Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Plantebaseret kogebog til hele familien med farverige og mættende opskrifter uden løftede pegefingre hjælper til grøn livsstil.Udover at bidrage med smukke farver, så der også er noget for øjnene, så er grøntsager fyldt med gode næringsstoffer og vitaminer. De indeholder kostfibre, som er guf for tarmene. Hvis der er noget, der er sundt og giver god energi, så er det at spise planterigt og varieret. De nye officielle kostråd med over-skriften ’Godt for sundhed og klima’ anbefaler, at vi spiser maks. 350 g kød om ugen og ”planterigt, varieret og ikke for meget”, herunder gerne 100 g bælgfrugter om dagen.Men hvordan gør vi lige det i praksis? I denne bog har Johanne Mosgaard samlet 100 opskrifter med inspiration til plantebaseret mad. Her er alt fra morgenmad, mættende salater, dressinger og dips til aftensmad til hverdag, når det skal være nemt og hurtigt, men også til gæstemad. Derudover er der også lækre snacks og mellemmåltider, som passer fint i madpakken.Ud fra devisen om at grøntsagsmad er for alle, har Johanne Mosgaard lavet en kogebog, der kan forene og samle hele familien om at spise sundere – så alle kan være med. Både dem der spiser kød, fisk, æg og mælkeprodukter, og dem der ikke gør. Fælles for opskrifterne er, at grøntsagerne og de grønne prote-iner spiller hovedrollen.
Grøn grundbog uden dogmer eller dagsordenerGrøn kærlighed byder på en bred vifte af grønne retter, som er en fast bestanddel af kokken Thomas Hermans eget køkken, og som nu kan være med til at give dig, din familie og venner et større og mere varieret udvalg af lækkert grønt på tallerkenen.Bogen indeholder over 100 opskrifter på retter, der kan spises for sig, flere sammen eller til fisk eller kød. Her er inspiration fra hele verden, mens de danske grønne klassikere også holdes i hævd. Retterne er enkle at lave, og indimellem er det befriende tilladt at bruge smør, fløde, parmesan eller røget bacon for at dyrke smagen. Kort sagt: Grønt uden dogmer eller dagsordener, som Thomas Herman selv elsker det.Grøn kærlighed er en hyldest til det grønne hverdags- og gæstekøkken. En grøn grundbog, der vil gøre din tallerken mere grøn – ikke af pligt, men fordi det smager godt. Smuk kogebog med over 100 opskrifter, der byder den på en bred vifte af grønne hovedretter, frokostretter og tilbehør, som kokken Thomas Herman selv elsker. Med inspiration fra hele verden, mens de danske grønne klassikere også holdes i hævd. En hyldest til det grønne hverdags- og gæstekøkken, der vil gøre din tallerken mere grøn – ikke af pligt, men fordi det smager godt.
EASY PEACY er en kogebog med sæsonbaserede deleretter med få ingredienser, der er nemme at lave og smager skønt. Ud over opskrifter på snacks, små og større retter, salsa og sauce, brød og sødt indeholder EASY PEACY forslag til, hvordan man sammensætter og forbereder lækre menuer.Opskrifterne er inspireret af Italien, men har også spanske og franske islæt. Tilgangen til maden er derimod udpræget italiensk – simpelt anrettet, sæsonbaseret og frem for alt så nemt, at alle kan være med. Bogen er dedikeret til den gode middag, flotte og velsmagende råvarer og det smukke ved et måltid. Med sin legende og umiddelbare tilgang til maden ønsker Easy Peacy at vise, at det slet ikke behøver at være så svært.Stine Kirkegaard, der har adskillige års erfaring fra restaurationsbranchen, kommer ud af en madelskende familie. Hun startede Easy Peacy som et hobbyprojekt og solgte hjemmelavet mad fra sin lejlighed i København under Corona-pandemien i 2021.Siden da er det gået stærkt. Det lille køkken er skiftet ud med et industrikøkken, og efter et halvt år fik Ida Ravn ansvar for virksomhedens kreative ledelse, som binder kunst, billeder og video sammen med maden. Det stærke visuelle udtryk har i ligeså høj grad som den uhøjtidelige tilgang til maden været med at gøre Easy Peacy til det, det er i dag. Easy Peacy tilbyder frokostordninger, catering og leverer mad til store og små events for især modebranchen.
