Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Slankebøger

Her finder du spændende bøger om Slankebøger. Nedenfor er et flot udvalg af over 10.000 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Charlotte Hartvig & Bjarne Stigsby
  200,95 kr.

  FÅS I NY REVIDERET UDGAVE ISBN 9788712050247 Nu i 7. oplag! Årsagerne til barnløshed kan være mange, men én af de hyppigste er noget så simpelt som den kost, vi spiser. Kort sagt: en fertil livsstil kan i mange tilfælde gøre sit for at øge sandsynlgheden for succes, når man gerne vil blive gravid. Både diætist Charlotte Hartvig og speciallæge i gynækologi Bjarne Stigsby har hver dag kvinder i konsultatiionen, som næsten har opgivet drømmen om at blive mor. Men mange af dem kan hjælpes med en kost, der bl.a. sikrer protein, mindsker indtaget af kulhydrat - og indeholder et minimum af sukker. Spis dig gravid indeholder en massse kontante råd, ny viden, opskrifter, kostplaner mm. Alt sammen formidlet i et let forståeligt sprog til en bred målgruppe.

 • af Charlotte Hartvig & Majbritt L. Engell
  118,95 - 248,95 kr.

  Ny udgave: 9788712054535 Årets slankebog! Nu i 16. oplag. De fleste af os kender det: maven buler. Og mange af os har også prøvet at være på slankekur og konstateret, at det ikke er på maven, fedtet forsvinder. Spis maven flad er diætisternes bud på en stensikker vej til en fladere mave og et mindre taljemål - uden at det koster timevis i fitness-centret eller kilometer efter kilometer med løbeskoene snøret på. At få en fladere mave handler ikke om at sulte eller træne uhæmmet. Det er kostens sammensætning af fedt, sukker og kulhydrater, der skal ændres, hvis man vil påvirke de runde former og laget af mavedeponeret fedt. Dit daglige kalorieindtag har selvfølgelig betydning, men maden i Spis maven flad holder dig mæt og indeholder oven i købet lækkerier, der normalt er syndige sager i slankesammenhæng – som fx mayonnaisesalater og nødder. Til inspiration indeholder bogen fotos, tips og erfaringer fra en række kvinder, der har afprøvet Charlotte Hartvigs kostplan og erfaret, at den virker. Helt uden motion. Læs uddrag af bogen her. Diætisten Charlotte Hartvig har tidligere udgivet bestselleren Skrump dig glad og udgav i foråret 2009 den stærkt sælgende Spis dig gravid i samarbejde med gynækolog Bjarne Stigsby. Spis maven flad er skrevet i samarbejde med Majbritt L. Engell, der står for bogens mange appetitvækkende opskrifter. Se interview med forfatterne her. Se forfatterne lave stegt flæsk med persillesovs i TV2 Go' morgen Danmark.

 • af Mina Stone
  298,95 kr.

  De vigtigste ingredienser i et lækkert, nærende måltid er citron, olivenolie – og kærlighed. I hvert fald hvis du spørger stjernekokken Mina Stone, der driver museumscaféen Mina’s på MoMA’s PS1 i New York.Med udgangspunkt i det græske køkken deler hun ud af opskrifter fra sit professionelle liv og en opvækst med en græsk familie på mødrene side.Undervejs fortæller Mina anekdoter fra et liv med mad og viser, at der er en grund til, at visse retter og tilberedningsteknikker overlever gennem århundreder: De er en forfinet kærlighedsgestus, som overleveres fra generation til generation.I bogen finder du både meze, salater, retter med kød, fisk, bønner og linser, ris- og pastaretter, desserter og morgenmad.Filosofien er klar: Mad skal være simpel. Mad skal tilberedes med opmærksomhed på detaljen og med blik for den enkelte råvares egenskaber. Og mad skal samle dine kære om bordet. Mina Stone voksede op i en tæt græsk-amerikansk familie, hvor hun lærte at lave mad af sin Yiayia, der viste hende, at mad ikke behøver være kompliceret for at være lækker, og at de fleste måltider kan piftes op med frimodige mængder citron, olivenolie og salt.

 • - Alt, du skal vide om sukker for at opnå solid sundhed
  af Anette Sams
  74,95 - 199,95 kr.

