Bøger af Leonora Christina Skov

Leonora Christina Skov er født i 1976 i Helsinge. Hun er en dansk forfatter, men er lige så kendt for hendes engagement i den offentlige samfundsdebat og er en stærk stemme, når emnet falder på kultur, køn og feminisme.
Den første bog, den feministiske forfatter lagde navn til, var antologien “De røde sko”, som er skrevet af 30 unge kvinder og redigeret af Leonora Christina Skov. Bogen præsenterer kvindernes syn på feminisme og en nutidig fremstilling af køn, seksualitet og etnicitet.
Forfatterens skønlitterære gennembrud kom med bogen “Rygsvømmeren” i 2003, og sidenhen har hun udgivet en lang række skønlitterære romaner – ofte med et selvbiografisk islæt. Fælles for hendes bøger er, at de behandler tunge emner og ofte bryder de med herskende tabuer, når forfatteren undersøger identitet, begær og seksualitet.
Hun bor med sin hustru, Annette K. Nielsen, på Frederiksberg, og det er fra parrets fælles hjem, forfatteren skriver de fleste af sine tekster.
Som det er tilfældet med alle dine andre store læseoplevelser, fås Leonora Christina Skovs bøger selvfølgelig hos Bogreolen.dk til markedets laveste priser!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.