Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 795
 • 267
 • 17
 • 6
 • 5
 • 4
Sprog
 • 213
 • 613
 • 72
 • 11
 • 25
 • 26
 • 21
 • 11

Gode e-bøger online

Hos bogreolen tilbyder vi et bredt udvalg af billige e-bøger til indkøbspris. Her kan du købe e-bøger, inden for skønlitteratur, faglitteratur mv. Vores udvalg af bøger er voksende, hvilket betyder at vi altid har gode e-bøger til dig. Når du køber din e-bog online, får du en mail med det samme, så du hurtigt kan læse e-bogen på din tablet eller lign. Det tager derfor ikke mere end et par klik, før du har dine billige e-bøger klar til læsning, når du vælger at købe en e-bog hos bogreolen.

 • Pigen under træet af Sara Blædel
  af Sara Blædel

  På Bornholm findes liget af skolepigen Susan, der forsvandt sporløst under en lejrskoletur i 1995. Liget har ligger gemt i en klippesprække i Ekkodalen under et myldrende dække af insekter. Camilla Lind er tilbage på kriminalredaktionen på Morgenavisen og insisterer på at optrevle, hvad der egentlig skete, dengang Susan forsvandt. Da Camilla opsøger Susans gamle klassekammerat, Pia, for at få mere at vide, finder hun en familie knuget af sorg, fordi Pia samme morgen er gået i Dyndet og har druknet sig. Louise Rick er på orlov fra sit job i Drabsafdelingen og er i utide blevet kaldt hjem fra sin jordomrejse, efter hendes bror har forsøgt at begå selvmord. Han er sønderknust, fordi hans kone, Trine, igen har forladt ham og deres to små børn. Louise prøver at hjælpe sin bror med at finde Trine, som ikke har givet lyd fra sig, siden hun forlod hjemmet. I sin søgen blandt Trines ting finder Louise et gammelt klassebillede, og det går op for hende, at Trine i sin tid gik i klasse med Susan og Pia og var med på den lejrskoletur, hvor Susan forsvandt…

 • Ny kold krig af Marie Krarup
  af Marie Krarup

  Siden murens fald og Sovjetunionens kollaps har NATO gradvist inddæmmet Rusland. Klimaet mellem USA (og NATO) og Rusland er gået fra dårligt til værre, så vi i dag befinder os midt i en ny kold krig. Og hvis skyld er det? Putins, selvfølgelig! Herom er der udbredt enighed. Så stor er enigheden, at påstanden ikke er til debat i puslinglandet. Pressefriheden knirker betænkeligt. Det gælder både de trykte medier og de elektroniske. Og i Folketinget er der nærmest kun én politiker som tør se rationelt på forholdet mellem Vesten og Rusland. Som uddannet sprogofficer behersker Marie Krarup russisk. Hun har boet tre år i Moskva og været assisterende forsvarsattaché på den danske ambassade i Moskva. Hun ved, hvad hun taler om, og i bogen samtaler hun med 17 eksperter fra Rusland, Ukraine, Canada, Letland, England og USA om forholdet mellem øst og vest. Den vestlige debat om Rusland er – som også beskrevet i bogens indledning – så betændt, at det er vanskeligt at komme med et afbalanceret indlæg om Rusland. Hvis ikke man gentager påstandene om, at Rusland aggressivt og som led i en ekspansiv strategi har overtrådt international ret, erobret dele af et naboland og nu er i gang med en aktiv hybridkrig imod Vesten, beskyldes man for at være Putins agent. Danmarks udenrigspolitik er, som enhver vil vide, ikke til diskussion. Men spørgsmålet er, hvad læseren af en af de vigtigste og ærligste udenrigspolitiske udgivelser i årtier mon mener – efter at have læst bogen.Marie Krarup (f.1965) er folketingspolitiker for Dansk Folkeparti. Hun er uddannet i militæret som sprogofficer med grunduddannelse i russisk.

