverdagsdesserter, nemt guf, muffins, skærekager, fastelavnsboller, sprøde småkager, julebag, tærter, smukke lagkager, is og farvestrålende pynt. Der er nytænkning, kreativitet og masser af inspiration. Med DET SØDE - sundhed & nydelse er det Lisbeth Tordendahls mission at vise, hvor nemt det er at lave søde lækkerier, der giver fuld nydelse uden sukkerchok, tomme kalorier, træthed, ballonmave eller dårlig samvittighed. Fristende søde sager fulde af vitaminer, mineraler, fibre, sunde fedtstoffer og proteiner. Hendes filosofi er, at trangen til sødt ikke skal bekæmpes med forbud, strenge kure og kunstige sødestoffer, men derimod imødekommes med lækre, sunde og nærende alternativer. Søde sager af den kaliber går fint i spænd med en sund hverdag. Det er ligefrem en vigtig brik i sundhedspuslespillet, mener hun. Opskrifterne er udviklet og forfinet gennem mere end 30 år, og de kan til fulde leve op til kræsne ganers krav om smag og konsistens. Der bruges frugt og sundere sødemidler i stedet for sukker. Hvedemel er skiftet ud med mandelmel, glutenfrit mel og fuldkornsspeltmel. Og mælkeprodukter er luget ud. Dermed er Det Søde - sundhed & nydelse både til helt almindelige mennesker med lyst til sødt, til familer der gerne vil give børnene sunde søde vaner og kunne lave lækker kage, der ikke bryder med institutionens sukkerpolitik, og samtidig kan mange af opskrifterne passe ind i flere af tidens populære kure. Diabetikere, gluten- og mælkeallergikere samt veganere vil finde masser af gode sager i bogen. Det Søde - sundhed & nydelse er mere end en almindelig kogebog. Som erfaren biopat med privat praksis og underviser i naturlig sundhed ser Lisbeth Tordendahl hver dag, hvordan sukker påvirker børns og voksnes helbred og adfærd, og hvorfor sukker med rette kaldes en af den vestlige verdens største trusler mod folkesundheden. Som bonus oveni striben af opskrifter er der derfor afsnit i bogen, der giver forståelse for hvad det i grunden er sukker gør i kroppen, bl.a. hvordan det aktiverer hjernens belønningssystemer, og hvordan dét kan gøres på en langt sundere måde. Og ikke mindst kommer hun med virksomme metoder til at reducere sukkerindtag og skabe god sukkerharmoni.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Sense - slank med grøn mad af Suzy Wengel Spar 30%
    af Suzy Wengel

    Styr på sundhed og vægt med grønne håndfulde og spisekasser Med en ny grøn spisekassemodel og hele 100 opskrifter favner Sense-metoden nu alle, der gerne vil spise helt eller delvist plantebaseret på en sund, nem og ufanatisk måde. Kan man stadig følge Sense-metoden, hvis man gerne vil skære ned på kød, fjerkræ, fisk og skaldyr og måske endda blive vegetar? Det spørgsmål får Suzy Wengel, kvinden bag Sense, Danmarks mest populære slanke- og sundhedsværktøj, oftere og oftere. Svaret er et kæmpestort JA. Sensemetoden egner sig strålende, uanset om man sigter på en eller flere kødløse dage om ugen eller har et ønske om at spise vegetarisk eller vegansk. Hvis man lever af grøntsager, frugt, bælgfrugter, kornprodukter, nødder og frø, har man et godt udgangspunkt, både når det gælder sundhed og vægttab, men det er ikke en selvfølge, at man taber sig ved at vælge kød og andre animalske fødevarer fra. Sukker, hvidt mel og planteolier er i princippet plantebaserede valg, men de er også energitætte, ikke særlig sunde og mætter ikke ret godt. Så man skal helst vide, hvordan man får balance mellem de forskellige typer madvarer fra planteriget. Her kommer Sense – Slank med grøn mad ind i billedet – med en ny, plantebaseret spisekassemodel, der viser, hvad man skal fylde i sine hænder for at bygge sine måltider op, så de bliver så sunde og mættende som muligt. Bogen rummer 100 skønne opskrifter helt uden kød og fisk og en ugeplan med forslag til alle dagens hovedmåltider. ”At spise mere grønt handler ikke kun om at øse mere blomkål på tallerkenen eller hælde flere bælgfrugter i salaten. Det handler også om at tænke på grøntsager som hele måltidet og ikke bare som tilbehør til kød og kartofler. Mit mål med bogen er at åbne læserens øjne for grøntsager på en ny og anderledes måde,” siger Suzy Wengel.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Stærk, let og mæt af Anne Hjernøe
    af Anne Hjernøe

