Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Fagklub serien i rækkefølge

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Peter Grønlund
  37,95 kr.

  I De største landskampe får du et interessant og lækkert historisk overblik over de største danske landskampe. Bogen giver dig en masse ny viden, du kan prale af, og den vil helt sikkert være et hit hos alle de fodboldinteresserede drenge og piger. Du kommer tæt på de største øjeblikke i dansk fodbold - både på sejre og nederlag. Læs bl.a. om Christians Eriksens hattrick i Irland, tyggegummi-tricket, fodboldtossen og kvindelandsholdets EM-finale. Bogens tekst er letlæst, og spækket med flotte billeder, så du kommer helt tæt på alle de enestående øjeblikke.De største landskampe er oplagt til frilæsning for alle de læsere, der elsker faglitteratur.Rød FagklubDe største landskampe er udgivet i Alineas Rød Fagklub, der henvender sig til de øvede læsere på mellemtrinnet. Bogen er læsepædagogisk bearbejdet og bygget op som en eksemplarisk fagbog med indholdsfortegnelse, overblik og stikordsregister.Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på fagklub.alinea.dk.

 • af Søren Elmerdahl Hemmingsen
  28,95 kr.

  Fascinerende og spændende - men også dødbringendeVåben er spændende, vilde og fascinerende. Men de er også farlige og dødbringende. Nogle gange kan et land dog være nødt til at bruge våben og gå i krig. Enten for at forsvare sig eller for at hjælpe andre. I bogen Vilde Våben kan du læse om nogle af de vildeste våben:kampvogne, jagerfly, krigsskibe, ubåde og droner. Der er mange flotte billeder i bogen og masser af fakta. Læs fx om kampvognens svagheder, om hvorfor piloten i et SR-71 jagerfly skal have rumdragt på, og om hvordan et såkaldt missilskjold fungerer.Bogen er skrevet af to forfattere der ved hvad de snakker om. Nemlig historiker og forfatter, Søren Hemmingsen og major og chef for Center for Luftoperationer ved Forsvarsakademiet, Karsten Marrup.Rød FagklubVilde våben er udgivet i Alineas Rød Fagklub, der henvender sig til de øvede læsere på mellemtrinnet. Bogen er læsepædagogisk bearbejdet og bygget op som en eksemplarisk fagbog med indholdsfortegnelse, overblik og stikordsregister.Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på fagklub.alinea.dk.

 • af Peter Grønlund
  37,95 kr.

  Bogen Store fodboldklubber tager dig med hele verden rundt til de største klubber i de største ligaer. Med en letlæst tekst og mange flotte billeder præsenterer bogen nogle af de største og vigtigste klubber. Her er masser af viden, man kan prale af.Vidste du fx, at Alex Ferguson var manager i Manchester United i 27 år, at Chelsea vandt deres første mesterskab i 1955, og at Real Madrid har mere end 228 millioner fans i verden?Bogen giver dig et godt overblik over klubbernes historie, men også helt ny viden.Rød FagklubStore fodboldklubber er udgivet i Alineas Rød Fagklub, der henvender sig til de øvede læsere på mellemtrinnet. Bogen er læsepædagogisk bearbejdet og bygget op som en eksemplarisk fagbog med indholdsfortegnelse, overblik og stikordsregister.Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på fagklub.alinea.dk.

 • af Hanne Korvig
  273,95 kr.

  Lystfiskeri giver en masse viden til dem, som har prøvet eller har lyst til at prøve lystfiskeri. Hvor skal du fiske, hvilket grej og hvilken agn skal du bruge, og skal du have fisketegn? Det og meget mere kan du få svar på ved at læse denne bog.

 • af Søren Elmerdahl Hemmingsen
  250,95 kr.

  Kan du lide boksning? Boksning er en meget gammel sport. For over 4000 år siden var der boksekampe i Egypten. Boksere skal være i god form. Så de træner hårdt flere gange om ugen. Mange drenge og piger er meget glade for at gå til boksning. Især hvis de keder sig eller ikke kan lide at sidde stille.