Videnskabens vej til at leve et langt liv kan sagtens være brolagt med både glæde, velsmag og nydelse. Hent inspiration i Anette Harbech Olesens nye bog. Anette Harbech Olesen har skabt Danmarks første lettilgængelige lev længe-manual. Her er værktøjskassen til alle, der drømmer om at holde sig friske og sunde så længe som muligt. Ny forskning viser, at vi selv kan være med til at forhale aldringsprocessen, også i højere grad end man mente engang. Det er nemlig ikke bare de gener, vi har med fra fødslen, der afgør, hvor gamle vi får lov at blive, og hvilke sygdomme vi rammes af. Også miljøet omkring generne, der formes af mad, tanker og livsstil, har en vis indflydelse på, om vores sygdomsgener eller raskhedsgener står på ON eller OFF.7 veje til et langt liv giver overblik over de mest effektive måder at holde sig sund og frisk på. Forfatteren har inddraget viden og evidensbaserede råd fra såvel danske som internationale topforskere inden for aldring og epigenetik og desuden talt med meget gamle mennesker, der allerede har fundet nøglen til det lange, gode liv. Rådene understøttes af 54 vidunderlige madopskrifter.Bogen rummer også nyt om hukommelse, stress, bevægelse og faste.
Eva Ravnbøls smukke bog indeholder klassiske retter fra Guds eget køkken, Italien. Som Mamma laver dem, og som hun har lært, de skal laves af sin Mamma. For er der noget, der er regler for, fuldstændig styr på, og som der bare ikke skal pilles ved i Italien, så er det maden. Og i sådan en grad, at en kikset opskrift på pasta alla carbonara i New York Times ender som en kæmpe skandale og ”allarme rosso” på forsiden af de største italienske aviser. For italienere er mad nostalgi. Maden samler. Maden giver tryghed, og i et land, hvor alt ikke altid går snorlige, er den et fast holdepunkt. Eva Ravnbøl har boet i Rom siden 1990, og i denne bog har hun samlet nogle af sine egne, sine venners og familiens livretter fra det italienske køkken. Særligt fra det romerske og toscanske køkken, men også fra Napoli, Puglia og andre områder, hun har spist sig igennem. Hun har krydret bogen med masser af små anekdoter og historier om både maden, stederne, menneskerne og ikke mindst vaskeægte italiensk madglæde. Tag nu bare et ord som "compagnia", der er italiensk for selskab. Ordret betyder det "con pane", det vil sige "med brød", og det er det, som mad (og livet) handler om for mange italienere. At mødes og være sammen om at spise. Ja, og som filminstruktøren Frederico Fellini sagde: livet består af pasta og magi, og hvis der ikke er noget pasta, er det ikke et liv. Eva er enig. Det er en kogebog, der er fyldt med peperoncino og passione og med smukke og indbydende billeder, der får læserne til at drømme sig sydpå. Og så er den en kæmpe kærlighedserklæring til Italien og italiensk madkultur! Til Cucina Divina. Eva Ravnbøl er journalist og korrespondent i Italien for TV2. Hun har tidligere udgivet kogebogen Min italienske drøm og senest i 2022 bestselleren Gud er Italiener.
Med Airfryer-grundbogen får du masser af nye og klassiske opskrifter og de bedste tips til, hvordan du får maden både sprød og saftig og sparer tid i hverdagen. Britt Andersen er Danmarks ukronede airfryer-dronning! Allerede for seks år siden, da hun fik sin første airfryer, oprettede hun Facebook-gruppen Airfryer Opskrifter Tips og Tricks, der i dag er Danmarks største airfryer-forum med mere end 155.000 følgere. Britt Andersens to tidligere airfryer-kogebøger har længe ligget på bestsellerlisterne, og nu kommer den ultimative guide til alle, der skal i gang med at bruge en airfryer, og til dem, der gerne vil have endnu mere ud af den, der allerede står på køkkenbordet.En airfryer tilbereder maden med kraftigt cirkulerende varm luft, hvilket både giver en hurtigere tilberedning og mulighed for at bruge mindre fedt i madlavningen. I bogen har Britt Andersen samlet sine tips til brug af airfryeren samt en overskuelig konverteringstabel fra ovn til airfryer og skemaer med oplysninger om bl.a. indstillinger, tider og tilberedning direkte fra frost.Bogen indeholder mere end 100 nye og klassiske opskrifter fra snacks og forretter til grøntsager, kød og fisk, som er blevet til på baggrund af spørgsmål og ønsker fra Britt Andersens mange danske følgere.