    Slut med mellemmåltider! Anne Hjernøe troede, hun kunne gå og tabe sig over 20 kilo i fred og ro. Men efter et tv-program fik hun en storm af henvendelser fra folk, der gerne ville vide, hvordan hun havde gjort, og om hun havde nogen gode råd. Derfor har hun skrevet denne bog. Mange af os går i årevis og leder efter det lille trick, der vil få os til at tabe de overskydende kilo, vi så gerne vil af med. Det lille trick, som ingen har tænkt på før. Det der gør, at vi uden at ændre på vores dejlige, magelige liv pludselig opdager, at kiloene rasler af. Men er der et trick, eller er det bare hårdt arbejde, der skal til? Ja til begge dele. Her i bogen fortæller Anne Hjernøe, hvad der viste sig at være tricket for hende og det, der kickstartede et vægttabsforløb. Hvad der skete, og hvordan det gik. En historie, der bl.a. indeholder erkendelsen af, at mellemmåltider er en af de store skurke. Anne har tabt sig over 20 kilo på et år, men hendes primære fokus har ikke været vægten alene. Hun ville gerne have en krop, der er så sund og stærk, at den kan holde skavankerne fra døren og holde i mange år fremover. Også disse erfaringer deler hun ud af. Anne kombinerer i bogen en 14-dages kostplan med 50 nye, sunde og superlækre opskrifter, et træningsprogram og en masse praktiske tips og tricks fra en, der har været der selv. Selvom undskyldninger som travlhed, småskavanker, overgangsalder og bare generel manglende motivation spænder ben i det daglige, motiverer hun dig til selv at tage skridtet og viser, at det måske slet ikke behøver at være så svært.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Sense - Slank med fornuft af Suzy Wengel Spar 26%
    - Slank med fornuft
    af Suzy Wengel

    Suzy Wengels vægttabsmetode har taget Danmark med storm, og hendes opskriftsbøger har ligget på toppen af bestsellerlisterne siden 2016. I januar 2017 blev Sense kåret som vinder af TV 2-programmet ”En kur der dur”. Dette er Suzy Wengels populære grundbog i helt ny version – med al den opdaterede viden og alle de værktøjer, der baner vej for et succesrigt vægttab, samt masser af nye opskrifter, både i en version til kvinder og en version til mænd. Med Sense er det slut med at tælle kalorier og veje mad i én uendelighed og slut med kure, der ikke virker på lang sigt. Suzy Wengel og hendes Sense-metode viser en anden vej – med sund fornuft og hænderne som de vigtigste redskaber. For ja, man måler sin mad i håndfulde. Man kan spise tre sunde og velsmagende hovedmåltider hver dag. Tre til fire håndfulde mad per måltid er nok til at gøre én mæt. Man taber sig, fordi man kommer i kalorieunderskud på fornuftig vis. Der gælder ingen forbud, men man lærer at sætte sine måltider sammen på den rigtige måde og lytte til kroppens naturlige appetitsignaler. Herved får man meget lettere ved at styre trangen til mad og søde sager – og komme videre, hvis man er faldet i. Derfor kan man holde sin nye vægt resten af livet. Tusindvis af danskere har allerede afprøvet metoden med stor succes. Fire af dem fortæller i denne bog, hvordan Sense fik alle deres overflødige kilo til at forsvinde, og hvorfor metoden virker så effektivt for dem.Komplet kostplan til 9 dage27 nemme, dejlige opskrifter til både kvinder og mændRåvare-guidesSucceshistorier: sådan nåede vi drømmevægten med Sense

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Enkelt af Yotam Ottolenghi Spar 22%
    af Yotam Ottolenghi

    Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning. I denne bog viser han, hvordan store smagsoplevelser og madlavning kan gøres helt enkelt alt efter, hvordan du selv arbejder bedst i et køkken. Er du typen, der vil lave hurtig mad med få ingredienser, holder du af at forberede maden i god tid eller foretrækker du, at lave ovnretter, der passer sig selv i timevis. Der er mulighed for det hele med denne bog. Bogen indeholder 130 opskrifter på retter med både grøntsager, pasta, ris og nudler, fisk og kød. Du får forslag til, hvordan retterne kan sættes sammen til lækre menuer, der kan bruges til brunch, frokost og middagsbordet. Du finder blandt andet opskrifter på bagte ris med mynte, og granatæble- og olivensalsa, nybagte, varme cherrytomater med kold yoghurt, makrel med pistacie- og kardemommesalsa, kødboller med lam, ricotta og oregano, nutella-ruller med sesam og hasselnødder og meget mere. Yotam Ottolenghi er madskribent for bl.a The Guardian og forfatter til flere kogebøger, bl.a. jerusalem, Plenty og Sødt. han ejer en række populære restauranter i London.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Plus 40 minus 10 af Majbritt L. Engell Spar 27%
    - Spis dig fra ekstra kilo, træthed og slap hud
    af Majbritt L. Engell & Alice Apel Hartvig

    Har du svært ved at tabe dig? Føler du dig ofte træt? Sover du dårligt? Bliver du let oppustet og får ondt i led og muskler? Plus 40 minus 10 er til dig, som er fyldt 40 år, nægter at blive tyk og slap og gerne vil være slank, sund og stærk igen. Efter mange års erfaring med flere tusinde klienter ved forfatterne, hvordan kroppen kan drille, når du har passeret de 40 år. Du har svært ved at tabe dig, du er mere træt, får dårligere søvn, bliver let oppustet og har inflammation i kroppen. Derfor har forfatterne designet en kur, der hjælper dig til enkelt og effektivt at tabe 10 cm om livet, forbedre din søvn og smøre dine led. Kuren veksler mellem boostdage, basisdage og dage med mininydelse og ‘all in’ nydelse. På den måde kan du stadig være social og spise en is med familien eller drikke en drink med veninderne og samtidig tabe dig. Men det kan let gå galt, og du kan miste motivationen. Derfor får du også redskaber til at tackle alle de svære perioder, der altid vil komme. I bogen møder du også gynækologen og idrætsforskeren, der fortæller dig, hvad din krop vil møde af forandringer de næste 15 år. Det er ikke småting, og derfor tager kuren også højde for det skift i dine hormoner, der allerede starter efter 35 år. Bogen giver dig: 50 antiinflammatoriske opskrifter, madplaner og indkøbslister redskaber til at holde fokus og motivation både under og efter kuren et tarmboost som hjælper dig, der slås med oppustethed og uregelmæssig afføring et træningsboost-program, som styrker din krop og gør dine led stærke et mentalboost til dig, der skal huske at trække vejret og træne tålmodigheden Det perfekte vægttab! Til dig, som vil holde dig ung hele livet.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Power Bowls af Kate Turner Spar 24%
    af Kate Turner

    Enhver café med respekt for sig selv har efterhånden en eller flere af de såkaldte ’bowls’ på menuen. Hele konceptet går ud på at anrette og servere smukke, lækre retter i en skål, og i denne bogs tilfælde er retterne også supersunde og helt perfekt sammensat. Man får altså et komplet måltid i en enkelt skål. Power bowls er bygget op over dagens tre hovedmåltider: morgenmad, frokost og aftensmad. De kompakte skåle sørger for, at kroppen får alle de næringsstoffer, den har brug for, i én og samme portion. På den måde bevares blodsukkeret og energiniveauet stabilt hele dagen igennem. For hver opskrift er det desuden anmærket, hvad næringsindholdet er i en skål. Alle bogens opskrifter er naturligt fri for gluten og uden tilsat sukker. Så det er bare om at finde serveringsskålene frem fra gemmerne og hoppe om bord i de supersunde power bowls, som holder dig sund, mæt og fuld af energi hele dagen. Kogebogen om sundhedstrenden Power Bowls!

