Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Rejsebøger

Her finder du spændende bøger om Rejsebøger. Nedenfor er et flot udvalg af over 10.000 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Lucia Jay von Seldeneck, Carolin Huder & Verena Eidel
  213,95 kr.

  Oplev det ukendte og anderledes Berlin med denne alternative guidebog til byen. Bogen præsenterer 111 steder, som du ikke finder i standardguidebøgerne, og som du måske ellers ville overse.Hvor går man hen, når man allerede har set Verdensuret, Brandenburger Tor, Tiergarten og alle de andre oplagte selfie-spots? Guidebogen viser dig rundt i alle Berlins kvarterer, krinkelkroge og skæve hjørner; stederne med kant, det anderledes, det spøjse og det småhemmelige.Bogen tager dig med til huset, hvor David Bowie har boet, uret, hvor tiden flyder, eller den koreanske have – men husk at lade de onde ånder blive udenfor!Gudiebogen henvender sig både til Berlin-jomfruen og den faste gæst, der har set det meste. Alle kan opdage nyt.

 • af Bent Lyman
  332,95 kr.

  ”Danmarks Dejligste Ankerpladser” tager læseren med på en odyssé til 103 fantastiske ankerpladser fra Limfjordens skønne kyster i nordvest til Bornholms ditto i øst. Der er ikke det hjørne af Danmark, som ikke byder på beskyttede ankerpladser, og når man ser bort fra Vade­havets enkelte perler, er hele Danmark dækket i inspirerende tekst og billeder af ”Danmarks Dejligste Ankerpladser” . Alle ankerpladserne kan i princippet ”udforskes” på én dag, men da de fleste lokaliteter er spændende og byder på en interessant historie, kan man godt blive adskillige dage, hvis man er blevet inspireret af Arne Magnussens fabelagtige luftfotografier og Bent Lymans finurlige pen. Det er Bent Lyman og Arne Magnussens forfængelige håb, at denne imposante bog vil blive en oplevelse og inspirator for læseren, hvad enten man vil besøge en af de 103 smukke og i princippet vidt forskellige ankerpladser eller blot vide lidt mere. Forfatteren og udgiveren Bent Lyman, skipper på ikonet 10mR-båden ”Ghoster” fra 1927, er et særdeles kendt navn i sejlsportskredse via foredrag, artikler og bøger. Bent Lyman, som har sejlet over 100.000 sømil med ”Ghoster”, har skrevet om lystsejlads siden 1978, hvor han og hustruen Ulla-Britt var de første danske lystsejlere, der sejlede langs hele Norges vestkyst og rundede Nordkap.

 • - At sejle jorden rundt alene
  af Christian H. Liebergreen
  278,95 kr.

  11 METER FRIHED er en bog til alle med eventyr i maven, og interesse for hvad der sker, når et menneske opsøger den yderste grænse. Kun en håndfuld mennesker har prøvet at være ni måneder alene på havet. Christian H. Liebergreen sejlede uafbrudt i 260 døgn, hele vejen jorden rundt - uden at komme i land, uden at møde andre mennesker. Det blev en rejse ud i verdens mest øde og stormblæste havområder, men også ind i sindets afkroge. Bogen er et ærligt indblik i en verden få mennesker har besøgt.

 • - den sande historie
  af Frantz Schrum
  213,95 kr.