 • Forrådt af Amalie Skram
  af Amalie Skram

  Den 17-årige Aurora bliver gift med den 32-årige skibskaptajn Riber. Aurora er uvidende om de seksuelle pligter, der dengang pålå kvinden i et ægteskab, og hun bliver skræmt fra vid og sans over sin nye mands seksuelle tilnærmelser. Hun beslutter sig for at tage hævn over manden ved nådesløst at afhøre ham om hans seksuelle fortid, hvilket gør dem begge mere og mere fortvivlede."Forrådt" anses af mange for at være Amalie Skrams kunstnerisk bedste værk. Forfatteren trækker på sine egne erfaringer fra sit ulykkelige ægteskab med en ældre mand og sætter fokus på den seksuelle undertrykkelse af kvinden i et ægteskab.Amalie Skram (1846-1905) var en norsk forfatter og feminist. Hun skrev inden for genren naturalisme, og i sine talrige romaner forsvarede hun kvinders rettigheder og udforskede kvindens psyke og livsvilkår. Amalie Skram anses for at være den vigtigste kvindelige forfatter inden for Det moderne gennembrud.

 • Røgslør af Thomas Enger
  af Thomas Enger & Jørn Lier Horst

  Nytårsaften er tusindvis af mennesker er samlet på Rådhuspladsen i Oslo. Men da klokken slår 12, sætter en bombeeksplosion en stopper for festlighederne. Journalist Emma Ramm burde have befundet sig et helt andet sted, og hun ved endnu ikke, at hendes tilstedeværelse på Rådhuspladsen kommer til at koste hende dyrt. Hun er snart i fuld gang med at hjælpe politikommissær Alexander Blix, der er ­sprunget i det iskolde havnebassin for at redde en hårdt såret ­kvinde op af vandet.Kvindens navn er velkendt for Blix: Ruth-Kristine Smeplass er mor til den to år gamle Patricia, der blev kidnappet for ti år siden, og som aldrig er blevet fundet. Nu får sagen ny aktualitet for både Alexander Blix og Emma Ramm. På hver deres måde forsøger de at finde vej gennem det røgslør, der er lagt ud for at skjule sandheden om Patricia.

 • Hyrdedrengen og Missionæren af Nadja Manghezi Spar 18%
  af Nadja Manghezi

  Livet er velsignet for de schweiziske missionærer. Og hårdt. I Moçambique bliver de skydeskiver i kampen mellem zuluerne og portugiserne. I Transvaal må de deltage i krigen mellem Boerne og Briterne. Også indenfor egne rækker er der ikke altid enighed. Erics bedsteforældre hørte til nogle af de første missionærer.Hvorfor blev de sendt hjem efter at have arbejdet trofast for Missionen i mange år? Erics mormor beslutter efter mandens død at tage tilbage og få svar på den gåde, der har pint hende i over tredive år.Nadja Manghezi er lærer. Hun tog til Moçambique i 1976 med sin familie, året efter at landet var blevet uafhængigt. Det har hun beskrevet i flere bøger. En af dem skal nu filmatiseres. Hun underviste, mens hun også arbejdede for den sydafrikanske befrielsesbevægelse ANC i Maputo. Det har hun skrevet to bøger om. På engelsk og på portugisisk. I 1994 kunne hun flytte til sin mands fædreland, Sydafrika, hvor hun boede i de næste ti år. I byen Elim.

 • Et drømmespil af August Strindberg Spar 10%
  af August Strindberg

  I August Strindbergs Et drømmespil besøger guden Indras datter jorden for at se, hvordan det hele står til. Og hvilken redelighed hun møder. Menneskene på jorden taler klagens sprog, og selv om det enkelte menneske er godt, bliver helheden beskæmmende med uendelige stridigheder og uvenskab. Når ét menneske opnår en glæde, er dette samtidig årsag til smerte for én anden – åh, det er synd for menneskene. Og hvad med den mystiske dør, kan den bidrage til løsning af verdensgåden?Et drømmespil er August Strindbergs klassiske drama, der udfordrer læseren med gevaldige spring i tid og sted. Denne version er nyligt oversat af Victoria Jensen.God fornøjelse.

