Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 647
 • 402
 • 45
 • 40
 • 6
 • 1
Sprog
 • 47
 • 901
 • 1
 • 1
 • 1
 • 10
 • 1

Videnskab

 • Pythagoras af Mads Dahlgaard Spar 18%
  - En prins af verden
  af Mads Dahlgaard

  Med Pythagoras som inspiration til livet Denne bog er henvendt til unge i konfirmationsalderen og kan læses af alle fremefter langt ind i voksenalderen. Den er skrevet til forfatterens to mere end tyve år yngre søskende i forbindelse med deres ’nonfirmation’ som et alternativ til den viden, de kunne have tilegnet sig til konfirmationsforberedelserne. Bogen rummer en mængde livsvisdom og beskriver kort sagt Pythagoras’ liv fra ende til anden. Her kommer den i en udgave, så alle kan få glæde af den.Pythagoras var alt andet end ophavsmanden til den matematiske ligning a2+ b2 = c2, en genistreg han havde med sig fra sine forunderlige rejser til Egypten og Babylon. Pythagoras var hele livet igennem en flittig elev, både i faglige og praktiske sammenhænge. Han var åben og villig til at lære fra andre kulturer end den græske, han var opfostret i, og han tog blandt andet emner som ligestilling med hjem fra Egypten og forsøgte at indføre det, de steder han kom i Grækenland. Pythagoras var en vismand ud over det sædvanlige; han søgte harmonien i livet og verden og så på den baggrund en helhed i universet, som blandt meget andet bragte ham frem til et heliocentrisk verdensbillede med solen som centrum i vores solsystem. Denne nye erkendelse stod i skarp kontrast til det eksisterende geocentriske og mytologiske verdensbillede med en flad jord i centrum af universet og guden Atlas, der holdt himmelhvælvingen oppe. Pythagoras kom frem til, at planeter var sfærer, der drejede om sig selv og om solen, og med deres rotation frembragte de sfærernes musik. Alt stod i matematiske forhold til hinanden, og Pythagoras lagde med harmonierne og matematikken grundstenene til moderne musikteori. Den unge læser bliver med denne bog på en spændende og vedkommende måde introduceret til et stykke historie, nogle politiske begreber og livsanskuelser, der ellers kan være svære at beskæftige sig med. Her er et alternativt livssyn, som beror på frihed, lighed, fællesskab, oplysning og en særlig kærlighed til mennesket, naturen og livet i alle dets afskygninger.

 • Bogen om verden af Johan Olsen Spar 10%
  af Johan Olsen

  Hvordan er Jorden egentlig opstået? Har her virkelig været helt mørkt engang? Og hvornår kom menneskene til? Den verden, vi lever i, føles ganske velkendt for de fleste af os. Vi kender til solen, til bjergene, til havet og til de dyr, der bor omkring os. Og vi tager helt for givet, at vi mennesker selvfølgelig er her på Jorden. Men sådan har det ikke altid været. En gang var her ingenting. Ingen jordklode, ingen stjerner, ingen giraffer eller rejer og slet ingen mennesker. Der var ikke engang noget lys eller noget rum. Bare helt mørkt.Så hvordan kom vi fra ingenting til den verden, vi bor i i dag med parcelhuse, fodboldbaner, edderkopper og madpakker? Det er det, Johan Olsen prøver at give os svar på i Bogen om verden. Han forklarer os om The Big Bang, der begyndte det hele. Om solen og stjernerne og altings byggesten, atomerne – der er en slags legoklodser, som alle ting er bygget af. Han fortæller om tyngdekraft og de energier, der holder sammen på verden og forklarer om det første liv, der opstod på Jorden og som langsomt og gennem mange millioner års udvikling nu er blevet til græsstrå, rødbeder og ... dig og mig. Lige midt i den verden, vi alle sammen går rundt i i dag. Aldersgruppe +11 år.

 • Bitcoins, Sort Fagklub af Jesper Allerup
  af Jesper Allerup

  Tør du købe en valuta, der ikke er en mønt eller en pengeseddel, men kun er en computerkode?Bitcoins har på kort tid udviklet sig fra ikke at være noget værd, til at have en værdi, der kan gøre dig til milliardær. Men er Bitcoins sikre at eje?Bliv klogere på, hvordan vi skal forstå Bitcoins og hvilke fordele og ulemper denne valuta har. Bogen er pakket ind i et indbydende udtryk, og efterlader helt sikkert læseren klogere på et emne som er fascinerende men også komplekst.Sort FagklubBitcoins er udgivet i Alineas Sort Fagklub, der henvender sig til de trænede læsere i udskolingen. Bogen er læsepædagogisk bearbejdet og bygget op som en eksemplarisk fagbog med indholdsfortegnelse, overblik og stikordsregister.Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på fagklub.alinea.dk.

