Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Opløst

Opløst er en ny bestseller krimi af det nye makkerpar Sara Blædel og Mads Peder Nordbo. De 2 elskede krimiforfattere har valgt at gå sammen og glæde læserne med bogen ‘Opløst’. Hvordan føles det blot at vente på at man skal dø? Alt ånder fred og idyl i den charmerende og hyggelige landsby Tommerup på Fyn. Charlotte er en ung kvinde og mor til to små børn. Hun er som altid på vej på arbejde på den lokale folkeskole efter sin morgenmotion i hallen, da hun pludselige forsvinder. Da Charlottes mand ikke kan få fat i hende, går der panik i ham og han frygter, at der er sket det værst tænkelige. Med stor bekymring melder han hende savnet på den nærmeste politistation, der dog møder ham med en vis skepsis. Charlotte har jo kun været savnet i ganske få timer. Charlottes mand er dog overbevist om, at der er tale om en forbrydelse, og det skal dog hurtigt også vise sig, at vicepolitiinspektør Liam Stark og politikommisær Dea Torp har undervurderet situationen, da der i de efterfølgende dage på mystisk vis forsvinder flere og flere fra den lille landsby, der pludselige ikke er så hyggelig endda. Byen er indhyllet i frygt og Torp og Stark må kæmpe imod tiden for at opklare sagen uden ofre, før det næste uskyldige offer forsvinder. Opløst er en spændingskrimi om den lille landsby på Fyn og dens befolkning, der bliver mindre og mindre og særligt tiden bliver en enorm magtfaktor. Mennesker dør en smertefuld død, og politiet må erkende altid at være et skridt bagud. Køb bogen ‘Opløst’ af Sara Blædel og Mads Peder Nordbo som din næste nervepirrende læseoplevelse. Den perfekte bog til sommerlæsningen skrevet af 2 af landets mest læste forfattere. Bogen kan både købes som fysisk bog, e-bog og lydbog.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740077360
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 336
 • Udgivet:
 • 3. Maj 2022
 • Udgave:
 • 2
 • Størrelse:
 • 148x222x28 mm.
 • Vægt:
 • 394 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 22. Maj 2024

Beskrivelse af Opløst

Opløst er en ny bestseller krimi af det nye makkerpar Sara Blædel og Mads Peder Nordbo. De 2 elskede krimiforfattere har valgt at gå sammen og glæde læserne med bogen ‘Opløst’.

Hvordan føles det blot at vente på at man skal dø?

Alt ånder fred og idyl i den charmerende og hyggelige landsby Tommerup på Fyn. Charlotte er en ung kvinde og mor til to små børn. Hun er som altid på vej på arbejde på den lokale folkeskole efter sin morgenmotion i hallen, da hun pludselige forsvinder.
Da Charlottes mand ikke kan få fat i hende, går der panik i ham og han frygter, at der er sket det værst tænkelige. Med stor bekymring melder han hende savnet på den nærmeste politistation, der dog møder ham med en vis skepsis. Charlotte har jo kun været savnet i ganske få timer.
Charlottes mand er dog overbevist om, at der er tale om en forbrydelse, og det skal dog hurtigt også vise sig, at vicepolitiinspektør Liam Stark og politikommisær Dea Torp har undervurderet situationen, da der i de efterfølgende dage på mystisk vis forsvinder flere og flere fra den lille landsby, der pludselige ikke er så hyggelig endda. Byen er indhyllet i frygt og Torp og Stark må kæmpe imod tiden for at opklare sagen uden ofre, før det næste uskyldige offer forsvinder.

Opløst er en spændingskrimi om den lille landsby på Fyn og dens befolkning, der bliver mindre og mindre og særligt tiden bliver en enorm magtfaktor. Mennesker dør en smertefuld død, og politiet må erkende altid at være et skridt bagud.

Køb bogen ‘Opløst’ af Sara Blædel og Mads Peder Nordbo som din næste nervepirrende læseoplevelse. Den perfekte bog til sommerlæsningen skrevet af 2 af landets mest læste forfattere. Bogen kan både købes som fysisk bog, e-bog og lydbog.

Forlagets beskrivelse af Opløst

Dag for dag forsvinder beboerne i Tommerup.

Time for time mindskes chancen for at finde dem.

Minut for minut går alt i opløsning.
Det er sommer, og alt ånder fred og idyl i den fynske landsby Tommerup. Charlotte, en yngre mor til to små børn, er på vej fra morgenmotion i hallen til sit arbejde påden lokale folkeskole, da hun forsvinder sporløst på den korte strækning.Da Charlottes mand senere på dagen møder desperat op hos politiet i Odense, modtager vicepolitiinspektør Liam Stark og politikommissær Dea Torp anmeldelsen, men venter med at sætte en eftersøgning i gang, da Charlotte kun har været savnet få timer.Næste morgen er hun imidlertid stadig ikke dukket op, og det står snart klart, at der kan være tale om en forbrydelse. De følgende dage vokser sagen til et omfang, hvor det meste af Fyn er involveret, og folk gemmer sig inden døre af frygt for at blive den næste, der forsvinder.En intens kamp mod tiden udspiller sig for Liam og Dea, som må se sig fanget i et spil, hvor mennesker dør en pinefuld død, uden politiet kan gøre andet end at se magtesløst til.

