Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 276
 • 156
 • 42
 • 19
 • 7
 • 7
 • 6
 • 1
Sprog
 • 28
 • 343
 • 5
 • 4

Sport diverse

 • Tour de France - Verdens hårdeste cykelløb af Joakim Jakobsen
  af Joakim Jakobsen

  6,3 kilo, 30 x 36 centimeter og 784 sider fyldt med sugende fotografier: portrætter, action og væg-til-væg landskaber. Rigt illustreret udgave af bestselleren om verdens hårdeste cykelløb, opdateret til og med Tour de France 2015. Verdens bedste cykelryttere har gennem mere end 100 år presset deres kroppe og hoveder gennem umenneskelige strabadser på de franske landeveje og bjergtoppe. Hårdheden, taktikken og enkeltmandspræstationerne har fascineret publikum, så løbet i dag er verdens største årlige begivenhed. En scene, hvor helte taber stort og frygteligt eller lider sig til sublime sejre. Og hvor heroisme, snyd og brændende rivalopgør hvert år skrives ind i historien.Joakim Jakobsen fortæller hele historien bag løbet og følger dets udvikling år for år fra 1903. Han beskriver de mest absurde optrin og fortæller de vildeste anekdokter. Og han går tæt på de afgørende etaper og tegner portrætter af store og små mestre fra den første vinder til den seneste hersker. "Det er ikke én side for meget, for med allerkyndigste hånd fortæller forfatteren fænomenets hundredårige historie, løb for løb, selvpiner efter selvpiner, drama på drama. Det er stort - og stort fortalt." Steffen Larsen i Politiken "Men næsten mest spændende bliver bogen, når den løfter sig til at afdække ikke kun flige af løbets 100-årige historie, folkets store teater, men også af Frankrigs og Europas samtid." Kåre Bluitgen i Weekendavisen

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Cykeltræning af Claus Hechmann
  - Optimer dine præstationer med effekttræning
  af Claus Hechmann

  Cykeltræning er en fokuseret og præcis guide til at forbedre dine præstationer på cyklen med effekttræning. Princippet er enkelt: Du skal træne i at kunne cykle så hurtigt som muligt i så lang tid som muligt. Det gør du ved at stimulere din fedtforbrændning, og det kræver, at du træner din udholdenhed med varieret intensitet, hovedsageligt i de lette til moderate træningszoner og over rigtig mange kilometer. Det er på den måde, Claus Hechmann træner danske elitecyklister, og det var også det revolutionerende hovedbudskab i hans bestseller Løb som eliten. Princippet virker, uanset hvilket niveau du cykler på. Vi har forskellige forudsætninger fra naturens hånd, men træner du, som bogen vejleder dig til, vil du blive så god, som du overhovedet kan blive.

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Sidste tog til Boston af Tonny Vorm
  - Maratonløbets historie
  af Tonny Vorm

  Engang var maratonløb forbeholdt et lille broderskab af elitesportsfolk og lidende excentrikere. I dag er det en milliardforretning, der tiltrækker både modeindustrien, masserne og berømthederne. Hvordan er det sket? Jagten på svar bringer os fra sir Arthur Conan Doyles London over koldkrigstidens Prag til New Yorks hårde asfalt i en personlig fortælling krydret med stemningsfulde reportager, underholdende anekdoter og interview med løbestjerner, eksperter og historikere. Find også ud af, hvorfor kvinderne først fik lov at løbe maraton ved OL i 1984. Hvordan den danske guldalder i 1980’erne blev skabt? Hvor hurtigt afrikanerne egentlig kan løbe? Og vil vi også løbe maratonløb i fremtiden? Sidste tog til Boston er en underholdende indføring i maratonløbets historie. Den henvender sig til både eliteløberen og motionisten samt enhver med interesse for sport og samfund. Tonny Vorm er litteraturkritikker, oversætter og forfatter - og en særdeles habil løber på alt fra 400 meter til 50 miles.

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Kom i form til halvmaraton på 100 dage af Anders Ejbye-Ernst
  af Anders Ejbye-Ernst

