Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
En grundbog til faget ”Social- og sundhedshjælperens rolle, som beskriver de opgaver og rammer, der er forbundet med social- og sundhedshjælperens arbejde. Bogen er skrevet til elever på uddannelsen til social- og sundhedshjælper. Bogen gennemgår en række grundlæggende begreber og temaer som fx social- og sundhedsvæsenets opbygning, sundhedspolitik, sundhedslovgivning, pligter og rettigheder som fagperson, arbejdsmiljø og kvalitetsudvikling. Med baggrund i disse begreber og temaer beskrives, hvordan social- og sundhedshjælperen kan se sig selv som en del af et større arbejdsfællesskab, og hvordan han eller hun kan arbejde inden for de politiske og administrative rammer. Bogen er skrevet i et let tilgængeligt sprog og indeholder mange understøttende eksempler, illustrationer og refleksionsspørgsmål. Bogen indeholder også en eNøgle, som giver adgang til en digital udgave af bogen (iBog). I iBogen er der supplerende materiale i form af fx lydfiler, film, opgaver og mulighed for at tage noter.
1. udgaven af grundbogen til faget ”Mødet med borgeren”, som beskriver, hvordan social- og sundhedshjælperen kan møde og kommunikere med de borgere, han eller hun møder professionelt. Du får her adgang til både den fysiske bog og den digitale iBog, der er suppleret med materiale i form af fx lydfiler, film, opgaver og mulighed for at tage noter.Bogen er skrevet til elever på uddannelsen til social- og sundhedshjælper Bogen har en gennemgang af en række grundlæggende begreber som fx kommunikation, samarbejde, konflikter, kultur, livshistorie, etik, magt og dokumentation. Med baggrund i disse begreber beskrives hvordan social- og sundhedshjælperen kan lære den enkelte borger at kende med henblik på møde ham eller hende på den mest hensigtsmæssige måde. Desuden er der fokus på opgaverne i relation til dokumentation.Bogen er skrevet i et let tilgængelig sprog og indeholder mange understøttende eksempler, illustrationer og refleksionsspørgsmål. Bogen indeholder en eNøgle, som giver adgang til iBogen.
En grundbog til faget ”Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering”, Bogen beskriver, hvordan social- og sundhedshjælperen kan samarbejde med borgere med forskellige typer af funktionsnedsættelser om at bevare sundheden, forebygge sygdomme og blive rehabiliteret.Bogen gennemgår en række grundlæggende begreber som fx sundhed, sundhedsfremme, mestring, forebyggelse, aktiviteter, netværk, rehabilitering, ernæring, forflytninger og velfærdsteknologi. Med baggrund i disse begreber beskrives de opgaver, som social- og sundhedshjælperen kan udføre i det praktiske felt.Bogen er skrevet til elever på uddannelsen til social- og sundhedshjælper. Bogen er skrevet i et let tilgængeligt sprog og indeholder mange understøttende eksempler, illustrationer og refleksionsspørgsmål.Bogen indeholder også en eNøgle, som giver adgang til en digital udgave af bogen (iBog). I iBogen er der supplerende materiale i form af fx lydfiler, film, opgaver og mulighed for at tage noter.
En grundbog til faget ”Personlig hjælp, omsorg og pleje”, som beskriver, hvordan social- og sundhedshjælperen kan samarbejde med borgere med forskellige typer af funktionsnedsættelser om at få hverdagen til at fungere ved at yde omsorg og pleje.Bogen er skrevet til elever på uddannelsen til social- og sundhedshjælper. Bogen gennemgår en række grundlæggende begreber som fx omsorg, egenomsorg, behov, hygiejne, aldring, medicinhåndtering og det digitale Danmark. Med baggrund i disse begreber beskrives de opgaver, som social- og sundhedshjælperen kan udføre i det praktiske felt. En stor del af bogen er bygget op over plejeopgaver relateret til de enkelte organsystemer.Bogen er skrevet i et let tilgængeligt sprog og indeholder mange understøttende eksempler, illustrationer og refleksionsspørgsmål. Desuden har bogen en tilhørende i-bog med supplerende materiale.Bogen indeholder også en eNøgle, som giver adgang til en digital udgave af bogen (iBog). I iBogen er der supplerende materiale i form af fx lydfiler, film, opgaver og mulighed for at tage noter.
1. udgaven af grundbogen til faget ”Mødet med borgeren”, som har fokus på, hvordan social- og sundhedshjælperen kan kommunikere og danne relationer med de borgere, han eller hun møder professionelt.Bogen er skrevet til elever på uddannelsen til social- og sundhedshjælper Bogen har en gennemgang af en række grundlæggende begreber som fx kommunikation, samarbejde, konflikter, kultur, livshistorie, etik, magt og dokumentation. Med baggrund i disse begreber beskrives hvordan social- og sundhedshjælperen kan lære den enkelte borger at kende med henblik på møde ham eller hende på den mest hensigtsmæssige måde. Desuden er der fokus på opgaverne i relation til dokumentation.Bogen er skrevet i et let tilgængelig sprog og indeholder mange understøttende eksempler, illustrationer og refleksionsspørgsmål.