Indhold

Mads Peder Nordbo fik ideen til grundplottet i bogen ‘Opløst’, men frygtede for at han ikke kunne formidle det videre på egen hånd. Efter Mads havde været til et arrangement med Sara Blædel, var han overbevist om at Sara netop havde det, som han selv manglede. Selvom at Sara altid har takket nej tak til at skrive bøger i partnerskab, så kunne Mads heldigvis ånde lettet op. Sara kunne nemlig ikke slippe oplægget til historien, og efter en lang flyvetur til Thailand hvor hun i ro og fred kunne plotte videre i hendes hoved, så valgte hun at sige ja til at skrive bogen sammen med Mads. 

Det nye krimipar har arbejdet utroligt hårdt det seneste 1,5 år, hvor både Sara og Mads stort set har været involveret i samtlige sætninger i bogen ‘Opløst’. I løbet af samarbejdet har det været tydeligt for begge, at de tænker meget ens i forhold til den gode krimihistorie, som har udviklet sig meget undervejs, som den oftest gør, når man kommer ind i den.
 


På billedet vises makkerparret Sara Blædel og Mads Peder Nordbo i samarbejde med bogen Opløst.


Hvem er forfatterne bag Opløst?
Opløst er skrevet af de beundrede forfattere Sara Blædel og Mads Peder Nordbo.

Hvem fik ideen til bogen? 
Mads fik ideen til grundplottet, men bogen er skrevet i rigtig godt og tæt samarbejde mellem forfatterne.   

Hvornår udkom Opløst? 
Bogen blev udgivet den 16. Juni - 2021. 

Hvem er forlaget bag Opløst? 
Bogen er udgivet af Politikens Forlag. 

Brugerbedømmelser af Opløst

 • Ulla H. 28. Januar 2022

  Den er rigtig god, men noget barbarisk

 • Mona L. 23. Juli 2021

  Jeg giver den 5 stjerner

 • Hanne H. 17. Juli 2021

  Den er super fedt og glæder mig til den næste bog

 • Tine B. 16. Juli 2021

  Jeg giver den ️️️️️Er utrolig spændende

 • Elin P. 16. Juli 2021

  Ret/uhyggelig.lige/i/overkanten/af/hvad/jrg/kan/taale.

 • Elisabeth-Charlotte N. 16. Juli 2021

  Det er en meget spænende bog, fra først til sidst.
  Man prøver at gætte skurken - det svært.
  Rigtig godt skrevet

 • Marie P. 21. Juni 2021

  Super spændende bog som varmt kan anbefales til sommerlæsningen

 • Krimiormen s. 15. Juni 2021

  Krimien ”Opløst” er et nyt og overraskende samarbejde, der kom lidt som en overraskelse. Ingen havde nok forventet at Sara Blædel ville skrive sin næste krimi i samarbejde med nogen. Faktisk har hun altid bedyret at hun arbejder bedst alene.

  Mads Peder Nordbo kom med ideen til denne krimi. Man skal aldrig sige aldrig. Sara Blædel syntes at ideen var så god, at hun sagde ja til samarbejdet. Handlingen udspiller sig på Nordbos hjemegn på Fyn. Nordbo er fra Tommerup og det er her vi starter den grusomme handling.

  Det meste af handlingen udspiller sig omkring Tommerup og Assens. ”Opløst” introducerer os for et helt nyt makkerpar fra Odense Politi. Makkerparret er vicepolitikommisær Liam Stark der har Skotske rødder og den lettere irriterende (Min mening) Politikommisær Dea Torp, der får til opgave at opklare en fosvindingssag og snart står de i deres livs mareridt efterforskningsmæssigt.

  Jeg kunne sagtens se, at der er stof i både forfatterne og de 2 hovedkarakterer til et fortsat samarbejde. ”Opløst” er spækket med spænding, gru, et fænomenalt plot og et usædvanligt blik ind i et lokalsamfund med store spændinger under overfladen.

  ”Opløst” kommer bestemt meget tæt på virkelighedens små lokalsamfund. ”Opløst” får mine varmeste anbefalinger med på vejen som én af de krimier man vil huske som én af sommerens store fængende udgivelser.

  Vurdering: 4/6 Roser.

  Krimiormen.dk


Find lignende bøger
Bogen Opløst findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.