 • Sommeren venter af Pia Konstantin Berg Spar 17%
  af Pia Konstantin Berg

  Vinder af Gyldendals romankonkurrence "Det der kærlighed" i 2019.14-årige Camille og hendes fraskilte mor flytter ind hos morens nye kæreste Peter og dennes søn Oliver. Peter og Oliver bor i et stort lækkert hus tæt ved stranden, med swimmingpool og masser af plads. Og Oliver har en utrolig sød og pæn kæreste, Lina - der heldigvis lige skal et år på udveksling i USA. Camille er overhovedet ikke begejstret for projekt indflytning, men hendes modvilje varer ikke ved …

 • Alting sker på en gang af Kristoffer Zøllner Spar 17%
  - -- et år med Pilou Asbæk
  af Kristoffer Zøllner & Pilou Asbæk

  Han indspiller actionscener med Jackie Chan i Kina, promoverer en Hollywood-film i Sydney, tager til verdenspremiere på Game of Thrones i Belfast, misser sin datters første skoledag i København, ser sine forældre -- gallerieejerne -- på Mallorca og gør sit bedste for at være en god ægtemand. I et år har journalist Kristoffer Zøllner fulgt i hælene på skuespilleren Pilou Asbæk. Alting sker på en gang er en bog om at skulle holde styr på succeser, nedture, familie, arbejde og kærlighed. Det er en rejse ind i verden, der er lige så glamourøs, som den kan være ensom. En fortælling om at være en mand på 37 år, der gerne vil det hele.

 • En lykkelig slutning af Maren Uthaug
  af Maren Uthaug

  Nicholas er bedemand, ligesom sin mor Lone Helle, og sin morfar, Christian den Femte. Nicholas nedstammer i lige linje fra syv generationer af bedemænd. Nu har han fået et problem. Lig er begyndt at tiltale ham på en ny måde. I et forsøg på at forstå sig selv og sine egne skyggesider begynder han at optrevle familiens historie. En lykkelig slutning er en roman om døden i dens mange afskygninger - om nekrofili og medlidenhedsdrab, om overtro og kremering, om spøgelser og OCD, om teosofi og nazisme. Maren Uthaug leverer en tour de force gennem dødens kulturhistorie, med rablende fantasi og en stædig logik, der truer med at sprænge virkeligheden, som vi kender den, i luften. Maren Uthaug debuterede i 2013 med den anmelderroste roman Og sådan blev det, der siden er blevet oversat til flere sprog. Senere udkom Hvor der er fugle, som modtog DR Romanprisen.

 • The Challenged Hierachy af Jonas Krog Lind
  - How internal responses to reforms have affected the hierarchy in Danish Universities
  af Jonas Krog Lind

  PhD Dissertation from University of Copenhagen, Faculty of Social Sciences, Department of Political Science

 • Julias geheime Gelüste - Erotische Novelle af Camille Bech
  af Camille Bech

  Atemberaubende Sinnlichkeit und berauschende Ekstase garantiert!Julia und Thomas haben eine fantastische Ehe. Sie leben das süße Leben in der Vorstadt und sind wahnsinnig verliebt. Aber als ihr neues Au-Pair-Mädchen aus Jamaica ein paar Monate bei ihnen lebt, beginnen sowohl Julia als auch Thomas zu realisieren, dass es eine Sache gibt, die sie gerne gemeinsam ausleben würden...Camille Bech (geb. 1963) ist eine bekannte Autorin im Bereich der erotischen Literatur. Sie hat eine ganze Reihe von Romanen und Kurzgeschichten für Erwachsene herausgegeben.

 • Wilde Leidenschaft - Erotische Novelle af Camille Bech
  af Camille Bech

  Verführerisch, heiß und prickelnd!Cecilia hat ihren Mann verloren, und sie trauert noch, als sie Lars kennenlernt. Es fällt ihr schwer, ihm das zu geben, was er von ihr will, aber das ändert sich, als er eines Tages nach einem Auftritt in ihrer Theatergarderobe steht, um ihr zu einer gelungenen Premiere zu gratulieren...Camille Bech (geb. 1963) ist eine bekannte Autorin im Bereich der erotischen Literatur. Sie hat eine ganze Reihe von Romanen und Kurzgeschichten für Erwachsene herausgegeben.

