Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Annette Dollard

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Fem enkle trin til mere selvværd
  af Annette Dollard
  28,95 - 78,95 kr.

  Hvordan får man mere selvværd? Hvad er forskellen på selvværd og selvtillid? Hvordan kan man lære sig selv bedre at kende? Kan man bryde med negative tankemønstre? "Kunsten at elske sig selv" er en lille arbejdsbog, som kan hjælpe dig på rette kurs i processen med at øge dit selvværd og dermed få mere livskvalitet.

 • - Når du ville ønske du kunne gøre alt om
  af Annette Dollard
  46,95 - 98,95 kr.

  Mia sælger sin laptop på nettet til en kvinde, som beder hende sende den til Iran. Hvad Mia ikke ved, er at kvinden er fiktiv, og at den virkelige køber har et ganske specifikt formål med købet. Et formål, som ændrer Mias liv for altid.

 • af Annette Dollard
  38,95 - 78,95 kr.

  Hyggelig billedbog om Ida, som har mindst lige så meget hun skal nå på en dag som hendes forældre

 • af Annette Dollard
  99,95 - 195,95 kr.

  Nicklas J. Reuthman er politimand i en lille søvnig flække på Fyn. Efter et fejlslagent forsøg på en karriere i det store udland, er han vendt hjem til en stabil hverdag, hvor højdepunktet er musikken og vennerne på den lokale pub.Idyllen bliver dog brat afbrudt af en nyankommet teenager der ikke vil samarbejde og en række indbrud i nabolaget. Det er ikke eneste forstyrrelse i hans rolige liv. Han skal også finde ud af hvordan han skal håndtere en ualmindelig lækker blondine i en rød Maserati.

 • - En håndbog i hverdagskommunikation
  af Annette Dollard
  70,95 - 168,95 kr.

  Er du træt af at møde sure miner, bare fordi du er lidt forsinket? Har du svært ved at lande det perfekte job, selv om du bliver kaldt til jobsamtaler? Gruer du for familie arrangementer? Så er der hjælp at hente i denne bog. Ved at anvende "Drejefodsprincippet", vil du lære hvor megen magt du har over det der sker i dit liv. Du får her redskaberne til at undgå mange velkendte faldgruber, og du lærer hvordan du kan skabe dig det fede liv.

 • - Digtsamling
  af Annette Dollard
  58,95 - 108,95 kr.

  "Vokseværk" er forgænger til digtsamlingen, "Nattevandring". Begge indeholder digte fra 70erne og 80erne, hvoraf de tidligste blev skrevet af den dengang 15*-årige forfatter. Emner som identitet, relationer og fremtidsdrømme bliver behandlet med ungdommelig kynisme og sarkasme. Enkelte af digtene er på engelsk og nogle af dem var oprindeligt tænkt som sangtekster. "Dagbog. Strøtanker i pulverform på dåse uden etiket Købt nede om hjørnet hos den lokale filosof og solgt videre til storbytakster i lommeformat." "Trust" I trust you alright to be a human being That´s why I´m never too sure about you."

 • af Annette Dollard
  70,95 - 184,95 kr.

  "Nattevandring" er sanse indtryk fra 1980erne i poetisk form. Et af digtene, "Kvinder l-lll", vandt en landsdækkende konkurrence i 1985. Den 21-årige forfatter skriver om ensomhed og tosomhed, angst og ekstase og en undrende selverkendelse, som vil vække genklang hos mange på tværs af alder og epoke.

 • af Annette Dollard
  82,95 - 218,95 kr.

  "Ctrl Alt Del" er chicklit for teenagere med et spændende twist. Historien er inspireret af virkelige begivenheder - omend den dramatiske slutning er opdigtet. Mia på 15 år ønsker sig en ny bærbar computer. Derfor sætter hun sin gamle pc til salg på nettet. En udenlandsk kvinde køber den og beder hende sende den til Iran. Hvad Mia ikke ved, er at køberen i virkeligheden er en helt anden, og at salget af computeren kommer til at vende op og ned på hendes liv.

 • - Fem enkle trin til mere selvvaerd
  af Annette Dollard
  119,95 kr.

 • - Digtsamling
  af Annette Dollard
  165,95 kr.

 • af Annette Dollard
  128,95 kr.

  Mia på 15 år bor sammen med sin mor og sin storebror. Hun er meget sammen med bedsteveninden, Ina, og så er hun småforelsket i skolens lækreste fyr. Men hun har et brændende ønske: at få sin gamle bærbare computer udskiftet med en ny. Derfor sætter hun den til salg på nettet, og hun bliver meget glad, da der viser sig en køber. Den udenlandske køber opfører sig godt nok lidt underligt, og hun vil også have Mia til at sende computeren til Iran, men hvad så? Mia aner ikke uråd, da der begynder at ske dramatiske ting omkring hende. Først da hun bliver anholdt midt om natten, opdager hun sandheden, men da er det for sent.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.