Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Kogebøger

Her finder du spændende bøger om Kogebøger. Nedenfor er et flot udvalg af over 10.000 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Ann-Christine Hellerup Brandt
    243,95 kr.

    Cookies, muffins, cheesecakes, lagkager og meget mere kan du finde i femte udgivelse af Ann-Christine Hellerup Brandt. Skaberen bag Valdemarsro har valgt at udgive denne lækre kogebog, så du også kan få hjælp og inspiration, når du skal tackle det søde køkken. Ann-Christine Hellerup Brandt vender skuden mod det søde køkken med bogen ‘Kager & desserter’. Bogen er fyldt med nogle af de lækreste, små opskrifter, som får munden til at løbe i vand og med mere end 150 opskrifter, er det svært at løbe tør for ideer til dessertbordet.I denne bog er der både lette og hurtige opskrifter såsom (måske) verdens bedste cookies, men også mere krævende opskrifter på desserter til nytårsbordet og gæstemiddage. Bogen er inddelt efter type af desserter, og dermed kan du hurtigt slå op, omend du er til kage, chokolade eller noget helt tredje. Der findes både korte og lange kapitler, og dermed har du let mulighed for at udvælge en opskrift, der passer dit agenda. Dertil er der flere af opskrifterne, som passer til årstiderne derfor, kan du hurtigt hente inspiration til sæsonernes råvarer, såsom rabarber og pære.

  • - Nem og lækker mad i ét fad
    af Anne van der Merwede
    130,95 - 184,95 kr.

    Hele retten tilbereder sig selv i ovnen i ét fad, og al saft, kraft og smag bliver i fadet. Man står ikke tilbage med en kæmpe opvask – højst en kniv, et bræt, en skål og et ovnfast fad. Bogen indeholder nemme opskrifter på velsmagende, sund og hjemmela­vet mad til alle, der sætter pris på god mad. De flere end 60 opskrifter om­fatter morgenmad/brunch, hovedretter (fisk, fjerkræ, kød eller vegetariske og veganske retter) samt desserter. Maden er næringsrig og farvestrålende, den appellerer til sanserne og er nem at lave i en travl hverdag. Hver opskrift ledsages af foto, praktisk info til alternative ingredienser og sundhedstips om råvarerne. Alle retter – undtagen desserterne, er fuldgyl­dige måltider, som både indeholder fedtstoffer, kulhydrater og proteiner. Desuden masser af grøntsager, der giver energi til kroppen og skønne farver på tallerkenen. Formålet med bogen er, at det skal være overkommeligt for alle at tilbere­de et godt måltid. Om forfatteren Anne van der Merwede er uddannet ernæring­sterapeut og har i mere end 20 år arbejdet med kost og ernæring. Hun har fingeren på pulsen omkring de nyeste råvarer, nye trends, og hvilke råvarer der er nemme at få fat i. Anne har tidlige­re skrevet En sund kvindekrop, også udgivet på Muusmann Forlag.

  • af Britt Andersen
    235,95 kr.

    Denne bog er den første af sin slags. Her finder du opskrifter på hverdagsmad som kan tilberedes i en airfryer. Bogen er udgivet af Britt Andersen som har haft madbloggen “airfryeropskrifter.dk” siden 2017. Airfryer er en relativt unik og spændende teknologi som via cirkulerende luft kan tilberede mad som er sprødt og saftigt uden brug af olie. Hele konceptet giver dig mulighed for at tilberede retter som normalt kræver meget fedt på en sundere måde. Man kan for eksempel tilberede pommes frites med 80% mindre fedt end ved en frituresteger. Andre fordele ved en airfryer er at den producere mindre mados og har en kort opvarmningstid. Airfryer konceptet er blevet utroligt populært i Amerika og Asien gennem de seneste år og har langsomt fået mere opmærksomhed i Danmark. Britt Andersen blev straks interesseret i denne unikke teknologi og har med fordel benyttet Airfryer i sit eget køkken. Hvis du har en airfryer derhjemme eller overvejer at investere i en, kan denne bog give god inspiration til at komme i gang. Bogen inkludere både internationale og danske retter som kan dække dine hverdagsbehov. Det skal også nævnes at alle opskrifter kan bruges i forbindelse med almindelig ovn eller komfur, dog kan temperatur og tid variere.

  • af Ann-Christine Hellerup Brandt
    181,95 - 214,95 kr.

