Handelsbetingelser

Betaling

Der er mulighed for at betale med Visa/Dankort, Dankort, eDankort, Visa, Mastercard, Maestro, JCB og American Express. Oplysninger krypteres i samarbejde med epay.dk og sendes via en SSL forbindelse (sikker forbindelse) til banken.

 

Der er pålagt kortgebyr jf. nedenstående takster:

Visa/Dankort, Dankort og eDankort Transaktionsbeløb kr. 0,00 – 50,00 pålægges kr. 0,70
Transaktionsbeløb kr. 50,01 – 100,00 pålægges kr. 1,10
Transaktionsbeløb kr. 100,01 – 500,00 pålægges kr. 1,39
Transaktionsbeløb > kr. 500 pålægges kr. 1,39 + 0,00 % af beløbet
Mastercard, Maestro og Visa
(danskudstedte)
1,50 % af transaktionsbeløbet
American Express
(danskudstedte)
1,25 % af transaktionsbeløbet, min. kr. 0,70 pr. transaktion
Mastercard, Maestro og Visa/Electron

(udenlandsk udstedte)

2,90 % af transaktionsbeløbet
American Express og JCP

(udenlandsk udstedte)

3,75 % af transaktionsbeløbet, min. kr. 1,95 pr. transaktion

 

Kun e-bøger eller lydbøger:
Betalingen trækkes umiddelbart efter du modtager en e-mail med en ordrebekræftelse samt download link.

 

Kun fysiske produkter:
Betalingen trækkes først når varen afsendes.

 

Kombineret fysiske produkter og e-bøger/lydbøger:
Betalingen trækkes først når de fysiske bøger afsendes.

 

Levering

Alle e-bøger og lydbøger kan straks efter købet downloades via den tilsendte ordrebekræftelse via mail eller fra Login > ’Mine bøger’.

For fysiske varer fremgår leveringstiden af det enkelte produkt. Dette vil typisk være 1-3 hverdage.

Leveringsomkostninger er afhængige af vægten på din samlede ordre.

 

Vi tilbyder fragt via DAO365 eller PostNord. Der betales et min. beløb for fragt ihht. nedenstående skema. Fragten afhænger af varernes totale vægt og summeres op i indkøbskurven.

 

DAO Direkte: DKK 29,-

DAO Pakkeshop: DKK 29,-

PostNord med omdeling: DKK 59,-

PostNord uden omdeling: DKK 39,-

 

Aldersgrænse

Man skal være mindst 18 år for at foretage et køb hos Bogreolen. Det bekræftes derfor ved at acceptere disse betingelser, at man er fyldt 18 år.

 

30 dages retur- og fortrydelsesret

For fysiske produkter tilbydes der en fortrydelsesret på 30 dage fra den dag købet foretages. Man skal inden fristen udløb, give Bogreolen besked om fortrydelse i en utvetydig erklæring. Benyt fortrydelsesformularen, som findes her.

Varen skal sendes retur til Bogreolen, inden for 14 dage fra den dato der er givet meddelelse om ifm. fortrydelsen. Kunden bærer risikoen for varen under returneringen, så det anbefales at der fås en kvittering for overgivelse til postvæsnet, samt pakker varen forsvarligt ind. Kunden betaler selv portoen for returneringen.

 

Varen skal sendes til:
 Bogreolen.dk c/o DBK
 – Mimersvej 4
4600 Køge
. Når der fortrydes et køb hvor der er betalt online, tilbagebetales købesummen naturligvis til kunden. Dette gøres ved en overførsel til det betalingskort, som der blev benyttet i forbindelse med bestillingen, når vi har fået varen retur, eller har modtaget dokumentation for at den er returneret. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

 

Bemærk, at man kan miste sit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi varen har været håndteret på en anden måde, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber.

Køb af digitale produkter kan fortrydes op til 30 dage efter købet, hvis produktet ikke er downloadet eller i gang med at blive downloadet. Man kan derfor ikke fortryde et køb, hvor downloadlinket har været benyttet.

 

Returnering

Returnering af fysiske produkter skal ske til følgende adresse:
Bogreolen.dk c/o DBK
Mimersvej 4
4600 Køge

 

Der skal udfyldes en returseddel som du finder her, samt vedlægges en ordrebekræftelse eller faktura, så vi kan genkende din ordre.

OBS: Husk at pakke produktet godt ind, da man som kunde hæfter for pakken indtil vi modtager den.

Ønskes det at returnere e-bøger eller lydbøger, da kontakt os her.

 

Reklamation

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Hos os har man 2 års reklamationsret (dansk lov). Hvis man modtager en vare der er fejlbehæftet eller andet beder vi dog om at reklamere inden for rimelig tid, hvorefter vi behandler sagen hurtigst muligt. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes efter aftale til:
Bogreolen.dk c/o DBK
Mimersvej 4
4600 Køge

 

Vi forbeholder os retten til at afhjælpe en evt. mangel eller fremsende en ny vare.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, da kunden bærer risikoen for varen under tilbagesendelsen, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse via kundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af klage oplyses vores mail: support@bogreolen.dk.

 

Licensrettigheder

Ved køb af en e-bog modtages der en personlig licens. Man må ikke videresælge eller overdrage e-bøger eller lydbøger. Man er selv ansvarlig for at produktet ikke spredes til andre, sker dette handles der i strid med licensrettighederne, hvilket kan resultere i retsforfølgelse.

Der gælder forskellige regler ang. licens på de forskellige produkter, hvilket der kan læses mere om under vores FAQ.
Alle e-bøger er beskyttet med DRM eller digital vandmærkning.

 

Systemkrav

Brug af e-bøger og lydbøger kræver særlig software eller hardware. Man er selv ansvarlig for at indkøbe eller installere disse. Man kan med fordel se vores guide sektion som løbende forbedres.

 

Persondatabetingelser

Bogreolen.dk har en klar politik om behandling af persondata
Vi er opmærksomme på at dine data er følsomme og vi forhindrer derfor ethvert misbrug af disse informationer, for samtidigt at yde den bedste service for vores kunder.

 

Data videregives ikke til tredjepart
Der sendes ikke informationer fra tredjepart til vores kunder.
Du kan til enhver tid blive fjernet fra vores mailinglister.
Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer vi har om dig, hvor du herefter kan gøre indsigelser, jf. Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: support@bogreolen.dk.

Din e-mail adresse videregives dog til TrustPilot ifm. forespørgsel om en anmeldelse af vores webshop.

 

Hvilke informationer indsamles?

Bogreolen indsamler oplysninger om dig, når du foretager et køb eller tilmelder dig nyhedsbrevet. (Indsæt hvilke oplysninger, der indsamles – navn, adresse, mv.) Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre. Vi kan aldrig se dine kreditkort oplysninger, da de sendes krypteret via en sikker forbindelse igennem NETS. Vi lagrer derfor ikke disse oplysninger.

 

Personoplysningerne registreres hos Bogreolen ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på Bogreolen.dk er Anders Hyldig, CTO.

 

Generelle oplysninger

Bogreolen ApS
CVR.: 35408703
Dronning Emmas vej 9 – 4000 Roskilde.
support@bogreolen.dk

 

19.06.2017

Version 1.7