Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Med forord af Troels V. Østergaard,medforfatter til bogen:“Mælk og sundhed - Hvad er det, du drikker?”Denne bog henvender sig til dig, der ikke ønsker at bruge mælkeprodukter i hverdagen eller ikke tåler mælkesukkeret laktose eller mælkeproteinet kasein.Find opskrifter på ’ost’ til pizza, ’cremefraiche’, ’yoghurt’, diverse typer vegetabilsk ’mælk’, ’fløde’, diverse saucer, is, mælkefri chokolade, chokolademousse, vafler, pandekager, drømmekage eller chokoladekage.Alt sammen helt uden mælk, ost, smør eller fløde, men mindst lige så nærende, cremet og velsmagende.Opskrifterne indeholder også glutenfri, hvedefri, æggefri eller sukkerfri alternativer. Der er også forslag til vegetarretter.Se mere på www.madgudinden.dk
Mælkefri Fødselsdag er for dig, der har en form for mælkeintolerance eller mælkeallergi, men som stadig ønsker at holde fødselsdag uden afsavn. Opskrifterne er nemme at gå til og giver lækre resultater med stor succes.Der er både lagkagebunde, fyld til lagkage og forslag til topping.Varm chokoladedrik og lyse boller hører også til.Desuden er der glasur, cookies, vanilje- og jordbæris samt Chili sin Carne, pitabrød og grøntsagsstave.Nogle af opskrifterne er glutenfri, hvis man både ønsker en mælkefri og glutenfri fødselsdag.Se mere på www.madgudinden.dk
Mælkefri Jul er for dig, der har en form for mælkeintolerance eller mælkeallergi, men som stadig ønsker en skøn jul uden afsavn. Opskrifterne er nemme at gå til og giver lækre resultater med stor succes.Der er forskellige forslag til risalamande, vanilje-/hindbærmarmorkage, hjemmelavet marcipan, nougat, praliné og chokolade uden mælk.Tiramisu, brunede kartofler og græskarkage hører også til.Desuden er der ekstra tilbehør i form af hindbær- og jordbærsauce til risalamanden, vaniljecreme, kokosflødeskum og en lækker salat.Nogle af opskrifterne er med glutenfri alternativer, hvis man både ønsker en mælkefri og glutenfri Jul.Se også www.madgudinden.dk
I denne bog har jeg samlet nogle af mine bedste opskrifter på lækre, smagfulde og herlige is og kolde desserter, samt snacks, kager og cookies, som hører sig til. Der er isopskrifter både med og uden æg, opskrifter på frugtsalater, citronfromage, jordbærkage, risalamande, tiramisu, smoothies, kolde drikke, flødeboller, gufskum, vafler, is-skåle, pandekager og meget, meget mere. Alt sammen helt uden mælk og gluten.I alt 192 sider med flotte fotos, masser af opskrifter og mange variationer.
Chokolade...Chokolade...Chokolade...Denne bog har chokolade på hjernen.Men kun god, sund og nærende chokolade.Fyldte chokolader, boller med chokolade, småkager med chokolade, kokosbarer, kugler og praliné med chokolade.Og så er der også opskrifter på karamel, karamelliserede popcorn og æbler.Alt sammen helt uden mælk, hvede og gluten.
Når jeg handler ind til aftensmaden, er det ofte nemt at finde kødet til hovedretten. Men ofte står jeg og bliver i tvivl om tilbehøret. Der er nemlig så mange muligheder.Jeg har i denne e-bog prøvet at samle salater og tilbehør, så det er nemmere at få en idé til aftensmadens ’grønne’ del.Der er i alt 113 sider med flotte billeder og lækre salater. Der er også opskrifter på hvordan man spirer, og inspiration til egne salater. I alt 62 opskrifter.Alle opskrifter er fra 2-4 personer, afhængigt af salatglæde og sult.Salaterne kan også bruges på LCHF/lavkarbo, palæo/stenalderkost eller blot ønsker mere grønt i hverdagen.