    Valdemarsro jul af Ann-Christine Hellerup Brandt er den perfekte julebog at hive frem, når sneen begynder at falde ned fra himlen og julestemningen skal sættes i gang. Valdemarsro jul er fyldt med lækre juleopskrifter, som familier kan hygge sig med og bruge som inspiration i hele julemåneden. Der har været rigtig stor interesse for Valdemarsros juleopskrifter de seneste år, som er blevet en fast del af juletraditionen. Kogebogen indeholder over 150 skønne madopskrifter, med både madretter som danskerne førhen har taget til sig, men hvor der også er kommet plads til nye spændende juleopskrifter. Med Ann-Christine Hellerup Brandts juleopskrifter finder du en masse til den søde tand, alt lige fra julesmåkager og konfekt til varm gløgg og brændte mandler. Men der er selvfølgelig også opskrifter til madbordet til juleaften, som er bestående af blandt andet kalkun og gås, men naturligvis også velsmagende opskrifter på flæskesteg og and. Valdemarsro jul er en basisbog til julen, så her er der også gode metoder at hente til den gode planlægning, så du ikke længere behøver at føle dig stresset hen over julen. Så hvis du mangler noget fantastisk juleinspiration fra maddronningen Ann-Christine Hellerup Brandt, så finder du alle de skønne og nemme juleopskrifter samt flotte billeder i ‘Valdemarsro jul’ bogen, som kan bruges december efter december og gå i arv.

  • - En kærlighedserklæring til vegetarisk budgetmad
    af Camilla Skov
    236,95 kr.

    Camilla Skov byder på vegetarisk budgetmad serveret med kærlighed og omtanke. Et begrænset budget skal nemlig ikke spænde ben for velsmagende måltider. Hverken på en travl hverdag eller når der kommer gæster.Billig mad på dyre tallerkener er propfuld af sparetips og vegetariske opskrifter til en portionspris på 10-20 kroner, der hverken går på kompromis med råvarer, smag eller madglæde. Og gør man dertil en anelse mere ud af serveringen, kommer selv det billigste måltid til at føles dyrt.Camilla Skov er passioneret hjemmekok – opvokset med grydeskeen i hånden og madglæden i hjertet. Hun står bag instagramsuccesen Vegetarisk Hverdag og bestseller kogebogen Vegetarisk i aften?Billig mad på dyre tallerkener henvender sig til studenten på SU, til pensionisten, til børnefamilien, til solisten eller blot til dig, der sætter pris på lækker og billig mad.

  • af Ann-Christine Hellerup Brandt
    181,95 - 214,95 kr.

    Ann-Christine Hellerup Brandt er endnu engang tilbage med en inspirerende kogebog til det grønne køkken med ‘Valdemarsro - grøn aftensmad’, som er den mest sælgende kogebog i flere år. Du bliver i bogen introduceret til et hav af endnu grønnere men lækre retter, som er fyldt op med massere af velsmag og nydelse, så du ikke længere skal servere kedelige retter til enten din familie, dine venner eller til dig selv. Ann-Christine Hellerup Brandt og hendes familie har selv stort fokus på at spise grønne retter, hvor der altid er plads til én eller flere gode salater på spisebordet. De har ligeledes ligesom så mange andre fokus på at spise mindre kød og mere grønt, hvilket har været en af årsagerne til udvikle denne kogebog, for at inspirere så mange familier som muligt. Med ‘Valdemarsro - grøn aftensmad’ bliver du inspireret med den ene lækre grønne opskrift efter den anden om alt lige fra hovedretter, grøntsagstærter til måltidssalater og grøntsagssupper. Kogebogen indeholder desuden mange andre skønne tilbehørsretter, og det kan være du enten finder madbrød, dressinger, dips eller knasende sprødt tilbehør til supper og salater interessant, så findes alt dette også her. Der er ligeledes mange interessante og velsmagende salater, som er et fantastisk supplement til alle kogebogens aftensmåltider. Gå på opdagelse i det grønne køkken og find din næste sunde aftensmad i en bog, hvor der er noget til enhver smag. Der findes desuden få opskrifter som indeholder kød, kylling eller fisk, så bogen ikke kun vedrører det veganske køkken - Bogen kommer i øvrigt godt omkring de danske madvarer året rundt.‘Valdemarsro - grøn aftensmad’ er en efterfølger til bestselleren ‘Valdemarsro - Aftensmad’, som blev udgivet sidste år, som siden har været elsket hos læserne med mere end 50.000 solgte eksemplarer. Bogen kan både læses og bruges som et supplement til den populære bog, men kan ligeledes også læses selvstændigt. 