 • Kevin Magnussen, Blå Fagklub af Andreas Munk Scheller
  af Andreas Munk Scheller

  Denne bog er en flergangsbog, der kan fungere som et supplement til danskundervisningen i 2. klasse.Kender du Kevin Magnussen?I denne bog kan du læse om Kevin Magnussen og Formel 1.Kevin har kørt ræs, siden han var 2 år.Det er hans drøm at blive verdensmester.Bogen er læsepædagogisk bearbejdet og har et lixtal på 17.Blå FagklubKevin Magnussen er udgivet i Alineas Blå Fagklub, der henvender sig til de letøvede læsere i indskolingen og på mellemtrinnet. Bogen er læsepædagogisk bearbejdet og bygget op som en eksemplarisk fagbog med indholdsfortegnelse, overblik og stikordsregister.Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på fagklub.alinea.dk.

 • Mikroskopiske dræbere. En bog om epidemier af Lars Thomas
  af Lars Thomas

  Pest, kopper og kolera. Det er blot nogle af de epidemier, der gennem tiden har været med til at slå millioner og atter millioner af mennesker ihjel. I "Mikroskopiske dræbere" kan du læse om nogle af de historiske sygdomme, der er gået amok og har spredt sig i rasende fart – og du kan læse om nogle af de sygdomme, vi måske skal frygte i fremtiden.Lars Thomas (f. 1960) er uddannet cand.scient i zoologi fra Københavns Universitet i 1986. Han har skrevet adskillige videnskabelige bøger for både børn og voksne, blandt andet om kryptozoologi, fabeldyr, mysterier og mordgåder, og står desuden bag flere quizbøger – for børn og deres familier.

 • Her er vi af Oliver Jeffers
  - Noter om livet på planeten Jorden
  af Oliver Jeffers

  Velkommen til planeten Jorden. Det kan være et forvirrende sted, især hvis du lige er ankommet. Dit hoved vil være fyldt med spørgsmål, så lad os se nærmere på vores planet og hvordan vi lever på den.En ganske særlig billedbog af mesteren Oliver Jeffers, som skabte bogen til sin egen nyfødte søn. Den perfekte dåbsgave.Fra ca. 2 år

 • Rutsjebaner, Blå Fagklub af Andreas Munk Scheller
  af Andreas Munk Scheller

  Denne bog er en flergangsbog, der kan fungere som et supplement til danskundervisningen i indskolingen og på mellemtrinnet.Det suger godt i maven i den første rigtige fagbog om rutsjebaner.Rutsjebaner er fantastiske, fascinerende og frygtede. I denne fagbog kan du blive klogere på, hvorfor vi føler suget i maven, når vi drøner rundt i loops, lodrette fald og skruer. Du præsenteres for de mest spektakulære rutsjebaner i Danmark og rundt om i verden, og lærer om begreber som air-time, top-hat og loop. QR-koderne i bogen giver dig en tur på første række. Så læn dig tilbage bliv spændt fast og nyd turen.Blå FagklubRutsjebaner er udgivet i Alineas Blå Fagklub, der henvender sig til de letøvede læsere i indskolingen og på mellemtrinnet. Bogen er læsepædagogisk bearbejdet og bygget op som en eksemplarisk fagbog med indholdsfortegnelse, overblik og stikordsregister.Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på fagklub.alinea.dk.

 • Kunstig intelligens, Sort Fagklub af Jesper Allerup
  af Jesper Allerup

  Kunstig intelligens er et vigtigt og spændende emne, som der er mere og mere interesse for. Med denne nye titel i Sort Fagklub, Kunstig intelligens, sættes emnet netop på dagsorden, og der lægger op til overvejelser om de fordele og ulemper, som den teknologiske udvikling fører med sig.Bogen har et indbydende udtryk, der helt sikker vil appellere til målgruppen.Sort FagklubKunstig intelligens er udgivet i Alineas Sort Fagklub, der henvender sig til de trænede læsere i udskolingen. Bogen er læsepædagogisk bearbejdet og bygget op som en eksemplarisk fagbog med indholdsfortegnelse, overblik og stikordsregister.Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på fagklub.alinea.dk.