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Geniale grønne proteiner af Anders Nedergaard Spar 29%
    af Anders Nedergaard & Christine Bille Nielsen

    Den ultimative guide for alle, der ønsker at spise grønt uden at gå på kompromis med sundhed, styrke og velsmag Giv dig selv optimale muligheder for at holde dig stærk og sund, når du spiser helt eller delvis plantebaseret. Proteinerne i plantemad er typisk af mindre god kvalitet end dem, du finder i kød og mælk, så din organisme har sværere ved at få glæde af dem. Men hvis du ved, hvordan du skal skrue dine grønne måltider rigtigt sammen, kan du sagtens give din krop, alt hvad den har brug for. I denne bog er muskelnørden Anders Nedergaard og madsnedkeren Christine Bille Nielsen gået sammen om at opruste dig med al den vigtige viden og alle de værkøjer, der gør det let at få fuld bonus af planterigets proteinkilder – helt uden at gå på kompromis med madglæden. Lær bl.a. at kombinere de grønne råvarer, så deres samlede proteinkvalitet eksploderer, og hvordan du skal fylde dagens måltider med ekstra planteproteiner i situationer, hvor du har ekstra brug for dem: · når du vil tabe dig uden at miste muskelmasse · når du er 50+ og ønsker at holde dig i topform resten af livet · når du træner og vil have store, stærke muskler. Alt sammen ved hjælp af vidunderlig mad: 63 fantastiske opskrifter, pumpet med både velsmag og planteproteiner. Ved hver opskrift kan du aflæse proteinkvalitetscoren. Den er nyttig at kende, for i modsætning til mængden af protein afslører den, om madvarernes proteiner nu også indeholder alt det, de skal, for at din krop kan bruge dem, når den i døgndrift arbejder på at hele, styrke og forny dig. Retterne i denne bog scorer helt i top med deres fornemme proteinkvalitet, så hvis du ikke orker sætte dig ind i teorien, kan du bare følge opskrifterne. Alle opskrifter er vegetariske – og de fleste også veganske. Desuden får du masser af nyttige guides, tips og tricks til, hvordan du på egen hånd tryller den skønneste smag og konsistens ud af planterigets proteinkilder, lige fra bælgfrugter og korn til nødder, svampe og og grøntsager.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Rødder & knolde af Amanda Hellberg Spar 30%
    - Vegetarisk mad fra den sorte muld
    af Amanda Hellberg & Eveline Johnsson

    Rodfrugter – måske ikke de smukkeste råvarer i verden? Men til gengæld er de klimavenlige, spækkede med næringsstoffer og desuden himmelsk lækre. Til forskel fra de fleste andre grøntsager, så kan de nemt dyrkes på friland i Danmark og de kan spises på så mange forskellige måder: råkost i en salat, stegt med lidt olie, i supper og gratiner – mulighederne er næsten ubegrænsede. Rødder & knolde er en spændende inspirationskilde til alle som vil spise mere vegetarisk og klimabevidst på samme tid. Hvordan lyder f.eks. kåldolmer med valnødde- og sellerifars, rødbedesuppe med krydderristede nødder, sennepsstuvet knoldselleri eller et saftigt kartoffelbrød bagt i gryde? Selv de mest indædte kødspisere kommer ikke til at savne kød, når de er i selskab med Rødder & knoldes lækre opskrifter.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Vegetar af Ditte Ingemann
    af Ditte Ingemann

    Vi danskere er kødelskere med stort K, men både krop, sjæl og miljø har brug for kødløse dage, så derfor er det kokken, madskribenten og grøntsagseksperten Ditte Ingemanns mission at gøre os danskere til grøntelskere med stort G. I hendes nye personlige kogebog Vegetar finder du alt fra morgenmad og snacks til mættende hovedretter, salater og søde sager. Fælles for de over 140 retter er, at de er sunde og velsmagende, og så repræsenterer de det nye grønne moderne danske køkken anno 2016. Anvend bogen til at lægge kødet helt på hylden. Eller, hvis du allerede er vegetar, til ny inspiration. Det kan også være, du bare har brug for gode ideer til kødfrie dage – du behøver ikke at være fuldtidsvegetar for at få glæde af bogen. Den afspejler Dittes eget liv, hendes køkken og den mad, hun spiser i hverdagen – hun lever ikke 100 procent vegetarisk, men kødet er det sekundære i hendes kost og grøntsagerne det primære.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Meyers når du flytter hjemmefra af Meyers Madhus Spar 22%
    af Meyers Madhus