  • af Jamie Oliver
    236,95 kr.

    Over 100 nemme hverdagsretter, der tilberedes i 1 pande, bradepande eller gryde: pastaretter, grøntsagsretter, kyllingeretter, æggeretter, burgere & toast, fiskeretter, kødretter, mad til flere dage og kager & desserter.Jamie Olivers opskrifter er kendetegnet ved, at han ikke gør tingene sværere end nødvendigt. Alle kan være med, og alle kan finde masser af inspiration i bogen.Der er sparet på mængden af ingredienser, og de kan fås i almindelige supermarkeder. Der er mange vegetariske retter, og en del af kødretterne er forsynet med et vegetar-alternativ.

  • af Louise Sloth
    116,95 - 232,95 kr.

    Igennem mere end 10 år har tv-programmet Den store bagedyst lagt gaderne øde. Millioner har fulgt med i deltagernes kamp for at få glazen til at skinne og når chokoladen skulle tempereres og cremen hænge sammen. Det er et af dansk tv’s største succeser i nyere tid og får folk i alle egne af landet til at sidde parat foran fjernsynet, når der bliver sagt: ”Klar, parat, bag!”I BOGEN OM DEN STORE BAGEDYST kan du komme med gennem 10 sæsoner fyldt med farverige deltagere, bagværk og kager. For første gang nogensinde kommer hele historien om det folkelige og kendte tv-program.Her kan du møde vinderne af bagedysten og blive klogere på alt det, der sker bag kameraerne under optagelserne. Hvem tager for eksempel opvasken, når lyset er slukket?Bogen, der er skrevet af journalist Louise Sloth, er spækket med opskrifter og sjov viden: Hvor meget mel og sukker bliver der for eksempel brugt i en hel sæson? Hvor kommer ideen fra til programmet? Og hvem er den typiske person, der ser bagedysten? BOGEN OM DEN STORE BAGEDYST er for hele familien og for dig, der er nysgerrig på at vide endnu mere om kager og bagværk. Klar, parat, læs!

  • af Jane Faerber & Tine Jørgensen
    229,95 kr.

    For hundredtusindvis af danskere er det en daglig kamp at fordøje maden. Rigtig mange af os lider, ofte i det skjulte, af luft i maven og andre smerter fra tarmsystemet, forstoppelse, diarré, sure opstød, halsbrand og refluks – selv om der findes effektive løsninger på problemet.”Men der er ingen one-size-fits-all”-løsning, og hvis maven driller, skal du ikke bare følge rådet om at spise nogle flere kostfibre. Måske er det noget helt andet, der skal til for at løse dit problem,” fortæller Tine Jørgensen, der er cand.scient. i klinisk ernæring og har specialiseret sig i mave-tarm-lidelser. ”Forskellige fordøjelsesproblemer kræver forskellige løsninger. I denne bog får man hjælp til at identificere årsagen til netop sine problemer – og en konkret handlingsplan til at løse dem, så man ikke bliver slave af sin mave.”Med afsæt i både videnskaben og sine erfaringer med at udrede hundredvis af klienter gennemgår Tine Jørgensen i letforståeligt sprog og med en befriende humor de hyppigste fordøjelsesproblemer og præsenterer en skræddersyet 3-trins plan til dem hver. Plus masser af opskrift er på mad, som man trygt kan sætte tænderne i.Glem alt om kedelig skånekost uden smag og struktur. Opskrifterne er udviklet af den kendte kogebogsforfatter og madblogger Jane Faerber, som har fået maksimal velsmag ud de tarmvenlige principper.

  • af Timm Vladimir
    253,95 kr.