 • Vi kører med udrykning af John Præstegaard Spar 17%
  af John Præstegaard

  Vi kører med udrykning fortæller om, hvilke køretøjer der rykker ud for at hjælpe folk i forskellige situationer. Bag i bogen er der spørgsmål, der lægger op til samtale. Vi kører med udrykning er tilrettelagt til de første læseaktiviteter fra ca. 6 år. 112 ord, lettal 9.DigiLæs Mini for førlæsereBogserien er udviklet til det der kaldes logografisk læsning, hvor barnet øver læsning ved at genkende og læse ordbilleder. Den logografiske læsning er et udviklingstrin i barnets læseudvikling umiddelbart inden barnet lærer sig fonologisk læsning, hvor barnet anvender bogstavernes lyde i sin læsning.DigiLæs Mini er tilrettelagt med mange gentagelser, støttende fotos eller illustrationer og eventuelt film, så læseren kan læse ved hjælp af forlydsanalyse og billedstøttet afkodning på vej mod en lydbaseret læsning.

 • Jordskælv af Palle Vibe
  af Palle Vibe

  Forskerne regner med, at der hvert år sker omkring en million jordskælv fordelt over hele kloden. Af dem er det dog kun omkring 20, der er kraftige nok til at udløse en egentlig katastrofe, der kan koste menneskeliv. Læs her om de største jordskælv gennem tiderne, og om hvordan moderne forskning forklarer, hvorfor jordskælv opstår, og hvordan vi kan beskytte os imod dem.Palle Vibe (f. 1952) udsendte i 1978 den okkulte gyser "Oiufaels bog", der i dag nærmest har opnået kultstatus. Den blev i 2007 genudgivet i en udvidet udgave under titlen "Oriuagors profeti", hvis engelske hjemmeside skabte en del røre. Palle Vibe er uddannet tekstforfatter og har, udover artikler, reportager og interviews, også skrevet bøger om teknologi og musikproduktion.

 • Den store månebog af Lars Henrik Aagaard
  af Lars Henrik Aagaard

  I 1969 landede de første mennesker på Månen. Det var det lille rumskib Ørnen og der var to amerikanere ombord. Det var en kæmpe begivenhed og hele verden fulgte i åndeløs spænding med i eventyret.Frem til 1972 landede seks rumskibe på Månen med i alt 12 mennesker. De modige astronauter satte tusindvis af fodspor i det fine månesand og de kørte over 90 kilometer i elektriske månebiler på en klode, der er som ingen anden.Men for astronauterne var den største oplevelse næsten synet af en smuk og blå kugle der vuggede på den kulsorte himmel højt over Månens bjerge og kratere: Jorden.I denne bog får du hele historien om Jordens både farlige og livsvigtige lillebror – om måneopdagelser, måneraketter og om de vilde eventyr der venter fremtidens månerejsende.Dette er en ebog med såkaldt fixed layout. Den er velegnet til læsning på læseapparater som tablets og smartphones. Den er uegnet til læsning på ældre eller mindre avancerede læseapparater.

 • Efter Oz af Örjan Persson
  af Örjan Persson

  Det är framtiden. Men inte den framtid som vi drömmer om. Jo, fast bara i våra mardrömmar ...Pablo och Andy bor i en liten jämtländsk by. Där tvingas de utstå en fruktansvärd vardag i kölvattnet till en stor, världsomfattande miljökatastrof. Men en dag händer något som förändrar deras tillvaro för alltid. Helt plötsligt har de en hemlighet som de måste hålla. Men det verkar som att det är lättare för Pablo än vad det är för Andy ...Örjan Persson föddes 1942 i Jämtland. Han slutade på sitt jobb som 42åring för att bli författare. Han skriver äventyrsromaner och cyberromaner för ungdomar, men har även skrivit dystopier och lättlästa böcker. Hans mest sålda bok är The Great World Game (1998).

 • Fra slave til atomkraft af Robert Fisker
  af Robert Fisker

  "Fra slave til atomkraft" er en kort gennemgang af teknologiens historie for større skolebørn. Robert Fisker (1913-1991) var en dansk forfatter, der hovedsageligt skrev bøger til børn og unge. Robert Fisker debuterede i 1935 og udgav i løbet af sin karriere i omegnen af 150 bøger.