  Sandheden om sukker stiller skarpt på dit blodsukker og dine mange veje til at stabilisere det, så du får et af de bedste medicinskabe til behandling af overvægt, træthed, allergier, type 2-diabetes, humørsvingninger og autoimmune sygdomme. Din sundhed handler ikke om, hvor meget sukker du spiser. Den handler om, hvor meget sukker du har i blodet!

 • - Ten Principles for Nourishing a Healthy Relationship with Food
  af Evelyn Tribole & Elyse Resch
  181,95 kr.

  Do you use food to comfort yourself during stressful times? The Intuitive Eating Workbook offers a comprehensive, evidence-based program to help you develop a healthy relationship with food, pay attention to cues of hunger and satisfaction, and cultivate a profound connection with your mind and body.

 • - 60 kompromisløse opskrifter til stabilt blodsukker, solid sundhed og god smag
  af Majbritt L. Engell & Anette Sams
  208,95 - 228,95 kr.

  Få dit blodsukker på ret køl igen og styr uden om overvægt, kroniske sygdomme og træthed. Du kender måske bestselleren Sandheden om sukker, der har hjulpet mange med at tabe sig, styre uden om kroniske sygdomme og opretholde en positiv sundhedsspiral med masser af energi. Nu går Sandheden om sukker i køkkenet og giver dig 60 kompromisløse opskrifter, der sikrer dig et stabilt blodsukker og fantastiske smagsoplevelser. I bogen får du opskrifter til hele familien, hvor næringsstofferne er pakket rigtigt ind til det stabile blodsukker. Du får også en 7 dages guide med opskrifter fra bogen, så du kan afprøve, hvordan et kompromisløst stabilt blodsukker giver dig masser af energi og overskud samt forebygger sygdom. Kan du lide kød, æg og bacon eller salat, kål og rodfrugter, så dæk bordet med de lækreste retter fra bogen og spis dig mæt, slank og sund.

 • - Spis dig fra gigt, skader og andre plager i dine led
  af Martin Kreutzer & Simon Weisdorf
  188,95 - 207,95 kr.

  Denne bog er godt nyt for 1,5 millioner danskere, der hver dag står med valget: smerter eller medicin. Nemlig de 700.000 danskere, der plages af gigt, og de ca. 800.000, der døjer med skader i deres led. Bogen er Danmarks første anti-inflammatoriske manual til, hvordan man holder sine led velsmurte og smertefri med helt naturlige midler. Især nem og lækker mad, der virkelig kan mærkes i leddene. Bag bogen står kost- og livstilsvejleder Martin Kreutzer, der tidligere har skrevet to bestsellere om anti- inflammatorisk kost. I årenes løb har Martin hjulpet hundredvis af mennesker med gigtsygdomme, der udspringer af inflammation, dvs. en kronisk betændelsestilstand, der giver ømme og stive led. Han har også fået skadede atleter på alle ambitionsniveauer tilbage på sporet igen med anti-inflammatorisk kost i kraftige doser. Gigt påvirker hver anden 40-årig og stort set alle over 60 år. Skader kan ramme i alle aldre, men bliver sværere at få bugt med, når man kommer op i årene. Men ny forskning viser, at mange ledproblemer kan dæmpes og holdes i bero, hvis man spiser en række helt bestemte madvarer – og skruer ned for andre. Bogen giver klar besked om, hvilke madvarer der mest effektivt sikrer kroppens frie bevægelighed og gør det let for læseren at nå op på de rette doser med nemme madopskrifter, der har den helt perfekte sammensætning. Opskrifterne, der har større anti-inflammatorisk helingskraft end alle tidligere bøger om inflammation, er komponeret af Simon Weisdorf, mad- og sundhedsentusiasten bag det nye, succes-site cookingclub.dk, der når ud til flere hundrede tusind danskere. Bogen giver også gode råd om, hvordan man gavner leddene maksimalt med forskellige former for træning og ved at tage hånd om udfordringer som stress og søvn.

 • - Hundreds of Easy and Delicious Recipes for Losing Weight, Improving Your Health, and Staying in the Ketogenic Zone
  af Dana Carpender
  126,95 kr.

  500 Ketogenic Recipes is a massive collection of 500 easy-to-prepare ketogenic recipes by best-selling low-carb author Dana Carpender. Get healthy, get muscular, get on a keto diet today!

 • - From Sweet and Savory Fat Bombs to Pizza Bites and Jalapeno Poppers, 100 Low-Carb Snacks for Every Craving
  af Lindsay Boyers
  148,95 kr.