    HVERDAGSMAD – SIMRERETTER – JULEMAD – GÆSTEMIDDAGE – DESSERTER – KAGER – DRINKS I VINTERKOGEBOG deler Timm Vladimir ud af sine bedste opskrifter til årets kolde måneder. Hurtige retter til familien på travle hverdage og langsomme simreretter, der går til det meste og passer sig selv. Du får serveret genkendelige retter med et tvist til hele familien, traditionelle og nye bud på mad til festlige lejligheder som jul og nytår samt en lang række forslag til syltesager, bagværk, desserter og til drinks og drikke, der hører vinteren til. Timm Vladimir hylder sanserne og årstiden med retter, hvoraf mange har en helt særlig plads i hans gastronomiske familiehistorie. Med over 140 opskrifter er VINTERKOGEBOG den ultimative allround kogebog til dig, der elsker lækker mad til alle lejligheder, både når det skal gå stærkt, når der er tid til at hygge med familien i køkkenet, og når der ventes gæster. TIMM VLADIMIR er madskoleindehaver og tv-vært. Gennem 25 år har han været vært på forskellige tv-programmer og awardshows og lagt stemme til flere animationsfilm. Efter at have vundet Masterchef Danmark i 2011 begyndte han en karriere som kok og etablerede madskolen Timm Vladimirs Køkken – og i 2013 udgav han kogebogen Køkken. Timm har været vært for Den store bagedyst på DR siden 2014.

  • - En kogebog med guldopskrifter fra Guldkroen
    af Umut Sakarya & Frank Svärd
    236,95 kr.

    Ingen forstår sig bedre på det danske køkken end kokken Umut Sakarya, og i sin første kogebog deler han ud af sine gyldne opskrifter tilsat tips, tricks og masser af umutske kundskaber. Lær, hvordan du laver den sprødeste svær og en brun sovs, som ikke skiller. Om hvad du kan droppe at lave fra bunden, og hvilke udskæringer og teknikker du bør give noget ekstra kærlighed for at perfektionere 50 af de bedste danske, klassiske retter.Tyrkiske Umut Sakarya forelskede sig i det danske køkken, da han som ung kokkeelev fik til opgave at lave farseret porre. I 2015 blev han hele Danmarks darling, da han vandt Masterchef, og siden er han gennem tv og sociale medier blevet kendt for sine sprøde svær og kække bemærkninger. Til daglig driver Umut Sakarya de to populære spisesteder Guldkroen og Guldgrillen sammen med sin makker Frank Svärd. De laver mad, som din mormor ville have ønsket, hun kunne lave den.

  • - Til dig, som ønsker mere grønt i hverdagen
    af Camille Maja
    277,95 kr.

    I Grøn hverdag udfolder Camille Maja sin madfilosofi til fulde: Det skal være nemt at spise flere grøntsager. Glæd dig til en bog spækket med smagfulde og enkle opskrifter med det grønne i fokus. I bogen finder du alt fra nem hverdagsmad til grønt tilbehør, gryderetter og de mere snaskede retter. Der skal nemlig være plads til det hele. Her er ingen løftet pegefinger i nogen af de 70 dejlige opskrifter, men derimod en stor håndsrækning til dig, som synes, at det grønne kan være lidt svært. I Grøn hverdag bliver du blandt andet vejledt i, hvordan du kan smage maden til med andet end salt og peber. Grøntsagerne kan så meget, og du kan få rigtig meget smag med få råvarer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du får også en oversigt, hvor alle retterne er inddelt efter, hvor lang tid de tager. Så her er alt fra ca. ti minutter til en time i køkkenet.

  • af Suzy Wengel
    145,95 - 253,95 kr.

    I “Sense for hele familien” præsenterer Suzy Wengel sit helt nye og unikke ’spisevanetræ’. Vanetræet skal motivere hele familien til at foretage overkommelige ændringer i hverdagen, ved at synliggøre de vaner, der ofte er helt ubevidste. Familien udfylder træet i fællesskab, , så alle familiemedlemmer kan blive den sundeste og gladeste version af sig selv. På denne måde bliver sense til et sjovt og motiverende projekt, som hele familien samarbejder om.Suzy Wengels sense-metode er et kærkomment alternativ til de strenge slankekure, som ofte medfører en usund yoyo-vægt. I bogen byder hun på overskuelige principper for, hvordan kosten skal sammensættes, hvis den skal mætte og bidrage til blodsukkerstabilitet hele dagen. Der præsenteres også eksempler fra familier, der har afprøvet sense-metoden, og bogen er fyldt med nemme opskrifter, som kan indgå i en travl hverdag.Forfatteren har samarbejdet med en erfaren psykolog om gode råd til, hvordan man kan tale krop og vægt med børn uden at gøre skade på deres selvtillid eller forårsage spiseforstyrrelser. “Sense for hele familien” er ikke bare en livsstilsændring, det er også et fælles familieprojekt, som skaber sammenhold og sunde sjæle.

  • - De skønneste livretter til hele familien
    af Ann-Christine Hellerup Brandt
    181,95 - 214,95 kr.