Der er noget herligt ved hjemmelavet mad. Noget fantastisk, lidt besværligt og meget tids-krævende over det. Men at koge, stege og braisere, at røre, føle, dufte og følge sæsonerne er til gengæld helt vildt livsbekræftende og en af hjørnestenene i køkkenet (…) I denne bog har vi bestræbt os på at give en verden af smag, duft og sanselige indtryk videre til dig. Grundkøkken er en solid og moderne grundkogebog til nutidens familie. De to kogebogs-forfattere har samlet alt, hvad en moderne grundkogebog skal indeholde af basisviden om råvarer, redskaber og grundteknikker i køkkenet.Grundkøkken indeholder et sandt overflødighedshorn af gode opskrifter, i alt over 280. Op-skrifterne spænder vidt fra supper til kød- og fiskeretter, grønne retter, mad med kød, fisk og vildt samt skønne desserter og bagværk.
Ny bog fra Vegetarisk Hverdag og Camilla Skov, bestsellerforfatteren bag Vegetarisk i aften? og Billig mad på dyre tallerkener. Byd dovenskaben velkommen og få god mad med minimal indsats! Camilla Skov elsker grundig madlavning i slow motion. At hakke langsomt, stirre ud ad vinduet undervejs og måske tænke en tanke. Men dén form for madlavning ændrede sig, da hun blev mor til en lille datter. Hvordan laver man mad og passer på sig selv i en børnefamilie. Man bliver doven!Den dovne vegetar er fyldt med retter, som er til at overskue også i en tilværelse af fatigue og underskud. Det er enten retter, der er hurtige at lave, eller som passer sig selv i ovnen og kræver et minimum af kokken: Frysermad, plademad, hvor alt kommer i ovnen på samme tid. Pastasnask, hverdagens helte og kager, som smager godt, men ikke vinder bagedysten på udseende. Med Den dovne vegetar ser Camilla Skov på dovenskab med mildere øjne. I en hektisk hverdag skal madlavning være et helle, en pause. Men selvom vi tager dovenskaben tilbage, kan vi stadig spise godt.Camilla Skov er kendt fra sin populære instagram Vegetarisk Hverdag og bestsellerkogebøgerne Vegetarisk i aften? og Billig mad på dyre tallerkener.
Det hele begynder med, at du får serveret en stor skål fyldt til randen med rygende varm fond. Der er smæk på smagen, fonden har en perfekt overflade med små fedtperler, nudlerne er spændstige og toppet med chashumarineret svinebryst eller kylling, et vuggende sojamarineret æg og andre toppings. Allerede fra den første mundfuld er du godt på vej til at blive afhængig.Ramen består af over 70 opskrifter med fokus på hjemmelavede fonder og ramennudler, men også retter som soba- og udonnudler, gyoza, okonomiyaki og tempura.
Discover the world of homemade ice cream from the masters themselves. 'Ben & Jerry's Homemade Ice Cream & Dessert Book' is a delightful creation by Ben Cohen, a name synonymous with delicious and innovative ice cream. Published in 1987, this book is a treasure trove of unique and mouthwatering dessert recipes that will leave you craving for more. The book belongs to the genre of cookbooks and is an absolute must-have for all dessert enthusiasts. It not only introduces you to a variety of ice cream flavors but also guides you on how to make them at home. From classic favorites to Ben & Jerry's special, the book has something for everyone. Published by Workman Publishing, 'Ben & Jerry's Homemade Ice Cream & Dessert Book' is more than just a cookbook, it's an invitation to create, indulge, and enjoy. Dive into this sweet journey and let your taste buds experience the magic of homemade desserts.