  Kom i form til halvmaraton på 100 dage er skrevet af eliteløberen og sundhedsjournalisten Anders Ejbye-Ernst og henvender sig til løbere på alle niveauer lige fra begynderen, der skal i form uden skader til den erfarne motionist, som jagter nye personlige rekorder. Bogen kommer hele vejen rundt om alle løberlivets aspekter lige fra udstyr, kost og motivation til træning og konkurrenceforberedelse. Træningsfilosofien er inspireret af eliten men tilpasset bredden. Følger du træningsprogrammerne, vil du stå med en effektiv guide, der vil booste både din form og sundhed. Selvom bogen handler om, hvordan du bliver klar til halvmaraton, er de mange tips og tricks om udstyr, motivation, kost, træning og konkurrenceforberedelse almengyldige for alle løbere, uanset om du træner mod 5 kilometer eller maraton. Har du bogen ved din side, så vil du have svar på de fleste af de spørgsmål, der opstår gennem dit liv som løber. Målet med bogen er ikke kun, at du gennemfører et halvmaraton – det er du fortsætter med at løbe bagefter. Sundhedseffekterne af løbetræningen er nemlig gigantiske og giver dig både livskvalitet og et længere liv. Derfor er bogen baseret på langsigtede løsninger, der styrker din motivation og krop – to faktorer der er altafgørende for du kan løbe ud i fremtiden. Formålet med bogen er at den skal kunne gøre alle løbere kloge. Derfor er den baseret på ny idrætsforskning men skrevet på almindelig hverdagsdansk, så alle kan forstå den. Ved siden af de mange opskrifter på forbedret form, sundhed og skadesminimering er bogen krydret med Anders’ personlige træningserfaringer som topatlet gennem næsten 20 år. Her får læseren en praktisk indsigt i de konsekvenser, det har for kroppen, når man træner forkert – og rigtigt. Om forfatteren:

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Landevejstræning af Per Henrik Brask
  - træning og teknik for cykelryttere
  af Per Henrik Brask

  Her er bogen til den dedikerede cykelrytter - uanset om du er målrettet supermotionist, videbegærlig begynder med ambitioner for din cykeltræning eller træner for andre cykelryttere. I Landevejstræning finder du informationer, vejledning og konkrete programmer til såvel din egen træning som din træning af andre ryttere. Uformelt og lettilgængeligt giver bogen dig al den viden, du har brug for – med fagligheden i behold og masser af figurer, grafer og fotografier til at underbygge teksten. Bogen gennemgår, hvad der menes med watt- og pulstræning, aerobt og anaerobt arbejde, restitution og ernæring, køreteknik og træningspsykologi – kort sagt alt, hvad der er værd at vide om træning for cykelryttere i teori og praksis. Også det sikkerhedsmæssige aspekt, der følger med rollen som holdkaptajn, er beskrevet og illustreret, og du får vist, hvordan du guider dit hold i at køre forsvarligt ved f.eks. paradekørsel og hvordan I effektivt og sikkert finder ind på én linje. Med udgangspunkt i bogens udførlige træningsprogrammer kan du målrette din og andres træning hundrede procent. Brug bogen som opslagsbog og reference, når du skal hente inspiration og viden til din egen træning, eller når du er træner for andre cykelryttere.

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Ultrakvinderne af Mette Birk Jensen
  - Om seje kvinder og ekstreme løb
  af Mette Birk Jensen

  Mød Kristina, som løb 1.841 kilometer alene gennem Iran; Gitte, som tre gange vendte tilbage til Sahara for at løbe 250 kilometer med sin proviant på ryggen; og Molly, som løb 222 kilometer i Himalayas ilttynde luftlag. Få et unikt indblik i, hvad der får mennesker til at løbe i dagevis i ufremkommelige bjergområder, 100 kilometer på et stadium eller 5.649 gange rundt om en boligblok i New York. Hvor det tidligere var en præstation af de helt store at løbe et maraton, stiger ultraløbet i dag eksplosivt i popularitet. Ultraløb er oprindeligt betegnelsen for løb, der er længere end den klassiske maratondistance på 42 kilometer og kræver en hel særlig form for motivation, styrke og udholdenhed. Der er i dag stort set ingen grænser for sværhedsgraden. Der er traditionelt færre kvinder end mænd, der stiller op på startlinjen til ultraløb. Men også blandt kvinderne er der i disse år stadigt flere, som kaster sig ud i de mest ekstreme fysiske og mentale udfordringer, der tester både krop og sind. I bogen følger vi journalist Mette Birk Jensen på hendes personlige rejse ind i ultraløbsverdenen, hvor hun møder nogle af verdens sejeste ultrakvinder, som presser sig selv til grænsen for, hvad der er menneskeligt muligt. Og lidt til. I en række farverige portrætter deler de hudløst ærligt ud af deres oplevelser og erfaringer. Hvad driver dem? Hvad får de ud af det, og hvilke råd, kan de give videre? Deres bevæggrunde er lige så forskellige, som de er. Nogle løber fra indre dæmoner eller depression, andre for en sag, for at føle sig i ét med naturen, for at lære sig selv bedre at kende eller for at prøve grænser af. Fælles for dem alle er, at løbet ikke blot gør dem klogere på sig selv, men også bedre rustet til livet generelt. Ultrakvindernes erfaringer viser os, at både krop og sind gemmer på uanede ressourcer. Og hvor der tidligere var en udbredt tendens til at frygte de potentielle skadevirkninger af for meget motion, går den seneste både danske og internationale forskning nu mere i kvindernes retning. Vi kan fysisk holde til en del mere, end vi tror, og mentalt kan der være stor gevinst at hente ved følelsen af at præstere langt ud over det sædvanlige. Udover en grundig introduktion til ultraløb, giver bogen via sine mange portrætter inspiration til enhver, som drømmer om ikke blot om at løbe lidt længere, men også at vove lidt mere. Om forfatteren Mette Birk Jensen er selv ultraløber. Hun bor og træner til dagligt i Thailand, men løb sine første 100 kilometer i Danmark, hvor ideen til Ultrakvinderne opstod. Bogen tager udgangspunkt i og forsøger at besvare de spørgsmål, hun selv stillede sig under sit første møde med de helt lange distancer.