    Valdemarsro er på banen igen med en ny super lækker kogebog med nem hverdags aftensmad for hele familien. Valdemarsro kender de fleste fra Ann-Christine Hellerup Brandt’s madblog, hvor hun har fået enormt mange følgere hver dag og deler ud af hundredevis af spændende lækre madopskrifter til hele familien. Valdemarsro aftensmad kogebogen er en flot tyk bog i hårdt omslag, som nemt guider dig til at lave lækker mad. Den er fyldt med over 200 opskrifter med alt ligefra pastaopskrifter, thailands og indisk mad. Tanken med bogen er at modsat bloggen lade kunden være offline og blot fordybe sig i madlavningen og det er lykkedes enormt godt. Så køb bogen og få en masse god inspiration til lækker hverdagsmad og vær offline med familien. 

  • af Umut Sakarya & Frank Svärd
    219,95 kr.

    Grillbarsmad på kokkemanér. Umut og Frank lærer dig at fritere forårsruller og lave den perfekte bøfsandwich.Flæskestegssandwich. Guldkebab. Jyske nachos. Parisertoast.Nostalgiske ord, der bringer minder om eftermiddage i håndboldhallen og ture hjem med en god ven efter en aften i byen.Kokkene Umut Sakarya og Frank Svärd driver til daglig Guldgrillen i Nansensgade i København, hvor de løfter grillbarsmad til det næste niveau. Den brune sovs over bøfsandwichen er hjemmelavet, og bearnaisen rører de selv. I Grillbaren lærer de dig at lave din egen grillbarsmenu – på kokkemanér.

  • af Britt Andersen
    235,95 kr.

    Denne bog er efterfølgeren til bestselleren AIRFRYER OPSKRIFTER Britt Andersen må siges at være Danmarks ukronede airfryer dronning. Her i bogen inviterer hun os endnu engang ind i sit erfarne airfryerunivers med over 100 nye lækre opskrifter tilberedt i airfryeren. Du finder masser af inspiration til velsmagende hverdagsmad, og der vises nye muligheder for tilberedning, så du kan få det optimale udbytte og glæde af din airfryer. Bogen inkluderer opskrifter, hvor inspirationen er hentet fra både det danske og det internationale køkken. Alle opskrifter er tilberedt med simple ingredienser og er flot illustreret med serveringsforslag. Du finder også en guide til valg af airfryer, airfryer tilbehør samt en række gode tips og tricks. Hvis du har en airfryer derhjemme eller overvejer at investere i en, giver bogen dig inspiration og hjælp til at komme godt i gang uanset mærke og model

  • - spis af naturens køkkenhave
    af Johanne S. Bjørndahl & Julie A. Swane
    221,95 kr.

    At sanke og spise af de vilde planter omkring os er ikke forbeholdt natureksperter og Michelin-kokke med hang til ny nordisk gastronomi. Alle kan med lidt vejledning, øvelse og gode råd gå ud og sanke vilde planter til eget forbrug. Denne bog giver både garvede naturinteresserede og sanke-novicer en hjælpende hånd til at høste af den vilde natur. Bogen indeholder beskrivelser og billeder af ca. 70 almindeligt forekomne spiselige planter fra den danske natur, samt ca. 80 opskrifter, man kan lave med sin vilde høst. Derudover behandler bogen emner som forurening, truede planter, naturpleje, biodiversitet, smagsnuancer og køkkenteknik. Forfatterne Johanne S. Bjørndahl og Julie A. Swane -underviser i og skriver om vilde spiselige planter. -afholder de sanketure og kurser -har tidligere udgivet bogen Mad med gran -skriver faste madopslag til magasinet Natur & Miljø. -har udgivet artikler i madmagasiner som Copenhagen Food og Mad & Venner

  • - 25th anniversary edition
    af Marco Pierre White
    249,95 kr.

    A 25th anniversary edition of the classic cookbook from the 'enfant terrible' of the UK restaurant scene, with a new 64-page section including previously unpublished photographs and commentary from Jason Atherton, Gordon Ramsay and Tom Kerridge.

  • af Ann Reardon
    229,95 kr.