En grundbog til faget ”Social- og sundhedshjælperens rolle, som har fokus på de opgaver og rammer, der kendetegner social- og sundhedshjælperens arbejde. Bogen er skrevet til elever på uddannelsen til social- og sundhedshjælper. Bogen gennemgår en række grundlæggende begreber og temaer som fx social- og sundhedsvæsenets opbygning, sundhedspolitik, sundhedslovgivning, pligter og rettigheder som fagperson, arbejdsmiljø og kvalitetsudvikling. Med baggrund i disse begreber og temaer beskrives, hvordan social- og sundhedshjælperen kan se sig selv som en del af et større arbejdsfællesskab, og hvordan han eller hun kan arbejde inden for de politiske og administrative rammer. Bogen er skrevet i et let tilgængeligt sprog og indeholder mange understøttende eksempler, illustrationer og refleksionsspørgsmål.
En grundbog til faget ”Personlig hjælp, omsorg og pleje”, som har fokus på, hvordan social- og sundhedshjælperen kan samarbejde med borgere med forskellige typer af funktionsnedsættelser om at få hverdagen til at fungere ved at yde omsorg og pleje.Bogen er skrevet til elever på uddannelsen til social- og sundhedshjælper. Bogen gennemgår en række grundlæggende begreber som fx omsorg, egenomsorg, behov, hygiejne, aldring, medicinhåndtering og det digitale Danmark. Med baggrund i disse begreber beskrives de opgaver, som social- og sundhedshjælperen kan udføre i det praktiske felt. En stor del af bogen er bygget op over plejeopgaver relateret til de enkelte organsystemer.Bogen er skrevet i et let tilgængeligt sprog og indeholder mange understøttende eksempler, illustrationer og refleksionsspørgsmål. Desuden har bogen en tilhørende i-bog med supplerende materiale.
En grundbog til faget ”Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering”, Bogen har fokus på, hvordan social- og sundhedshjælperen kan samarbejde med borgere med forskellige typer af funktionsnedsættelser om at bevare sundheden, forebygge sygdomme og blive rehabiliteret.Bogen gennemgår en række grundlæggende begreber som fx sundhed, sundhedsfremme, mestring, forebyggelse, aktiviteter, netværk, rehabilitering, ernæring, forflytninger og velfærdsteknologi. Med baggrund i disse begreber beskrives de opgaver, som social- og sundhedshjælperen kan udføre i det praktiske felt.Bogen er skrevet til elever på uddannelsen til social- og sundhedshjælper. Bogen er skrevet i et let tilgængeligt sprog og indeholder mange understøttende eksempler, illustrationer og refleksionsspørgsmål.
En grundbog til faget Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering. Bogen er skrevet til dig, der skal være social- og sundhedshjælper og den giver dig forudsætninger for at kunne arbejde sundhedsfremmende, forebyggende og rehabiliterende.Bogen giver dig en større forståelse for nogle af de begreber, du lærte på grundforløb 2, som fx sundhed, livskvalitet, aktiviteter, kost, netværk og relationer.Du bliver også klogere på vigtige begreber som fx Funktionsevne Handlekompetence Selvbestemmelse Træningsplaner Motivation Inddragelse af pårørende Forflytning VelfærdsteknologiDenne bog er en trykt bog, men bogen findes også som iBog.
2. udgave af grundbogen til faget Mødet med borgeren. Bogen er skrevet til dig, der skal være social- og sundhedshjælper og den giver dig forudsætninger for at indgå i respektfulde relationer med borgere, pårørende og kolleger.Gennem konkrete eksempler på fx etik, kultur, konflikthåndtering, samarbejde og kommunikation viser bogen hvordan teori kan anvendes i praksis, når du som social- og sundhedshjælper møder borgere på plejehjem og i hjemmeplejen.Bogen introducerer til metoder som Isbjerget, livshistorie, blomsten og lyttetrappen som bl.a. kan hjælpe med at håndtere og forebygge konflikter, uønsket seksuel opmærksomhed og magtanvendelse. Redskaberne kan også hjælpe dig med at arbejde med respekt og værdighed i dit arbejde.
En grundbog til faget ”Personlig hjælp, pleje og omsorg". Bogen er skrevet til dig, der skal være social- og sundhedshjælper. Bogen indeholder beskrivelser af: Omsorg og sygepleje Sygeplejeprocessen Grundlæggende sygepleje og grundlæggende behov Personlig og praktisk hjælp.Denne bog er en trykt bog, men bogen findes også som iBog
En grundbog til faget Social- og sundhedshjælperens rolle. Bogen er skrevet til dig, der skal være social- og sundhedshjælper. Bogen skal give dig forudsætninger for at kende rammerne og blive klogere på de mange forhold, der har indflydelse på de opgaver du skal løse.I bogen kan du bl.a. læse om disse emner: Sundhedsvæsnets opbygning og rammerne for dit arbejde Dine opgaver og kompetencer Love og regler, herunder serviceloven Dine pligter og borgerens rettigheder Kvalitet og dokumentation Arbejdsmiljø og trivselDenne bog er en trykt bog, men bogen findes også som iBog.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.