Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Fupz'ke lignelser serien

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Kim Fupz Aakeson
  118,95 kr.

  Børn, der går i første klasse, taler i munden på hinanden og hører ikke efter. Og så spørger de hele tiden om alt muligt. Det er vildt hårdt at skulle lære dem at lægge tal sammen og stave til banan. På den måde har Vibeke nok at se til, for det er hende, der er lærer. Og som om det ikke er nok, så skal sådan en klasse også nogle gange på tur. Stakkels Vibeke – hun har ikke lukket et øje hele natten, for i morgen står den på udflugt med 27 børn. Hvad nu, hvis der er nogen, der bliver væk? Nye historier i serien Fupz’ke lignelser, hvor Kim Fupz Aakeson gendigter klassiske bibelske lignelser – her lignelsen om det vildfarne får.

 • af Kim Fupz Aakeson
  118,95 kr.

  Jonna har en kæmpestor mark med en masse jordbær – mange flere end hun selv kan plukke. Derfor ansætter hun en flok jordbærplukkere, inden fugle og snegle æder alle bærrene. Men selvom jordbærplukkerne plukker alt, hvad de kan, så går det stadig lidt for langsomt, så Jonna skynder sig ud for at finde endnu en flok jordbærplukkere. Og så bliver der ellers plukket, lige indtil alle jordbærrene er i bakker. Alle er glade, det eneste der mangler nu er, at den første flok jordbærplukkere og den anden flok jordbærplukkere skal have deres løn. Og så starter balladen …Nye historier i serien Fupz’ke lignelser, hvor Kim Fupz Aakeson gendigter klassiske bibelske lignelser – her lignelsen om arbejderne i vinmarken.

 • af Kim Fupz Aakeson
  118,95 kr.

  En taxachauffør drømte om at køre rundt i en lækker bil. “Åh, hvem der dog havde en lækker bil!” sagde han hele tiden til sig selv. Og hvad gør sådan en taxachauffør, der ikke helt har penge nok? Nemlig, han går til lånehajen, for hos lånehajen kan man låne penge til at købe lige det, man drømmer om. Men problemet er bare, at sådan en lånehaj, han skal have sine penge tilbage og lidt til. Og her er det, at det begynder at knibe for den taxachauffør, uha ja, og hvad gør man så?Nye historier i serien Fupz’ke lignelser, hvor Kim Fupz Aakeson gendigter klassiske bibelske lignelser – her lignelsen om den gældbundne tjener.

 • - Lignelsen om det vildfarne får
  af Kim Fupz Aakeson
  148,95 kr.

  Børn, der går i første klasse, taler i munden på hinanden og hører ikke efter. Og så spørger de hele tiden om alt muligt. Det er vildt hårdt at skulle lære dem at lægge tal sammen og stave til banan. På den måde har Vibeke nok at se til, for det er hende, der er lærer. Og som om det ikke er nok, så skal sådan en klasse også nogle gange på tur. Stakkels Vibeke – hun har ikke lukket et øje hele natten, for i morgen står den på udflugt med 27 børn. Hvad nu, hvis der er nogen, der bliver væk?Nye historier i serien Fupz’ke lignelser, hvor Kim Fupz Aakeson gendigter klassiske bibelske lignelser – her lignelsen om det vildfarne får. Kim Fupz Aakeson er kendt af både børn og voksne for sine fantasifulde fortællinger, skæve humor og sproglige overskud. I serien ”Fupz’ke lignelser” har han fået til opgave at gendigte bibeltekster, nemlig nogle af Jesus’ lignelser fra Det Nye Testamente. Forfatteren har sat scenen i dagens Danmark, men fortællestruktur og temaer er hentet fra Det Nye Testamente. Lilian Brøgger har illustreret med overskud og fantasifuldhed. Hun står bag en perlerække af anmelderroste og prisvindende børne- og voksenbøger. Den originale bibelske tekst er gengivet bagest i bogen Fupz’ke lignelser er oplagte til højtlæsning i familien, hvor de kan give anledning til gode snakke om store emner, moral og etik. De tre nyeste bøger i serien er Jonnas jordbær, Lånehajen og Og så var Malte væk. Tidligere er udkommet: Det store party, Næste og Per, Poul og farmand.