    How to Cook That Dessert Cookbook: Pastries, Cakes and Sweet CreationsHow to Cook Thatis the most popular Australian cooking channel in all the world, and its not hard to see why. PopSugarEditors' pick: Best Cookbooks, Food & Wine#1 Best Seller in Chocolate Baking, Confectionary Desserts, Pastry Baking, Garnishing Meals, Holiday Cooking, Main Courses & Side Dishes, Cookies, Cooking by Ingredient, and Pie BakingOffering a fun-filled step-by-step dessert cookbook, Ann Reardon teaches you how to create delicious and impressive pastries, cakes and sweet creations.Join food scientist Ann Reardon, host of the award-winning YouTube seriesHow to Cook That, as she exploresCrazy Sweet Creations.An accomplished pastry chef, Reardon draws millions of baking fans together each week, eager to learn the secrets of her extravagant cakes, chocolates, and eye-popping desserts. Her warmth and sense of fun in the kitchen shines through on every page as she reveals the science behind recreating your own culinary masterpieces.For home cooks and fans who love their desserts, cakes, and ice creams to look amazing and taste even better.Take your culinary creations to influencer status.Youll also:Learn to make treats that get the whole family cookingCreate baked goods that tap into beloved pop culture trendsImpress guests with beautiful dessertsReaders of dessert cookbooks likeDessert Person,Zo Bakes Cakes, or100 Cookies will loveHow to Cook That: Crazy Sweet Creations.

  • af Davis Bez
    204,95 kr.

    SALATBIBEL har opskrifter på 260 skønne og sunde salater. Bogen er inddelt efter årstider og har variationer alt efter, om du spiser kød og fisk, er vegetar eller veganer eller følger en raw-kostplan. SALATBIBEL giver gode ideer samt ny inspiration, fx til en lækker og nærende frokost. Alle salaterne er nemme at lave og tager højst 20 minutter.

  • af Gordon Ramsay
    219,95 kr.

    'My rules are simple. Home cooking has to be easy. It got to be fast. It's got to be delicious. If you think you can't cook amazing food at home, think again. I'm going to prove that however busy you are it's still possible to cook stunning food. These are the only recipes you'll ever need.'GORDON RAMSAY Gordon Ramsay's Ultimate Home Cooking is a collection of over 120 delicious new recipes that are infused with Gordon's expertise and skill gleaned from his years in professional kitchens. Divided into chapters to see you through the whole day from weekday breakfasts through to Saturday night dinners, the book is all about the pleasure of cooking and sharing the very best home-cooked food with family and friends.AS SEEN ON CHANNEL 4

  • - 100 retter fra det indiske køkken
    af Enayatullah Safi
    236,95 kr.

    En kærlighedserklæring til det indiske køkken. Safi er født i Afghanistan, kom til Danmark i 2001 - og har siden sin barndom været dybt fascineret af indisk kultur genrelt og indisk mad i særdeleshed. Især Mumbais små upræsentioøse spisesteder, Dhaba Wallas, hvor folk fra alle lag i det indiske samfund mødes for at nyde et godt selskab. Og det er præcis, hvad Safi ønsker: at skabe glæde og samle mennesker gennem madoplevelser. I denne bog får du hans bud på populære indiske retter med et dansk tvist. Bl.a. evergreens som butterchicken, daal og lammecurry, men også mindre kendte retter som fx sprøde fiske-pakora, krydret chapli-oksekebab og de mange intense og fyldige græntsagsretter, som det indiske køkken også er kendt for.

  • af James Morton
    147,95 kr.

    Den nemme guide til perfekt surdejsbrød.Surdej er den helt særlige ingrediens, som gør hvert eneste brød helt unikt. Denne bog forklarer de helt grundlæggende principper og teknikker, så selv nybegynderen kan være med.Lær hvordan du laver din egen surdej fra start, hvordan du opnår den perfekte skorpe og krumme ved at bruge mel og vand rigtigt, og bliv klog på hævning, ælteteknikker, formgivning og bagning, så du kan styre bageprocessen og opnå de eftertragtede lufthuller og den lækre smag.Bogen indeholder ni grundopskrifter på bl.a. brød, pizza og foccacia,og den er fuld af letforståelige instruktioner, tidsplaner, fejlfindingstips og forklaringer på, hvad der virker og hvorfor - alt sammen helt fra bunden.

  • - Gør kål på overvægt, insulinresistens og sukkertrang
    af Jane Faerber & Anette Sams
    116,95 - 158,00 kr.

