Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Annie Nielsen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Hårets glans & øjnenes glød. En bog om energi
  af Annie Nielsen
  53,95 kr.

  De gamle kinesere lagde for tusinder af år siden overordentlig stor vægt på netop øjnene og håret i deres diagnoser og behandling – og som bogen viser, bekræfter nutidige klienters reaktioner ved kiroterapi i rigt mål dette.En bog for den alment interesserede læser og for behandlere, der arbejder med energierne i mennesket og de tegn, de afsætter på kroppen.Annie Nielsen er kiroterapeut og har siden 1993 arbejdet med udvikling af kiroterapien, undervist og behandlet, samtidig har hun arbejdet sig dybt ind i klassisk kinesisk medicin, dens energi-, meridian- og kostlære. Hun har i over 20 år arbejdet inden for sundhedsvæsenet, blandt andet som neurofysiologiassistent på Odense Universitetshospital og Rigshospitalet. Hun har klinik i Valby og behandler, underviser, holder kurser, foredrag og temadage og udøver A.L.T. – ansigtsløftningsteknik.

 • - The Mystery of the Shack in the Woods
  af Annie Nielsen
  103,95 kr.

  Ellie, a 15-year old adventurer, and her cousin Skippy discover an abandoned shack in the woods when looking for his lost pony. After exploring, she decides to return with her friend Macey to investigate. Anxiety creeps in as the mystery unfolds...odd letters from the 1940's are not the only curious artifacts left behind. What else will Ellie and her friend discover? And, what's lurking around outside? The mystery unfolds as hidden secrets at the shack are revealed. "The air turned cold..."

 • - skoleledelse og udvikling af en endnu bedre folkeskole
  af Niels Møller, Lars Qvortrup, Marianne Sørensen, mfl.
  104,95 kr.

  Artiklerne i denne bog er skrevet af ledere fra skolerne i Slagelse og Kristiansand. De har alle deltaget i et efteruddannelsesforløb i systemisk ledelse. En efteruddannelse, som kvalificerer til at lede implementeringen og forankringen af LP-modellen på egen skole. I artiklerne formidler lederne udbyttet fra efteruddannelsesforløbet, og giver bud på hvordan det kan omsættes i praksis. Artikler er skrevet i et tæt samarbejde mellem ledere fra forskellige skoler. Ledelsesopgaven er i fokus, men artiklerne behandler den fra forskellige vinkler. Bogen henvender sig til alle, som er optaget af at lede forandringer og udvikle organisationer.Center for Skole i Slagelse Kommune og Oppvekstsdirektøren i Kristiansand Kommune har sammen taget initiativ til uddannelsesforløbet. Uddannelsesopgaven er løst af LP-modellen.dk - University College Nordjylland.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.