Ann-Christine Hellerup Brandt er endnu engang tilbage med en inspirerende kogebog til det grønne køkken med ‘Valdemarsro - grøn aftensmad’, som er den mest sælgende kogebog i flere år. Du bliver i bogen introduceret til et hav af endnu grønnere men lækre retter, som er fyldt op med massere af velsmag og nydelse, så du ikke længere skal servere kedelige retter til enten din familie, dine venner eller til dig selv. Ann-Christine Hellerup Brandt og hendes familie har selv stort fokus på at spise grønne retter, hvor der altid er plads til én eller flere gode salater på spisebordet. De har ligeledes ligesom så mange andre fokus på at spise mindre kød og mere grønt, hvilket har været en af årsagerne til udvikle denne kogebog, for at inspirere så mange familier som muligt. Med ‘Valdemarsro - grøn aftensmad’ bliver du inspireret med den ene lækre grønne opskrift efter den anden om alt lige fra hovedretter, grøntsagstærter til måltidssalater og grøntsagssupper. Kogebogen indeholder desuden mange andre skønne tilbehørsretter, og det kan være du enten finder madbrød, dressinger, dips eller knasende sprødt tilbehør til supper og salater interessant, så findes alt dette også her. Der er ligeledes mange interessante og velsmagende salater, som er et fantastisk supplement til alle kogebogens aftensmåltider. Gå på opdagelse i det grønne køkken og find din næste sunde aftensmad i en bog, hvor der er noget til enhver smag. Der findes desuden få opskrifter som indeholder kød, kylling eller fisk, så bogen ikke kun vedrører det veganske køkken - Bogen kommer i øvrigt godt omkring de danske madvarer året rundt.‘Valdemarsro - grøn aftensmad’ er en efterfølger til bestselleren ‘Valdemarsro - Aftensmad’, som blev udgivet sidste år, som siden har været elsket hos læserne med mere end 50.000 solgte eksemplarer. Bogen kan både læses og bruges som et supplement til den populære bog, men kan ligeledes også læses selvstændigt.
BLANDT ALLE VERDENS GRØNTSAGER LØBER KÅL MED GULDET.VIL DU GERNE VIDE HVORFOR? OG VIL DU INSPIRERES TIL AT FÅ FLERE KÅLHYDRATER IND I DIT LIV? Med et nytænkende indblik i både kålens og kroppens biologi viser Anette Sams dig, hvorfor kulhydrat fra kål har den diametralt modsatte virkning på kroppen end de raffinerede kulhydrater i fx pasta, brød og sukker.Kål er suveræn på alle måder, og ved at erstatte forarbejdede kulhydrater med kålhydrater fodrer du mikroorganismerne hele vejen igennem dit tarmsystem, så du får et stabilt blodsukker, et balanceret immunsystem og et aktivt hormonsystem.Kort sagt: Udskift raffinerede kulhydrater med kålhydrater, og opbyg en vital og modstandsdygtig krop. Det er samtidig opskriften, der vrister dig fri af insulinresistens, overvægt og livsstilssygdomme.Som hjælp til at få flere kålhydrater i dit liv får du 50 lækre, nemme og velsmagende opskrifter udviklet af Jane Faerber. For kål er ikke bare sund, den er også en mester i et køkken: Den kan være sprød, blød, cremet, skarp, smagfuld. Den kan koges, hakkes, steges, blendes. Uden at miste sine fantastiske evner.Og så er kål bæredygtig, fordi den kan dyrkes herhjemme.
