Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Vi taler i denne tid meget om alt det, som naturen kan gøre for os mennesker, men hvor bevidste er vi egentlig om vores egen natur? Hvad kan vi gøre, for at vi som moderne mennesker igen kan få glæden af at føle os som en indlejret del af naturen? Denne bog vil tage dig i hånden og føre dig ind i naturterapiens univers for til sidst at give dig inspiration til ikke kun at bruge naturen for din egen skyld, men også give bud på, hvad du kan gøre for at give naturen noget tilbage. Uddrag af bogen Det, der sker, når vi er i naturen, er at vi kommer ”back to basic” i disse naturoplevelser. Det er en slags frihed. Der er højt, og der er bredt. Landskabet er bredt ud foran os. Naturen opfordrer til, at vi er forundringsparate, og at vi oplever, at vi har styrken til at kunne være i naturen på alle årstider. Det er da fantastisk, at det også bliver sommer, mildt og varmt, men det mest fantastiske at opdage, hvordan vi kan være i naturen og dermed i os selv, i vores egen naturlighed. Der er alle de her magiske elementer i naturen, som man måske også oplever i almindelig terapi, men jeg synes, det magiske er, at der sker noget hele tiden, når du er derude. Der dukker noget frem, du ikke har planlagt. Når du vandrer, kan naturen pludselig vise dig et eller andet, som du kan spejle dig selv i. Det kan også opstå i det her firkantede formelle terapeutiske rum, hvor vi sidder med nogle farver og blyanter, men her er vi kun to væsner i rummet. I naturen er der mange væsner, der deltager i terapien – træer, marker, bække, blomster, fugle, frøer, åer, skyer og skygger, regn og sol, sne, klipper, vand, salt, smag, bær, krydderurter og planter. Om forfatterneDavid BR Camacho er psykoterapeut, forfatter og naturterapeut. Anette Monika Wiklund er journalist, kommunikationsmedarbejder og redaktør for magasinet Proces. Sanne Rimpler er fysioterapeut, psykoterapeut og naturterapeut.
Er du nysgerrig på, hvad psykoterapi og psykoterapeutisk supervision helt præcist er? Hvad laver en psykoterapeut egentlig, og hvor stammer dette fag fra? Få perspektiver på faget og kunstarten psykoterapi og dens supervision. Bogen fører dig igennem alle psykoterapiens aspekter og giver dig en grundlæggende forståelse af faget, arbejdet og de bagvedliggende teorier. Uddrag af bogen Vi er i en tid, hvor psykoterapien er et miskmask af psykiatri og psykologi. Branchen er hele tiden i gang med at prøve på at definere sig selv. Det er i og for sig udmærket, men vi skal alligevel have fokus på, at psykoterapien ikke er et videnskabeligt studium af mennesket, men et fænomenologisk og oplevelsesorienteret studie. Det er ikke ensbetydende med, at psykoterapien ikke kigger på menneskets udviklingsteorier og teorier om det sunde, hele menneske, men det er ud fra det enkelte menneskes virkelighed. Det ender ikke ud i en fælles betegnelse eller diagnose. Med andre ord, så fortæller et menneskes terapeutiske forløb ikke hele sandheden om alle klienters terapeutiske forløb. For at komme ud af vores overbevisninger og modeller som psykoterapeuter, må vi vide, hvordan de opstod. Om forfatterneDavid BR Camacho er psykoterapeut, forfatter og trainer. Kirsa Dechlis er psykoterapeut, supervisor, daglig leder/underviser og formand for FaDP (Foreningen af Danske Psykoterapeuter). Anette Monika Wiklund er journalist, kommunikationsmedarbejder og redaktør for magasinet Proces.
Denne bog tager dig i hånden og fører dig ind i naturterapiens univers, hvor du finder ro i sindet og nye perspektiver – og inspiration til at give naturen noget igen.Uddrag af bogen Det, der sker, når vi er i naturen, er at vi kommer ”back to basic” i disse naturoplevelser. Det er en slags frihed. Der er højt, og der er bredt. Landskabet er bredt ud foran os. Naturen opfordrer til, at vi er forundringsparate, og at vi oplever, at vi har styrken til at kunne være i naturen på alle årstider. Det er da fantastisk, at det også bliver sommer, mildt og varmt, men det mest fantastiske at opdage, hvordan vi kan være i naturen og dermed i os selv, i vores egen naturlighed. Der er alle de her magiske elementer i naturen, som man måske også oplever i almindelig terapi, men jeg synes, det magiske er, at der sker noget hele tiden, når du er derude. Der dukker noget frem, du ikke har planlagt. Når du vandrer, kan naturen pludselig vise dig et eller andet, som du kan spejle dig selv i. Det kan også opstå i det her firkantede formelle terapeutiske rum, hvor vi sidder med nogle farver og blyanter, men her er vi kun to væsner i rummet. I naturen er der mange væsner, der deltager i terapien – træer, marker, bække, blomster, fugle, frøer, åer, skyer og skygger, regn og sol, sne, klipper, vand, salt, smag, bær, krydderurter og planter. Om forfatterneDavid BR Camacho er psykoterapeut, forfatter og naturterapeut. Anette Monika Wiklund er journalist, kommunikationsmedarbejder og redaktør for magasinet Proces. Sanne Rimpler er fysioterapeut, psykoterapeut og naturterapeut.
Vi taler i denne tid meget om alt det, som naturen kan gøre for os mennesker, men hvor bevidste er vi egentlig om vores egen natur? Hvad kan vi gøre, for at vi som moderne mennesker igen kan få glæden af at føle os som en indlejret del af naturen?Denne bog vil tage dig i hånden og føre dig ind i naturterapiens univers for til sidst at give dig inspiration til ikke kun at bruge naturen for din egen skyld, men også give bud på, hvad du kan gøre for at give naturen noget tilbage. Uddrag af bogenDet, der sker, når vi er i naturen, er at vi kommer ”back to basic” i disse naturoplevelser. Det er en slags frihed. Der er højt, og der er bredt. Landskabet er bredt ud foran os. Naturen opfordrer til, at vi er forundringsparate, og at vi oplever, at vi har styrken til at kunne være i naturen på alle årstider. Det er da fantastisk, at det også bliver sommer, mildt og varmt, men det mest fantastiske at opdage, hvordan vi kan være i naturen og dermed i os selv, i vores egen naturlighed.Der er alle de her magiske elementer i naturen, som man måske også oplever i almindelig terapi, men jeg synes, det magiske er, at der sker noget hele tiden, når du er derude. Der dukker noget frem, du ikke har planlagt. Når du vandrer, kan naturen pludselig vise dig et eller andet, som du kan spejle dig selv i. Det kan også opstå i det her firkantede formelle terapeutiske rum, hvor vi sidder med nogle farver og blyanter, men her er vi kun to væsner i rummet.I naturen er der mange væsner, der deltager i terapien – træer, marker, bække, blomster, fugle, frøer, åer, skyer og skygger, regn og sol, sne, klipper, vand, salt, smag, bær, krydderurter og planter. Om forfatterne: David BR Camacho er psykoterapeut, forfatter og naturterapeut. Anette Monika Wiklund er journalist, kommunikationsmedarbejder og redaktør for magasinet Proces. Sanne Rimpler er fysioterapeut, psykoterapeut og naturterapeut.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.