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Sommeren 1960 af Hans Mortensen
  af Hans Mortensen

  I sensommeren 1960 trodsede det danske fodboldlandshold alle forudsigelser og vandt sølv ved de olympiske lege i Rom. I den turnering fødtes en af dansk fodbolds største stjerner, Harald Nielsen. Det var også her myten om Henry From, der plantede sit tyggegummi på stolpen og reddede et afgørende straffespark, skabtes. Manden bag den danske succes var træneren Arne Sørensen, der kunne se ind i fodboldens fremtid og insisterede på at være en del af den på trods af stivnakkede ledere i DBU. Sørensen var forandringens mand. 1960 var forandringens år på tærsklen til 'de glade tressere'. Beatles spillede deres første koncert i Hamborg. Bob Dylan forlod skolen for at blive musiker. Fellini lod Anita Ekberg bade i Trevifontænen, det danske Socialdemokrati fik sin første formand uden arbejderbaggrund. I Sharpesville myrdede sydafrikansk politi, den unge Nelson Mandelas tilhængere og i USA marcherede Martin Luther Kings oprørske sorte, mens John F. Kennedy bebude sit kandidatur til præsidentposten. Imens trænede danske fodboldspillere til det første tv-transmitterede OL. Et OL, hvor en dansk cykelrytter døde i den første dopingskandale, hvor USA's sorte hentede store triumfer blandt andet ved den 18-årige Cassius Clay, der siden skulle blive Muhammed Ali. Hvor en barfodet etiopisk maratonløber vandt Afrikas første guldmedalje. Og hvor den kolde krig konstant lå som dyster underlægningsmusik mindre end et halvt år før opførelsen af Berlinmuren.

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Løb i storbyer - Europa af Else Marie Lehman
  - Løberens guide til 49 europæiske storbyer
  af Else Marie Lehman

  I Løb i storbyer deler entusiastiske løbefæller fra hele Europa gavmildt ud af deres bedste tips. De tager dig med ud på favoritruterne, og de hjælper dig til at finde de mindst trafikerede tidspunkter til at kridte løbeskoene. Du får råd til din sikkerhed, de bedste bakker og trapper, træningsstationer, officielle løb og links til lokale løbefællesskaber, du kan hægte dig på, hvis du gerne vil følges med andre på din tur. Med denne bog i bagagen har du altid en lokal ven med på din tur og masser af store løbsoplevelser i vente. Tilsæt blot løbesko, dagens form og en god portion nysgerrighed.

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Boost dit løb af Gitte Høj
  - Bliv en bedre og stærkere løber på 8 uger
  af Gitte Høj & Sara Maria Franch-Mærkedahl

  Så er det tid til at finde løbeskoene frem og gøre noget ved det! Og glem nu ikke en god løbemakker og rigtig mad, der giver masser af energi – det vil for alvor kunne booste dit løb. Sara Maria Franch-Mærkedahl og Gitte Høj har skrevet en inspirerende og motiverende bog med et 8 ugers løbeprogram, fuld af gode tips, der kan få os alle op af sofaen. Der er ingen løftede pegefingre i denne bog, men de lover til gengæld at guide dig, så du kan booste dit løb, uanset hvor lidt eller meget, du har løbet før. Samtidig vil du få optimeret din sundhed. Styrke, restitution, optagelse af næringsstoffer og vitaminer, sukkerarter, skader, mad og indre sundhed er nogle af de emner, bogen også kommer ind på. De er nemlig tæt forbundet, når du skal have mest muligt ud af dit løb. Bagerst i bogen er der 30 opskrifter på sund og lækker mad, som vil optimere dit løb, hvad end du er morgen-, dags- eller aftenløber.