With his fabulous restaurants and bestselling Ottolenghi Cookbook, Yotam Ottolenghi has established himself as one of the most exciting talents in the world of cookery and food writing. This exclusive collection of vegetarian recipes is drawn from his column 'The New Vegetarian' for the Guardian's Weekend magazine, and features both brand-new recipes and dishes first devised for that column. Yotam's food inspiration comes from his strong Mediterranean background and his unapologetic love of ingredients. Not a vegetarian himself, his approach to vegetable dishes is wholly original and innovative, based on strong flavours and stunning, fresh combinations. With sections devoted to cooking greens, aubergines, brassicas, rice and cereals, pasta and couscous, pulses, roots, squashes, onions, fruit, mushrooms and tomatoes, the breadth of colours, tastes and textures is extraordinary. Featuring vibrant, evocative food photography from acclaimed photographer Jonathan Lovekin, and with Yotam's voice and personality shining through, Plenty is a must-have for meat-eaters and vegetarians alike.
Er du på udkig efter en ny kogebog, der kan inspirere dig til at prøve noget nyt i køkkenet? Så er 'Vegetarisk i aften?' af Camilla Skov lige noget for dig. Denne bog, der blev udgivet i 2020, er en skattekiste af lækre vegetariske opskrifter, der kan gøre dine måltider mere spændende. Genren er madlavning, og den giver en fantastisk introduktion til vegetarisk madlavning, selv for dem der normalt spiser kød. Med sin letforståelige tekst og appetitvækkende billeder, er denne bog en ideel guide til at udforske vegetariske retter. Udgivet af Grønningen 1, er denne bog et must-have for enhver madelsker, der ønsker at bringe mere grønt ind i deres kost. Gør dine aftener mere interessante med 'Vegetarisk i aften?'
Bønner, ærter og linser … hmm … det er jo hippiemad … det er kun for vegetarer … det smager jo af ingenting … og er det ikke dødbesværligt? Sådan tænker mange sikkert. I denne bog afliver Marie Melchior disse myter, og hun viser, hvordan man laver de lækreste, vildeste og smukkeste retter med bønner og alverdens bælgfrugter. Med krydderier, krydderurter og sprøde grøntsager får du sparket smag ind i bønner, linser og ærter, så de bliver dine favoritter i helt nye versioner. Ude i den store verden har man siden tidernes morgen spist bønner og bælgfrugter – tænk bare på chili con carne med tørrede bønner fra Sydstaterne, dhal med linser fra Indien, hummus og falafel med kikærter fra Mellemøsten. Hele verdens retter står på rad og række på hylden i supermarkedet, uden at man tænker over det, når man går forbi. Så bring den store verden ind i dit køkken og få alverdens retter på menuen. Da kartoflen rykkede ind i Danmark, glemte vi lidt bønnerne – men nu skal de tilbage på menuen. Bønner og bælgfrugter har så mange gode egenskaber, så her kommer bogen, der vil inspirere dig til at skabe smukke, nemme og dejlige supper, sammenkogte retter og salater med masser af farver, fylde og sundhed. Vild med bønner indeholder 50 opskrifter på, hvordan du kan anvende bønner, linser og ærter, både tørrede, på dåse og friske i din daglige kost. Og hvis du ikke orker at udbløde bønnerne i vand, så brug dem fra dåse i stedet. Bogen henvender sig bredt til alle aldre, vegetarer, flexitarer og til den kødspisende. Så fyld maven op med bønner og bælgfrugter og bliv mæt på den gode måde, for de er sunde, smukke og fedtfattige. De indeholder masser af kostfibre, vitaminer og mineraler. Bønner og bælgfrugter er en super proteinkilde, og så er det også en bæredygtig fødevare. Om forfatteren Marie Melchior er madskribent og -stylist, kogebogsforfatter og madblogger. Hendes store kærlighed til mad blev til hendes arbejde, da hun startede Marie’s Køkken og arbejdede som kogekone. I de seneste 10 år har hun som madskribent kreeret inspirerende hverdags- og festmad til danske og udenlandske magasiner. Om fotografen Fotograf Betina Hastoft er en af Danmarks dygtigste og mest anerkendte madfotografer. Hun har været selvstændig fotograf siden 2006. Betina Hastoft er specialist i at få mad til at leve og se uimodståelig ud på billeder. Hun er leverandør af mad- og livsstilsbilleder til en lang række magasiner i Danmark og udlandet.