  Frantz Schrum og hans kolleger har slidt mange tusinde kilometer asfaldt fra Danmark til det gamle Østeuropa og videre ud i Mellemøstens store sandkasse fra Syrien og Jordan til det daværende Persien, Bagdad, Riyadh og Saudi Arabien. Mens den Kolde Krig lurede og russerne holdt Østeuropa i et jerngreb kørte chaufførerne intetanende ind i Tjekkoslovakiet mens russerne buldrede frem i deres store tanks fram og intervenerede landet. I 1968 var de danske chauffører vidner til en førstesekretær for kommunistpartiet ved navn Alexander Dubcêk, fik sat Tjekkoslovakiet på den anden ende i forsøger på at gennemføre en fredelig revolution. Russerne krummede ikke et hår på de danske chaufførers hoved. Men Forsvarets Efterretningstjeneste stod klar med notesblokken når chaufførerne vendte hjem fra deres mission. Man må spørge sig selv, hvilken chaufførhar ikke kysset og kærestet med Rosa og Danuta på "Na Stare Posta". Hvem har ikke fået asfaltkuller og drukket igennem et døgn eller to for at stå strabadserne igennem. Det er et stykke dansk kulturhistorie om de store mænd og kvinder, der satte sig bag rattet og trådte sømmet i bund. Det er deres historier. Deres erindringer med sprogblomster og brændevin serveret råt for usødet.

 • af Troels Kløvedal
  152,95 kr.

  Kløvedals to første bøger om hans første jordomsejling med Nordkaperen samlet i ét bind. Illustreret med s/h- og nye farvefotos samt nytegnede kort.

 • - Santiago de Compostela
  af Paulo Coelho
  89,95 - 128,95 kr.

  Pilgrimsrejsen, som er Paulo Coelhos første bog, indtager en helt speciel plads i Paulo Coelhos forfatterskab. Den er skrevet i 1987 - før den verdensomspændende succes ´Alkymisten´ Drevet af et ønske om at opnå selvindsigt og forstå livets gang bevæger forfatteren sig ud på en rejse, der vil komme til at ændre hans liv for altid. I denne originale og tankevækkende fortælling følger vi ham på hans vandring ad den myteomspundne pilgrimsrute til Santiago de Compostela.På sin lange vej gennem det spanske landskab udsættes han for en række prøvelser, som lærer ham at sandheden og det ekstraordinære altid findes i det enkle. Her formulerer Paulo Coelho for første gang den livsfilosofi, som han har gjort til sit kald at videreformidle .“Det er netop gået op for mig, at jeg ikke længere kan tage og gøre det, jeg gjorde før. Jeg må forandre mig. Gå i retning af min drøm.” – Paulo CoelhoPaulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for Alkymisten, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 71 sprog. Den er således blandt Verdenshistoriens bedstsælgende bøger, hvilket har givet Coelho ”prisen” i Guinness’ Rekordbog som den mest oversatte bog af en nutidig forfatter. Han regnes for en af vor tids mest indflydel-sesrige personer (har fx deltaget ti gange i World Economic Forum, Davos, Schweiz).

 • af Peer Neslein
  43,95 kr.

 • af Kaj Halberg & Søren Lauridsen
  161,95 kr.

  Bogen dækker Kathmandu-dalen, området omkring Pokhara, Langtang Nationalpark, Helambu, Terai, Annapurna-massivet og naturligvis Sagarmatha Nationalpark. Guiden giver indblik i dagliglivet i Nepal og sætter fokus på politiske og religiøse problemstillinger. En række tematiske baggrundsartikler går bag om kunst og kultur, mad og drikke, historie, natur og geografi. Desuden er bogen rigt illustreret med fotos og kort.

 • - Kreativ rejsedagbog
  af Keri Smith
  118,95 kr.

  Denne kreative rejsedagbog er en helt ny interaktiv måde at samle sine rejseminder på og vil skærpe øjet for den omgivende verden - både for den pittoreske side af sagen og for de mange oplevelser naturen byder på.Kerri Smith er en anerkendt canadisk konceptuel kunstner, blogger (The Wish Jar) og forfatter til en rækkke stort sælgende bøger, der alle appellerer til den enkeltes kreative evner. Den første bog på dansk er Wreck This Journal, der blev en forrygende succes.Hun arbejder ud fra 'open works'-konceptet - om noget, der skal gøres færdige af læseren/brugeren, og i sin nye bog sender hun læseren på en mission, hvor man skal  iagttage og dokumentere, som så man verden for første gang. Samle informationerne i bogen. Skrive noter, tegne mønstre af, kopiere, efterforske. Koncentrere sig om en ting ad gangen. Registrere det, man især tiltrækkes af. En invitation til at være en lille smule mere i live hver dag.

