Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Benny Andersen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Benny Andersen
  58,95 kr.

 • - Snøvsen og Eigil og katten i sækken - Snøvsen på sommerferie - Snøvsen og Snøvsine - Snøvsen hopper hjemmefra
  af Benny Andersen
  228,95 kr.

  Snøvsen er et lille væsen, der kun har én tå at hoppe på. Alle er gået fra snøvsen, men en morgen finder Eigil den lige i udkanten af skoven, og snart går de på eventyr sammen. Snøvsen og Eigil befrier katten i sækken, møder bøhmanden og bliver forfulgt af krabber, hajer og sørøvere. Snøvsen bliver sparket op i luften, solgt som en gulerod og bortført af to skumle fyre. Men alt ender heldigvis godt, og sammen får Eigil og snøvsen mange venner. I Alle historierne om snøvsen er de fire bøger om det lille væsen samlet i en bog: Snøvsen og Eigil og katten i sække, Snøvsen på sommerferie, Snøvsen og Snøvsine, Snøvsen hopper hjemmefra.

 • - Rev. udg.
  af Benny Andersen
  228,95 kr.

 • af Benny Andersen
  44,94 - 158,95 kr.

  Benny Andersen har udgivet mere end 20 digtsamlinger siden sin debut i 1960. At elske eller ikke at elske er både et udvalg af kærlighedsdigte fra alle årene og en række nyskrevne kærlighedsdigte.

 • - en sanghistorie
  af Benny Andersen
  45,95 - 138,95 kr.

  Bogen handler om den næsten ukendte, muligvis afdøde lyriker Svante Svendsen, som bad Benny Andersen om at sætte musik til sine viser. E-bogen er udgivet uden noder til viserne. Mellem Svantes viser giver Benny Andersen et humoristisk og nuanceret portræt af den ulykkelige skjald, der foretrak at præsentere sig således:Svante Svendsen, født Svensson, blev væk fra mine skånske forældre på en Malmöfærge august 1935 og har siden måttet klare mig selv ved andres hjælp.Benny Andersens udgav oprindeligt Svantes viser i 1972 på forlaget Borgen.

 • - Puderne - Tykke-Olsen m.fl. - Over skulderen
  af Benny Andersen
  228,95 kr.

  Genudgivelse i hardback.Benny Andersen har igennem hele sit forfatterskab gang på gang taget danskerne på kornet, ikke mindst i sine tre novellesamlinger, Puderne, Tykke-Olsen m.fl. og Overskulderen, som hermed genudgives samlet.I disse sørgmuntre fortællinger og monologer er det de såkaldt almindelige mennesker der kommer til orde. Det er historier om livets undgængere - de sagtmodige og selvudslettende, som lader omgivelserne styre deres liv, og som er udenfor, selv om de tilsyneladende er midt i det hele.

 • af Thomas Thurah, Benny Andersen & Povl Dissing
  228,95 kr.

  En samtalebog mellem to af Danmarks mest folkekære musikere Benny Andersen (f.1929) og Povl Dissing (f.1938). Sammen fortæller de om deres lange liv og om den musik, der løber som en livsnerve igennem dem begge. "Vi har sunget, vi har grædt, vi har grint" er en hjertevarm fortælling om to mænd, der om nogen kan siges at have præget den danske sangskat. Bogen er redigeret af journalist og mag.art Thomas Thurah. idden /title /head body center h1 403 Forbidden /h1 /center /body /htmlThomas Thurah (f.1963) er en dansk forfatter, journalist, underviser og foredragsholder. Thomas Thurah er uddannet mag.art i litteraturhistorie og filosofi.

 • af Benny Andersen
  44,94 kr.

  Snøvsen er et lille væsen, der kun har én tå at hoppe på. Alle er gået fra snøvsen, men en morgen finder Eigil den lige i udkanten af skoven, og snart går de på eventyr sammen.

 • af Benny Andersen
  44,94 kr.

  Benny Andersen debuterede i 1960 med digtsamlingen "Den musikalske ål", som gav det moderne menneskes oplevelse af utilpashed form og erfaring.

 • af Benny Andersen
  44,94 kr.

  Digtsamlingen handler om menneskets, eller den konfrontationmodernistiske digters, møde med virkeligheden og dens bestandele uden en metafysisk sammenhæng mellem disse.

 • af Benny Andersen
  44,94 kr.

  Desperate digte om tilværelsens krav til stillingtagen og rationel adfærd, formuleret med humor, ironi og ømhed.

 • - Essays
  af Benny Andersen
  44,94 kr.

  Tilskyndet af sin forargelse over selv kyndige journalisters og tv-reporteres gentagne bevidstløse snak om ”det muslimske tørklæde” - som om tørklæder først var opfundet i 1700tallet, og som om der ikke var i titusindvis af utilslørede muslimske kvinder i verden - satte Benny Andersen sig ned og skrev denne bog, med hvilken han ønsker at nuancere og korrigere en række af de usandheder, der florerer om islam og integration. Særligt de evindelige generaliseringer, hhv. ”kristne” og ”muslimer” tager han fat i. Hvad menes der fx egentlig med muslimer? Er det shia- eller sunnimuslimer, alawitter, salafister eller sufier? Og ligesådan med ”kristne”, menes der lutheranere, katolikker, indre mission, jehovas vidner, metodister, de sidste dages hellige, pinsekirken eller baptister? Disse og en række andre emner bliver behandlet gennem interviews med nogle af de mennesker, der har et førstehåndskendskab til integration af islam i Danmark kombineret med digte og erindringer skrevet af Benny Andersen selv.