A 25th anniversary edition of the classic cookbook from the 'enfant terrible' of the UK restaurant scene, with a new 64-page section including previously unpublished photographs and commentary from Jason Atherton, Gordon Ramsay and Tom Kerridge.
Enkelt er en fascinerende bog skrevet af den anerkendte forfatter, Yotam Ottolenghi. Udgivet i 2019, er denne bog en del af den moderne litteraturgenre. Enkelt er en bog, der tager læseren med på en unik kulinarisk rejse. Forfatterens passion for madlavning og hans evne til at formidle denne passion gennem hans skrivning, gør denne bog til en uundværlig del af enhver madelskers bibliotek. Yotam Ottolenghi har formået at skabe en bog, der ikke kun er informativ, men også inspirerende. Enkelt er ikke bare en bog, det er en oplevelse. Bogen er udgivet af Lindhardt og Ringhof, en af de mest respekterede forlag i Danmark. Hvis du er en fan af Yotam Ottolenghi, eller bare en madelsker, så er Enkelt en bog, du absolut skal læse.
Glæd dig til kager, du kender!Med denne bog bliver det muligt at bage alle de kendte kager i en virkelighedstro og glutenfri udgave.Bogen kræver intet kendskab til det glutenfrie køkken, og består af nemme opskrifter på klassiske kager – blot med ingredienser uden gluten.Kager du kender – bare uden gluten.Kagerne er alt andet end et diætprodukt med anderledes smag, udseende og konsistens. I alle opskrifter er der nemlig lagt vægt på at få den konsistens og smag i kagen, som vi kender og elsker.Så glem alt om tørre glutenfrie kager og giv dig i kast med alle de kager, du kender – og elsker!Om forfatterenKarina Baagø er forfatter til fire bagebøger med glutenfrie opskrifter. Hendes fokus er altid på kvalitet, både i råvarer, formidling og i det færdige brød eller kage. Karina har en uddannelse i ernæring og sundhed og har siden 2016 arbejdet professionelt med opskriftudvikling og formidling i det glutenfrie køkken.
The Pizza Bible is a remarkable book penned by Tony Gemignani, a renowned author in the culinary world. Published in 2014 by Random House USA Inc, this book is a treasure trove for pizza lovers and enthusiasts. The genre of the book is food and drink, with a specific focus on making pizzas. Tony Gemignani, with his years of expertise and passion, imparts his knowledge about the art and science of pizza making in this comprehensive guide. The Pizza Bible is a celebration of pizzas, filled with Tony's tricks, techniques, and tips for making perfect pizzas at home. From the classic Margherita to the more gourmet pies, Tony covers it all. With The Pizza Bible, you'll be able to bring the taste of authentic Italian pizzerias right into your kitchen. Published by Random House USA Inc, this book is a testament to Tony Gemignani's love for pizza and his desire to share his secrets with the world. The Pizza Bible is more than just a cookbook; it's a journey into the heart of pizza making.
Including dishes ranging from Hake with Bacon, Peas and Cider to Indian-Spiced Chicken and Potato Traybake and Chilli Mint Lamb Cutlets, this book features vegetable dishes, like Eastern Mediterranean Chopped Salad and Carrots and Fennel with Harissa. It also presents Emergency Brownies, White Chocolate Cheesecake and Marmalade and Creme Fraiche.
Her er kogebogen, som gør det muligt for 2 personer at spise nem, hurtig og lækker aftensmad for under 400 kr. om ugen.Livet er for kort til kedelig mad, og derfor deler Karen-Elisabeth Gadtoft hver eneste dag sine budgetvenlige opskrifter på både Instagram og TikTok med alle, der gerne vil spare på madkontoen uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet.Luksus på budget indeholder en bred vifte af spændende og velsmagende aftensmadsretter. I bogen deler Karen-Elisabeth ud af alt fra sine personlige favoritter til italienske, asiatiske og mexicanske klassikere. Alle bogens råvarer kan købes i det lokale supermarked, og der er nye retter til middagsbordet hver aften i mere end en måned. Der er altså ingen undskyldning for ikke at spise varieret – medmindre nogle af retterne bliver så populære, at de kommer på bordet igen og igen. Ud over opskrifter på aftensmad er der også lækre og billige forslag til både morgenmad, tilbehør og brød. Bogen indeholder desuden afsnittet Fest på budget, hvor Karen-Elisabeth deler sine allerbedste tips og tricks til at holde lækre og eksklusive arrangementer på selv det mindste budget.
