Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Kager du kender – bare glutenfri

Bag om Kager du kender – bare glutenfri

Glæd dig til kager, du kender! Med denne bog bliver det muligt at bage alle de kendte kager i en virkelighedstro og glutenfri udgave. Bogen kræver intet kendskab til det glutenfrie køkken, og består af nemme opskrifter på klassiske kager – blot med ingredienser uden gluten. Kager du kender – bare uden gluten. Kagerne er alt andet end et diætprodukt med anderledes smag, udseende og konsistens. I alle opskrifter er der nemlig lagt vægt på at få den konsistens og smag i kagen, som vi kender og elsker. Så glem alt om tørre glutenfrie kager og giv dig i kast med alle de kager, du kender – og elsker! Om forfatteren Karina Baagø er forfatter til fire bagebøger med glutenfrie opskrifter. Hendes fokus er altid på kvalitet, både i råvarer, formidling og i det færdige brød eller kage. Karina har en uddannelse i ernæring og sundhed og har siden 2016 arbejdet professionelt med opskriftudvikling og formidling i det glutenfrie køkken.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794289665
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 106
  • Udgivet:
  • 1. september 2023
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 195x231x12 mm.
  • Vægt:
  • 438 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 20. november 2024

Beskrivelse af Kager du kender – bare glutenfri

Glæd dig til kager, du kender!
Med denne bog bliver det muligt at bage alle de kendte kager i en virkelighedstro og glutenfri udgave.
Bogen kræver intet kendskab til det glutenfrie køkken, og består af nemme opskrifter på klassiske kager – blot med ingredienser uden gluten.
Kager du kender – bare uden gluten.
Kagerne er alt andet end et diætprodukt med anderledes smag, udseende og konsistens. I alle opskrifter er der nemlig lagt vægt på at få den konsistens og smag i kagen, som vi kender og elsker.
Så glem alt om tørre glutenfrie kager og giv dig i kast med alle de kager, du kender – og elsker!
Om forfatteren
Karina Baagø er forfatter til fire bagebøger med glutenfrie opskrifter. Hendes fokus er altid på kvalitet, både i råvarer, formidling og i det færdige brød eller kage. Karina har en uddannelse i ernæring og sundhed og har siden 2016 arbejdet professionelt med opskriftudvikling og formidling i det glutenfrie køkken.

Brugerbedømmelser af Kager du kender – bare glutenfri



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.