 • Kinder der Zeit af Rudolf Stratz
  af Rudolf Stratz

  Eine heitere Liebesgeschichte im Berlin der Zwischenkriegszeit.Gerade hat Asta von Oderwolff noch Schwäne gefüttert, als sie von einer wütenden Volksmasse mit roten Fahnen fast überrannt wird. Astas Retter in der Not wird ein gut aussehender Leutnant, der sie wohlbehalten nach Berlin, zu ihren Eltern, bringt – und kurz darauf auch ein Zimmer bei ihren Eltern bezieht. Weil Leutnant Felleitner nicht erkennt, wie sehr Asta sich in ihn verliebt hat, beschließt sie schließlich das Heiratsangebot eines reichen Geschäftsmann anzunehmen... Wird es ein Happy End für Asta und Leutnant Felleitner geben? Rudolf Heinrich Stratz (1864-1936) war ein erfolgreicher Romanschriftsteller. Nach dem Militärdienst und einem Geschichtsstudium arbeitete er zunächst als Theaterkritiker bei der Neuen Preußischen Zeitung in Berlin. Mit dem Theaterstück „Der Blaue Brief" von 1891 machte er sich erstmals als Schriftsteller einen Namen. In den folgenden Jahren veröffentlichte Stratz zahlreiche Romane, wie „Friede auf Erden", „Lieb Vaterland" und „Seine englische Frau", mit denen er große Erfolge feierte. Einige seiner Bücher wurden Anfang des 20. Jahrhunderts verfilmt, darunter „Schloss Vogelöd" und „Paradies im Schnee".

 • Allein zu Haus - Erotische Novelle af Camille Bech
  af Camille Bech

  Heiße Begierde: Es ist Urlaubszeit für alle, außer für den Anwalt Mark, der an einem kniffligen Fall sitzt. Seine Frau ist mit der Familie im Urlaub, und das Haus ist leer - bis auf die junge, litauische Haushälterin. Sie hat auch Ferien, aber sie reist nicht ab, ehe sie Mark nicht von ihren übrigen Fähigkeiten überzeugt hat...Camille Bech (geb. 1963) ist eine bekannte Autorin im Bereich der erotischen Literatur. Sie hat eine ganze Reihe von Romanen und Kurzgeschichten für Erwachsene herausgegeben.

 • My Little Pony - Trixie und der Wahnsinnstrick af G. M. Berrow
  af G. M. Berrow

  Die große und mächtige Trixie ist wieder einmal in Ponyville. Diesmal braucht sie einen besonderen Umhang für ihre bislang größte Show – ganz sicher wird ihr neuer Trick ihr eine Einladung in die legendäre Starmane-Zauberervereinigung verschaffen! Als sie durch einen Unfall plötzlich die Gabe hat, gewöhnliche Gegenstände nur durch Berühren in wertvolle Edelsteine zu verwandeln, hält sie das für den besten Trick aller Zeiten. Zuerst genießt Trixie die Aufmerksamkeit, doch bald macht ihr Zauberhuf mehr Schwierigkeiten, als er ihr nützt. Können Rarity und Twilight Sparkle Trixie helfen, den Fluch loszuwerden?Lass dich von der fabelhaften Welt von My little Pony verzaubern und entdecke mit Rainbow Dash, Pinkie Pie, Twilight Sparkle, Fluttershy, Applejack und Rarity das magische Land Equestria. Gemeinsam erleben die sechs Pony-Heldinnen viele spannende und aufregende Abenteuer, und du kannst dabei sein! Es geht um lang gehütete Geheimnisse, wahre Freundschaft und jede Menge zauberhafter Magie.rn