 • Build It! Race Cars af Jennifer Kemmeter Spar 27%
  - Make Supercool Models with Your Favorite LEGO(R) Parts
  af Jennifer Kemmeter

  This series of visually rich instruction books for LEGO(R) creations is perfect for children ages 5 and up. Inside Build it! Racecars, you'll find a range of creative models from to put together, created using bricks that LEGO(R) obsessives may already have at home. Each book in this interactive series contains 3-5 "e;dioramas"e; featuring a diverse range of models. Full color, step-by-step diagrams guide you through the process, enhancing the fun. All models in this volume can be created using the LEGO(R) Classic set 10697 and LEGO(R) Education Wheels and More set 9387.

 • To Pluto and Beyond af Elaine Scott Spar 28%
  af Elaine Scott

  New Horizons was designed by NASA to study Pluto and the fringes of our solar system, farther away than any spacecraft has ever explored. Join science writer Elaine Scott as she tells the story of this mission.For Stephen Hawking, New Horizons signifies that "e;We explore because we are human and we want to know."e; This remarkable ship, no bigger than a piano, and using no more energy than a lightbulb, has already traveled three billion miles out to Pluto, and is continuing on to the Kuiper Belt, the farthest reaches of our solar system. The book will feature the beautiful, amazingly sharp photographs it is sending back from its journey, which are letting scientists fill in the blanks in our knowledge of Pluto--and delivering a few surprises along the way. Elaine Scott tells the exciting story of everyone's favorite planet, from Pluto's discovery through the frustrating attempts to study such a distant object, the creation of the New Horizons project, scientists' hopes and expectations for the mission, and what is being discovered. Her clear, engaging prose does more than narrate the events. By showing how scientists operate, their hypotheses, hopes, and disappointments, and how they make use of them, she gives readers an inspiring portrait of the scientific method itself.

 • How We Got to Now af Steven Johnson Spar 27%
  - Six Innovations That Made the Modern World
  af Steven Johnson

  Did you drink a glass of water today? Did you turn on a light? Did you think about how miraculous either one of those things is when you did it? Of course not--but you should, and New York Times bestselling author Steven Johnson has. This adaptation of his adult book and popular PBS series explores the fascinating and interconnected stories of innovations--like clean drinking water and electricity--that changed the way people live.Innovation starts with a problem whose solution sets in motion all kinds of unexpected discoveries. That's why you can draw a line from pendulums to punching the clock at a factory, from ice blocks to summer movie blockbusters, from clean water to computer chips.In the lively storytelling style that has made him a popular, bestselling author, Steven Johnson looks at how accidental genius, brilliant mistakes, and unintended consequences shape the way we live in the modern world. Johnson's "e;long zoom"e; approach connects history, geography, politics, and scientific advances with the deep curiousity of inventors or quirky interests of tinkerers to show how innovation truly comes about. His fascinating account is organized into six topics: glass, cold, sound, clean, time, light. Johnson's fresh exploration of these simple, single-syllable word concepts creates an endlessly absorbing story that moves from lightning strikes in the prehistoric desert to the herculean effort to literally raise up the city of Chicago to laser labs straight out of a sci-fi movie. In other words, it's the story of how we got to now!

 • Who Were the Tuskegee Airmen? af Sherri L. Smith Spar 25%
  af Sherri L. Smith

  It's up, up, and away with the Tuskegee Airmen, a heroic group of African American military pilots who helped the United States win World War II.During World War II, black Americans were fighting for their country and for freedom in Europe, yet they had to endure a totally segregated military in the United States, where they weren't considered smart enough to become military pilots. After acquiring government funding for aviation training, civil rights activists were able to kickstart the first African American military flight program in the US at Tuskegee University in Alabama. While this book details thrilling flight missions and the grueling training sessions the Tuskegee Airmen underwent, it also shines a light on the lives of these brave men who helped pave the way for the integration of the US armed forces.

 • Astronomi af Eigil Holm
  af Eigil Holm

  Hvad der sker i himmelrummet styrer livet på jorden: Dag og nat, årstiderne, tiden, solens lys og stråling, ebbe og flod. Om natten kan man se mælkevejen, planeterne, stjernerne og månen. Bogen fortæller om alt dette og sætter dig i stand til at se mere på nattehimlen og forstå, hvad rumteleskoperne og ubemandede rumskibe arbejder med. Mange fotos og tegninger. 10-16 år.Serien Danmarks Naturkanon består af 17 bøger. Alle historier er baseret på fakta.

