Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Bøger i Madgudinden serien i rækkefølge

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
  • - Raw Food
    af Karina Villumsen
    119,95 kr.

    Selve det at være på 801010, kan være en måde at starte forfra og give kroppen letoptagelig mad i en periode, hvor der er behov for at få renset ud og fundere over hvad man kan og ikke kan tåle.801010 er allerede uden mælkeprodukter, uden hvede, uden gluten, uden en masse dårlige fedtstoffer og hurtige fix.Der er i alt 159 sider med 75 lækre 801010 opskrifter, som er nemme at gå til og ikke kræver andet end en blender, foodprocessor, kniv eller skærebræt. Der er også opskrifter på hvordan man laver spirer og inspiration til raw food burritos, dips, 'burgers' og wraps, samt til den lille lækkersult, is og snacks. Bogen indeholder også introduktion til 801010, oversigt over frugter og grønsagers kalorieindhold, gode råd og vejledning, samt ofte stillede spørgsmål.

  • - Helt uden mælk og gluten
    af Karina Villumsen
    116,95 - 168,95 kr.

    Vafler til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert? Det er lettere, end man kan forestille sig. I dag kan man få vaffelforme til ovnen. Det gør vaffelbagning meget nemmere og med mindre rengøring og ventetid.Alle opskrifterne i denne bog er mælkefri og glutenfri.Gør det let for dig selv, når du er på en glutenfri og mælkefri diæt. Opskrifterne kan også laves uden æg.Velbekomme!Bogen indeholder 32 opskrifter på vafler med flotte farvefotos og nemme løsninger.

  • - Basedannende og antiinflammatorisk
    af Karina Villumsen
    178,95 kr.

    Madgudinden/Karina Villumsen har lavet denne bog for at give dig inspiration til aftensmad, som foruden at være glutenfri og mælkefri også skal give dig lyst til at få flere grøntsager og basedannende mad ind i din dagligdag. Dette giver mere energi, man føler sig mindre sulten om aftenen og kan desuden holde blodsukkeret stabilt. Det skal være nemt og overskueligt at være på glutenfri og mælkefri diæt, derfor kommer bogen også med gode råd og vejledning til, hvor flere af produkterne kan købes. De fleste større supermarkeder er begyndt at føre flere og flere glutenfri og mælkefri produkter. Det er derfor blevet lettere at holde sig til det glutenfri og mælkefri køkken i dag, end det var for blot 5 eller 10 år siden.Aftensmaden er lavet over emnet ’dansk’ mad, med præg af middelhavskøkkenet, Østen og de arabiske lande. Hvis kød og fisk ikke er en del af din kost, kan retterne gøres vegetariske.God fornøjelse, fordøjelse og velbekomme. 118 sider med over 55 opskrifter, flotte farvefotos, samt gode råd og vejledning.

  • - med alt fra madpakken til desserten
    af Karina Villumsen
    178,95 kr.

    Hverdagsfavoritter fra Det Glutenfri Køkken er en samling af Madgudindens allerbedste opskrifter på brød, boller, kager, pizza, burgerboller, pandekager og vafler. Bogen indeholder 112 hverdagsopskrifter på fx ’rugbrød’ til den daglige madpakke, boller til weekenden, lagkage til fødselsdagen, æbleskiver til julen, chokoladekage til klassens time, pandekager og vafler til maden eller desserten, samt kanelsnegle, burgerboller, pizza, tortillas og meget mere. Alt sammen helt uden gluten, hvede, mælk, laktose, hvidt sukker og soja, samt med æggefri og nøddefri muligheder.

  • - Uden mælk og med glutenfrie muligheder
    af Karina Villumsen
    178,95 kr.

    Vi danskere holder meget af mejeriprodukter, fordi vi er vokset op med dem. Vi elsker ost og spiser yoghurt, smør og fløde. Men når man så ikke kan tåle dette mere, hvad gør man så?Madgudinden/Karina Villumsen har i denne bog forsøgt at give mine bud på forskellige oste, yoghurter, cremefraiche og syrnede produkter, så man forhåbentlig kan lave noget, der kunne minde om det, man savner.I alt 94 opskrifter fordelt på 156 sider. Med flotte billeder og gennemførlig gennemgang af, hvordan man syrner og fermenterer ost, yoghurt og cremefraiche.

  • - 80 recipes completely free of dairy, butter, cream, cheese, gluten, soy and refined sugar
    af Karina Villumsen
    198,95 kr.

    It is very common to think that milk is a healthy drink. But lately I find that more and more people respond adversaly to the intake of dairy products. Before I removed milk from my diet, I never thought that milk could be harmful or even cause disease. I did not expect that three months without milk could be of such an importance that I lost 10 kilos/22 pounds.Therefore, I have long wanted to make a book with recipes for the most common things you may miss on a dairy free diet.The recipes in this book are made without milk, cream, cheese or butter, soy and gluten. 216 pages with colorful photos and over 80 recipes.

  • - Uden mælk eller gluten
    af Karina Villumsen
    138,95 kr.

    I denne bog har jeg samlet nogle af mine bedste opskrifter på lækre, smagfulde og herlige is og kolde desserter, samt snacks, kager og cookies, som hører sig til. Der er isopskrifter både med og uden æg, opskrifter på frugtsalater, citronfromage, jordbærkage, risalamande, tiramisu, smoothies, kolde drikke, flødeboller, gufskum, vafler, is-skåle, pandekager og meget, meget mere. Alt sammen helt uden mælk og gluten.

  • - Opskriftsbog med 80 opskrifter, råd og vejledning
    af Karina Villumsen
    198,95 kr.

    Rawfood er mad i sin naturligste form. Mad, der hverken er forarbejdet, raffineret eller opvarmet. Friske frugter, grøntsager, bladgrønt, spirer, krydderurter, nødder, frø og kerner. Mad, som den findes i naturens egen indpakning, designet til at tilføre din krop næringsstoffer, mineraler og aminosyrer for at kunne være i balance og fungere optimalt.Rawfood 80/10/10 er en anden måde at se på raw food på. Under en 801010 diæt spiser du overvejende frugter og grøntsager. Maden er let at lave. Det tager ingen tid og der bruges ofte kun et skærebræt, en kniv, en blender og en skål, samt det frugt du har lyst til.Jeg har samlet alle mine opskrifter og al min viden i denne bog, så det kan komme dig til gode på en let og overskuelig måde.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.