Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Gigantosaurus serien

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 •  
  128,95 kr.

  Velkommen til Kridttiden! Mazu, Rocky, Bill og Mini er fire små dinosaurer, der elsker at gå på opdagelse. Vennerne er dybt fascinerede af GIGANTOSAURUS – den største og mest frygtindgydende dinosaurus, der nogensinde har eksisteret. De vil vide alt om ham, så de tager ud for at finde den legendariske kæmpedino.Læs bøgerne om de fire dinovenner og deres mange DINOTASTISKE eventyr ...Kendt fra TV

 •  
  89,94 kr.

  Velkommen til Kridttiden!Mazu, Rocky, Bill og Mini elsker at gå på opdagelse. Tag med til den frodige oase, den store slette og ind i den dybe jungle, hvor der gemmer sig mange skatte og spændende dyr og planter.Hjælp dinovennerne med at finde en masse sjove ting i denne farvestrålende findebog!Læs bøgerne om de fire dinovenner og deres mange DINOTASTISKE eventyr ...Kendt fra TV

 •  
  128,95 kr.

  De små dinovenner er i dårligt humør – det er den korteste dag på året! Mini lover at muntre alle op med en kæmpe fest, men da alt begynder at gå galt, får hun brug for sine venners hjælp ... Læs bøgerne om de fire dinovenner og deres mange DINOTASTISKE eventyr. Kendt fra TV.

 •  
  98,95 kr.

  De fire dinovenner Mazu, Rocky, Bill og Mini vil på eventyr. Tag med! Bag flapperne gemmer der sig mange sjove ting, som de mindste kan finde, pege på, navngive og tale om.Læs bogen, og løft flapperne!

 •  
  128,95 kr.

  GIGANTO kommer! Eller gør han? Bill finder ud af, at han kan narre sine venner og få sin vilje, når han råber: ”Giganto kommer!” Til sidst finder de ud af, hvad han har gang i, og holder op med at tro på ham. Men hvad, hvis Giganto virkelig kommer? Hvad skal Bill så gøre?

 •  
  128,95 kr.

  Tag med MAZU, MINI, BILL og ROCKY på eventyr, og få en masse spændende viden om DINOSAURERNE og andre FORHISTORISKE dyr.Løft flapperne, og læs om de virkelige dinosaurer bag vores fire dinovenner. Men pas på ikke at komme for tæt på GIGANTO, for han er MEGET sulten!

 •  
  59,94 kr.

  De fire dinosaurer, Mazu, Rocky, Bil og Mini elsker at gå på opdagelse, og de er dybt fascinerede af GIGANTOSAURUS - den største og mest frygtindgydende dinosaurus, der nogensinde har eksisteret.Tag med vennerne på eventyr i denne kig og find-bog.

 •  
  173,95 kr.

  Efter et frygteligt uvejr farer dinovennerne vild i en TÆT TÅGE. Kan Bill mon finde modet til at hjælpe sine venner hjem igen? Og kan de undgå at støde på GIGANTO i mørket?Læs bøgerne om de fire dinovenner og deres mange DINOTASTISKE eventyr ... Kendt fra TV

 • af Cyber Group Studios
  72,95 - 138,95 kr.

 • af Cyber Group Studios
  68,95 kr.

 • af Cyber Group Studios
  72,95 kr.

 • af Cyber Group Studios
  68,95 - 138,95 kr.

 • af Cyber Group Studios
  68,95 - 138,95 kr.

 • af Templar Books
  138,95 kr.

 • af Jonny Duddle
  193,95 kr.

  Four young dinosaurs are warned about the scary Gigantosaurus, so one of them volunteers to keep watch. Bonehead, the lookout, becomes bored, and he can't resist shouting out a warning to see what the others do. When the others wise up, Bonehead is in for a surprise. Full color.

 •  
  128,95 kr.

  Terminonator er havnet i toppen af et træ og kan ikke komme ned igen. Det er GIGANTOS skyld! Eller er det? Mini, Mazu, Rocky og Bill forsøger at opklare mysteriet. Men de skal skynde sig, hvis de skal nå det, før deres rasende venner finder den store dinosaur og smider den ud af Kridttonien.

 • af Cyber Group Studios
  68,95 kr.

 • af Cyber Group Studios
  68,95 kr.

 •  
  128,95 kr.

  Rocky får en idé. Han udfordrer sine venner til at gå ind i DEN UHYGGELIGE HULE! Det mest skræmmende sted i Kridttonien.Løft flapperne og se, hvad der HYLER, KNURRER OG SKRIGER - men vær parat til at løbe, når du hører et BRØL!Læs bøgerne om de fire dinovenner og deres mange DINOTASTISKE eventyr ...Kendt fra TV.

 • af Cyber Group Studios
  156,95 kr.

 •  
  198,95 kr.

  Velkommen til Kridttiden!Tag med dinovennerne Rocky, Bill, Mazu og Mini på massevis af eventyr. De fire dinoer finder et mystisk dinosauræg, redder en truet dyreart og undersøger en uhyggelig hule. Men de må passe på, for GIGANTO lurer altid i skyggerne!Denne bog indeholder et udvalg af syv af de allerbedste historier fra Gigantosaurus-universet. Hver historie kan læses på fem hyggelige, spændende, lærerige minutter! Oplagt som godnathistorie eller til en kort hyggestund i løbet af dagen!Læs bøgerne om de fire dinovenner og deres mange DINOTASTISKE eventyr ...Kendt fra TV

 •  
  128,95 kr.

  Velkommen til Kridttiden!Mazu, Rocky, Bill og Mini slapper af ved en varm kilde, da et GIGANTISK JORDSKÆLV får jorden til at revne! Vennerne er nu fanget på den ene side af en KÆMPE sprække, og det hele bliver meget værre, da den mægtige GIGANTO dukker op. Vennerne må stå sammen, bekæmpe deres frygt og bruge al deres kløgt for at slippe væk.Læs bøgerne om de fire dinovenner og deres mange DINOTASTISKE eventyr ...Kendt fra TV

 •  
  89,94 kr.

  Tag med og oplev Gigantosaurus’ mægtige verden!Hvor har dinosaurvennerne Bill, Mazu, Rocky og Mini gemt sig henne? Hvilken dinosaur har den længste hals, og hvilken dinosaur svømmer mon rundt i søen?Find en masse sjove ting i denne farvestrålende og sjove findebog! Den perfekte bog til alle Gigantosaurus-fans!

 •  
  148,95 kr.

  Gigantosaurus - Den store magnetbog er en fængslende bog, der blev udgivet i 2021 af Forlaget Alvilda. Bogen er en fantastisk tilføjelse til enhver bogsamling, og den vil uden tvivl fange læserens opmærksomhed med sin unikke fortælling. Selvom forfatteren er ukendt, formår bogen at skabe en spændende og involverende læseoplevelse gennem sin veludførte historie og karakterudvikling. Bogen er en del af genren børnebøger, og den er perfekt til både selvstændig læsning for de lidt ældre børn og højtlæsning for de yngste. Gigantosaurus - Den store magnetbog er mere end bare en bog; det er en oplevelse, der venter på at blive opdaget. Forlaget Alvilda er kendt for at udgive kvalitetsbøger, og denne bog er ingen undtagelse. Så hvis du er på udkig efter en ny bog at dykke ned i, er Gigantosaurus - Den store magnetbog et fremragende valg.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.