 • Du Unbekannte. Der Roman einer Jugend af Rudolf Stratz
  af Rudolf Stratz

  Aller Anfang ist schwer, das erfährt auch Ernst Wachsmut, als er nach Straßburg zieht, um dort sein Medizinstudium anzufangen. Die Kellnerin Walburg wird eine Stütze für ihn - vor allem, wenn es um die ausbleibenden Briefe seiner Kusine geht, die offenbar die verliebten Tage mit Ernst vergessen hat. Ernst nimmt die vorsichtig geflüsterten Ratschläge von Wally an, und er schlägt ihr eines Tages etwas gönnerhaft vor, ihr Straßburg zu zeigen. Das jünge Mädchen hat sich in Ernst verliebt und kann ihr Glück kaum fassen. Doch mit dem Beginn dieser Liaison ist ihr Schicksal besiegelt: Erst an ihrem Totenbett wird Ernst zu seiner Schuld stehen.Rudolf Heinrich Stratz (1864-1936) war ein erfolgreicher Romanschriftsteller. Nach dem Militärdienst und einem Geschichtsstudium arbeitete er zunächst als Theaterkritiker bei der Neuen Preußischen Zeitung in Berlin. Mit dem Theaterstück „Der Blaue Brief" von 1891 machte er sich erstmals als Schriftsteller einen Namen. In den folgenden Jahren veröffentlichte Stratz zahlreiche Romane, wie „Friede auf Erden", „Lieb Vaterland" und „Seine englische Frau", mit denen er große Erfolge feierte. Einige seiner Bücher wurden Anfang des 20. Jahrhunderts verfilmt, darunter „Schloss Vogelöd" und „Paradies im Schnee".

 • Französische Versuchung - Erotische Novelle af Camille Bech
  af Camille Bech

  Versuchung, Verführung und Verlangen in Cannes Pierre und Anais sind frisch verheiratet und genießen das Leben als junges Ehepaar am Rande von Cannes, wo sie leben. Doch Anais, die einer steinreichen Familie entspringt, ist knapp so heißblütig wie ihr Mann. Pierre liebt seine Frau, aber ein zufälliges Treffen mit der passionierten Designerin Zoe weckt seine Leidenschaft und stellt seine Treue auf eine harte Probe...Camille Bech (geb. 1963) ist eine bekannte Autorin im Bereich der erotischen Literatur. Sie hat eine ganze Reihe von Romanen und Kurzgeschichten für Erwachsene herausgegeben.

 • My Little Pony - Prinzessin Twilight Sparkle und die verschollenen Bücher des Herbstes af G. M. Berrow
  af G. M. Berrow

  Prinzessin Twilight Sparkle ist nahe daran, ihren Zauberspruch der herbstlichen Tagundnachtgleiche zu vollenden, sie spürt es. Doch sie benötigt dafür noch ein Buch, und dieser Band ist äußerst selten. Sie verlässt Ponyville, während der Herbst seine Vorboten sendet, und ihre Suche nach dem Buch führt sie in das Städtchen Bales. An allen Ecken und Enden des Orts gibt es Bibliotheken und Buchhandlungen – ein Paradies für eine Leseratte wie Twilight. Aber wie kann es sein, dass sie noch nie von Bales gehört hat? Sie findet heraus, dass die Stadt seit langem mit einem Fluch belegt ist, und im restlichen Equestria greift das große Vergessen um sich ... kein Pony weiß mehr, dass der Ort überhaupt existiert. Schaffen es Prinzessin Twilight und ihre Freundinnen, dass diese Stadt der Buchliebhaber wieder auf der Landkarte von Equestria erscheint?Lass dich von der fabelhaften Welt von My little Pony verzaubern und entdecke mit Rainbow Dash, Pinkie Pie, Twilight Sparkle, Fluttershy, Applejack und Rarity das magische Land Equestria. Gemeinsam erleben die sechs Pony-Heldinnen viele spannende und aufregende Abenteuer, und du kannst dabei sein! Es geht um lang gehütete Geheimnisse, wahre Freundschaft und jede Menge zauberhafter Magie.rn

 • Trinkets af Kirsten Smith Spar 17%
  af Kirsten Smith

  16-årige Moe blev taget i at stjæle. Så nu er hun tvunget til at gå til afvænningsmøder sammen med folk, der er dobbelt så gammel som hende. Men så end dag træder Tabitha og Elodie træder ind ad døren, og alt forandrer sig. De tre piger er vidt forskellige, men de har alle sammen en ting til fælles: de elsker at stjæle.Historien fortælles skiftevis fra de tre pigers perspektiv med humor og varme. Måske lærer de ikke, hvordan man skal holde op med at stjæle, men de lærer noget om venskab.