 • af Hanne Korvig
  273,95 kr.

  Er du til fuld fart, fede maskiner og flotte tricks? Så kan det være, du skal starte til motocross. Motocross er en fed sport med masser af lækkert udstyr. Du kører på din helt egen motocross-maskine, og du træner alle musklerne i din krop. Du lærer også at være opmærksom og tænke hurtigt.

 • af Maja Plesner
  198,95 kr.

  Akvarie er en meget lækker og letlæst fagbog, som giver læseren gode råd til, hvad man skal huske, når man gerne vil have sit første akvarium. Bogen er fyldt med masser af konkret fakta om akvarier og de første akvariefisk.

 • af Maja Plesner
  278,95 kr.

  Mange, især piger, får på et tidspunkt lyst til at prøve at gå med makeup. Det er ikke så underligt, de har nok set deres mor eller søster bruge makeup, eller fået tips om makeup fra YouTubere eller bloggere.Denne bog gør dig klogere på, hvad du skal forholde dig til, både når du vælger, lægger og går med makeup.Du kan også læse om dine jobmuligheder inden for makeup, når du bliver ældre.

 • af Maja Plesner
  278,95 kr.

  Kærester er en bog for dem, der er optaget af at vide mere om, hvad det vil sige at blive eller være kærester.Der er masser af spændende og sjov viden at hente i denne udgivelse, om noget de fleste oplever at have stillet spørgsmålstegn ved - Skal vi være kærester?

 • af Cecilie Bogh
  37,95 kr.

  Denne bog handler om årstiden forår og har LET-tal 15.Læs om årstiderneAlinea præsenterer hermed fire nye titler i serien Grøn Fagklub. I fire letlæste fagbøger, bliver læseren præsenteret for de fire årstider og deres forskellige kendetegn. Teksten er skrevet i et let sprog og med mange flotte billeder på alle opslag, og overholder samtidig reglerne for en eksemplarisk fagbog. Bøgerne er oplagt til faglige forløb i skolen, men kan også anbefales som frilæsning til de børn, der holder af fagbogsgenren. Bøgerne er naturligvis i hardback. Grøn FagklubBøgerne er udgivet i serien Grøn Fagklub, der indeholder flere gode bøger til målgruppen. Bøgerne kan læses af børn fra 6 år. Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på www.fagklub.alinea.dkSe mere om bogen og de andre titler i serien på www.alinea.dk.

 • af Søren Elmerdahl Hemmingsen
  38,95 kr.

  Mange børn har på et tidspunkt leget eller forestillet sig de var en ninja. I denne bog kan du blive klogere på, hvor ninjaerne kommer fra, og hvordan de bliver trænet op i fortiden og i nutiden.Bogen giver en masse fakta om ninjaerne i 1200-tallets Japan og deres historie frem til i dag. Ninja er en spændende fagbog, som kan understøtte og give et bredere kendskab til ninjaerne og deres oprindelse.Se mere om bogen og de andre titler i serien på www.alinea.dk. Blå FagklubNinja er oplagt til frilæsning for de læsere, som elsker faglitteratur. Blå Fagklub henvender sig til de letøvede læsere i indskolingen og på mellemtrinnet, og er bygget op som en eksemplarisk fagbog med indholdsfortegnelse, overblik og stikordsregister.Der er udarbejdet læseforståelsesopgaver der gratis kan hentes på www.fagklub.alinea.dk.

 • af Andreas Munk Scheller
  37,95 kr.

