Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Business Communication - in the service industry is a practical textbook about professional communication in service organisations.Each chapter contains special features designed to meet the needs of students and lecturers. These are learning objectives, chapter key takeaways, practice, reflection questions, professionals’ viewpoints, recommended literature lists and original cross-cultural case studies that would allow students put theories, new insights and understanding of multi-faceted communication into practice.The first chapter presents the reader with why it matters to study communication and why communication is too important to leave to chance in service organisations. Thereafter the book elaborates on the building blocks related to communication: the ABC of communication, culture, the skills, communication skills, and profile of the service employee, external communication, integrated communication, and digital communication.The is aimed at student on practical business studies programmes, for example the AP degree in Service, Hospitality and Tourism Management or AP degreee in Commerce Management.
Bogen beskriver og analyserer turisme som industri og som et felt. Et felt hvor mange forskellige forhold indgår, hvor udfordringerne og mulighederne skal forstås og håndteres, og hvor kompleksitet og modsætninger er store.Bogen diskuterer centrale forhold i turismeindustrien og gennemgår, hvad turisme er i sin brede og dybde, og hvordan du kan forstå de essentielle diskussioner og begreber i turismens komplekse felt. Det gør den i forskellige tematiserede kapitler, som er skrevet af praktikere og forskere indenfor turisme; alle personer med forskellige baggrunde og positioner. Kapitlerne i bogen diskuterer derfor forskellige forhold inden for turisme, så du gennem de mange empiriske undersøgelser, cases, diskussioner af koncepter og teori får viden bredt indenfor feltet turisme.Udover bogen, er der adgang til en online database som indeholder praktiske og tidssvarende cases til kapitlerne, samt konkrete værktøjer.
Denne praksisnære bog er til dig, der studerer på en videregående uddannelse i service- og oplevelsesledelse (inden for områder som fx hospitality, turisme, sport og events, detailhandel og e-tail). Bogens fem dele giver dig en dynamisk og praktisk læring gennem teoretiske perspektiver med talrige eksempler, udtalelser fra brancheeksperter og henvisninger til online indhold og opgaver. Nogle af de valgte eksempler er internationale, mens andre er lokale eksempler fra Danmark, som du vil kunne genkende og let forholde dig til. Du vil få styr på de grundlæggende (interkulturelle) principper og kompetencer inden for virksomhedskommunikation, såsom: At kende og forstå målgruppen for dit budskab, herunder personer med en anden kulturel, social og faglig baggrund og at fastlægge de mest effektive medier til dine budskaber At forstå interkulturelle kommunikationsprocesser At bruge kulturel intelligens i din kommunikation At kommunikere effektivt internt i virksomheden med kunderne At deltage i nonverbal kommunikation
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.