Handelsbetingelser

Betaling

Det er muligt at betale med følgende kort (intet gebyr): Visa/Dankort, Dankort, eDankort, Visa og Mastercard.

 

Offentlige virksomheder og organisationer kan betale med EAN-faktura (intet gebyr).

 

Betalingsoplysninger krypteres i samarbejde med epay.dk (en del af Bambora) og sendes via en sikker SSL forbindelse til banken.

Nedenfor vises en oversigt for hvornår beløbet trækkes/faktura sendes:

 

  • Køb af fysiske produkter (bøger og spil): Betalingen trækkes først når varen afsendes.
  • Køb af e-bøger eller lydbøger: Betalingen trækkes umiddelbart efter du modtager en mail, med en ordrebekræftelse samt download link til produktet.
  • Køb af oplevelsesgaver: Betalingen trækkes umiddelbart efter, at du modtager en mail med en ordrebekræftelse, hvorefter leverandøren (GoDream) udarbejder gavekortet og fremsender til dig pr. mail.
  • Køb af kombineret ordre (fysiske produkter og e-bøger/lydbøger/oplevelsesgaver): Betalingen trækkes først, når de fysiske bøger afsendes.

 

Leveringsmetoder

Alle e-bøger og lydbøger kan straks efter købet downloades via linket i den tilsendte ordrebekræftelse der modtages pr. mail efter eller fra Login > ’Mine bøger’. Her pålægges derfor ikke fragt.

 

For fysiske produkter fremgår leveringstiden af det enkelte produkt. Dette vil typisk være 1-2 hverdage. Leveringsomkostninger er afhængige af vægten og størrelsen på din samlede ordre. Vi tilbyder fragt via DAO365 eller PostNord. Der betales et min. beløb for fragt iht. nedenstående skema:

  • DAO Pakkeshop: 29,95,- kr. (leveres til en valgfri pakkeshop tæt på dig)
  • DAO Direkte: 39,95,- kr. (leveres ved din hoveddør)
  • PostNord med omdeling: 59,95,- kr. (leveres ved din hoveddør)
  • PostNord uden omdeling: 39,95,- kr. (leveres i en pakkeboks tæt på dig)

 

Aldersgrænse

Man skal være mindst 18 år for at foretage et køb hos Bogreolen. Det bekræftes derfor ved at acceptere disse betingelser, at man er fyldt 18 år.

 

30 dages retur- og fortrydelsesret ved privatkøb

For fysiske produkter tilbydes der en fortrydelsesret på 30 dage fra den dag købet foretages. Man skal inden fristen udløb, give Bogreolen besked om fortrydelse i en utvetydig erklæring. Benyt fortrydelsesformularen, som findes her. Varen skal sendes retur til Bogreolen, indenfor 14 dage fra den dato der er givet meddelelse om ifm. fortrydelsen. Kunden bærer selv risikoen for varen under returneringen, så varen skal pakkes rigtig godt ind. Kunden betaler selv for portoen ved returneringen og pakken skal sendes med PostNord med Track & Trace så pakken kan spores.

 

Returneringer og fortrydelser skal sendes til:

Bogreolen.dk c/o DBK
Mimersvej 4, 4600 Køge.

 

Når der fortrydes et køb tilbagebetales den fulde købesum. Dette gøres ved en overførsel til det betalingskort, som der blev benyttet i forbindelse med bestillingen, så snart vi har fået varen retur, eller har modtaget dokumentation for at den er returneret.

 

Husk at vedlægge ordrebekræftelsen og returformularen, pak varen rigtig godt ind og send den med Postnord inkl. Track & Trace, så du har dokumentation på forsendelsen. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

 

Bemærk, at man kan miste sit købsbeløb, helt eller delvis, hvis varens værdi er forringet, fordi varen har været håndteret på en anden måde, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber. Så igen, husk at pak den godt ind. Køb af digitale produkter kan fortrydes op til 20 dage efter købet, hvis produktet ikke er downloadet eller i gang med at blive downloadet. Man kan derfor ikke fortryde et køb, hvor downloadlinket har været benyttet.