  Stick to your keto diet without giving up your favorite foods with these 100 easy-to-make high fat, low-carb snacks.

 • af Jane Faerber & Tine Jørgensen
  188,95 - 208,95 kr.

  For hundredtusindvis af danskere er det en daglig kamp at fordøje maden. Rigtig mange af os lider, ofte i det skjulte, af luft i maven og andre smerter fra tarmsystemet, forstoppelse, diarré, sure opstød, halsbrand og refluks – selv om der findes effektive løsninger på problemet.”Men der er ingen one-size-fits-all”-løsning, og hvis maven driller, skal du ikke bare følge rådet om at spise nogle flere kostfibre. Måske er det noget helt andet, der skal til for at løse dit problem,” fortæller Tine Jørgensen, der er cand.scient. i klinisk ernæring og har specialiseret sig i mave-tarm-lidelser. ”Forskellige fordøjelsesproblemer kræver forskellige løsninger. I denne bog får man hjælp til at identificere årsagen til netop sine problemer – og en konkret handlingsplan til at løse dem, så man ikke bliver slave af sin mave.”Med afsæt i både videnskaben og sine erfaringer med at udrede hundredvis af klienter gennemgår Tine Jørgensen i letforståeligt sprog og med en befriende humor de hyppigste fordøjelsesproblemer og præsenterer en skræddersyet 3-trins plan til dem hver. Plus masser af opskrift er på mad, som man trygt kan sætte tænderne i.Glem alt om kedelig skånekost uden smag og struktur. Opskrifterne er udviklet af den kendte kogebogsforfatter og madblogger Jane Faerber, som har fået maksimal velsmag ud de tarmvenlige principper.

 • - From Bagels and Buns to Crusts and Muffins, 100 Low-Carb, Keto-Friendly Breads for Every Meal
  af Faith Gorsky
  126,95 kr.

  Over 100 easy, delicious, keto-friendly bread recipes to kick your carb cravings to the curb.

 • - Løft dit ansigt og overskud – helt naturligt
  af Susanne Dyhr
  253,95 kr.

  Denne bog er til dig, der … vil reducere rynker og slap hud naturligt ønsker at forebygge aldringstegnvil reducere spændingerøge dit overskud og velvære styrke et positivt selvbilledeAnsigtsyoga er et naturligt alternativ til botox og kirurgi. Ved at træne og afspænde dit ansigt kan du reducere og forebygge aldringstegn i ansigtet. Ansigtsyoga gavner dog mere end rynker og slap hud. De fleste oplever både indre og ydre forandringer. Det er aldrig for tidligt eller for sent at starte.”Jeg har fået et friskere look og fået reduceret min bekymringsrynke. Ansigtsyoga er stærkt vanedannende og vældig afstressende. Jeg føler mig mere glad og afslappet.” Helle, 44 år”Jeg elsker ansigtsyoga, og vil fortsætte med det resten af livet. Øvelserne gør mig afslappet og godt tilpas. Jeg kan se forandringerne i mit ansigt og i huden.” Henriette, 50 år ”Ansigtsyoga har gjort min hud flottere, reduceret rynker i panden og mellem bryn og løftet min hængende mundvig. Jeg har fået mere energi og en følelse af kontrol og mindre stress.” Rita, 80 år.Med denne bog, som er en begynderguide, føres du skridt for skridt ind i metoden. Om forfatterenSusanne Dyhr (f. 1977) inspirerer og hjælper kvinder med at skabe forandringer ved hjælp af ansigtsyoga. Hun er certificeret underviser i ansigtsyoga, men har også selv brugt metoden til både at skabe et nyt udseende og liv.

 • af Anne Hjernøe
  168,95 - 268,95 kr.