 • Træningstips 2: Løbetræning af Peter Schmidt
  af Peter Schmidt

  Hæfterne i Træningstips serien sigter mod at give inspiration til forskellige aspekter af almen fysisk træning. Almen grundtræning er fælles for stort set al sport og hensigten har derfor været, at indholdet skal kunne anvendes indenfor flere sportsgrene, i idrætsundervisningen og lignende. Stort set uanset sportsgren. Serien er som sagt tænkt som inspirationskilde - et opslagsværk - hvor der kan findes materiale, der enten kan anvendes som beskrevet, eller som kan modificeres, så det passer målgruppen eller ønsket resultat af træningen. Det handler om at sætte tanker i gang, ikke om at give færdige, firkantede løsninger.

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Relentless af Jim Lang
  - My Life in Hockey and the Power of Perseverance
  af Jim Lang & Bryan Berard

  Former NHL star Bryan Berard shares the inspiring story of his life on and off the icefrom finding early success in the league and suffering a life-changing eye injury to discovering the inner strength to overcome whatever life threw at him and continue to play the game he loved.';My career is over,' I said. ';I'm never going to play in the NHL again.' My mom turned to me, a stern look on her face. ';';Never' does not exist in our family's vocabulary.' On March 11, 2000, Bryan Berard's life changed forever. One moment, he was a young hockey star, a former first overall pick and Olympian who had a long, bright career ahead of him. The next, he was writhing on the ice, his eye slashed by a wayward stick. The doctors feared Bryan might lose his eye. It seemed certain that he would never play hockey again. But ever since his childhood, Bryan had refused to believe that anything was impossible. With the support of his family behind him and his own inner determination driving him forward, Bryan not only recovered, but made a triumphant return to the NHL just two years after his injury. It seemed that the worst was behind him. But there were storm clouds on the horizon. Injuries continued to plague him throughout the rest of his career, which saw him move from North America to Russia to continue to play the game he loved. Reports of steroid use cast a shadow over his accomplishments. And then, just as he was about to retire, Berard learned that his long-time financial adviser had defrauded him, several other hockey stars, and others out of millions of dollars in life savings. Despite every setback, though, Berard refused to give up. He nearly lost an eye, but he never lost sight of what was most important in his life. Funny, honest, and inspiring, Berard's memoir is a tribute to the resilience and perseverance of the human spirit.

 • Road to Gold af Mark Spector
  - The Untold Story of Canada at the World Juniors
  af Mark Spector

  From bestselling author Mark Spector comes the behind-the-scenes story of the Canadian World Junior program's journey from obscurity to the international powerhouse that it is today.On the world junior hockey stage today, Canada is known as the team to beat. They hold the record for the most gold medals won (seventeen since the tournament's inception), their games draws millions of fans each year, and the tournament serves as a showcase for each year's best talent. But things weren't always so rosy. For years, Canada languished in obscurity at the World Juniors. Wearing the red-and-white wasn't a mark of honour but merely a sideshow to the players, owners resented the interruption to their league operations, and Canada was an afterthought at the tournament. Canada was supposed to be better at hockey than any nation on earthhow could the team languish in such obscurity? So, the team set out on a reclamation mission. The Program of Excellence was born, and with it, a new hope for hockey's future in Canada. No more would Canada be content with merely showing up. Instead, each year, the country would send its best talentfrom Gretzky to Lemieux to Crosby to McDavidto reclaim its spot at the top of the hockey world. Tracing the owner disputes, off-ice antics, and riveting on-ice action of nearly forty years at the World Juniorsand full of inside stories from hockey greatsthis is hockey history as you've never seen it before. Funny, smart, and clear-eyed, Mark Spector traces the remarkable rise of the Canadian World Junior program and shows how the World Juniors created not just a new team, but a new dream for the sport.

 • Skiing with Henry Knox af Sam Brakeley
  af Sam Brakeley

  In 2015, Sam Brakeley stood at a crossroads in his life. His long-time girlfriend was moving to Utah, with or without him, and he was torn between following her or remaining in New England with family, friends, and the land he loved. So he set out to complete the Catamount Trail, a 330-mile cross-country ski trail that runs across Vermont from the Massachusetts border to Canada. He took advantage of his time in the woods to reach a decision-and brought Henry Knox along for the trip. In 1775, Knox undertook a winter journey of similar length, retrieving dozens of artillery pieces from the recently captured Fort Ticonderoga on Lake Champlain and dragging them 300 miles through snow and cold to Cambridge, Massachusetts, to help George Washington drive the entrenched British army from Boston. Knox, too, faced his own challenges in love, leaving behind a young pregnant wife. By exploring Knox's eighteenth-century physical and emotional journey while undertaking his own twenty-first-century trip on the Catamount Trail, Brakeley reminds us that history has many lessons to offer the living.