 • Rejsen til jorden af Lars Henrik Aagaard
  af Lars Henrik Aagaard

  Hvorfor er der bjerge og have?Kommer vi virkelig fra aberne?Hvordan var Jorden på dinosaurernes tid?Hvorfor er der jordskælv og vulkanudbrud?Hvad bliver Jordens og menneskets skæbne?Pak rygsækken og husk bjergstøvler og dykkerdragt, for nu skal du på opdagelsesrejse på din utrolige planet. Du rejser helt tilbage til Jordens vilde fødsel og videre ned i ur-havet, hvor livet blev tændt. Du vil opleve, hvordan dinosaurerne dør, og mennesker opstår, og du kommer til at klatre op på de højeste bjerge, ned i glødende vulkaner og helt ind til Jordens hede kerne.Undervejs får du svar på alle dine spørgsmål om kloden lige under dine fødder - den tredje planet fra Solen.Bogen er fyldt med flotte billeder.Lars Henrik Aagaard er videnskabsjournalist på avisen Berlingske og forfatter til flere populærvidenskabelige bøger, blandt andet de roste bestsellere "Hvor langt er der til verdens ende?", "Hvad er Månen lavet af?" og "Rejsen til rummet".Udgives i samarbejde med Berlingske Media Dette er en ebog med såkaldt fixed layout. Den er velegnet til læsning på læseapparater som tablets og smartphones. Den er uegnet til læsning på ældre eller mindre avancerede læseapparater.

 • Two Henrys af Sandra W. Sammons Spar 28%
  - Henry Plant and Henry Flagler and Their Railroads
  af Sandra W. Sammons

  They shared first names. They both first came to Florida looking for a healthy place for their wives. And they both fell in love with the place and with its potential. Henry Plant and Henry Flagler also shared passions for railroads and hotelsand they both ignored the word "e;impossible."e;Henry Plant, who had steamships in addition to railroads, was determined to have his trains running to a port for ships on the west coast of Florida. In 1884 Plant realized his dream when his rails reached Tampa. With the grand opening of his fantastic Tampa Bay Hotel in 1891, Plant reached another goal.Henry Flagler first visited Florida in 1878, and he liked what he saw. He came back and built railroads and grand hotels along the east coast so that Northerners could enjoy the beauties of the state. By the end of his long and productive life, he had built a railroad all the way to the very end of the Keys. It arrived in Key West in 1912.Both Henrys were very determined and practical. They met all the great challenges they set for themselves. Their efforts brought growth and development to both coasts of Florida.Ages 12 and up< < Previous in seriesNext in series > >See all of the books in this series

 • Trains af Amy Shields Spar 23%
  af Amy Shields

  All aboard for a fun and fascinating exploration of the many kinds of trains and what they do. There are also clear definitions and "e;cool things about trains"e; that new readers will enjoy discovering.

 • Picture Book of George Washington Carver af David A. Adler Spar 23%
  af David A. Adler

  With an emphasis on his early life and the hardships he overcame, this informative biography offers a clear, authentic introduction to one of the country's most important scientists.

 • Disappearing Spoon af Sam Kean
  - And Other True Tales of Rivalry, Adventure, and the History of the World from the Periodic Table of the Elements (Young Readers Edition)
  af Sam Kean

  A young readers edition of the New York Times bestseller The Disappearing Spoon, chronicling the extraordinary stories behind one of the greatest scientific tools in existence: the periodic table.Why did Gandhi hate iodine (I, 53)? How did radium (Ra, 88) nearly ruin Marie Curie's reputation? And why did tellurium (Te, 52) lead to the most bizarre gold rush in history?The periodic table is a crowning scientific achievement, but it's also a treasure trove of adventure, greed, betrayal, and obsession. The fascinating tales in The Disappearing Spoon follow elements on the table as they play out their parts in human history, finance, mythology, conflict, the arts, medicine, and the lives of the (frequently) mad scientists who discovered them. Adapted for a middle grade audience, the young readers edition of The Disappearing Spoon offers the material in a simple, easy-to-follow format, with approximately 20 line drawings and sidebars throughout. Students, teachers, and burgeoning science buffs will love learning about the history behind the chemistry.