  Den nye bog er en opfølgning på sin tidligere bestseller ‘Stærk, let og mæt’. En ny bog spækket med endnu flere kalorielette opskrifter samt tips og tricks til at tabe sig - men også holde vægten. Ligevægt handler om at man indtager den rette og sunde mad, så kroppen kan blive stærkere og lettere. Ligevægt handler også om at få smidt de ekstra kilo på kroppen, men også at stille nogen krav til sig selv, så man føler sig sund og tilfreds med sit krop. Man bliver belært med en masse gode råd og hendes erfaringer, for hvordan man bagefter fastholder vægttabet. Man får et indblik i, hvordan Anne har formået at undgå, at de 20 kilo hun før har tabt sig, sniger sig tilbage på kroppen igen. Hun deler desuden også læsernes erfaringer. Igennem det seneste år, har Anne modtaget et hav af positive reaktioner fra sin tidligere bestseller fra især de mennesker, hvor de har lykkedes med at knække koden til vægttab. Hun har desuden modtaget andre reaktioner fra de mennesker som enten tøver, ikke har motivationen eller dem som er bange for at skuffe sig selv. De mange henvendelser er baggrunden for den nye bog, hvor hun går i dybden med den livsstilsændring, som er så udslagsgivende for at komme i mål med et sundere, stærkere og slankere liv. Man får ikke kun et indblik i hvornår og hvad man skal spise, men også omkring kredsløbs/pulstræning som kan mærkes på både vægten, styrken i kroppen og konditionen. Bogens 63 nye velsmagende opskrifter er kalorieberegnet og hver især indeholder 500 kalorier. Man kan derfor bytte rundt på måltiderne, som man har lyst til. Alle måltiderne er fulde af smag og energi, så du ikke længere behøver at gå sulten i seng. Det har aldrig været lettere at spise sig mæt og stærk, når man har læst de mange gode råd fra Anne Hjernøe. 

 • af Evelyn Tribole & Elyse Resch
  136,95 kr.

 • - The Comprehensive Guide to Delay, Don't Deny Intermittent Fasting--Including the 28-Day Fast Start
  af Gin Stephens
  128,95 kr.

  Fast. Feast. Repeat. is an inspiring book penned by the acclaimed author, Gin Stephens. Published in the year 2020 by St Martin's Press, this book belongs to the genre of health and wellness. The book offers a fresh perspective on the science of intermittent fasting, a revolutionary eating pattern that has been gaining popularity worldwide. Gin Stephens, with her lucid writing style, breaks down complex scientific concepts into easily understandable narratives, making this book a must-read for anyone seeking to understand and implement intermittent fasting in their lives. Fast. Feast. Repeat. is not just a book, but a comprehensive guide that empowers readers to take control of their health and well-being. Published by St Martin's Press, this book is a testament to their commitment to bringing forth quality content that enlightens and inspires readers.

 • af Luuna Sommer
  258,95 kr.

  Vægttabs- og livskvalitetsekspert Luuna Sommer har hjulpet tusinder af kvinder og mænd til at få både en lettere og sundere krop, meget mere energi og større livskvalitet. Med sin nye koge- og livskvalitetsbog VEJEN TIL ET LET LIV ønsker hun at inspirere til at fastholde eller starte på en livsvarig forvandling, der giver overskud til at leve det liv, man ønsker sig. Med lettilgængelige opskrifter og et lavt indhold af kulhydrater, der sætter gang i fedtforbrændingen, viser Luuna Sommer, hvor nemt det er at lave sund, næringsrig og velsmagende hverdagsmad af almindelige råvarer, der giver krop og sanser alt det, de har brug for.”Stegt flæsk med persillecreme, boller i karry med blomkålsris, birkes-paneret rødspættefilet og Cæsarsalat med særlige stjernedrys. Luuna Sommers opskrifter er rigtig lækre, smukke, sunde, slankende og velsmagende, og jeg elsker hendes sans for sæsonerne og råvarekvaliteten. Bogen indeholder udover opskrifterne masser af guldkorn og redskaber til både det sundhedsfaglige, gastronomiske og køkkenpraktiske. Hendes passion for at hjælpe mennesker, store viden og bankende forskerhjerte har gjort stort indtryk på mig,” siger Tina Scheftelowitz, der er forfatter til de suveræne kogebøger og projektleder på VEJEN TIL ET LET LIV.Vægttab og større livskvalitetDet er aldrig for sent at ændre kurs, hvilket Luuna Sommer selv er et strålende eksempel på. Nøglen til det varige vægttab ligger i biokemien, og da hun opdagede sammenhængen, ændrede det for altid både hendes eget og mange andres liv. Vægttab og større livskvalitet handler dog om mere end en effektiv kostplan. Den handler også om at se på sig selv med kærlige øjne og få en øget bevidsthed om, hvad maden gør ved kroppen. I VEJEN TIL ET LET LIV formidler Luuna Sommer begge dele med både indsigt og stor faglighed."Jeg læste bogen i ét stræk. Den er velskrevet og letlæst, en god kombination mellem opslagsværk og kogebog. Luuna Sommer rammer såvel den erfarne læser som nybegynderen i low carb-universet,” siger Pia Helweg Johansen, der har fulgt Luuna Sommers metode.