    Meyers når du flytter hjemmefra er en begynderkogebog til unge, der gerne vil lære at lave sund og lækker mad. Alle bogens opskrifter tager udgangspunkt i råvarer, der er til at betale, hvis man er på SU. Men tager også hensyn til, at det skal være både lækkert og sundt og med masser af smag. Der er retter til alle dagens måltider, gode tips og nyttige tricks til, hvordan man bruger rester til fx madpakken. Opskrifterne spænder lige fra danske klassikere som frikadeller over poke bowls, grød, fish'n'chips og pizza til hjemmebagte fødselsdagsboller, linsegryde og hjemmelavet lemonade. Når du flytter hjemmefra er blevet til i tæt samarbejde mellem kokkene i Meyers Madhus og unge fra Egmont Kollegiet.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Bogen om bålmad af Nicolai Tram
    af Nicolai Tram & Eva Helbæk Tram

    I lang tid har det at lave mad over bål været noget, spejdere og elitesoldater har haft patent på, mens vi andre har været henstillet til at grille pølser i bar mave på terrassen. Men mad over åben ild er for alle og ikke kun for friluftsentusiaster. Det er sanseligt og upraktisk på den fede måde. Det handler lige så meget om den tid, man bruger, mens man laver maden, som det gør om at spise den. Bogen om bålmad giver dig forslag til bålretter i forskellig sværhedsgrad, den lærer dig at bygge og tænde bål, giver dig et indblik i ildens ni liv samt alt, hvad du har brug for at lære for at tæmme ilden. Du finder klassiske opskrifter som chili con carne og ristede kastanjer, men også mere udfordrende retter som kræver koncentration og overskud – og det er en god ting. For hvis der er én ting, bogens forfattere vil opnå med denne bog, så er det at give læseren friheden til med god samvittighed at sætte sig ved bålet og med maden som påskud se på flammerne og lade roen falde over sig. På den måde er dette måske den første kogebog, hvor maden er det næstvigtigste. Det vigtigste er dig. Bålmad er nemlig også åndelig næring, og den ro, der følger med, når man ser ind i flammerne, finder man ingen andre steder. Om forfatterne Eva Helbæk Tram har arbejdet som gastronomisk skribent og redaktør for magasiner og guides i mange år, inden hun nærmest ved et tilfælde samlede kameraet op og lod sin madglæde vitalisere sig i billeder også. Nicolai Tram har som kok arbejdet på toprestaurater i ind- og udland, før han forlod restaurationsbranchen for i stedet at lave tv. Med denne bog markerer han en nyfunden kærlighed til maden og ikke mindst ilden.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Little Green Kitchen af Luise Vindahl Spar 24%
    - Nem vegetarmad til børn og deres forældre
    af Luise Vindahl & David Frenkiel

    Hverdagsmad, snacks og desserter med grøntsagerne i fokus til børn og deres forældre. Som de fleste andre forældre ved David Frenkiel og Luise Vindahl alt om, at det ikke altid er ligetil at få børn til at spise deres mad – og spise sundt. Med tre børn har de både oplevet masser af grøntsagsstrejker og mad, der er er endt på gulvet. Men de har også fundet ud af, hvordan man undgår disse madkriser. I Little Green Kitchen deler de over 70 lækre, nærende og nemme vegetariske opskrifter til hele familien, men lavet så der er taget hensyn til børnenes smagsløg. Uanset om man lever vegetarisk derhjemme eller bare gerne vil have, at alle i familien, børn som voksne, spiser flere grøntsager, er der i denne bog masser af inspiration at hente i opskrifter på aftensmad og ting til madkassen, sjove desserter, partyfood, kage og andet sødt samt praktiske tips. De fleste opskrifter har en ’opgradering til voksne’ (som for eksempel at toppe med et pocheret æg, tilsætte lidt spicy sauce eller ekstra krydderurter), så man ikke skal lave to forskellige retter. Der er også ideer til, hvordan man inddrager børnene i madlavningen og på den måde gør dem mere interesseret i maden, som de skal spise. Men mest af alt kan David og Luise godt lide at lære børnene, at grøntsager gør os stærke, desserter gør os glade, og alle har brug for en god blanding af begge dele. Familien Frenkiel-Vindahl er ikke vegetarer, men spiser 90 procent vegetarisk, grøntsagsbaseret mad. Dette er derfor heller ikke en ’frelst’ bog, som lægger op til, at børn kun skal spise grøntsager. Men den lærer dem at spise mange flere af dem!

