Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse serien

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
  • af Mette Vang
    241,95 kr.

    Bogen dækker grundfaget Sundhed på indgangen Mad til Mennesker. Bogen indeholder: Danskernes sundhed - Om folkesygdomme som fedme, hjerte- og karsygdomme og hvad de skyldes. Ernæring - Om energi, protein, kulhydrat, fedt, alkohol, vitaminer, mineraler og vand. Fordøjelsen - Om madens vej. Ergonomi og arbejdsmiljø - Om kroppens opbygning med fokus på blandt andet ryggen, de rigtige arbejdsstillinger og om skader og forebyggelse af disse. Fysisk aktivitet - Anbefalinger om fysisk aktivitet samt øvelser.

  • af Jørgen Hansen
    263,95 kr.

    Dette hæfte giver en indføring i turistbranchens vigtigste begreber og fortæller om de mange forskellige typer af turistvirksomheder, der findes.Hæftet kan indgå i undervisningen på alle niveauer som introduktion til begrebet turisme og de problemstillinger og udfordringer, der findes i dette erhverv.

  • af Charlotte Andersen & Anne Mette Pedersen
    258,95 kr.

    Hæftet henvender sig til receptionister, og giver redskaber til at afvikle en konference, fra bestillingen til efter arrangementet.

  • af Lone Gjørret & Torben Kaas
    288,95 kr.

    Hæftet omhandler hotellets miljøarbejde ud over en generel gennemgang af miljøpåvirkninger.

  • af Gry Asnæs & Jørgen Kønigshøfer
    423,95 kr.

    Hæftet henvender sig til receptionister og giver en grundlæggende indsigt i almene lovregler om aftaler m.m. og mere branchespecifikke regler om fx afbestilling. Restaurationsloven gennemgås indgående.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.