 • - 22 spændende og uspolerede vandreruter
  af Lis Nielsen
  154,95 - 158,95 kr.

  I denne bog finder du inspiration til din næste vandreoplevelse. Vægten er lagt på såvel kendte som ukendte oplevelsesrige og unikke vandreruter. 22 vandreruter og 5 vandreregioner er grundigt beskrevet, og de praktiske informationer gør det let at forberede turen hjemmefra. At opleve verden til fods har aldrig før været så populært, som det er i dag. Caminoen i Spanien er verdensberømt og et must for mange, men Europa byder på mange andre fantastiske og endnu mere intense vandreoplevelser.I denne bog finder du inspiration til din næste vandreoplevelse. Vægten er lagt på såvel kendte som ukendte oplevelsesrige og unikke vandreruter. 22 vandreruter og 5 vandreregioner er grundigt beskrevet, og de praktiske informationer gør det let at forberede turen hjemmefra.Bogen indeholder desuden mange flotte billeder og kort, der giver et godt indtryk af de forskellige ruter, og der gives inspiration til spændende seværdigheder i området.Såvel nybegyndere som mere erfarne vandrere vil kunne finde ideer til nye oplevelser. Halvdelen af de 22 ruter er certificerede kvalitetsvandreruter, Leading Quality Trails – Best of Europe, hvor man er garanteret en afvekslende kvalitetsoplevelse og en god rutemarkering.I tillæg får du masser af grundlæggende viden om vandring, tips og tricks til den gode vandretur, vandrefestivaler, pilgrimsruter, principper for ruteafmærkning, sværhedsgrader og meget mere.

 • af Trine Daimi Kalliomäki
  153,95 kr.

  Turen Går Til Helsinki og Finland dækker hovedstaden Helsinki, syd- og vestkysten med Åland samt Østfinland og Lapland. Stilfulde barer, stærke Marimekko-mønstre og skarpt design fra Iittala. Sauna- udbuddet spænder fra spamodellen til det rustikke, og skærgård og skove er tæt på det lyse centrum. Tag en tur på marked, nyd en aften på Ice-bar og derefter ud til blåbærbuske og tusind søer. Laplands midnatssol, Turkus mumitrolde og Karelens pirogger venter. I Finland er nordisk også eksotisk.

 •  
  93,95 kr.

  Opdag Berlin med Politikens Kort og godt. Fremragende og detaljerede folde ud-kort, der giver overblik. Skarpt udvalg af attraktioner – berømte seværdigheder og overraskende oplevelser. Inspirerende udvalg af spisesteder, butikker og steder at gå ud. Præcise beskrivelser i et kompakt og praktisk format.

 •  
  87,95 kr.

  Opdag Paris med Politikens Kort og godt. Fremragende og detaljerede folde ud-kort, der giver overblik. Skarpt udvalg af attraktioner – berømte seværdigheder og overraskende oplevelser. Inspirerende udvalg af spisesteder, butikker og steder at gå ud. Præcise beskrivelser i et kompakt og praktisk format. Kort og godt. Opdateret i 2016

 • af Jo-Anne Elikann
  199,94 kr.

  Hvad forbinder Batman med Edgar Allan Poe?Kan man virkelig finde et stykke af Berlinmuren i New York?Hvor er der en hæveautomat med cupcakes?Hvorfor ligger der 200 kubikmeter jord i et Downtown-kunstgalleri? Få svar på disse og andre vigtige spørgsmål her i bogen! Du bliver præsenteret for 111 steder i New York, der er så uforudsigelige og mærkværdige, at de normalt går under radaren – selv hos gammelkendte storbyfolk, der tror, de ved det hele. Vil du have en anderledes tur til The Big Apple og indvies i alle byens små hemmeligheder, er dette bogen for dig.Bogen er skrevet af Jo-Anne Elikann, der har boet i New York i mere end 20 år. Hun har fundet de 111 steder med hjælp fra kunstnere, historikere, håndværkere, museumsfolk, journalister og andre eventyrlystne newyork­ere.