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • River Cottage - Meget mere grønt! af Hugh Fearnley-Whittingstall Spar 22%
    af Hugh Fearnley-Whittingstall

    Den kendte tv-kok, forfatter og madaktivist Hugh Fearnley-Whittingstall fra River Cottage er tilbage med ‘Meget mere grønt’ i bedre form end nogensinde. Bogen er en uundværlig for alle, der gerne vil spise lidt mere grønt – og som elsker den gode smag. ‘Meget mere grønt’ er opfølger til bestselleren Grøn hverdagsmad fra River Cottage, der er solgt i mere end 25.000 eksemplarer i Danmark. ‘Meget mere grønt’ er fyldt med nemme, indbydende opskrifter, der gør det sjovere at tilberede – og især at spise – grønt. Der er kapitler med hovedretter, hvor det grønne kombineres med kerner, nødder og bælgfrugter og krydres med krydderier og krydderurter, så maden mætter og tilfredsstil- ler alle sanser. Der er sunde salater, mættende supper og lækre tapasretter, som inspirerer dig til at spise på en livsbekræftende måde. Og så er der et stort kapitel med raw food – lutter gode, grønne sager, der bare er skåret, snittet, blendet og pureret, så de er nemme at få ind i din daglige kost.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Little Book of Hygge af Meik Wiking
    - The Danish Way to Live Well
    af Meik Wiking

    Denmark is often said to be the happiest country in the world. That's down to one thing: hygge.'Hygge has been translated as everything from the art of creating intimacy to cosiness of the soul to taking pleasure from the presence of soothing things. My personal favourite is cocoa by candlelight...'You know hygge when you feel it. It is when you are cuddled up on a sofa with a loved one, or sharing comfort food with your closest friends. It is those crisp blue mornings when the light through your window is just right.Who better than Meik Wiking to be your guide to all things hygge? Meik is CEO of the Happiness Research Institute in Copenhagen and has spent years studying the magic of Danish life. In this beautiful, inspiring book he will help you be more hygge: from picking the right lighting and planning a dinner party through to creating an emergency hygge kit and even how to dress.Meik Wiking is the CEO of the Happiness Research Institute in Copenhagen. He is committed to finding out what makes people happy and has concluded that hygge is the magic ingredient that makes Danes the happiest nation in the world.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Gin til den kolde tid af Iben Diamant
    af Iben Diamant

    Ny skøn bog af gindronnngen Iben Diamant Ibens fjerde bog om gin er en fornem opfølger til hendes tre første bøger, der er solgt i over 60.000 eksemplarer. Gin boomer virkelig spiritusmarkedet i disse år, og Iben Diamant er klar med ny inspiration og sætter fokus på gin til vintertiden og ikke mindst gin til juledagene. Også slåenginnen, og dens muligheder, er med. Der er opskrifter på G&T’s med juleaftryk, på vinterskønne gincocktails, på vederkvægende varme gindrinks til en kold dag – og en miniguide til julegarnish, så man kan servere drinksene med et personligt touch. Spiritus går til mad? Iben Diamant har fingeren på pulsen. Hun ved, hvad der rører sig ude i verdenen og tøver ikke med at prøve gin af i alle afskygninger, og derfor sætter hun gin til klassikeren, det store kolde bord - som en fornyelse af den kolde snaps. En skøn bog om et særligt sted i ginnens univers.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Frøken Jensens Kogebog af Kristine Marie Jensen
    - Fisk & vildt
    af Kristine Marie Jensen

    Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et stort udvalg af de bedste opskrifter på fisk og vildt. Lækre fisk på alverdens måder – stegt, kogt, dampet, pocheret, ovnbagt Muslinger og fiskefrikadeller med hjemmelavet tilbehør Fiskelasagne og fyldige supper Dyreryg og sommerbuk Vildtragout, -frikadeller og -paté Hare og kanin. Gråand, skovduer, sneppe og fasan Grundopskrifter og tilbehør

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Velsmurt hjerne af Martin Kreutzer
    af Martin Kreutzer & Simon Weisdorf