 • Making Tracks af Matt Weber
  af Matt Weber

  Matt Weber, a commercial fisherman and craft brewer, takes up snowmobiling and recounts his adventures and misadventures learning the ropes. Weber brings readers along on his journey from buying his first snowmobile to exploring the four best snowmobiling regions of Maine-Jackman, the Western Mountains, Eastern Maine, and the County-in a series of rides that see much learning and laughter and showcase the sheer joy of being outdoors in winter. The book includes tips and helpful information on snowmobiling in Maine.

 • Snowshoeing and Cross-Country Skiing in the Western Maine Mountains af Doug Dunlap
  af Doug Dunlap

  The mountains and foothills of western Maine can be truly a winter wonderland, featuring some of the finest winter terrain in the Eastern United States. Join Registered Maine Guide Doug Dunlap on thirty-four excursions for cross-country skiing, snowshoeing, or both, from quiet forest and lakeside treks to mountain ascents. Included are trips on groomed trails at outdoor centers such as Rangeley Lakes Trail Center and Sugarloaf Outdoor Center that also offer rentals and lessons; as well as routes in wild lands, such as Bigelow Preserve. Its all rounded out with maps, photographs, and practical tips on everything from winter safety to proper gear to bringing children or the family dog along. Theres even information on forging your own trail and traveling at night by moonlight.

 • Major Misconduct af Jeremy Allingham Spar 20%
  - The Human Cost of Fighting in Hockey
  af Jeremy Allingham

  Every night in hockey arenas across Canada and the United States, modern-day gladiators drop their gloves and exchange bare-fisted blows to the bloodthirsty roars of the paying public. Tens of millions of people a year, including children, watch and cheer on the fighters. Some players are paid handsomely; others barely a living wage. But either way, these fighters are lauded, valued, and considered to be essential to the game. That is, until their playing days are over. Hockey enforcers spend their lives fighting on ice to protect their teammates and entertain their fans, but when their playing days are over, who's left to fight for them?Major Misconduct scrutinizes a highly dangerous and controversial cultural practice. The book dives deep into the lives of three former hockey fighters who, years after their playing days ended, are still struggling with the pain and suffering that comes from bare-knuckle boxing on ice. All of these men believe they may be living with the degenerative brain disease chronic traumatic encephalopathy. They may have had their shot at pro hockey glory, but none of them is rich or famous, and the game has left them with injuries and trauma. They have experienced estrangement, mental health issues, addiction, and brushes with the law. And they've stared death in the face.The debate surrounding fighting in hockey is hotly contested on both sides. This daring and revelatory book explores the lives of those who bare-knuckle boxed on ice for a living and investigates the human cost we're willing to tolerate in the name of hockey fighting.

 • Skis in the Art of War af K. B. E. E. Eimeleus
  af K. B. E. E. Eimeleus

  K. B. E. E. Eimeleus was ahead of his time with his advocacy of ski training in the Russian armed forces. Employing terminology never before used in Russian to describe movements with which few were familiar, Skis in the Art of War gives a breakdown of the latest techniques at the time from Scandinavia and Finland. Eimeleus's work is an early and brilliant example of knowledge transfer from Scandinavia to Russia within the context of sport.Nearly three decades after he published his book, the Finnish army, employing many of the ideas first proposed by Eimeleus, used mobile ski troops to hold the Soviet Union at bay during the Winter War of 1939-40, and in response, the Soviet government organized a massive ski mobilization effort prior to the German invasion in 1941. The Soviet counteroffensive against Nazi Germany during the winter of 1941-42 owed much of its success to the Red Army ski battalions that had formed as a result of the ski mobilization. In this lucid translation that includes most of the original illustrations, scholar and former biathlon competitor William D. Frank collaborates with E. John B. Allen, known world-wide for his work on ski history.

 • Skis in the Art of War af K. B. E. E. Eimeleus
  af K. B. E. E. Eimeleus

  K. B. E. E. Eimeleus was ahead of his time with his advocacy of ski training in the Russian armed forces. Employing terminology never before used in Russian to describe movements with which few were familiar, Skis in the Art of War gives a breakdown of the latest techniques at the time from Scandinavia and Finland. Eimeleus's work is an early and brilliant example of knowledge transfer from Scandinavia to Russia within the context of sport.Nearly three decades after he published his book, the Finnish army, employing many of the ideas first proposed by Eimeleus, used mobile ski troops to hold the Soviet Union at bay during the Winter War of 1939-40, and in response, the Soviet government organized a massive ski mobilization effort prior to the German invasion in 1941. The Soviet counteroffensive against Nazi Germany during the winter of 1941-42 owed much of its success to the Red Army ski battalions that had formed as a result of the ski mobilization. In this lucid translation that includes most of the original illustrations, scholar and former biathlon competitor William D. Frank collaborates with E. John B. Allen, known world-wide for his work on ski history.