 • af William Dalrymple
  108,95 kr.

  'Could you show me a djinn?' I asked. 'Certainly,' replied the Sufi. 'But you would run away.'From the author of the Samuel Johnson Prize-shortlisted 'The Return of a King', this is William Dalrymple's captivating memoir of a year spent in Delhi, a city watched over and protected by the mischievous invisible djinns. Lodging with the beady-eyed Mrs Puri and encountering an extraordinary array of characters - from elusive eunuchs to the last remnants of the Raj - William Dalrymple comes to know the bewildering city intimately.He pursues Delhi's interlacing layers of history along narrow alleys and broad boulevards, brilliantly conveying its intoxicating mix of mysticism and mayhem.'City of Djinns' is an astonishing and sensitive portrait of a city, and confirms William Dalrymple as one of the most compelling explorers of India's past and present.

 • af Rolf Goetz
  188,95 kr.

 • af Frances Mayes
  148,95 kr.

 • - Hitchhiking Japan
  af Will Ferguson
  118,95 kr.

  'A very gifted writer' BILL BRYSON

 • af Tim Parks
  41,95 kr.

  'Delves into the very essence of being a fan, while seamlessly exploring Italian history, politics, culture and society,' GuardianIs Italy a united country, or a loose affiliation of warring states?

 • af Klaus Wolfsperger
  156,95 kr.

 • af E.B. White
  116,95 kr.

  Perceptive, funny, and nostalgic, E.B. White''s stroll around Manhattan remains the quintessential love letter to the city, written by one of America''s foremost literary figures. The New York Times has named Here is New York one of the ten best books ever written about the metropolis, and The New Yorker calls it "the wittiest essay, and one of the most perceptive, ever done on the city.

 • - Southern Dolomites, Brenta and Lake Garda
  af John Smith & Graham Fletcher
  175,95 kr.

  Guidebook to the via ferrata routes of the southern Italian Dolomites. This guide covers via ferrata routes in the major mountain ranges of Civetta, Schiara and Pala as well as those to the west in the Brenta. A significant addition (and, as far as we are aware, not previously published in any English language guidebook) is the inclusion of routes around the northern end of Lake Garda and the Piccole Dolomites north of Vicenza. Here the mountains are generally lower and you can enjoy ferrata climbing over a much extended season, with some routes accessible for most of the year. This is the second in a series of two guidebooks to the via ferratas of the Italian Dolomites. (Volume One covers the eastern, northern and central areas of the Dolomites, while Volume Two completes the picture, focusing on the southern, Brenta and Lake Garda areas.)

 • af Patrick Leigh Fermor
  106,95 kr.

  This is Patrick Leigh Fermor's spellbinding part-travelogue, part inspired evocation of a part of Greece's past. Joining him in the Mani, one of Europe's wildest and most isolated regions, cut off from the rest of Greece by the towering Taygettus mountain range and hemmed in by the Aegean and Ionian seas, we discover a rocky central prong of the Peleponnese at the southernmost point in Europe.Bad communications only heightening the remoteness, this Greece - south of ancient Sparta - is one that maintains perhaps a stronger relationship with the ancient past than with the present. Myth becomes history, and vice versa. Leigh Fermor's hallmark descriptive writing and capture of unexpected detail have made this book, first published in 1958, a classic - together with its Northern Greece counterpart, Roumeli.

 • af Heinrich Harrer
  128,95 kr.