Gastromand - Extended er en ny, opdateret udgave af den anmelderroste kogebogsbestseller GASTROMAND. Denne nye bog er en eksklusiv opgradering med lækre opskrifter på cocktails og klassiske, danske no nonsense-opskrifter på fx skidne æg og skipper labskovs samt to helt nye kapitler: Far laver sovsen og Svigermors drøm med opskrifter til den søde tand.Gastromand - Extended er stadig en uhøjtidelig kogebog proppet med inspiration til alle madentusiaster, der elsker at jonglere i køkkenet. Med kapitelnavne som fx Daten, Herrefrokosten og Tømmermændene giver Gastromændene et bud på, hvilke retter der er helt perfekte til en lang række situationer og begivenheder i enhver madglad mands liv. Helt uden dogmer og løftede pegefingre, men med masser af passion for velsmagende proteinrig mad og tilhørende drikke, byder Gastromændene dig med på tur i deres univers, hvor der bliver leget og hygget i køkkenet. Og dette på et niveau, hvor det er sjovt og tilgængeligt for de fleste med de basale køkkenfærdigheder på plads.Gastromand.dk er et gastronomisk mekka med alt om mad og drikke for manden med fokus på smag. Gastromand.dk er to gange blevet kåret til Danmarks bedste madblog.
Med denne bog får du over 60 opskrifter på nemme, hurtige og billige og ikke mindst sunde måltider. Mange af opskrifterne er baseret på få ingredienser, de kan laves på relativ kort tid - og efterlader stort set ingen opvask. Du får opskrifter på klassikere som cup noodles, bolognese, kartoffelsuppe, bøf bearnaise og tex-mex plus masser af ny inspiration til måltider, som er lette at bikse sammen og smager himmelsk f.eks. citronpasta med ærteskud, bowls, loaded sweet potatos og bao med hoisin flæsk. Louisa Lorang er kendt fra Go' Morgen Danmark og madskribent for bl.a. Aarstiderne og Alt for damerne og har online magasinet Lorang&Co.
Få dit blodsukker på ret køl igen og styr uden om overvægt, kroniske sygdomme og træthed. Du kender måske bestselleren Sandheden om sukker, der har hjulpet mange med at tabe sig, styre uden om kroniske sygdomme og opretholde en positiv sundhedsspiral med masser af energi. Nu går Sandheden om sukker i køkkenet og giver dig 60 kompromisløse opskrifter, der sikrer dig et stabilt blodsukker og fantastiske smagsoplevelser. I bogen får du opskrifter til hele familien, hvor næringsstofferne er pakket rigtigt ind til det stabile blodsukker. Du får også en 7 dages guide med opskrifter fra bogen, så du kan afprøve, hvordan et kompromisløst stabilt blodsukker giver dig masser af energi og overskud samt forebygger sygdom. Kan du lide kød, æg og bacon eller salat, kål og rodfrugter, så dæk bordet med de lækreste retter fra bogen og spis dig mæt, slank og sund.
Helt ny, gennemskrevet udgave af kogebogsklassikeren, der siden den udkom første gang i 1973 har været danskernes køkkenbibel - en kogebog, der rent faktisk bliver brugt. Mange nye opskrifter, mange nye fotos, nyt format og nyt layout. Men stadig kogebogen, der holder! I denne nye udgave af danskernes foretrukne grundkogebog er der meget fokus på at undgå madspild, så der er mange tips til at få brugt rester på gode måder. Der er flere opskrifter med fisk, flere bageopskrifter med surdej, og mange opskrifter med marmelade og andre hjemmelavede sylterier. Bogen udgives i samarbejde med Danmarks Lærerforening.