 • af Anne Hjernøe
  198,95 - 232,95 kr.

  Den kendte TV-kok Anne Hjernøe er kommet på banen med en spændende bog om sund kost. Det hele startede efter at Anne havde tabt sig 20 kg og var i bedre form end hun havde været i årevis. Hun mener at man sagtens kan tabe sig og holde vægten uden at sulte eller dyrke intensiv motion. Bogen er til dig som er træt af de ekstra kilo som bare sniger sig på gennem årene. Til dig som har prøvet forskellige slankekure uden resultat, og til dig som bare gerne vil spise sundt og varieret. Massere af mennesker har allerede tabt sig efter at have fulgt Annes råd. Mad er det vigtigste for din vægt og Anne Hjernøe elsker at spise. På grund af hendes arbejde er hun altid omgivet af mad, men hun var godt klar over at hun indtog mere end hvad hun havde brug for. Annes bog beskriver hvordan man kan tabe sig og holde vægten ved at droppe mellemmåltider og i stedet indtage tre lækre måltider som er rigtigt sammensat dagligt. Anne mener at det skal være sjovt at spise. Der er ikke noget i vejen med at spise en dessert og nyde den, men man skal sørge for at kompensere i løbet af ugen. Annes opskrifter sørger for at dine måltider opnår en fin balance af alt hvad din krop har brug for. Hun beskriver sin bog som at være en gradvis livsændring frem for en kur. Det er ikke bare et fakta-ark men en hel proces. I bogen er der inkluderet en en kostplan med daglige 1400-1600 kalorier som du kan følge for at holde formen.

 • - De skønneste livretter til hele familien
  af Ann-Christine Hellerup Brandt
  188,95 - 218,95 kr.

  Valdemarsro er på banen igen med en ny super lækker kogebog med nem hverdags aftensmad for hele familien. Valdemarsro kender de fleste fra Ann-Christine Hellerup Brandt’s madblog, hvor hun har fået enormt mange følgere hver dag og deler ud af hundredevis af spændende lækre madopskrifter til hele familien. Valdemarsro aftensmad kogebogen er en flot tyk bog i hårdt omslag, som nemt guider dig til at lave lækker mad. Den er fyldt med over 200 opskrifter med alt ligefra pastaopskrifter, thailands og indisk mad. Tanken med bogen er at modsat bloggen lade kunden være offline og blot fordybe sig i madlavningen og det er lykkedes enormt godt. Så køb bogen og få en masse god inspiration til lækker hverdagsmad og vær offline med familien. 

 • - 1001 Easy, Healthy and Flavorful Recipes For Every Model of Instant Pot and For Beginners and Advanced Users
  af Saul Gloria S. Saul
  228,95 - 293,95 kr.

 • af Caroline Fibæk & Stine Fürst
  138,95 - 208,95 kr.

  At være udmattet er en følelse, mange kvinder kender til. Når du mangler energi, kan det både mærkes og ses på din krop. I årevis kan man gå rundt med stress, humørsvingninger, menstruationssmerter, hedeture, fertilitets- og -vægtproblemer. Årsagen kan være, at du simpelthen har kaos i hormonerne. Men det er ikke noget, du bare skal finde dig i, du har nemlig mere magt over dine hormoner, end du måske går og tror. I Hormonel harmoni hjælper Caroline Fibæk og Stine Fürst dig til at få dine hormoner under kontrol og viser dig vejen til en hverdag med mere energi og overskud. Bogen er en let introduktion til hormonernes verden, der indeholder ”hormontests”, som hjælper dig med at finde ud af, hvor din ubalance ligger. Hormonel harmoni guider dig til hormonel balance og giver dig opskrifter på lækker, sund og hormonvenlig mad. Dine hormoner skal på kur, for når dine hormonniveauer er i harmoni – og hverken for høje eller for lave – så har du det fantastisk!

 • af Oluf Borbye Pedersen, Majbritt Louring Engell & Irene Brøndum Møbjerg
  198,95 kr.