 • No Days Off af Max Domi
  - My Life with Type 1 Diabetes and Journey to the NHL
  af Max Domi

  One of the NHL's most talented young stars shares his inspiring coming-of-age story about following his dreams after being diagnosed with type 1 diabetes. A portion of proceeds from the sale of this book will be donated to JDRF, the leading global organization funding type 1 diabetes research.';Max, you have type 1 diabetes,' the doctor said. My mom and I looked at each other. For her, time stood still for a second as our entire future as a family shifted. But I had no clue what the diagnosis meant. So I said the first thing that came to mind. ';Can I still play hockey?' As a kid, when Max Domi was asked what he wanted to be when he grew up, he only ever had one answer: a hockey player. Growing up the son of a professional hockey playerTie DomiMax saw from an early age what it took to make the NHL: grit, talent, and the support of a team. Over countless hours in the garage, at the rink, and in the gym, Max chased his dream. It seemed that Max was born to be on the ice. But then, when he was twelve years old, Max started getting sick. And sicker. Eventually, he and his family learned the truth: Max had type 1 diabetes. Overnight, Max and his family found their lives upended. All Max wanted was to be a normal kid, but suddenly, the simplest thingsa game of basketball with friends, a family meal, a school field tripwere complicated with a thousand different considerations. Would people notice or make fun of him if he carried his blood-testing kit everywhere? Would his teammates think he was weak if his blood sugar went low at hockey practice? How much insulin did he need after a meal? And all the while, the fear of what might happen if things went wrong hung over his head. Max had to grow up quickly. As he struggled to find his new normal, Max slowly began to realize that overcoming his disease demanded the same qualities that it took to be a hockey playermental and physical toughness, maturity, and the love and care of family and friends. Bit by bit, he learnedsometimes the hard waynot just to control his diabetes, but to turn it into an advantage. If managing his disease was going to demand that Max be stronger, more prepared, and more disciplined than anyone else, then he wouldn't just be good at those things: he'd be the best. He'd do whatever it took to move him closer to his dream of playing in the NHL. Inspiring, heartwarming, and exciting, No Days Off is a memoir about what it's like to be a kid whose world is turned upside down, and what it takes to face adversity.

 • Climbing and Skiing Colorado's Mountains af Brian Miller
  - Over 50 Select Ski Descents
  af Brian Miller & Ben Conners

  Climbing and Skiing Colorado's Mountains is a select guidebook to 50 of the most classic, aesthetic, and iconic backcountry ski descents in the state of Colorado. The book provides accurate information to backcountry skiers and snowboarders, including overviews, maps, photos, and route descriptions for each of the selected 50 descents, while at the same time spurring the reader on to investigate peaks and areas outside of those featured in the book. Unlike other guidebooks, Climbing and Skiing Colorados Mountains focus on peaks of all elevations located in all ranges throughout the state, including many 13ers and 14ers but also some smaller, more accessible peaks, representing a comprehensive mix of some of the best backcountry skiing Colorado has to offer.

 • Scotty af Ken Dryden Spar 25%
  - A Hockey Life Like No Other
  af Ken Dryden

  A hockey life like no other.A hockey book like no other.Scotty Bowman is recognized as the best coach in hockey history, and one of the greatest coaches in all of sports. He won more games and more Stanley Cups than anyone else. Remarkably, despite all the changes in hockey, he coached at the very top for more than four decades, his first Cup win and his last an astonishing thirty-nine years apart. Yet perhaps most uniquely, different from anyone else who has ever lived or ever will again, he has experienced the best of hockey continuously since he was fourteen years old. With his precious standing room pass to the Montreal Forum, he saw "e;Rocket"e; Richard play at his peak every Saturday night. He saw Gordie Howe as a seventeen-year-old just starting out. He scouted Bobby Orr as a thirteen-year-old in Parry Sound, Ontario. He coached Guy Lafleur and Mario Lemieux. He coached against Wayne Gretzky. For the past decade, as an advisor for the Chicago Blackhawks, he has watched Sidney Crosby, Alex Ovechkin, and Connor McDavid. He has seen it all up close.Ken Dryden was a Hall-of-Fame goaltender with the Montreal Canadiens. His critically acclaimed and bestselling books have shaped the way we read and think about hockey.Now the player and coach who won five Stanley Cups together team up once again.In Scotty, Dryden has given his coach a new test: Tell us about all these players and teams you've seen, but imagine yourself as their coach. Tell us about their weaknesses, not just their strengths. Tell us how you would coach them and coach against them. And then choose the top eight teams of all time, match them up against one another in a playoff series, and, separating the near-great from the great, tell us who would win. And why.This book is about a lifea hockey life, a Canadian life, a life of achievement. It is Scotty Bowman in his natural element, behind the bench one more time.