 • Heiße Begierde - Erotische Novelle af Camille Bech
  af Camille Bech

  Heiße Novelle voller Lust und Leidenschaft! Flugbegleiterin Isabella hat nicht viel Glück mit den Männern, aber dann lernt sie Torben kennen, zu dem sie sich sofort hingezogen fühlt. Die Begegnung bringt sie schnell auf bessere Gedanken, aber als sich herausstellt, dass er etwas zu verbergen hat, bricht es ihr das Herz. Dabei herrscht zwischen den Beiden eine ganz besondere Chemie... soll sie ihm also doch noch eine Chance geben?Camille Bech (geb. 1963) ist eine bekannte Autorin im Bereich der erotischen Literatur. Sie hat eine ganze Reihe von Romanen und Kurzgeschichten für Erwachsene herausgegeben.

 • My Little Pony - Equestria Girls - Twilight Sparkle und der funkelnde Wissenswettbewerb af Arden Hayes
  af Arden Hayes

  Herzlich willkommen zur Canter-Crys-Wissenschaftsausstellung!Die beiden mit einander konkurrierenden Schulen Canterlot High und Crystal Prep veranstalten zum ersten Mal die gemeinsame Canter-Crys-Wissenschaftsausstellung! Obwohl Twilight Sparkle Naturwissenschaften mag, macht sie die Aussicht nervös, die Mitschüler und Mitschülerinnen aus ihrer alten Schule wiederzusehen. Bis sie Rising Star, den smarten Jungen von der Crystal Prep kennenlernt, dem sie für ein gemeinsames Projekt zugeteilt wird und der sie sogleich in seinen Bann zieht. Während die beiden ihren Party-Stimmungs-Modifikator entwickeln, hegen Flash Sentry, Sunset Shimmer und die anderen Freundinnen den Verdacht, dass Rising Star Böses im Schilde führt. Wird Twilights Projekt den ersten Platz belegen ... oder eine Katastrophe auslösen?Gehe durch den magischen Spiegel und tauche ein in die zauberhafte Welt der Equestria Girls. Triff die Freundinnen Twilight, Rainbow Dash, Applejack, Rarity, Fluttershy und Pinkie Pie als normale Mädchen und erlebe mit ihnen viele spannende und aufregende Abenteuer! Es geht um Zusammenhalt, Teamgeist und die Kraft der wahren Freundschaft.

 • Doktorspiele und zehn andere erotische Erika Lust Geschichten af Cecilie Rosdahl
  af Cecilie Rosdahl, Linda G, Reiner Larsen Wiese, mfl.

  Tabuloser Sex, verführerisch und prickelnd erzählt!In ihrem Job muss sie immer dominant, streng und stark sein. Doch in Wirklichkeit sehnt sie sich danach, sich voll und ganz zu unterwerfen. Als sie plötzlich die Möglichkeit bekommt, in die mysteriöse SM-Welt einzutauchen, packt es sie vor Lust und Erregung so sehr, dass sie schon bald die Finger nicht mehr davon lassen kann. Zu schön ist es, in der Gewalt eines anderen zum Höhepunkt zu kommen. Und das Wort Doktorspiele bekommt schnell eine ganz andere Bedeutung...Lassen Sie sich verführen von schamlosen Kurzgeschichten, die ebenfalls in diesem Hörbuch enthalten sind: In der Gewalt meines Herrnt Spanischer SommerDie Nymphe und die FauneKoch für michDoktorspieleDas GeburtstagsgeschenkPoolboyEntführtBesessen von Owen GrayVoyeurGlückwunsch, SchatzDie Kurzgeschichte wurde in Kooperation mit der schwedischen Filmproduzentin Erika Lust herausgegeben. Ihr Ziel ist es, durch Erzählungen um Leidenschaft, Intimität, Liebe und Lust in einer Kombination aus starken Geschichten und erotischer Komödie die Natur und Vielfältigkeit der Menschen zu schildern. Erika Lust macht Erotik für Frauen und setzt deren Interessen, Gedanken und Empfindungen in den Mittelpunkt.

 • Hindre af Morten Chemnitz Spar 17%
  af Morten Chemnitz

  Et vindue kan bære dagen i Morten Chemnitz’ tredje digtsamling, en række langsomme og uendeligt smukke digte om en krop, der mærker en uendelig smerte. En smerte, der på én og samme tid er livgivende og begrænsende.