    Den antiinflammatoriske kost har vist sit værd mod talrige livsstilssygdomme. Nu kommer den i en ny version, der sætter kurs mod hjernen. Hvordan giver man sin hjerne det optimale brændstof? Hvilke mad- og drikkevarer kan være udslagsgivende for, at man får energi, overskud, glæde og gode ideer og kan holde koncentrationen og huske – selv når man har lynende travlt og er under pres? Nøglen til at frigive hjernens positive kræfter og opbygge et solidt bolværk over for alt det negative som fx stress hedder i høj grad antiinflammatorisk kost, her i en ny og lidt anderledes version med ekstra fokus på særlige råvarer og måltidsstrategier, der specifikt påvirker hjernen. Stadig flere mennesker rammes af sygdomme som stress, depression og demens, og der forskes i disse år intenst på området. Hvordan man bedst muligt forebygger disse sygdomme og omsætter den nyeste viden på området til helt almindelig hverdagsmad, er omdrejningspunktet i denne nye bog fra Martin Kreutzer og Simon Weisdorf, der er en opfølger til sidste års bestseller Velsmurt. Heldigvis behøver man ikke gå på jagt efter sjældne råvarer og ingredienser for at booste sin mentale sundhed. Langt de fleste hjernevenlige madvarer kan fås i et helt almindeligt supermarked. Bogen gennemgår de koststrategier og næringsstoffer, som forskerne anser for særlig vigtige i forhold til hjernen og er en lettilgængelig guide til de antiinflammatoriske kostprincipper. 68 fristende opskrifter, der rummer de rette mængder af alt det, en sund hjerne kan drømme om, gør det ekstra nemt at kaste sig ud i den sunde, hjernestyrkende kost.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Webers største hits af Jamie Purviance
    af Jamie Purviance

    Webers største hits er en grillbog, som vi kender den, når den er bedst. De 120 opskrifter er de bedste og mest populære fra Webers store samling af opskrifter. Alle opskrifter er omhyggeligt udvalgt af Webers eksperter og fans. Opskrifterne er tilpasset og gennemtestet de nye metoder inden for grillning. Udover opskrifter indeholder bogen også tips og tricks til, hvordan man får den bedste grilloplevelse. Herunder de ti bedste eksperttips og råd til tilberedning af de fem mest populære grillretter, så de bliver endnu bedre. Desuden er der underholdende anekdoter fra Webers lange og spændende historie, som f.eks. dengang man bestilte en flybillet på 1. klasse til en frossen gris og fløj den fra O'Hare til St. Louis, da man pga. lidt misforståelser havde glemt grisen hjemme. Opskrifterne er både til kul- og gasgrill.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Flyttehjemmefrakogebogen af Sebastian R. W. Nielsen Spar 11%
    af Sebastian R. W. Nielsen

    Flyttehjemmefrakogebogen er til dig, der for første gang selv skal til at stå for indkøb og madlavning hver dag. Alle bogens opskrifter er nemme og billige at lave. Alt hvad du har brug for, er et godt basislager, som kombineret med gode, friske råvarer, sætter dig i stand til lave sund, lækker og billig mad til alle døgnets måltider. Bogen giver dig nye ideer til hurtige hverdagsretter, sunde snacks, sikre scoremiddage, dejlige desserter og hyggelige tv-retter. Alle bogens opskrifter er beregnet, så de passer til 1 person. På den måde ender du ikke med uoverskueligt mange rester, og dit madbudget vil række længere.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Hverdagsmad fra River Cottage af Hugh Fearnley-Whittingstall
    af Hugh Fearnley-Whittingstall

    ‘Hverdagsmad fra River Cottage’ er den ultimative grundkogebog for alle, der har en holdning til den mad, de spiser til daglig. Heri er samlet Hugh Fearnley-Whittingstalls bedste bud på økonomisk, sund og velsmagende hverdagsmad – og alle kan være med. Den frygtløse kok Hugh Fearnley-Whittingstall er kendt fra DR2’s programserie ‘River Cottage’, hvor han har lært danskerne om bedre madvaner, bæredygtighed og vigtigheden af gode råvarer. Ifølge Hugh er det nemlig sådan, at ændrer man menneskers holdning til mad, ændrer man deres holdning til livet! Og det er netop udgangspunktet for denne kogebog fra River Cottage, der med massevis af lækre opskrifter og tips til hverdagen giver et bud på en sundere hverdagskost for alle. Det er mad med holdning og velsmag.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.