 • 50 of the Best Snowshoe Trails Around Lake Tahoe af White Mike White Spar 15%
  af White Mike White

  Come winter, Lake Tahoe's trails, mountains, and shores shed their hikers and transform under a white blanket of snow into a serene winter wonderland. From towering snowy vistas, frozen subalpine lakes, lofty summits, and beautiful tree canopies, Lake Tahoe is one of America's favorite winter playgrounds-with some of the most beautiful and invigorating views in the world.50 of the Best Snowshoe Trails Around Tahoe offers snowshoers of all levels and experience a wide-range of excursions-from flat and easy to steep and strenuous.  It includes a wide range of snowshoe routes such as Mt. Rose, Carson Pass, Emerald Bay, Fallen Leaf Lake, Highway 89, Truckee and Donner Pass. Features include:Fifty distinct routes with directions to trailheads, detailed trip descriptions, and topographic mapsForty-five stunning photographs of popular trails, landscapes, and lake viewsEasy-to-read headings to provide key information on trail difficulty, distance, elevation, avalanche risk, facilities, managing agencies, highlights, lowlights, and more.A wide-range of outings for snowshoers of all abilitiesRecommendations on where to grab a hot drink, enjoy a hearty meal, or to snuggle up for a cozy overnight stayTips on everything from proper clothing and footwear, equipment checklists, pre-hike warm-ups, sanitation, dog-friendly trails, and permit requirements Whether you are an amateur explorer or a winter adventure enthusiast, this comprehensive guidebook has everything you need to explore the winter playgrounds surrounding Lake Tahoe.

 • Thrilling Ride Spar 20%
  - The Vancouver Canucks' Fortieth Anniversary Season
   

  A Thrilling Ride invites fans to relive the greatest moments of the Canucks most celebrated season and historic achievements, and takes them on a journey through the entire 2010-2011 season, from the opening-night introduction of the Canucks Ring of Honour to the emotional ceremony to retire former captain Markus Naslunds jersey, and from the Presidents Trophy victory through all four rounds of the play-offs, including the Canucks redemptive victory over archrivals the Chicago Blackhawks, to the final and formidable face-off against the Boston Bruins. The book is also a tribute to Canuck Nationthe enthusiastic and devoted fans who celebrated each victorious moment and suffered through each painful setback. A Thrilling Ride is dedicated to these passionate fans whowith faces painted and towels in hand, some in green spandex body suitscheered relentlessly, long after the final buzzer. Fans whoafter hooligans and upstarts attempted to destroy their cityshowed up in the morning to restore order to the streets.

 • Ultimate Skiing af Ron LeMaster
  af Ron LeMaster

  Break through to the next level of ski performance! Renowned instructor, coach, and ski technique expert Ron LeMaster takes you beyond The Skier's Edge by improving, expanding, and enhancing that seminal work. The result, Ultimate Skiing, will help you master the mechanics of great skiing as never before-explaining how it's done, showing how it looks, and describing how it feels. LeMaster has made Ultimate Skiing a comprehensive manual on ski technique. Learn how skis interact with the snow and how best to manipulate your skis, boots, and poles on the steepest slopes, in monster mogul fields, and through the deepest powder. Technique tips and kinesthetic cues help translate the sensation of each movement. Throughout, LeMaster incorporates his one-of-a-kind, full-color photo montages and 3-D diagrams to take you onto the slopes and into the action. These phenomenal images capture some of the world's greatest skiers while illustrating the correct techniques for every condition and terrain. To get the most out of your skiing potential, you need the ultimate in ski instruction. You need Ultimate Skiing.

 • Total Skiing af Chris Fellows
  af Chris Fellows

  What type of skier are you? What are your strengths? What are your weaknesses? How can you improve your skills and your downhill experience? Total Skiing was developed specifically to help you answer those questions. Author and renowned ski instructor Chris Fellows shares his proven pyramid program for assessing skills and creating your skiing profile. Step by step, youll identify exercises to enhance those skills and create a personal training program to improve functional movement, including stability and mobility, ski-specific fitness, essential ski techniques, and tactics for performance on all terrains. Total Skiing also includes sample programs for each skier type that offers guidance from preseason to postseason with dry-land and on-snow drills for foundational, intermediate, and advanced performance solutions. Whether you are looking to polish your skills, conquer the new terrain, or compete on circuit, Total Skiing is your total guide to exhilarating all-mountain skiing!

 • Laura Stamm's Power Skating af Laura Stamm
  af Laura Stamm

  Develop explosive acceleration, speed, and agility and dominate the ice! Laura Stamm's Power Skating presents the skating system used by thousands of the sport's top players and teams to move with maximum efficiency on the ice. From starts and stops to turns and transitions, Laura Stamm's Power Skating covers all of the critical components of explosive skating. Through top-level instruction, practice drills, and coaching tips, you'll learn these skills: Increase on-ice acceleration. Improve balance while changing directions on the ice. Increase speed and agility to disrupt aggressive defensemen. Explode from a stationary position and stop more rapidly. Increase puck protection without sacrificing speed. Use speed and agility to create more scoring chances for yourself and teammates. The great hockey players skate powerfully and are able to get in position to make the key plays. Laura Stamm's Power Skating will give you that explosive edge on the competition.