  Tarme i topform er en fascinerende bog skrevet af den anerkendte forfatter Oluf Borbye Pedersen. Denne bog, udgivet i 2016, er en dybdegående undersøgelse af vores tarmes sundhed og deres betydning for vores generelle velvære. Bogen er skrevet i en letforståelig stil, der gør det nemt for læseren at forstå og anvende de konkrete råd og anbefalinger, der gives. Bogen er et must for enhver, der ønsker at forstå mere om deres krop og hvordan man kan optimere sin sundhed gennem bedre tarmfunktion. Tarme i topform er udgivet af Politikens Forlag, en af Danmarks mest respekterede forlag. Denne bog er et vigtigt bidrag til genren for sundhed og velvære og er en værdifuld ressource for alle, der er interesseret i at forbedre deres sundhed gennem en bedre forståelse af deres krops funktioner.

 • - 140+ Ridiculously Easy, Amazingly Delicious Plant-Based Oil-Free Recipes
  af Carleigh Bodrug
  228,95 kr.

  Plant-based eating doesn't have to be complicated! The delicious recipes in this easy-to-follow cookbook are guaranteed to keep you inspired and motivated.

 • - 100 Low-Carb Recipes for the Foods You Crave-Minus the Ingredients You Don't!
  af Faith Gorsky & Lara Clevenger
  54,95 kr.

  Have your cake...and stay keto too with this low-carb cookbook featuring 100 recipes for keto-friendly junk foods like pizza, milkshakes, and more.

 • af Will Bulsiewicz
  126,95 kr.

  Fix your health with fibre not fads - the instant New York Times bestsellerThe benefits of restrictive diets like paleo and keto have been touted for more than a decade, but as award-winning gastroenterologist Dr Will Bulsiewicz, or 'Dr B', illuminates in this groundbreaking book, the explosion of studies on the microbiome show that elimination diets are in fact hazardous to our health. What research clearly indicates is that gut health is the key to boosting our metabolism, balancing our hormones and taming the inflammation that causes a host of diseases. And the scientifically proven way to fuel our guts is with dietary fibre from an abundant variety of colourful plants. As a former junk-food junkie, Dr B knows first-hand the power of fibre to dramatically transform our health and the good news is that our guts can be trained. Fibre-rich, real foods - fruits, vegetables, whole grains, seeds, nuts and legumes - start working quickly and maintain your long-term health, promote weight loss and allow you to thrive and feel great from the inside out.Fibre Fuelled is so much more than a health book: it's a step-by-step methodology to stop the misinformation caused by the diet industry and to show you the simple, science-backed process for a lifestyle that is effortless, sustainable and above all else transforms your health by optimizing your gut microbiome. With a 28-day jumpstart programme that includes menus, over 70 plant-fuelled recipes, essential advice on food sensitivities and detailed shopping lists, Fibre Fuelled offers the blueprint to start turbocharging your gut for lifelong health.

 • af Anne Larsen & Martin Kreutzer
  185,95 - 231,95 kr.

  Slut med ømme led og sener, eksem, kredsløbsproblemer og en generelt hensygnende krop. Bogen giver svaret på det meste. Vejen til en antiinflammatorisk livsstil kan godt virke kringlet, men her er drejebogen, der er lige til at følge, inklusive fire ugers kostplan, masser af lækre opskrifter og en hel bunke værdifulde redskaber, der tilsammen hjælper med at slukke branden i kroppen. Bogen er en uundværlig guide for alle, der ønsker at tage livtag med de gængse velfærdssygdomme, ønsker større overskud i hverdagen og at kunne holde til udfordrende træning uden at gå i stykker. Læseren bliver udfordret på sine nuværende kostvaner, søvnen, motionen og flere andre områder. Ny vitalitet og livsglæde følger med den antiinflammatoriske livsstil. Om forfatterneMartin Kreutzer er ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år. Har et omfattende forfatterskab og er fast skribent ved flere forskellige medier. Martin står for bogens teori og råvarernes sundhedsvinkel. Anne Larsen er gennem en lang årrække succesfuld madskribent og foredragsholder. Forfatter til rigtig mange inspirerende og populære kogebøger. Fast skribent ved flere forskellige medier. Anne står for alle bogens mange velsmagende opskrifter.

 • af Jeanine Donofrio
  337,95 kr.

