Handelsbetingelser

Betaling

Der er mulighed for at betale med Visa/Dankort, Dankort, eDankort, Visa og Mastercard. Oplysninger krypteres i samarbejde med epay.dk og sendes via en sikker SSL forbindelse til banken. Der pålægges ikke kortgebyrer.

Kun fysiske produkter: Betalingen trækkes først når varen afsendes.

Kun e-bøger eller lydbøger: Betalingen trækkes umiddelbart efter du modtager en mail med en ordrebekræftelse samt download link.

Kun oplevelsesgaver: Betalingen trækkes umiddelbart efter du modtager en mail med en ordrebekræftelse hvorefter leverandøren forbereder gavekortet og fremsender pr. mail.

Kombineret fysiske produkter og e-bøger/lydbøger/oplevelsesgaver: Betalingen trækkes først når de fysiske bøger afsendes.

 

Levering

Alle e-bøger og lydbøger kan straks efter købet downloades via den tilsendte ordrebekræftelse via mail eller fra Login > ’Mine bøger’. For fysiske varer fremgår leveringstiden af det enkelte produkt. Dette vil typisk være 1-3 hverdage. Leveringsomkostninger er afhængige af vægten på din samlede ordre.   Vi tilbyder fragt via DAO365 eller PostNord. Der betales et min. beløb for fragt ihht. nedenstående skema. Fragten afhænger af varernes totale vægt og summeres op i indkøbskurven.

DAO Direkte: DKK 29,95,-

DAO Pakkeshop: DKK 29,95,-

PostNord med omdeling: DKK 59,95,-

PostNord uden omdeling: DKK 39,95,-

 

Aldersgrænse

Man skal være mindst 18 år for at foretage et køb hos Bogreolen. Det bekræftes derfor ved at acceptere disse betingelser, at man er fyldt 18 år.

 

30 dages retur- og fortrydelsesret

For fysiske produkter tilbydes der en fortrydelsesret på 30 dage fra den dag købet foretages. Man skal inden fristen udløb, give Bogreolen besked om fortrydelse i en utvetydig erklæring. Benyt fortrydelsesformularen, som findes her. Varen skal sendes retur til Bogreolen, inden for 14 dage fra den dato der er givet meddelelse om ifm. fortrydelsen. Kunden bærer risikoen for varen under returneringen, så det anbefales at der fås en kvittering for overgivelse til postvæsnet, samt pakker varen forsvarligt ind. Kunden betaler selv portoen for returneringen.

 

Varen skal sendes til:


Bogreolen.dk c/o DBK
 – Mimersvej 4, 
4600 Køge
.

Når der fortrydes et køb hvor der er betalt online, tilbagebetales købesummen naturligvis til kunden. Dette gøres ved en overførsel til det betalingskort, som der blev benyttet i forbindelse med bestillingen, når vi har fået varen retur, eller har modtaget dokumentation for at den er returneret. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Bemærk, at man kan miste sit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi varen har været håndteret på en anden måde, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber. Køb af digitale produkter kan fortrydes op til 30 dage efter købet, hvis produktet ikke er downloadet eller i gang med at blive downloadet. Man kan derfor ikke fortryde et køb, hvor downloadlinket har været benyttet.

 

Returnering

Returnering af fysiske produkter skal ske til følgende adresse:

Bogreolen.dk c/o DBK Mimersvej 4 4600 Køge

Der skal udfyldes en returseddel som du finder her, samt vedlægges en ordrebekræftelse eller faktura så vi kan genkende din ordre.

OBS: Husk at pakke produktet godt ind, da man som kunde hæfter for pakken indtil vi modtager den. Ønskes det at returnere e-bøger, lydbøger eller oplevelsesgaver, da kontakt os her.

 

Reklamation

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Hos os har man 2 års reklamationsret (dansk lov). Hvis man modtager en vare der er fejlbehæftet eller andet beder vi dog om at reklamere inden for rimelig tid, hvorefter vi behandler sagen hurtigst muligt. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes efter aftale til: Bogreolen.dk c/o DBK Mimersvej 4 4600 Køge

Vi forbeholder os retten til at afhjælpe en evt. mangel eller fremsende en ny vare. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, da kunden bærer risikoen for varen under tilbagesendelsen, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse via kundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning Nævnenes Hus Toldboden 2 8800 Viborg

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af klage oplyses vores mail: support@bogreolen.dk.

 

PriceRunner Købsgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.
Købsgarantien omfatter privatpersoner, der er bosiddende i Danmark, og den gør sig gældende, i så fald butikker ikke påtager sig deres lovbestemte ansvar inden for 60 dage efter et køb.
For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for en time at registrere dig på deres hjemmeside. Det koster intet og tager kun et øjeblik. Besøg PriceRunner for at få gratis Købsgaranti
PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, ødelagt vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig personligt.
Erstatning betales kun for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.
Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige regler og vilkår for Købsgarantien.

 

Licensrettigheder

Ved køb af en e-bog modtages der en personlig licens. Man må ikke videresælge eller overdrage e-bøger eller lydbøger. Man er selv ansvarlig for at produktet ikke spredes til andre, sker dette handles der i strid med licensrettighederne, hvilket kan resultere i retsforfølgelse. Der gælder forskellige regler ang. licens på de forskellige produkter, hvilket der kan læses mere om under vores FAQ. Alle e-bøger er beskyttet med DRM eller digital vandmærkning.

 

Systemkrav

Brug af e-bøger og lydbøger kræver særlig software eller hardware. Man er selv ansvarlig for at indkøbe eller installere disse. Man kan med fordel se vores guide sektion som løbende forbedres.

 

Persondatabetingelser

Vi er opmærksomme på at dine data er følsomme og vi forhindrer derfor ethvert misbrug af disse informationer, for samtidigt at yde den bedste service for vores kunder.

 

Data videregives ikke til tredjepart

Der sendes ikke informationer fra tredjepart til vores kunder. Du kan til enhver tid blive fjernet fra vores mailinglister. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer vi har om dig, hvor du herefter kan gøre indsigelser, jf. Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: support@bogreolen.dk. Din e-mail adresse videregives dog til TrustPilot ifm. forespørgsel om en anmeldelse af dit køb.

 

Hvilke informationer indsamles?

Bogreolen indsamler oplysninger om dig, når du foretager et køb eller tilmelder dig nyhedsbrevet. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre. Vi kan aldrig se dine kreditkort oplysninger, da de sendes krypteret via en sikker forbindelse igennem NETS. Vi lagrer derfor ikke disse oplysninger.   Personoplysningerne registreres hos Bogreolen ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på Bogreolen.dk er Anders Hyldig, CTO.

 

Generelle oplysninger

Bogreolen ApS CVR.: 35408703 Havsgårdsvej 7 – 2900 Hellerup support@bogreolen.dk

 

05.11.2018 Version 1.9