    BLANDT ALLE VERDENS GRØNTSAGER LØBER KÅL MED GULDET.VIL DU GERNE VIDE HVORFOR? OG VIL DU INSPIRERES TIL AT FÅ FLERE KÅLHYDRATER IND I DIT LIV? Med et nytænkende indblik i både kålens og kroppens biologi viser Anette Sams dig, hvorfor kulhydrat fra kål har den diametralt modsatte virkning på kroppen end de raffinerede kulhydrater i fx pasta, brød og sukker.Kål er suveræn på alle måder, og ved at erstatte forarbejdede kulhydrater med kålhydrater fodrer du mikroorganismerne hele vejen igennem dit tarmsystem, så du får et stabilt blodsukker, et balanceret immunsystem og et aktivt hormonsystem.Kort sagt: Udskift raffinerede kulhydrater med kålhydrater, og opbyg en vital og modstandsdygtig krop. Det er samtidig opskriften, der vrister dig fri af insulinresistens, overvægt og livsstilssygdomme.Som hjælp til at få flere kålhydrater i dit liv får du 50 lækre, nemme og velsmagende opskrifter udviklet af Jane Faerber. For kål er ikke bare sund, den er også en mester i et køkken: Den kan være sprød, blød, cremet, skarp, smagfuld. Den kan koges, hakkes, steges, blendes. Uden at miste sine fantastiske evner.Og så er kål bæredygtig, fordi den kan dyrkes herhjemme.

  • - How to cook basically anything, from easy meals for one to brilliant feasts for friends
    af Tasty
    183,95 kr.

  • af Adam Aamann-Christensen
    233,95 kr.

    Kok, restaurantejer og tv-vært Adam Aamann har i sin nye kogebog fundet inspiration i havens spæde grøntsager. Det er blevet til de lækreste enkle, overskuelige grønne retter med fuld power på smag, farve og æstetik.Skal man lave velsmagende mad kun med grøntsager, kræver det lidt mere opmærksomhed, men det behøverhverken at være svært eller nødvendigt at gå på kompromis med den vigtige umamismag. Adam Aamann er kendt for sin sublime mad. I denne bog deler han ud af sine mange vegetariske opskrifter, som er blevet til i hans eget hverdagskøkken. Adam er blevet vild med at dyrke sine egne grøntsager, og i takt med at familien er blevet mere eller mindre selvforsynende i grønt, har det givet god mening at droppe kødet flere gange om ugen. Han har desuden tre døtre i teenagealderen, og der er tit venner på besøg, som spiser med. De unge har alle stort fokus på maden, og flere af dem spiser udelukkende vegetarisk. Bogens retter dækker alt fra tarteletter med porre, tør ost og tyttebær til rødbedetatar, palmekålstempura ogsliders med BBQ-rødkål. Der er gratiner og tærter, og der er smørrebrød og ravioli. Det hele er fyldt med denlyst og løssluppenhed, de er lavet med. Inspirationen har Adam fundet under sine daglige ture i køkkenhaven samt ved komfuret. Mængden af ingredienser i de enkelte opskrifter er holdt nede, så retterne er lette at tilberede, og alle grøntsagerne kan købes hos grønthandleren eller i supermarkedet. Resultatet er mad, der mætter og har masser af tilfredsstillende aroma, fylde og konsistens.Aamanns grønne køkken er et must for alle, kvinder som mænd, der elsker lækker mad med grøntsager i fokus,og som også går op i at spise efter sæsonerne. En kogebog med grøn mad – helt uden asketiske sundhedsbagtanker, men blot med lutter velsmag.

  • - Extended
    af Gastromand APS
    203,95 kr.

    Gastromand - Extended er en ny, opdateret udgave af den anmelderroste kogebogsbestseller GASTROMAND. Denne nye bog er en eksklusiv opgradering med lækre opskrifter på cocktails og klassiske, danske no nonsense-opskrifter på fx skidne æg og skipper labskovs samt to helt nye kapitler: Far laver sovsen og Svigermors drøm med opskrifter til den søde tand.Gastromand - Extended er stadig en uhøjtidelig kogebog proppet med inspiration til alle madentusiaster, der elsker at jonglere i køkkenet. Med kapitelnavne som fx Daten, Herrefrokosten og Tømmermændene giver Gastromændene et bud på, hvilke retter der er helt perfekte til en lang række situationer og begivenheder i enhver madglad mands liv. Helt uden dogmer og løftede pegefingre, men med masser af passion for velsmagende proteinrig mad og tilhørende drikke, byder Gastromændene dig med på tur i deres univers, hvor der bliver leget og hygget i køkkenet. Og dette på et niveau, hvor det er sjovt og tilgængeligt for de fleste med de basale køkkenfærdigheder på plads.Gastromand.dk er et gastronomisk mekka med alt om mad og drikke for manden med fokus på smag. Gastromand.dk er to gange blevet kåret til Danmarks bedste madblog.