 • Hockey Plays and Strategies af Ryan Walter
  af Ryan Walter & Mike E. Johnston

  Carve out a spot on your bench, and in your library, for hockey's most comprehensive playbook. Hockey Plays and Strategies presents all of the popular offensive, defensive, and special teams systems used in today's game, as well as tactical advice on making in-game adjustments and player match-ups at every level of play. Veteran coaches Ryan Walter and Mike Johnston share more than 160 plays, systems, and strategies to control the ice and light up the net. In this one-of-a-kind guide, you'll learn these skills: Puck movement within the neutral zone to set up for attack zone entry and scoring chances on the rush Capitalizing on all odd-man rush scoring chances and shutting down the opposition's opportunities Executing lock-down defensive play in all zones to eliminate good scoring chances and shots on goal More than 25 power play systems for both the one-man and two-man advantage to keep the defense off balance and produce more scoring chances Penalty kill strategies that will stymie any attack and routinely clear the zone Controlling the puck and breaking up the opposition's play with aggressive forechecking and backchecking strategies Controlling the game with top-notch game management tips on line pairings and changes, key momentum changers, and many more in-game adjustments to keep your opponents on their heels throughout the game Whether you're an experienced coach or taking the coaching reigns for the first time, Hockey Plays and Strategies will guide smart, consistent, and winning play.

 • Complete Guide to Alpine Ski Touring Ski Mountaineering and Nordic Ski Touring af Henry Branigan Spar 15%
  - Including Useful Information for off Piste Skiers and Snow Boarders
  af Henry Branigan & Keith Jenns

  There is something extraordinarily special about sliding on snow that has excited generations of snow sports enthusiasts. Add to this the dimension of travelling through the mountains and the result is a recipe for some of the best outdoor activity days you could ever imagine. I have been fortunate to share some of these adventures with Henry Branigan: Skiing off the summit of Mount Blanc at dawn or, equally enjoyable, skiing under the northern lights from hut to hut in Norway, still my all-time favourite way of travelling through the mountains. A complete guide to alpine ski touring, ski mountaineering and nordic ski touring sets out to provide the fundamentals about going off piste and then journeying through mountain terrain, in a logical, easy to read format. Adapting ski technique for various off piste conditions is an essential skill that makes all the difference between surviving and savouring adventures off piste. The book also covers the fundamental mountaineering knowledge including navigation, weather and avalanches that are essential before venturing beyond the confines of a ski area. Equipment and planning a tour are covered, whether it is in an Alpine or Nordic environment. All in all this is a very comprehensive and valuable resource for anyone aspiring to venture into the mountains on skis. Bob KinnairdPrincipal Glenmore Lodge National Outdoor Training Centre

 • Be Fit to Ski af S. Kramer MS Spar 21%
  - The Complete Guide to Alpine Skiing Fitness
  af S. Kramer MS

  Every winter, world-class racers schuss down race courses at speeds upwards of 80 mph, going all-out for 2 minutes of racing. Die-hard recreational skiers spend weekends exhausting themselves to catch that last chair-lift ride. Professional ski instructors devote their free time to honing skills in technique and tactics to meet specific national standards. Regardless of the number of days spend on snow, all participate in a sport that demands a balanced combination of peak conditioning in targeted fitness areas, called performance abilities- endurance, strength, power, speed and agility. As part of a thesis for the completion of a Masters degree in kinesiology, Be Fit to Ski incorporates over 30 years of research on alpine skiing and athletic training toward the development of a year-round fitness program. The idea of periodization, a block-training approach using microcycles and macrocycles, forms the basis of four training phases that begin in the spring and culminate with the end of the ski season. Divided into three sections, Basics of Training, Performance Abilities, and The Training Year, this book provides all the necessary answers to develop year- round fitness training for skiing that will result in quicker skill improvement and guaranteed more vertical per day.

 • Mountains of Memories and Myths af Naomi Bryson Spar 15%
  - The Living History of the National Brotherhood of Skiers
  af Naomi Bryson

  Where did you come from? How did you get here? These questions came from people who had not seen black skiers before. Black people cant endure cold temperatures, is a myth that has been held by Caucasians and some black people. Black skiers enjoy gliding, sliding and riding on the cold and snowy mountains. The myths that black people dont ski and that black people are too lazy to learn will be dispelled. There are countless stories of their experiences on the snowy mountains, their volunteer services, networking, finding love, and the friendships over the years.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.