Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Bøger af Annette Vangstrup

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af C Bratvold, T Laustsen, J Mülhausen, mfl.
    399,95 kr.

    SKAB OPLEVELSER handler om, hvordan man kan arbejde strategisk og praktisk med oplevelsesøkonomi og oplevelsesledelse.Bogen er praksisnær og indeholder eksempler fra virksomheder, der arbejder med oplevelsesøkonomi. Med SKAB OPLEVELSER får du et solidt indblik i, hvordan virksomheder kan iscenesætte og skabe oplevelser for brugerne, sætte strategien, lede en oplevelsesvirksomhed, implementere og styre processer samt udføre økonomisk målstyring.Bogens kapitler har fokus på disse fem emner: At skabe oplevelser StrategiLedelse Processer Økonomisk styringSKAB OPLEVELSER har udgangspunkt i hotel- og restauranterhvervet, som er en branche, hvor mange virksomheder har bevæget sig fra at være serviceorienterede virksomheder til egentlige oplevelsesvirksomheder. De gode eksempler fra oplevelsesvirksomhederne i bogen kan nemt overføres til andre brancher.SKAB OPLEVELSER retter sig dels mod virksomheder, der ønsker at ændre hele eller dele af deres strategi i forhold til oplevelsesøkonomi, men kan også danne baggrund for fagene Oplevelsesledelse og Oplevelsesøkonomi på Akademiuddannelsen i Oplevelsesøkonomi.

  • af Annette Vangstrup
    431,95 kr.

    ØKONOMI- OG INDTÆGTSSTYRING er til dig, der enten studerer på serviceøkonomuddannelsen og tilsvarende uddannelser inden for hospitality eller studerer et af akademifagene Økonomistyring i praksis, Anvendt økonomi, Revenue management eller Lederens forretningsforståelse. Herudover kan alle, der har økonomisk ansvar i hotel-, restaurant og oplevelsesvirksomheder finde inspiration til indsatsområder og opnå konkret viden om opbygning af ledelsesrapportering, revenue management, relevante analyser mv.ØKONOMI- OG INDTÆGTSSTYRING giver en praktisk indføring i ledelse af den økonomiske styring af en hotel-, restaurant- og oplevelsesvirksomhed samt viden om generel regnskabsøkonomisk teori. Du kan i bogen bl.a. lære om:• Opstilling af et internt og eksternt regnskab• Opbygning af en forretningsmodel• Analyse af historiske regnskaber• Budgetlægning for kommende perioder, investeringsteori og finansiering.I denne nye udgave har emnet revenue management fået et særskilt kapitel, hvor det gennemgås i praksis, og hvor der desuden kan opnås viden om de nøgletal, der knytter sig til den daglige revenue management funktion.ØKONOMI- OG INDTÆGTSSTYRING indeholder praksisnære cases og eksempler, der er særligt relevante for oplevelseserhvervet, og som kan danne grundlag for eget arbejde med teori omsat til praksis. For at styrke implementering i praksis afsluttes bogen med et kapitel, der som opsamlende case, udfolder teorien i praksis.

  • - in Financial management in Practice
    af Gry Asnæs & Annette Vangstrup
    359,95 kr.

    The book looks at key economic terms and consists of 4 main chapters: 1. Financial Statement and Analysis 2. Optimization of Price and Demand 3. Budgeting 4. Investments and Financing Furthermore there is an introduction to the hotel, restaurant and tourist industry. The book is aimed at the students at the AP programme in Service, Hospitality and Tourism. Cases and examples from the trade are linked to the general theories of economics as well as some key figures and theories specific for this sector of trade. This is a translation of the book: Økonomi for serviceøkonomer – Økonomistyring i praksis

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.