 • Hvad laver man som dykker? af Jens Laigaard
  af Jens Laigaard

  Jens Laigaard, der selv er hobbydykker, fortæller i denne bog om dykning før og nu. Mennesket har altid dykket, men op gennem historien er teknikkerne og udstyret blevet udviklet, så man i dag kan opholde sig dybt under havets overflade i op til timer ad gangen. "Hvad laver man som dykker?" gennemgår nogle af de jobs, dykkerne udfører, fortæller om havets farlige dyr og giver tips til, hvordan du selv kan komme i gang med at dykke.Jens Laigaard er bibliotekar, forfatter og spøgelsesforsker, og han har skrevet indtil flere bøger om okkulte emner som blandt andet spøgelser, trolddom og satanisme samt et par håndbøger om knallertkørsel og dykning.

 • Liv i verdensrummet af Jens Laigaard
  af Jens Laigaard

  Hvad er et sort hul? Findes der liv i rummet? Og bliver det nogensinde muligt at rejse med lysets hastighed?Alt det og meget mere kan du få svar på i "Liv i verdensrummet". Bogen fortæller om galakser og andre planeter, om UFO‘er og rumvæsner og om rumforskningen, som tager det ene kvantespring efter det andet.Jens Laigaard er bibliotekar, forfatter og spøgelsesforsker, og han har skrevet indtil flere bøger om okkulte emner som blandt andet spøgelser, trolddom og satanisme samt et par håndbøger om knallertkørsel og dykning.

 • Vil du være astronaut? af John Præstegaard Spar 17%
  af John Præstegaard

  Vil du være astronaut? fortæller om, hvad en astronaut skal kunne for at passe sit arbejde. Bag i bogen er der spørgsmål, som du kan svar på sammen med en ven. Vil du være astronaut? er tilrettelagt til de første læseaktiviteter fra ca. 6 år. 63 ord, lettal 8.DigiLæs Mini for førlæsereBogserien er udviklet til det der kaldes logografisk læsning, hvor barnet øver læsning ved at genkende og læse ordbilleder. Den logografiske læsning er et udviklingstrin i barnets læseudvikling umiddelbart inden barnet lærer sig fonologisk læsning, hvor barnet anvender bogstavernes lyde i sin læsning.DigiLæs Mini er tilrettelagt med mange gentagelser, støttende fotos eller illustrationer og eventuelt film, så læseren kan læse ved hjælp af forlydsanalyse og billedstøttet afkodning på vej mod en lydbaseret læsning.QR-bog giver adgang til lydstøtte for læserens selvstændige læsning. Scan QR-koden på side 3 med en smartphone eller tablet og hør oplæsning af de tilhørende tekster.

 • On the Moon af Anna Milbourne Spar 16%
  - Usborne First Reading: Level One
  af Anna Milbourne

  This space-soaring adventure lets young children glimpse what it would be like to fly into outer space, walk on the moon, and look back at Earth from a very long way away. Part of the Usborne Reading Programme developed with reading experts at the University of Roehampton, specially written for children just starting to read alone. This ebook includes audio and reading-related puzzles. "e;Crack reading and make confident and enthusiastic readers with this fantastic reading programme."e; - Julia Eccleshare

 • Under the Ground af Anna Milbourne Spar 16%
  - Usborne First Reading: Level One
  af Anna Milbourne

  Lenny and Lola journey deep into the earth, encountering rabbits snuggled in their burrows, underground trains and dinosaur bones. They keep digging and digging until they pop out on the other side of the world! Part of the Usborne Reading Programme developed with reading experts at the University of Roehampton, specially written for children just starting to read alone. This ebook includes audio and reading-related puzzles. "e;Crack reading and make confident and enthusiastic readers with this fantastic reading programme."e; - Julia Eccleshare

 • Breaking The Sickle af Louie T McClain II Spar 20%
  - A Snippet of the Life of Dr. Yvette Fay Francis-McBarnette
  af Louie T McClain II

  Have you ever wondered what your passion was? What you were put on this Earth to do? Dr. Yvette Fay Francis-McBarnette, a trail blazing woman of medicine, understood exactly what her purpose was in life. Her interest and area of expertise was researching ways to identify those with sickle cell early on, and providing therapeutic solutions to induce an improved quality of life for those who suffered from the disease. Dr. Francis-McBarnette led an extraordinary life that tells such an amazing story of hope and encouragement. Read along as Melanin Origins presents a childlike perspective of her formula for breaking the cycle of Sickle Cell Disease.

 • Flying Above Expectations af Larry Simmons Jr. Spar 20%
  af Larry Simmons Jr.

  Join Melanin Origins as we tell of the Tuskegee Airmen and a few of their accomplishments in flight and in moral character. Author Larry Simmons penned this story for children worldwide in hopes to awaken the conquering, persevering and ambitious nature in every child that reads this book.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.