Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Bogen dækker grundfaget Sundhed på indgangen Mad til Mennesker. Bogen indeholder: Danskernes sundhed - Om folkesygdomme som fedme, hjerte- og karsygdomme og hvad de skyldes. Ernæring - Om energi, protein, kulhydrat, fedt, alkohol, vitaminer, mineraler og vand. Fordøjelsen - Om madens vej. Ergonomi og arbejdsmiljø - Om kroppens opbygning med fokus på blandt andet ryggen, de rigtige arbejdsstillinger og om skader og forebyggelse af disse. Fysisk aktivitet - Anbefalinger om fysisk aktivitet samt øvelser.
Hæftet henvender sig til receptionister og giver en grundlæggende indsigt i almene lovregler om aftaler m.m. og mere branchespecifikke regler om fx afbestilling. Restaurationsloven gennemgås indgående.
Hæftet henvender sig til receptionister, og giver redskaber til at afvikle en konference, fra bestillingen til efter arrangementet.
Hæftet omhandler hotellets miljøarbejde ud over en generel gennemgang af miljøpåvirkninger.
Dette hæfte giver en indføring i turistbranchens vigtigste begreber og fortæller om de mange forskellige typer af turistvirksomheder, der findes.Hæftet kan indgå i undervisningen på alle niveauer som introduktion til begrebet turisme og de problemstillinger og udfordringer, der findes i dette erhverv.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.