  The instant New York Times bestsellerLove and Lemons is back with make-now and make-ahead vegetarian recipes—including 100+ tested vegan options—for every kind of cook.What type of cook are you? That is the question Jeanine Donofrio, creator of the wildly successful blog Love & Lemons and bestselling cookbooks by the same name, asks her readers in her newest book, Love & Lemons: Simple Feel-Good Food. Jeanine is beloved for her bright and breezy cook-from-the-hip style where trips to the farmers market lead to impromptu, seasonal meals. But, as life has gotten busier (she's a mom now), meal plans and weekly prep have entered into the rotation, too. Over the last few years, Jeanine has realized that getting fresh, nourishing, and flavor-packed meals to the table daily is doable through different approaches. After engaging with millions of her followers, two cooking camps crystallized: those who love easy, at-the-ready dishes that can be made at the drop of a hat and those who like to plan in advance (like Jeanine's mom who always has a whole lasagna in the freezer, a trick Jeanine has since adopted). Now, for the first time, she's put pen-to-paper serving up feel-good recipes for both types of home cooks, and those who toggle between, just like herself.In Love & Lemons: Simple Feel-Good Food, each chapter—Breakfast, Salads, Soups, Dinner, and Dessert—is divided into two parts: one for recipes made with minimal prep and ingredients ("at the ready"), and the second for food prepared ahead of time ("in advance"), whether that be components or full dishes destined for the freezer. Here, morning meals can be met with quick-to-assemble Spiced Chickpea Waffles or Skillet Granola while pre-made pancake dry mix ensures a fluffy stack is just minutes away. Rainbow Blender Soups turn one base into four colorful bowls while Tortellini Soup with Lemon Peel Broth offers an elegant, no-waste trick. Quick, meatless mains include Spring Pea Fritters with Whipped Feta, Chickpea Cacio e Pepe, and a range of sheet pan dinners such as Eggplant Sheet Pan Shawarma, while two different homemade veggie burgers (White Bean Swiss Chard and Sweet Potato Paneer) require some forethought but store brilliantly.  Moreover, eight no-waste meal plans (what Jeanine calls 3-in-1 recipes -- three dinner dishes made with one whole vegetable) further provide kitchen ease without sacrificing flair or freshness.  And, as with her previous books, scattered throughout are Jeanine's signature flow charts, offering visual guides to reusing, mixing, and matching ingredients to create fresh, must-eat dishes for grain bowls, lasagnas, tacos, and more.

 • af Anette Harbech Olesen
  160,95 - 178,95 kr.

  Det er blevet dyrere at leve, og blandt andet priserne på mad er steget voldsomt. Denne nye bog tager dig i hånden og hjælper dig med at spise sundt og lækkert for små penge. Målet er at tilbyde dig såvel velunderbyggede redskaber som brugbare tips, så du kan tilrettelægge dine indkøb optimalt og navigere i dine valg af råvarer, så du undgår store ekstraudgifter til mad. I kombination med bogens næsten 50 delikate opskrifter sikrer du dig og din familie sund mad, der både er budgetvenlig, bæredygtig og hurtig at tilberede, og som samtidig smager virkelig godt. Disse parametre er alle hjertesager for Anette og gennemgående for alle hendes opskrifter.I bogen finder du velunderbygget viden samt helt nye opskrifter på alt fra lækre supper og stuvninger til tærter, wokretter og mættende salater, alle fra Anette Harbech Olesens erfarne hånd. Anette er blandt andet kendt for sine populære bøger, hvor hun formidler sin store viden om mad og sundhed.Med Spar og Spis har Anette Harbech Olesen skrevet endnu en brugbar og aktuel bog, der denne gang kan inspirere dig til at holde udgifterne til mad nede, samtidig med at du kan spise både sundt, lækkert og mere bæredygtigt.

 • - Få styr på dit blodsukker
  af Jessie Inchauspé
  188,95 - 229,94 kr.