 • Historien om Nissen af Bjarne Reuter Spar 17%
  af Bjarne Reuter

  En vinternat blev landet dækket af det største snevejr nogensinde. Det lukkede vejene, skolerne og børnehaverne, og det var præcis den dag, Vida og Karl skulle på vinterferie hos deres farfar oppe i den store skov.Heldigvis havde farfaren en kane. Han havde også en papegøje og en kat, og sådan var alting præcis, som det skulle være. Indtil Vida faldt af kanen og lå mutters alene i den store skov.Eller ... helt alene var hun ikke.Og sådan starter historien om Vida og nissen.

 • Folket i træerne af Hanya Yanagihara
  af Hanya Yanagihara

  Folket i træerne er Hanya Yanagiharas første roman, som hun skrev inden sin internationale kæmpesucces Et lille liv.Året er 1950, og en ung læge ved navn Norton Perina er ved at forberede sig til en ekspedition til en fjern ø i Mikronesien, Ivu’iyu, på jagt efter en sagnomspunden, forsvundet stamme. Sammen med antropologen Paul Tallent drager han af sted og lykkes med sin mission; han finder ikke bare stammen, men også en anden gruppe mennesker som bor i skoven og virker til at opnå meget høje levealdre. Perina mistænker at kilden til hvad der næsten ligner evigt liv er kødet fra en bestemt skildpaddeart, og han er ude af stand til at modstå den fristelse det er at slå en ihjel og smugle en smule af kødet med tilbage til USA. Han er i stand til videnskabeligt at bevise sin tese, hvilket gør ham berømt verden over, men han opdager snart at prisen for opdagelsen er høj og frygtelig.Folket i træerne er baseret på den virkelige historie om nobelpristager Dr. Daniel Carleton Gajdusek og er en tindrende mørk, modig fortælling om magt, magtmisbrug og menneskeligt begær i alle dets former.

 • Gaven fra Gud af Lasse Ellegaard Spar 18%
  - Erdogans Tyrkiet
  af Lasse Ellegaard

  SIDEN 2002 HAR Recep Tayyip Erdoðan og hans islamiske parti vundet samtlige valg i  Tyrkiet. Dæmoniseret i Vesten som populist og totalitær despot repræsenterer Erdoðan på hjemmebanen en ny national selvbevidsthed, der har gjort hans land til en regional stormagt og medlem af G20-klubben. På under 20 år er Tyrkiet blevet ændret til en moderne, islamorienteret stat, og Erdoðan har med halvdelen af vælgernes samtykke gennemført hidtil usete sociale og økonomiske forbedringer af tyrkernes levevilkår, men samtidig konsekvent set stort  på menneskerettigheder, demokrati og ytringsfrihed. Hvem er han, manden bag forandringerne? Næsegrus  beundret, men også frygtet og hadet. Gaven fra Gud er et portræt af et land, et folk og dets leder, leveret med indsigt af journalist Lasse Ellegaard.

 • Maskiner som mig af Ian McEwan Spar 18%
  af Ian McEwan

  Et elskende par bliver sat på en prøve, der går langt over deres forstand.Charlie driver gennem livet og holder sig langt væk fra et fuldtidsarbejde, men er forelsket i Miranda, en dygtig studerende der må leve med en frygtelig hemmelighed. Da Charlie en dag kommer til penge, køber han Adam, et af de første syntetiske mennesker, og designer – med Mirandas hjælp – hans personlighed. Det næsten fuldendte menneske, der kommer ud af dette eksperiment, er en smuk, stærk og klog mand. Det varer ikke længe, før de tre er viklet ind i et trekantsdrama, der kaster dem ud i store moralske problemer.Romanen stiller spørgsmålet, om en maskine kan forstå menneskehjertet – eller om det er vores forståelse, der er mangelfuld.