Vi danskere holder meget af mejeriprodukter, fordi vi er vokset op med dem. Vi elsker ost og spiser yoghurt, smør og fløde.Men når man så ikke kan tåle dette mere, hvad gør man så?Jeg har i denne bog forsøgt at give mine bud på forskellige oste, yoghurter, cremefraiche og syrnede produkter, så man forhåbentlig kan lave noget, der kunne minde om det, man savner.I alt 94 opskrifter fordelt på 154 sider. Med flotte billeder og gennemførlig gennemgang af, hvordan man syrner og fermenterer ost, yoghurt og cremefraiche.IndholdGæring og fermentering 8Udstyr 9Kom godt i gang 10Umami smag 10Nødder og frø 12Syrning af ost og yoghurt 13Fortykningsmidler 14Andre specielle ingredienser 16Produkter med kokos 16Diverse pulvere og meltyper 16Tørrede bær 17Frø og nødder 17Kakao 17Sødemidler 18Erstatning af sødemidler 19Mælkeerstatninger 20Vegetabilsk ’mælk’ 22Et hav af muligheder 22Vegetabilsk ’ost’ og erstatninger 23Cashew-/hampefrødrik 24’Smør’ 26Smagstilsætninger 26Hjemmelavet ghee 28Lidt om kokosmælk 30Vegetabilsk ’fløde’ 31’Flødeskum’ 31’Fløde’ 31Kokosflødeskum 32Jordbærflødeskum 32Vaniljecreme 34Cashewcreme 34Nødde’fløde’ 36Kaffe’fløde’ med vanilje 36Kaffe’fløde’ med hasselnødder 37Ristede hasselnødder 37Madlavnings’fløde’ 38Kondenseret kokosmælk 39’Kærnemælk’ 39Starterkultur korn 40Starterkultur mælkesyrebakterier 40’Yoghurt’ med husblas 42Mælkesyrebakterier 42’Yoghurt’ med agar agar 44’Yoghurt’ med fortykningsmidler 45Cremefraiche 45Cashew’yoghurt’ 46Drikke’yoghurt’ 48Hurtiglavet frisk ’yoghurt’ 50Hurtiglavet syrlig ’yoghurt’ 52Tzatziki 52’Cremefraiche’ på tre måder 54Kold kartoffelsalat 56Skære’ost’ 58Nødde’ost’ 60Cashewsmøre’ost’ 62Mascarpone til Tiramiso 62Fastere smøre’ost’ 62Solsikkesmøre’ost’ 63Blød Gruyére 64Gruyére ’ost’ i skiver 65’Oste’ fondue 66Basis cashewnødde’ost’ 68Blød ’ost’ a la gedeost 70Dild og hvidløgs’ost’ 72Urte’ost’ 73Figen og valnødde’ost’ 74Jule’ost’ 75Cashew-’oste’creme 76Skæreost 76Mild smelte’ost’ 78Mozzarella med yoghurt 80Mozzarella med starterkultur 82Smeltemozzarella 84Tomat-’Mozzarella’-salat 86’Feta’ 87Ristede cashewnødder 87Græskarkerne-’parmesan’-drys 88Ricotta’ost’ . 88Mandel ’ricotta’ 90Smuttede mandler 90Pesto 91Macaroni & Cashew ’Cheese’ 92Glutenfri pasta 94Glutenfri lasagneplader 95Grøntsagsnudelsalat 96Pasta med cremet spinatsauce 97Fettuccine Alfredo 98Mormorsalat 99Glutenfri melblandinger 100Færdige bageblandinger 101Glutenfri pizza 102Glutenfri pizzatips 102Spelt pizza 103Fyld til Pizza 103Forslag til pizzafyld 104Hjemmelavet mayonnaise 106Guacamole 108Squash-avocado creme 108Dip til grøntsagsstænger 110Rød surkål 112Grundsovs 114Persillesovs 114Bechamelsauce 116Blomkålsbechamelsauce 117Kyllingelasagne med karry 118Vegetarlasagne 120Fransk kartoffelgratin 122Quiche med cremet broccoli 124Cheesy grønkål 126Sød crispy grønkål 128Popcorn 130Yoghurt-banan-is 132Cheesecake med bærtopping 134Mango Panna Cotta 136Chia-chokolade-mousse 138Hvid chia-mousse 140‘Ris’alamande med chiafrø 142Kaffedessert a la Tiramisu 144Tiramisu 146Ladyfingers/Savoiardi 148Blåbærmuffins 150Forhandlere 152Inspiration 154
Denne bog har chokolade på hjernen. ”Mælkefri Chokolade” er for dig, som ønsker laktosefri,mælkefri og glutenfri chokolade, men uden at gå på kompromis med den gode smag og lækre fylde. Find opskrifter på hvid chokolade, rosenchokolade, chokoladeboller, lakridskugler, nougat, fyldte chokolader, karamelliserede æbler og popcorn.Chokoladebogen kan bruges både til jul, nytår, påske, Halloween, forår, sommer, efterår og vinter og hvor et stykke chokolade bør nydes med velbehag.I alt 112 sider med flotte billeder, lækre opskrifter, info om chokolade og tips til mælkefri og glutenfri chokoladefremstilling og madlavning.
Det Mælkefri Køkken – 85 opskrifter helt uden mælk, ost, fløde, smør, hvede, soja og raffineret sukkerMed forord af Troels V. Østergaard, medforfatter til bogen “Mælk og sundhed - Hvad er det, du drikker?”Denne bog henvender sig til dig, der ikke ønsker at bruge mælkeprodukter i hverdagen eller ikke tåler mælkesukkeret laktose eller mælkeproteinet kasein.Denne mælkefri kogebog er med opskrifter på de mest gængse ting, man kan savne på en mælkefri kost.Alle opskrifter er lavet uden mælk, fløde, ost og smør, med masser af smag og fylde. Jeg havde ikke selv regnet med, at tre måneder uden mælk kunne betyde, at jeg tabte mig 10 kilo.Opskrifterne indeholder også glutenfri, æggefri og sukkerfri alternativer.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.