  Dette er en flergangsbog, som kan bruges til supplement til danskundervisningen i indskolingen og på mellemtrinnet.MesterskudFlere og flere piger interesserer sig for fodbold, og kvindelandsholdets flotte resultat ved sommerens EM har ikke gjort interessen mindre.I Pigefodbold får læseren et historisk rids og bliver præsenteret for nogle af de største profiler i Danmark og udlandet. Der er mange flotte billeder og masser af fakta. En rigtig god og informativ fagbog til dem, der elsker at læse om sport og sportsidoler.Blå FagklubPigefodbold er udgivet i Alineas Blå Fagklub, der henvender sig til de letøvede læsere i indskolingen og på mellemtrinnet. Bogen er læsepædagogisk bearbejdet og bygget op som en eksemplarisk fagbog med indholdsfortegnelse, overblik og stikordsregister.Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på fagklub.alinea.dk.

 • af Cecilie Bogh
  37,95 kr.

  Læs om nogle af de mest populære YouTubere, og få tjek på ord som collab, sister tag, daily vlog og click bait.Bogen udkommer i serien Sort Fagklub, som er fagbøger til elever fra 9 år.Bogen er læsepædagogisk bearbejdet, og indeholder mange fotos og QR-koder. Bogen er anvendelig til både faglig læsning og frilæsning.

 • af Andreas Munk Scheller
  37,95 kr.

  Denne bog er en flergangsbog, der kan fungere som et supplement til danskundervisningen i indskolingen og på mellemtrinnet.Det suger godt i maven i den første rigtige fagbog om rutsjebaner.Rutsjebaner er fantastiske, fascinerende og frygtede. I denne fagbog kan du blive klogere på, hvorfor vi føler suget i maven, når vi drøner rundt i loops, lodrette fald og skruer. Du præsenteres for de mest spektakulære rutsjebaner i Danmark og rundt om i verden, og lærer om begreber som air-time, top-hat og loop. QR-koderne i bogen giver dig en tur på første række. Så læn dig tilbage bliv spændt fast og nyd turen.Blå FagklubRutsjebaner er udgivet i Alineas Blå Fagklub, der henvender sig til de letøvede læsere i indskolingen og på mellemtrinnet. Bogen er læsepædagogisk bearbejdet og bygget op som en eksemplarisk fagbog med indholdsfortegnelse, overblik og stikordsregister.Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på fagklub.alinea.dk.

 • af Cecilie Bogh
  36,95 kr.

  Denne bog er en flergangsbog, der kan fungere som et supplement til danskundervisningen i børnehaveklassen og 1. klasse.I denne bog kan du læse om et sødt kæledyr.Hvordan skal du passe en undulat?Hvad spiser en undulat?Hvor mange unger får en undulat?LET-tal: 14Grøn FagklubGrøn Fagklub er fagbøger til børn fra 6 år. Fagklub er spændende og motiverende frilæsning for børn og unge, der holder af fagbogsgeren. Bøgerne følger principperne for en eksemplarisk fagbog og kan derfor bruges til faglig læsning i skolen.

 • af Andreas Scheller
  36,95 kr.

  Denne bog er en flergangsbog, der kan fungere som et supplement til danskundervisningen i indskolingen og på mellemtrinnet.I Hamster - et kæledyr kan du læse om et sødt kæledyr.Hvordan skal du passe en hamster?Hvad spiser en hamster?Hvor mange unger får en hamster?LET-tal: 15Grøn FagklubFagklub er Alineas nye serie af fagbøger til børn fra 5 år og op. Bøgerne følger principperne for en eksemplarisk fagtekst og handler om alt fra popstjerner, fodboldhelte og YouTube-stjerner til drabelige dyr, kæledyr og klodens ekstreme vejr.Bøgerne er læsepædagogisk bearbejdede og findes i fire sværhedsgrader.

 • af Søren Elmerdahl Hemmingsen
  47,95 kr.

