Affiliate

Affiliate Samarbejde med Bogreolen.dk


Ønsker du at tjene nemme penge? Du er måske forfatter, blogger, ejer af et forlag eller en helt anden person som driver din egen hjemmeside, så har du nu mulighed for at tjene penge på at markedsføre bogreolen.dk på din side ved at tilmelde dig vores affiliate program. 


Du har nu mulighed for at få provision af alt salg, du sender hen til bogreolen.dk. Det fungerer således, at når der bliver klikket på et affiliate link, du har indsat på din hjemmeside, og vedkommende efterfølgende foretager et køb hos bogreolen.dk, så får du en høj provision af ALT salget (dsv. den samlede ordre). 

Det er helt gratis og uforpligtende at starte et affiliate samarbejde med os. Det er både nemt og hurtigt at indsætte på din hjemmeside. Du kan også læse mere om, hvordan det fungerer, ved at klikke her.

 


Tilmeld dig nu og tjen penge allerede fra i morgen

 

Vi har samarbejdet gennem Adservice. Hvis det også lyder interessant i dine ører, så send en mail afsted til vores kontaktperson (Anders Stampe) fra Adservice på as@adservice.com, eller send en mail til Magnus fra Bogreolen på mk@booksolutions.io.

 

Du kan ansøge om at blive en del af netværket sådan her:

  1. Ansøg om at blive en del af netværket her.
  2. Når du er blevet accepteret i netværket, kan du finde kampagnen ved at søge på “Bogreolen” i søgefeltet øverst på siden.
  3. På kampagnen finder du tekstlinks, billeder og bannere som kan bruges til markedsføring.
  4. Du er nu klar til at markedsføre bogreolen.dk og tjene penge. 

 

Ønsker du at vide mere? Så scroll ned og læs mere om fordelene ved at indgå dette samarbejde med os, eller find vores ofte mest stillede spørgsmål nederst på siden.

 

 

Fordele ved Affiliate Samarbejde med bogreolen.dk

  • God konverteringsrate hos bogreolen.dk (oftest de billigste bøger på markedet, stort sortiment, god service, hurtig levering og gode vilkår).
  • Gratis, nemt og hurtigt at komme i gang.
  • Når du først har indsat vores links på din side, så kan du blot læne dig tilbage. Det er derfor helt op til dig, hvor meget tid du bruger på dette. Men jo flere besøgende du kan sende hen til os, desto flere penge kan du tjene. 
  • Du giver dine besøgende adgang til mere end 12 millioner produkter.
  • Adservice sørger for at holde regnskab og udbetale pengene til dig løbende.

 

Kan det blive meget nemmere at tjene penge? Tilmeld dig nu og anbefal bogreolen.dk til dem, som besøger din side. Forfattere og forlag tjener rigtig mange penge på denne måde, da de blandt andet kan anbefale deres besøgende at købe deres bøger på bogreolen.dk. Bogbloggere kan ligeledes også anbefale deres læsere at købe bøgerne hos os, og hvorfor så ikke få en økonomisk gevinst ud af det? Uanset om du f. eks er forfatter, eller blot poster noget som omhandler vores produkter, så ser vi frem til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål vedrørende affiliate samarbejdet med os, eller har udfordringer i forbindelse med oprettelsen, så anbefaler vi at tage kontakt til Anders fra Adservice. Men du er naturligvis også mere end velkommen til at kontakte Magnus fra Bogreolen, som sidder klar til at svare på de spørgsmål eller udfordringer der måtte være, så du kan komme i gang med det samme.
 

Vi glæder os til at høre fra dig.