Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Surdej - Kom godt i gang

Bag om Surdej - Kom godt i gang

Den nemme guide til perfekt surdejsbrød. Surdej er den helt særlige ingrediens, som gør hvert eneste brød helt unikt. Denne bog forklarer de helt grundlæggende principper og teknikker, så selv nybegynderen kan være med. Lær hvordan du laver din egen surdej fra start, hvordan du opnår den perfekte skorpe og krumme ved at bruge mel og vand rigtigt, og bliv klog på hævning, ælteteknikker, formgivning og bagning, så du kan styre bageprocessen og opnå de eftertragtede lufthuller og den lækre smag. Bogen indeholder ni grundopskrifter på bl.a. brød, pizza og foccacia,og den er fuld af letforståelige instruktioner, tidsplaner, fejlfindingstips og forklaringer på, hvad der virker og hvorfor - alt sammen helt fra bunden.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711999134
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 160
  • Udgivet:
  • 31. August 2021
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 142x191x18 mm.
  • Vægt:
  • 323 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 27. April 2024

Beskrivelse af Surdej - Kom godt i gang

Den nemme guide til perfekt surdejsbrød.

Surdej er den helt særlige ingrediens, som gør hvert eneste brød helt unikt. Denne bog forklarer de helt grundlæggende principper og teknikker, så selv nybegynderen kan være med.

Lær hvordan du laver din egen surdej fra start, hvordan du opnår den perfekte skorpe og krumme ved at bruge mel og vand rigtigt, og bliv klog på hævning, ælteteknikker, formgivning og bagning, så du kan styre bageprocessen og opnå de eftertragtede lufthuller og den lækre smag.

Bogen indeholder ni grundopskrifter på bl.a. brød, pizza og foccacia,og den er fuld af letforståelige instruktioner, tidsplaner, fejlfindingstips og forklaringer på, hvad der virker og hvorfor - alt sammen helt fra bunden.

Brugerbedømmelser af Surdej - Kom godt i gang



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.