  Danmark har været i konflikt og krig masser af gange siden stenalderen. Men hvilke krige har Danmark deltaget i – og hvorfor? Hvad skete der i krigene – og hvem vandt? Det får du svar på her, hvor du også kan høre om professionelle soldater i jernalderen og nogle af de mest berømte slag gennem tiden.Du får også svar på, hvordan Danmark blev besat i 1940, og hvad det danske forsvars rolle er i dag.Søren Elmerdahl Hemmingsen (f. 1966) er cand.mag. i historie og dansk fra Københavns Universitet 1995 og har siden 2000 undervist i historie, samfundsfag og kristendom i folkeskolen. Han er forfatter til flere historiebøger og undervisningsmaterialer for børn.

 • af Maja Plesner
  47,95 kr.

  Mennesker er flokdyr. Vi har brug for at føle, at vi hører til. Ellers kan vi føle os ensomme. Også selvom vi er sammen med andre mennesker. Her kan du blive klogere på kortvarig og langvarig ensomhed. Og på sociale medier, der både kan være en støtte og en modstander. Du kan også få en masse gode råd og prøve to øvelser, der kan styrke dit selvværd og træne din sociale muskel.Maja Plesner er uddannet journalist og arbejder til daglig med kommunikation og tekstredigering. Hun har udgivet en lang række letlæsningsbøger for både børn og unge.

 • af Hanne Korvig
  81,95 kr.

  Må en politi-hest stikke af? Hvem kan den stole på? Og må du klappe en politi-hest? Det får du svar på her i bogen. Du får også svar på, hvad en politi-hest spiser, og hvorfor den skal være stærk. Og du finder ud af, om en politi-hest er bange for noget.

 • af Maria Roslev
  271,95 kr.

  Lix: 20Er gymnastik for alle? Hvad er spring-gymnastik? Og hvem laver en koreografi? Det får du svar på her i bogen. Du får også svar på, hvad en gymnast skal bruge. Og hvorfor gymnaster skal have et godt sammen-hold. Er det mon noget for dig at gå til gymnastik?

 • - Oasen
  af Per Østergaard
  308,95 kr.

  Lix: 12Rune sidder ved sin pc. Han henter et spil ned fra nettet. Rune er Agent X3 i spillet. Han skal på mission sammen med agent Lara. De skal finde en hule ved en oase. Nogle skurke har udviklet en intelligent computer. Den vil overtage magten i verden. Lara og X3 skal sætte computeren ud af drift.

 • af Maja Juul Paustian
  37,95 - 208,95 kr.

  Hvilken særlig sans har et næbdyr? Er et næbdyr giftigt? Og hvad bruger det sin hale til? Det får du svar på her. Du får også svar på, hvorfor næbdyret er et kloakdyr. Og så kan du møde et kendt næbdyr, der er hemmelig agent.Maja Juul Paustian er forlagsredaktør og forfatter. Hun har skrevet letlæsningsbøgerne ”Krokodille”, ”Kænguru” og ”Næbdyr”, der alle tre er en del af serien Grøn Fagklub.

 • af Maria Frantzen Sanko
  328,95 kr.

  Lix: 21Hvordan kan du passe på din hud? Kan du smøre avokado i håret? Og hvornår vokser dine negle hurtigst? Det får du svar på her i bogen. Du får også svar på, hvorfor du skal tage solcreme med på skiferie. Og hvad det betyder, at et produkt er svanemærket. Vil du forkæle dig selv med et fodbad, en hårkur eller en ansigtsmaske? Så er der gode opskrifter til dig her.

 • af Søren Elmerdahl Hemmingsen
  358,95 kr.

  Lix: 25Danmark har været i konflikt og krig masser af gange siden stenalderen. Men hvilke krige har Danmark deltaget i – og hvorfor? Hvad skete der i krigene – og hvem vandt? Det får du svar på her, hvor du også kan læse om professionelle soldater i jernalderen og nogle af de mest berømte slag gennem tiden.Du får også svar på, hvordan Danmark blev besat i 1940, og hvad det danske forsvars rolle er i dag.

 • af Sebastian Klein
  271,95 kr.