 • - Lignelsen om den gældbundne tjener
  af Kim Fupz Aakeson
  148,95 kr.

  En taxachauffør drømte om at køre rundt i en lækker bil. “Åh, hvem der dog havde en lækker bil!” sagde han hele tiden til sig selv. Og hvad gør sådan en taxachauffør, der ikke helt har penge nok? Nemlig, han går til lånehajen, for hos lånehajen kan man låne penge til at købe lige det, man drømmer om. Men problemet er bare, at sådan en lånehaj, han skal have sine penge tilbage og lidt til. Og her er det, at det begynder at knibe for den taxachauffør, uha ja, og hvad gør man så?Nye historier i serien Fupz’ke lignelser, hvor Kim Fupz Aakeson gendigter klassiske bibelske lignelser – her lignelsen om den gældbundne tjener.Kim Fupz Aakeson er kendt af både børn og voksne for sine fantasifulde fortællinger, skæve humor og sproglige overskud. I serien ”Fupz’ke lignelser” har han fået til opgave at gendigte bibeltekster, nemlig nogle af Jesus’ lignelser fra Det Nye Testamente. Forfatteren har sat scenen i dagens Danmark, men fortællestruktur og temaer er hentet fra Det Nye Testamente. Lilian Brøgger har illustreret med overskud og fantasifuldhed. Hun står bag en perlerække af anmelderroste og prisvindende børne- og voksenbøger. Den originale bibelske tekst er gengivet bagest i bogen Fupz’ke lignelser er oplagte til højtlæsning i familien, hvor de kan give anledning til gode snakke om store emner, moral og etik. De tre nyeste bøger i serien er Jonnas jordbær, Lånehajen og Og så var Malte væk. Tidligere er udkommet: Det store party, Næste og Per, Poul og farmand.

 • - Lignelsen om arbejderne i vingården
  af Kim Fupz Aakeson
  178,95 kr.

  Jonna har en kæmpestor mark med en masse jordbær – mange flere end hun selv kan plukke. Derfor ansætter hun en flok jordbærplukkere, inden fugle og snegle æder alle bærrene. Men selvom jordbærplukkerne plukker alt, hvad de kan, så går det stadig lidt for langsomt, så Jonna skynder sig ud for at finde endnu en flok jordbærplukkere. Og så bliver der ellers plukket, lige indtil alle jordbærrene er i bakker. Alle er glade, det eneste der mangler nu er, at den første flok jordbærplukkere og den anden flok jordbærplukkere skal have deres løn. Og så starter balladen …Nye historier i serien Fupz’ke lignelser, hvor Kim Fupz Aakeson gendigter klassiske bibelske lignelser – her lignelsen om arbejderne i vinmarken.Kim Fupz Aakeson er kendt af både børn og voksne for sine fantasifulde fortællinger, skæve humor og sproglige overskud. I serien ”Fupz’ke lignelser” har han fået til opgave at gendigte bibeltekster, nemlig nogle af Jesus’ lignelser fra Det Nye Testamente. Forfatteren har sat scenen i dagens Danmark, men fortællestruktur og temaer er hentet fra Det Nye Testamente. Lilian Brøgger har illustreret med overskud og fantasifuldhed. Hun står bag en perlerække af anmelderroste og prisvindende børne- og voksenbøger. Den originale bibelske tekst er gengivet bagest i bogen Fupz’ke lignelser er oplagte til højtlæsning i familien, hvor de kan give anledning til gode snakke om store emner, moral og etik. De tre nyeste bøger i serien er Jonnas jordbær, Lånehajen og Og så var Malte væk. Tidligere er udkommet: Det store party, Næste og Per, Poul og farmand.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.