Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
FRØ er et stort og ambitiøst opslagsværk, som giver en unik introduktion til et hav af smagfulde grøntsager, urter og spiselige blomster, som du selv kan dyrke og tilberede.I dag begrænser udvalget af grøntsager sig ofte til bare én af hver slags, men du kan mangedoble dine muligheder, hvis du selv begynder at dyrke grøntsager i din egen have. Værket, som er til alle haveinteresserede, præsenterer i alt 350 nye og gamle grøntsagssorter fra både ind- og udland. Ni forskellige plantefamilier - alle nænsomt udvalgt efter smag, vitalitet og historie. Læs blandt meget andet om gulerødder, selleri og kørvel fra skærmplante-familien, om squash, agurk og melon fra græskar-familien og auberginer, tomater og chili fra natskygge-familien. I hvert kapitel introducerer frøekspert Signe Voltelen til, hvordan man dyrker frøene i haven og hvordan man høster dem og opbevarer dem til næste sæson. Aarstidernes kok Christine Bille Nielsen deler ud af sin viden om, hvordan man bruger grøntsagerne i køkkenet, og så giver hun 20 af sine bedste opskrifter på lækre retter, som er baseret på mange af sorterne fra bogen.
Her får du Aarstidernes allerbedste retter. Kokkene har smagt og diskuteret og er kommet frem til 60 af de mest markante og velfungerende retter, som er deres bud på nye klassikere i de danske køkkener. Alle retterne er spækket med grønt, fermenter og planteproteiner, og de stemmer overens med Aarstidernes værdier, som er 80/20-princippet, økologi, sæsonbaserede råvarer og mindre madspild. Bogen giver dig masser af inspiration til at eksperimentere med sæsonernes lækre råvarer. Brug den som et værktøj til at lave fuldendte retter, hvad enten det er som gæste- eller hverdagsmad.
Her får du Aarstidernes allerbedste retter. Kokkene har smagt og diskuteret og er kommet frem til 60 af de mest markante og velfungerende retter, som er deres bud på nye klassikere i de danske køkkener.Alle retterne er spækket med grønt, fermenter og planteproteiner, og de stemmer overens med Aarstidernes værdier, som er 80/20-princippet, økologi, sæsonbaserede råvarer og mindre madspild.Bogen giver dig masser af inspiration til at eksperimentere med sæsonernes lækre råvarer. Brug den som et værktøj til at lave fuldendte retter, hvad enten det er som gæste- eller hverdagsmad.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.