  10 enkle hacks til et sundere blodsukker – og et nyt og bedre liv.Glem alt om at forsage pasta, kartofler, brød, kager og andre dejlige madvarer for at få et mere stabilt blodsukker og et sundere liv. Det er nemlig muligt at ’hacke’ kroppen til at håndtere disse legendariske blodsukkerskurke, så man roligt kan spise dem, uden at blodsukkeret får voldsomme og usunde rutcheture.Gevinsterne ved at få styr på blodsukkeret står i kø: Mere energi, bedre søvn, vægttab, mindre sukkertrang, pænere hud, bedre fertilitet – og lavere risiko for type 2-diabetes og en række andre livsstilssygdomme. Det lover den franskfødte biokemiker Jessie Inchauspé, hvis nye, banebrydende metode til at tæmme blodsukkeret har vakt genlyd over hele verden, hvor millioner og atter millioner af mennesker kæmper med usunde og ubehagelige udsving i deres blodsukker og risikerer at blive alvorligt syge af det.Metoden kræver på ingen måde, at man lægger hele sit liv om. Faktisk kan man koncentrere sin indsats om 10 enkle råd. Det kan f.eks. være rækkefølgen af de madvarer, man spiser, eller hemmelige ingredienser, som gør selv de sødeste desserter markant sundere eller får morgenmaden til at mætte længere. Et ekstra plus ved metoden er, at den virker samme dag, som man går i gang. Jessie har hjulpet titusindvis af mennesker over hele verden til et sundere liv ved at gøre den nyeste videnskab til at forstå og let at bruge for alle.

 • - Stærk, vital og i god balance med ketoflex
  af Thorbjörg Hafsteinsdottir
  188,95 - 229,94 kr.

  Sundhedsbog til den voksne kvinde med en revitaliserende sundhedsplan og 60 superskønne madopskrifter.Thorbjörg Hafsteinsdottir, kendt fra bestsellerne 10 år yngre på 10 uger og KETOFLEX – forny din krop på fire uger, er fyldt 60 og er blevet mormor for første gang. Nu kommer hun med en sundhedsbog til alle voksne kvinder, der drømmer om mere energi og vitalitet, bedre balance i blodsukker og hormoner, færre smerter og mindre fedt om maven. For selvfølgelig skal vi ikke slå os til tåls med, at ”det bare er alderen”, når vi er trætte og energiforladte, huden hænger, hormonerne driller, og leddene værker.Med bogen får man nyttig information om aldring, gener, hormoner og blodsukker. Thorbjörg har også lavet en revitaliserende sundhedsplan i fire trin, som man kan følge i sit eget tempo. Der er et træningsprogram, man kan udføre hjemme i stuen, forslag til hvordan man optimerer sin sundhed samt brugbare råd om søvn, hud og fordøjelse. Hvis man er nysgerrig på, hvilke kosttilskud, der findes til en sund biologisk aldring, får man også svaret på det. Sidst, men slet ikke mindst, får læseren over 60 superskønne og nemme madopskrifter, som er designet specifikt til at reducere inflammation i hele kroppen, gøre én glad og energisk, balancere blodsukker, styre insulin og øge fedtforbrænding. Og bare rolig: Der er selvfølgelig også hyggemad og søde lækkerier.

 • af Dr Will Cole
  198,95 kr.

  "Working with Will Cole has changed my health and my life. Gut Feelings offers a highly effective, intuitive, and softer way to reset and reconnect your body and emotions."-GWYNETH PALTROWThe definitive guide to understanding the connection between what you eat and how you feel, offering a 21-day plan to reset your relationship with your body and heal the gut inflammation caused by stress, shame, and trauma-from the New York Times bestselling author of Intuitive Fasting and Ketotarian.It's easy to suffer from frustration and confusion when it comes to nutrition and health. With so much focus on what, when, and how to eat, the emotional component of eating tends to get left behind. Dr. Will Cole sheds light on the relationship between your physical and emotional health, providing a framework for you to better understand the gut-brain connection and influence that connection for the better. He illustrates how stress and shame can cause gut inflammation and sabotage your health in a process called Shameflammation. On the other end, problems with the gut can often present themselves in the form of mood swings, anxiety, and food cravings. True health isn't just about what you eat, but how you feel.Shameflammation can be the reason for chronic health conditions such as autoimmune disorders, leaky gut, IBS, and other GI disorders. Thankfully, it's possible to heal the connection between the physical and mental with good food and somatic practices that support a healthy gut and brain. Dr. Cole offers holistic tools to help you reevaluate your relationship with food and your body, getting you back in touch with your gut feelings. His 21-Day Gut Feeling plan helps you bridge the gap between your emotions and your health, including: More than fifty healing recipes, such as Breakfast Fried Rice, Scallop Noodle Bowls, and Honey Grapefruit Sorbet Dietary prescriptions founded upon flexibility and awareness Mindfulness techniques to strengthen your intuition and discover your prioritiesGut Feelings approaches nutrition and wellness from a place of self-love and will help you eliminate stubborn health conditions, on your own terms.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.