  A landmark in travel writing, this is the incredible true story of Heinrich Harrer's escape across the Himalayas to Tibet, set against the backdrop of the Second World War.Heinrich Harrer, already one of the greatest mountaineers of his time, was climbing in the Himalayas when war broke out in Europe. He was imprisoned by the British in India but succeeded in escaping and fled to Tibet. Settling in Lhasa, the Forbidden City, where he became a friend and tutor to the Dalai Lama, Heinrich Harrer spent seven years gaining a more profound understanding of Tibet and the Tibetans than any Westerner before him.More recently made into a film starring Brad Pitt, Seven Years in Tibet is a stunning story of incredible courage and self-reliance by one of the twentieth century's best travel writers.

 • - A comprehensive guide to walking and trekking throughout the Alps
  af Kev Reynolds
  246,95 kr.

  The second edition of this classic guidebook by Kev Reynolds on walking and trekking in the Alps. This book is a definitive guide to the many thousands of possible routes, with a geographical span that ranges from the Maritime Alps of southern France to the Julians of Slovenia, from Italy's Gran Paradiso to the little-known Turnitzer Alps of eastern Austria, and from the ice-bound giants of the Bernese Oberland to the green rolling Kitzbuheler Alps and the bizarre towers of the Dolomites of South Tirol, showing the amazing diversity of this wonderful mountain chain. There are walks to suit every taste: gentle and undemanding, long and tough, and everything in between. Written by Britain's most respected authority on the Alps, this is a fully updated edition of this important book.

 • af Wilfred Thesiger
  108,95 kr.

  Wilfred Thesiger was born in Addis Ababa in 1910 and educated at Eton and Oxford. Though British, he was repulsed by the softness and rigidity of Western life, "e;the machines, the calling cards, the meticulously aligned streets, etc."e; In the spirit of T.E. Lawrence, Thesiger spent five years exploring and wandering the deserts of Arabia. With vivid descriptions and colorful anecdotes he narrates his stories, including two crossings of the Empty Quarter, among peoples who had never seen a European and considered it their duty to kill Christian infidels.

 • af Charles Davis
  126,95 kr.

  If you want to get away from it all , there is no surer way than strapping on your boots, shouldering your backpack, and embarking on a long distance path; and there are few long distance paths more beguiling and more crammed with adventure than Mallorca's GR221, La Ruta de Pedra en Sec or The Dry Stone Way.

 • - Outdoor Experts Share the World's Greatest Destinations
  af Chris Santella
  198,95 kr.

  The seventh book in the popular "Fifty Places" series by Chris Santella.

 • - A Visitor's Guide to Brazil's Great Wetland
  af James Lowen
  166,95 kr.

  Pantanal Wildlife Guide - Expert wildlife information covering the Pantanal of Brazil, Bolivia and Paraguay, wetland habitats and endemics, practical field advice. This guide also includes species classification featuring jaguars, giant otters and anacondas, when and where to visit, photography tips, birdwatching, conservation and natural history.

 • - Travels Through a Country's Hidden Past
  af Giles Tremlett
  126,95 kr.

  The Spanish are reputed to be amongst Europe's most voluble people. So why have they kept silent about the terrors of the Spanish Civil War and the rule of dictator Generalisimo Francisco Franco?The appearance - sixty years after that war ended - of mass graves containing victims of General Franco's death squads has finally broken what Spaniards call 'the pact of forgetting'. At this charged moment, Giles Tremlett embarked on a journey around Spain - and through Spanish history.As well as a moving exploration of Spanish politics, Tremlett's journey was also an attempt to make sense of his personal experience of the Spanish. Why do they dislike authority figures, but are cowed by a doctor's white coat? How had women embraced feminism without men noticing? What binds gypsies, jails and flamenco? Why do the Spanish go to plastic surgeons, donate their organs, visit brothels or take cocaine more than other Europeans? 'Lively and well-informed . . . at once a history, a journalistic inquiry and a travel book.' Sunday Telegraph

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.