 

Returnering

Returnering af fysiske produkter skal ske til følgende adresse:

 

Bogreolen.dk c/o DBK
Mimersvej 4, 4600 Køge

 

Der skal udfyldes en returseddel som du finder her, samt vedlægges en ordrebekræftelse eller faktura så vi kan genkende din ordre.

 

VIGTIGT: Husk at pakke produktet rigtig godt ind, da du som kunde hæfter for pakken indtil vi modtager den. Derudover skal den sendes med PostNord inkl. Track & Trace så pakken kan spores. Ønsker du at returnere e-bøger, lydbøger eller oplevelsesgaver, da skriv til os her.

 

Reklamation

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Hos Bogreolen har man 2 års reklamationsret (dansk lov). Hvis man modtager en vare der er fejlbehæftet eller andet beder vi dog om at reklamere inden for rimelig tid, hvorefter vi behandler sagen hurtigst muligt. Hvis der reklameres indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes efter aftale til: Bogreolen.dk c/o DBK Mimersvej 4, 4600 Køge

Vi forbeholder os retten til at afhjælpe en evt. mangel eller fremsende en ny vare.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, da kunden bærer risikoen for varen under tilbagesendelsen, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Returnering for erhverv eller offentlig

Varer købt af en virksomhed eller offentlig virksomhed/organisation tages ikke retur. Såfremt der er behov for dette kan der skrives til vores kundeservice og vi vil finde en løsning.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse via vores kundeservice. Hvis det ikke lykkes begge parter at finde en fornuftig løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Vi vil dog altid bestræbe os på at finde en løsning der er tilfredsstillende for begge parter.

Center for Klageløsning Nævnenes Hus Toldboden 2 8800 Viborg

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af klage bedes du oplyse vores mail: support@bogreolen.dk.

 

PriceRunner Købsgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem af PriceRunner.
Købsgarantien omfatter privatpersoner, der er bosiddende i Danmark, og den gør sig gældende, i så fald vi ikke påtager os lovbestemte ansvar indenfor 60 dage efter et køb.
For dig, der ikke er medlem af PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for en time at registrere dig på deres hjemmeside. Det koster intet og tager kun et øjeblik. Besøg PriceRunner for at få gratis Købsgaranti
PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, ødelagt vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig personligt.
Erstatning betales kun for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

 

Licensrettigheder

Ved køb af en e-bog eller lydbog modtages der en personlig licens. Man må ikke videresælge eller overdrage e-bøger eller lydbøger. Man er selv ansvarlig for at produktet ikke spredes til andre, sker dette handles der i strid med licensrettighederne, hvilket kan resultere i retsforfølgelse. Der gælder forskellige regler ang. licens på de forskellige produkter, hvilket der kan læses mere om under vores FAQ. Alle e-bøger er beskyttet med DRM eller digital vandmærkning.

 

Systemkrav

Brug af e-bøger og lydbøger kræver særlig software eller hardware. Man er selv ansvarlig for at indkøbe eller installere disse. Man kan med fordel se vores guide sektion som løbende opdateres med de nyeste standarder.

 

Persondatabetingelser

Vi er opmærksomme på at dine data er følsomme og vi forhindrer derfor ethvert misbrug af disse informationer, for samtidigt at yde den bedste service for vores kunder.

 

Data videregives ikke til tredjepart

Der sendes ikke informationer fra tredjepart til vores kunder. Du kan til enhver tid blive fjernet fra vores mailinglister. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer vi har om dig, hvor du herefter kan gøre indsigelser, jf. Persondataloven og henvendelse i forbindelse dette rettes til kundeservice. Din e-mail adresse videregives til TrustPilot ifm. forespørgsel om en anmeldelse af dit køb.

 

Hvilke informationer indsamles?

Bogreolen indsamler oplysninger om dig, når du foretager et køb eller tilmelder dig nyhedsbrevet. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre bedst muligt. Vi kan aldrig se dine kreditkortoplysninger, da de sendes krypteret via en sikker forbindelse igennem NETS. Vi lagrer derfor ikke disse oplysninger. Personoplysningerne registreres hos Bogreolen ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på Bogreolen.dk er Anders Hyldig, CTO.

 

Generelle oplysninger

Bogreolen ApS

Havsgårdsvej 7 – 2900 Hellerup

CVR.: 35408703

 

22.03.2019 version 2.1