Bæredygtig livsstil er en bog til dig, der ønsker at gøre en forskel - både for dig selv og for miljøet. Calina Leonhardt blogger på NeoHippie.dk og praksisekspert i Zero Waste, minimalisme og miljøvenlig livsstil, guider dig i, hvordan du kan ændre dine vaner og vende tilbage til en mere simpel og bæredygtig livsstil uden at gå på kompromis med hverken smag eller komfort. De bæredygtige vaner er nemme at gå til i din hverdag, uanset om du bor i byen eller på landet, om du er single, del af en småbørnsfamilie eller et hippiekollektiv. Calina Leonhardt, født 1989, er uddannet sygeplejerske, men bruger al sin tid som bæredygtighedsforkæmper, mor, instagrammer og blogger på NeoHippie.dk, hvor hun deler tips til at finde nye minimalistiske og bæredygtige veje.
Denne bog er godt nyt for 1,5 millioner danskere, der hver dag står med valget: smerter eller medicin. Nemlig de 700.000 danskere, der plages af gigt, og de ca. 800.000, der døjer med skader i deres led. Bogen er Danmarks første anti-inflammatoriske manual til, hvordan man holder sine led velsmurte og smertefri med helt naturlige midler. Især nem og lækker mad, der virkelig kan mærkes i leddene. Bag bogen står kost- og livstilsvejleder Martin Kreutzer, der tidligere har skrevet to bestsellere om anti- inflammatorisk kost. I årenes løb har Martin hjulpet hundredvis af mennesker med gigtsygdomme, der udspringer af inflammation, dvs. en kronisk betændelsestilstand, der giver ømme og stive led. Han har også fået skadede atleter på alle ambitionsniveauer tilbage på sporet igen med anti-inflammatorisk kost i kraftige doser. Gigt påvirker hver anden 40-årig og stort set alle over 60 år. Skader kan ramme i alle aldre, men bliver sværere at få bugt med, når man kommer op i årene. Men ny forskning viser, at mange ledproblemer kan dæmpes og holdes i bero, hvis man spiser en række helt bestemte madvarer – og skruer ned for andre. Bogen giver klar besked om, hvilke madvarer der mest effektivt sikrer kroppens frie bevægelighed og gør det let for læseren at nå op på de rette doser med nemme madopskrifter, der har den helt perfekte sammensætning. Opskrifterne, der har større anti-inflammatorisk helingskraft end alle tidligere bøger om inflammation, er komponeret af Simon Weisdorf, mad- og sundhedsentusiasten bag det nye, succes-site cookingclub.dk, der når ud til flere hundrede tusind danskere. Bogen giver også gode råd om, hvordan man gavner leddene maksimalt med forskellige former for træning og ved at tage hånd om udfordringer som stress og søvn.
For hundredtusindvis af danskere er det en daglig kamp at fordøje maden. Rigtig mange af os lider, ofte i det skjulte, af luft i maven og andre smerter fra tarmsystemet, forstoppelse, diarré, sure opstød, halsbrand og refluks – selv om der findes effektive løsninger på problemet.”Men der er ingen one-size-fits-all”-løsning, og hvis maven driller, skal du ikke bare følge rådet om at spise nogle flere kostfibre. Måske er det noget helt andet, der skal til for at løse dit problem,” fortæller Tine Jørgensen, der er cand.scient. i klinisk ernæring og har specialiseret sig i mave-tarm-lidelser. ”Forskellige fordøjelsesproblemer kræver forskellige løsninger. I denne bog får man hjælp til at identificere årsagen til netop sine problemer – og en konkret handlingsplan til at løse dem, så man ikke bliver slave af sin mave.”Med afsæt i både videnskaben og sine erfaringer med at udrede hundredvis af klienter gennemgår Tine Jørgensen i letforståeligt sprog og med en befriende humor de hyppigste fordøjelsesproblemer og præsenterer en skræddersyet 3-trins plan til dem hver. Plus masser af opskrift er på mad, som man trygt kan sætte tænderne i.Glem alt om kedelig skånekost uden smag og struktur. Opskrifterne er udviklet af den kendte kogebogsforfatter og madblogger Jane Faerber, som har fået maksimal velsmag ud de tarmvenlige principper.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.