Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Gyldendals Udødelige Klassikere serien

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af C. S. Lewis
  44,94 - 152,95 kr.

  De fire børn Peter, Susan, Edmund og Lucy finder ved en tilfældighed indgangen til det fortryllede land Narnia.I Narnia hersker den onde heks Jadis, som har ladet en evig vinter falde over landet.Da det lykkes heksen at tage et af børnene til fange, ser det sort ud. Men så kommer Aslan til hjælp - den mægtige løve, der skabte Narnia.Illustreret af Pauline Baynes.

 • af Louisa M. Alcott
  73,95 - 152,95 kr.

  Pigebørn er en klassiker, der verden over læses i laser af både tweens, unge og voksne læsere. Romanen, der første gang udkom i 1868, kaldes verdens første ”pigebog”.Pigebørn er historien om de fire søstre Meg, Jo, Beth og Amy, som må hjælpe hinanden og deres mor, mens faren er feltpræst under den amerikanske borgerkrig. Den næstældste søster, Jo, er bogens hovedperson og lidt af en drengepige med et viltert temperament og bestemt mening om det meste. Det harmonerer ikke så godt med tidens syn på kvinder, og Jo får rodet sig ud i nogle knap så heldige situationer ...Pigebørn er både rørende, sjov og alvorlig, og med emner som feminisme, fordomme og venskaber på trods er bogen stadig aktuel i dag. Historien fortsættes i romanen Unge Kvinder.

 • af Lewis Carroll
  152,95 kr.

  Lewis Carrolls klassiske historie som nok er en af de mest kendte og elskede bøger, der nogen sinde er skrevet. Denne nye udgave er den første med alle illustrationer i farver.

 • af Rudyard Kipling
  44,94 - 152,95 kr.

  -

 • af Cecil Bødker
  44,94 - 152,95 kr.

 • - Anne fra Grønnebakken 1
  af L.M. Montgomery
  73,95 - 152,95 kr.

  Anne fra Grønnebakken er en klassiker, der verden over læses i laser af både tweens, unge og voksne.Anne drømmer inderligt om at høre til. Så indsatsen er høj, da det gamle søskendepar fra Grønnebakken adopterer hende. Marilla og Matthew har egentlig brug for en dreng, der kan hjælpe til på gården, men det er Anne, der står på stationen. Rødhårede, ukuelige Anne, som er svær at komme udenom. Hun har fuld fart på, taler uafbrudt, drømmer og glemmer alt omkring sig. Ikke lige den hjælp, søskendeparret på Grønnebakken havde tænkt sig. Men Anne får hurtigt vendt op og ned på gårdens stille liv, og snart har Matthew og Marilla faktisk svært ved at forestille sig Grønnebakken uden Anne.Anne fra Grønnebakken udkom oprindeligt i 1908, men med emner som feminisme, fordomme, mobning og venskaber på trods er bogen stadig aktuel i dag.Pressen skriver:»Bogen, der lærte mig om kærlighed.«– Lea Korsgaard, Alt for damerne»Bogen er fyldt med liv og glæde med mange små historier om Annes glæder og ulykker […] Jeg forstår godt, at det er en klassiker, der kan glæde både børn og voksne.«– Bookeater»En både rørende og hyggelig historie fra tiden før 1. verdenskrig til piger fra 12 år, som elsker at læse om gamle dage.«– Elisabeth Bennetsen, Lektør»Det er en magisk barndom. Sådan én du tuder over, når du bliver stor. Jeg græder af glæde, når Anne får sin første historie trykt i et blad, for det handler bøgerne også om: at digte og have en livlig fantasi. Det fantastiske ved Anne fra Grønnebakken er, at Anne tænker frit og får rigtig meget ud af små ting […] Anne med e er vild med verden, og hendes højeste ønske er at høre til. Jeg håber, hun får en plads i din bogreol.«– Jannie Schjødt Kold, Weekendavisen»Jeg [vil] glæde mig til en genforening med en af min barndoms store heltinder, Anne fra Grønnebakken.«– Maj Bjerring Sørensen, Hendes Verden

 • af Philip Pullman
  152,95 kr.

  Ny udgave. Den nysgerrige og handlekraftige Lyra lever et ubekymret liv på Jordan-Kollegiet i Oxford. Hver dag finder hun og hendes daimon, Pantalaimon, på vilde og eventyrlige lege. Men da hendes frygtindgydende onkel Lord Asriel pludselig dukker op, bliver hun viklet ind i et indviklet drama fuldt af uforklarlige mysterier, og med ét står hun centrum af en storslået kamp mellem Snappere, forsvundne børn, hekseklaner og panserbjørne.Inden hun begiver sig ud på en farefuld færd mod det kolde fjerne Nord, er Lyra helt uvidende om den chokerende virkelighed: at hun alene er skæbnebestemt til at vinde, eller tabe, den størst tænkelige krig.Det gyldne kompas udkommer i en ny, smuk udgave som en del af børnebogsserien Gyldendals udødelige.

 • af Kenneth Grahame
  152,95 kr.

  Ny udgave med nyt omslag. Udkommer i børnebogsserie Gyldendals Udødelige, som er klassikere til børn. Vinden i piletræerne er den klassiske fortælling om vennerne Muldvarpen, Vandrotten, Tudse og Grævlingen. Historien handler om venskab og opdagelser, farer og loyalitet. Den blev udgivet første gang i 1908 og blev omgående en bestseller. Siden har bogen fortryllet generation efter generation over hele verden.Kenneth Grahame (1857-1932) arbejdede i Bank of England og skrev bøger i sin fritid. I 1908 udkom Kenneths Grahames mest kendte fortælling Vinden i piletræerne, der begyndte som en række godnathistorier han fortalte sin søn, Alastair.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.