Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Bøger i Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse serien

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
  • af Mette Vang
    248,95 kr.

    Bogen dækker grundfaget Sundhed på indgangen Mad til Mennesker. Bogen indeholder: Danskernes sundhed - Om folkesygdomme som fedme, hjerte- og karsygdomme og hvad de skyldes. Ernæring - Om energi, protein, kulhydrat, fedt, alkohol, vitaminer, mineraler og vand. Fordøjelsen - Om madens vej. Ergonomi og arbejdsmiljø - Om kroppens opbygning med fokus på blandt andet ryggen, de rigtige arbejdsstillinger og om skader og forebyggelse af disse. Fysisk aktivitet - Anbefalinger om fysisk aktivitet samt øvelser.

  • af Gry Asnæs & Jørgen Kønigshøfer
    428,95 kr.

    Hæftet henvender sig til receptionister og giver en grundlæggende indsigt i almene lovregler om aftaler m.m. og mere branchespecifikke regler om fx afbestilling. Restaurationsloven gennemgås indgående.

  • af Charlotte Andersen & Anne Mette Pedersen
    253,95 kr.

    Hæftet henvender sig til receptionister, og giver redskaber til at afvikle en konference, fra bestillingen til efter arrangementet.

  • af Lone Gjørret & Torben Kaas
    288,95 kr.

    Hæftet omhandler hotellets miljøarbejde ud over en generel gennemgang af miljøpåvirkninger.

  • af Jørgen Hansen
    248,95 kr.

    Dette hæfte giver en indføring i turistbranchens vigtigste begreber og fortæller om de mange forskellige typer af turistvirksomheder, der findes.Hæftet kan indgå i undervisningen på alle niveauer som introduktion til begrebet turisme og de problemstillinger og udfordringer, der findes i dette erhverv.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.