  • af Anne Larsen & Martin Kreutzer
    198,95 - 236,95 kr.

    Slut med ømme led og sener, eksem, kredsløbsproblemer og en generelt hensygnende krop. Bogen giver svaret på det meste. Vejen til en antiinflammatorisk livsstil kan godt virke kringlet, men her er drejebogen, der er lige til at følge, inklusive fire ugers kostplan, masser af lækre opskrifter og en hel bunke værdifulde redskaber, der tilsammen hjælper med at slukke branden i kroppen. Bogen er en uundværlig guide for alle, der ønsker at tage livtag med de gængse velfærdssygdomme, ønsker større overskud i hverdagen og at kunne holde til udfordrende træning uden at gå i stykker. Læseren bliver udfordret på sine nuværende kostvaner, søvnen, motionen og flere andre områder. Ny vitalitet og livsglæde følger med den antiinflammatoriske livsstil. Om forfatterneMartin Kreutzer er ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år. Har et omfattende forfatterskab og er fast skribent ved flere forskellige medier. Martin står for bogens teori og råvarernes sundhedsvinkel. Anne Larsen er gennem en lang årrække succesfuld madskribent og foredragsholder. Forfatter til rigtig mange inspirerende og populære kogebøger. Fast skribent ved flere forskellige medier. Anne står for alle bogens mange velsmagende opskrifter.

  • - Ren besked om, hvordan mad påvirker din sundhed, og hvad du kan opnå med en optimal kost
    af Maria Felding & Tobias Schmidt Hansen
    248,95 - 274,95 kr.

    Siden ”Den plantebaseret kost” udkom i 2016 har den været en grundbog for dem, som ønsker at spise grønnere. På baggrund af 800 videnskabelige studier og rapporter, gennemgik bogen alle de væsentlige aspekter af hvordan, man sikrer sig både at få optimal beskyttelse mod livsstilssygdomme og hvordan det sikres at få alle de nødvendige næringsstoffer på en plantebaseret kost. Efter første udgave af bogen udkom, er den blevet trykt i 6 oplag, og siden da er der kommet meget ny forskning omkring kost og sundhed. Derfor har forfatterne klinisk diætist Maria Felding og læge Tobias Schmidt Hansen opdateret alle bogens kapitler med den nyeste forskning og udvidet den med flere relevante kapitler om bl.a sportsernæring og global sundhed, ligesom alle bogens opskrifter er nye. Med den reviderede udgave af ”Den plantebaserede kost” får alle, der ønsker spise en grønnere kost dermed forsat den nyeste opdaterede viden om, hvad det vil betyde at spise en plantebaseret kost. Om forfatterne Maria Felding er uddannet klinisk diætist og er kandidat i klinisk ernæring fra Københavns Universitet. Hun har certifikat i plantebaseret ernæring fra T. Colin Campbell Center for Nutrition Stu- dies and eCornell. Hun er dernæst certificeret i Low Fodmap-diæten til behandling af irritabel tyktarm. Maria er privatpraktiserende diætist og har klinik i Rungsted og København Ø. Dernæst foredragsholder og skribent for flere magasiner, heriblandt Lægemagasinet. Tobias Schmidt Hansen er uddannet læge og arbejder til daglig på en kræftafdeling. Han er der- udover patientrådgiver i Scleroseforeningen samt skribent og foredragsholder. Tobias har igen- nem mange år indgående beskæftiget sig med kost og naturmedicin og har bl.a taget kurser ved USA’s førende naturlæge, Dr. Andrew Weil.

  • af Maja Vase
    219,95 kr.

    Maja Vase udforsker den magiske macaron i en juvel-butik af en bog spækket med smukke, farverige og sirligekagekunstværker. Den lille, sammenlagte macaron fortolkes og forfines i et utal af kreative varianter med vilde og velkendte smags-kombinationer. Hver eneste macaron i bogen præsenteres både alene i sin smukke enkelhed og i følgeskab af en kunstnerisk kage i samme smagsunivers.I bogen deler Maja alle sine bedste tips til macarons, så du også kan lykkes med de små magiske mundfulde i dit eget køkken.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.