  Lix: 20Hun var 12 år, da hun gik ud af skolen. Hun kom i fængsel for at stjæle. Og så myrdede hun mindst 16 spæd-børn. Dagmar Overbye er den største massemorder i Danmarks historie. Her kan du læse om hendes liv i fattig-dom og den grusomme idé, hun fik. Og om hendes mange forfærdelige forbrydelser – og den løgn, der fældede hende til sidst …Danmarks skurke og helteNogle danskere har gjort noget tappert og heltemodigt. Dem husker vi som regel med glæde og stolt-hed. Men der er også danskere, der har gjort forfærdelige ting. Dem er vi ikke lige så glade for at huske på. Men både de danske SKURKE og de danske HELTE har været med til at skabe fortællingen om Danmark.Der kommer i alt 10 bøger i serien – alle sammen skrevet af Sebastian Klein.

 • af Sebastian Klein
  308,95 kr.

  Lix: 20Han var genial og snedig. Han fik sit navn af kongen. Og han tævede svenskerne i krig. Torden-skjold var den bedste og modigste danske sø-helt nogen-sinde. Her kan du læse om hans liv som kaptajn. Og om hans mange soldater og et våben, han aldrig skulle have valgt ... Og du kan se, hvor der stadig er spor efter Torden-skjold i dag.Danmarks skurke og helteNogle danskere har gjort noget tappert og heltemodigt. Dem husker vi som regel med glæde og stolt-hed. Men der er også danskere, der har gjort forfærdelige ting. Dem er vi ikke lige så glade for at huske på. Men både de danske SKURKE og de danske HELTE har været med til at skabe fortællingen om Danmark.Der kommer i alt 10 bøger i serien – alle sammen skrevet af Sebastian Klein.

 • af Maja Plesner
  358,95 kr.

  Lix: 20Mennesker er flokdyr. Vi har brug for at føle, at vi hører til. Ellers kan vi føle os ensomme. Også selvom vi er sammen med andre mennesker. Her kan du læse om kortvarig og langvarig ensomhed. Og om sociale medier, der både kan være en støtte og en modstander. Du kan også få en masse gode råd og prøve to øvelser, der kan styrke dit selvværd og træne din sociale muskel.

 • af Maria Roslev
  37,95 kr.

  Hvad skal du bruge for at gå til fodbold? Skal du spille på en stor bane? Og hvornår er der indkast? Det får du svar på her. Du får også svar på, hvor mange fodboldklubber der er i Danmark. Og du lærer at lave en tunnelstafet med dine venner. Er det mon noget for dig at gå til fodbold?Maria Roslev er instruktør og forfatter. Hun har skrevet en lang række letlæsningsbøger for børn og unge – blandt andet fagbøgerne ”Isbjørn”, ”Kinkaju” og ”Seje huse”.

 • af Hanne Korvig
  37,95 kr.

  Er en panda fuld af energi? Hvorfor er den et sjældent dyr? Og går den i vinterhi? Det kan du få svar på her. Du kan også få svar på, hvordan en panda lyder. Og hvorfor den prutter 140 gange om dagen.Hanne Korvig (f. 1971) er journalist og forfatter. Hun har læst historie og sociologi på RUC og Københavns Universitet, og hun har også taget en uddannelse som manuskriptforfatter.

 • af Maria Roslev
  37,95 kr.

  Hvad skal du bruge for at gå til håndbold? Hvor mange skridt må du tage med bolden? Og er det smart at træne på en kort bane? Det får du svar på her. Du får også svar på, hvorfor håndbold blev opfundet. Og du lærer at spille street-håndbold i skolegården. Er det mon noget for dig at gå til håndbold?Maria Roslev er instruktør og forfatter. Hun har skrevet en lang række letlæsningsbøger for børn og unge – blandt andet fagbøgerne ”Isbjørn”, ”Kinkaju” og ”Seje huse”.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.