 • Ole Lund Kirkegaards Kikkebakke Boligby af Kasper Hoff Spar 17%
  af Kasper Hoff

  MIDT I BOLIGBY ligger huset Kikkebakke. Her bor børnene Freddy og Berta med deres mor og far og en masse søde dyr. Men her bor også fru Vivaldi, der laver spaghetti til hele byen, hr. Pølzenmuskell, som er verdens stærkeste mand, og den evigt sure underbo, Gniske. Her bliver skabt fantastiske opfindelser, og der kommer hele tiden skægge gæster, så kom med indenfor! Det bliver både sjovt og hyggeligt.I denne bog genfortæller Kasper Hoff, kendt som forfatter til serierne Doktor Z og Gamerz, Ole Lund Kirkegaards elskede tv-julekalender fra 1977.Perfekt som oplæsning for de 4- til 6-årige, både til jul og resten af året.

 • Den store bandebog af Nanna Kalinka Bjerke Spar 19%
  - fuld af lort og en helvedes bunke skældsord
  af Nanna Kalinka Bjerke

  Velkommen til Den store bandebog med alt, hvad den indebærer. Du læser med på eget ansvar, og fra det øjeblik du åbner bogen, må du selv ligge og rode med, hvordan du bruger den.Den store bandebog handler om de bandeord, skældsord og slangord, der hele tiden kryber ind i vores sprog. Hvis ordene findes derude, er de nok med herinde, og nu får du dem serveret på et sølvfad.For hvad ved du egentlig om alt det, du går og lukker ud? Formodentlig ikke en hel masse, vel? Du gør det bare, fordi det lyder sejt. Men hvis du kan holde din kæft et øjeblik, så vil vi gerne give dig en bedre fornemmelse for sprog.Vi elsker selv det forbudte, forbandede, forpulede og fordømte sprog. Hvis sproget er en hvid skjorte, så foretrækker vi den med store, stinkende, ulækre fedtpletter. Vil du holde skjorten ren? Læs en anden bog.Det er et fucking frit sprog, vi lukker ud her. Det er et fucking frit land, vi lever i. Vi ønsker dig fucking god fornøjelse.

 • 1994 af Christian Diesen
  af Christian Diesen & Ingemar Härd

  "Vem är jag? Johanna Karlsson, bonddotter från Arks socken i Småland.Vad vill jag? Vrida tiden ur led, bekämpa orättvisor, erövra världen. Sverige är för litet för mig, lantluften för kvävande."Den svenska sjuttonåringen är en av tre som har chansen att få spela Jeanne D'arc i nästa stora Hollywood-film. Hennes snaggade hår och herrkostymbeklädda figur har imponerat på regissören Mr King, som reser runt världen för att hitta nästa stora talang. Men Johanna vill inte bli filmstjärna, hon vill sätta världen i brand, och hon ska spela rollen som krigare oavsett om Mr King ger henne rollen eller inte.I väntan på det beslut om kan förändra hennes liv finner Johanna nya bekanta i Göteborg, som visar henne vart den verkliga kampen finns. Under det mörka 1990-talet möts mörka politiska krafter, och Johannas trygga vardag är snart ett minne blott.Christian Diesen är professor emeritus vid Stockholm universitet. Bland Diesens verk finns både forskning, facklitteratur och skönlitteratur.Ingemar Härd är en utbildad byggnadssnickare, frilansjournalist och författare.Tillsammans har Härd och Diesen skrivit fler hyllade kriminalromaner vars mörka teman snabbt fångar läsaren.

Køb din e-bog online her

Der er mange fordele ved at købe din e-bog online på bogreolen; Du behøver ikke at slæbe rundt på en tung bog. Du kan få en ny e-bog ligeså snart du har læst den anden færdig og du får de nyeste e-bøger til indkøbspris. Billige e-bøger online er praktisk for den studerende, den rejsende eller natteravnen, der ynder at læse en god bog i sengen.
Den digitale bog er blevet mere og mere udbredt og der findes mange måder man kan læse dem på – Du kan bruge din mobil eller din computer, men mange fortrækker at bruge deres Ipad eller kindle, som er specielt udviklet til at læse på.
Nyd en af vores gode e-bøger i toget, i haven eller bare hjemme på sofaen. Kort sagt er er vores udvalg af gode og billige e-bøger, noget for alle der elsker at læse gode e-bøger.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.