 • af Benny Andersen
  43,95 kr.

  Momolydbog skuespiller Julie Carlsen læser disse sørgmuntre fortællinger og monologer, hvor det er de såkaldt almindelige mennesker,der kommer til orde.Det er historier om livets undgængere – de sagtmodige og selvudslettende,som lader omgivelserne styre deres liv,og som er udenfor - selv om de tilsyneladende er midt i det hele.

 • af Benny Andersen
  44,94 kr.

  Benny Andersen udgav oprindeligt digtsamlingen Spredte digte i 2005 på forlaget Borgen.

 • af Benny Andersen
  254,95 kr.

  Benny Andersen er med sit varme humør, dybe livsvisdom og sproglige skarpsyn en af de mest læste og folkekære danske forfattere. Han har i sine digte, noveller og børnebøger skrevet om alle livets stadier; vi er vokset op med Eigil, der lover aldrig at gå fra Snøvsen, vi kan alle synge med på "Svantes lykkelige dag" og han har lært os, at "vi er til for at forstå hinanden". I Livet er ikke det værste man har finder du en samling af hans allerbedste tekster, der viser alle aspekter af Benny Andersens store forfatterskab: det sjove, det underfundige, det politiske, det virtuose, det overraskende, det rørende og det præcise.Livet er ikke det værste man har er de allermest kendte og de næsten ukendte tekster af en forfatter, som har rørt de fleste danskeres liv.

 • af Bjarne Reuter, Benny Andersen, Knud Holst, mfl.
  89,95 - 93,95 kr.

  Malurt indeholder 15 nye tekster om jalousi af danske forfattere. Forfattere: Carl Bang; Inge Krog; Knud Holst; Marianne Larsen; Henning Ipsen; Erik Skøtt Andersen; Per Holm Knudsen; Jannick Storm; Bjarne Reuter; Eiler Jensen; Benny Andersen; Ulla Dahlerup; Michaela Brüel; John Nehm; Martin Elmer

 • af Benny Andersen
  44,94 kr.

  En samling udenlandske børnerim – ialt 268 – oversat af Benny Andersen. Læs op af den for børnene – hverken du eller børnene kommer til at kede sig. Bogen er tænkt som et sidestykke til Nikke Nikke Nambo og andre danske børnerim og remser, hvor Benny Andersen har samlet en lang række af de mere ukendte danske rim og remser, fundet i arkiverne på Dansk Folkemindesamling.

 • - Prosa 1953-2006
  af Benny Andersen
  44,94 kr.

  LIVSREJSE MED VIGTIGE OPHOLD er en rejse igennem Benny Andersens liv og forfatterskab, skrevet igennem de sidste mere end 50 år.I veloplagte glimt genoplever Benny Andersen sin barndom og opvækst i Søborg og Vangede, fortæller om de farverige ungdomsår som professionel pianist og debuterende digter og skriver om sine inspirationskilder og sin digteriske praksis igennem sit lange forfatterliv.Vi hører også om Benny Andersens forhold til børn, til sproget og til ordenes magi, til forfatterkolleger som Søren Kierkegaard, H.C. Andersen og Halfdan Rasmussen, samt til udvalgte fænomener som briller, gyngestole og hulslebne skøjter.Endelig kommer vi med Benny Andersen på rejse i det fremmede, fra den omflakkende musikers oplevelser i New Yorks Harlem i 1958 over et besøg i Kenya sammen med Povl Dissing i 1990 til de mange personlige indtryk fra Barbados, som blev Benny Andersens og hans afdøde kone Cynthias andet hjem i årene 1979-2001.»Benny Andersen har i en menneskealder moret og bevæget danskerne. Med Livsrejse med vigtige ophold foreligger en righoldig samling af noget af det ypperste.« – Kristen Bjørnkjær i Information»Vi er hjemme igen! Sådan føles det også at læse Benny Andersen. Hver gang. Men på den fede måde. Fordi han er så dansk, at han holder af hele verden.« – Liselotte Wiemer i Weekendavisen

 • af Benny Andersen
  44,94 kr.

  Børn elsker rim og remser. De fryder sig over skægge vrøvlevers, de kappes i slagkraftige drillerim og navnerim, de finder atter sammen i sanglege og afgør, hvem der skal stå, ved fantasifulde fælleremser. Digteren Benny Andersen har i Nikke Nikke Nambo gravet en stor samling af børnenes egne morsomme og originale frembringelser gennem tiderne frem til fornøjelse for nye generationer – og til genkendelsens glæde for mange forældre. Med Harry Vedøes originale illustrationer.

 • af Benny Andersen
  44,94 kr.

  Livet er kedeligt, synes David. Han bor på den kedeligste vej i den kedeligste by i det kedeligste land på den kedeligste planet i det kedeligste af alle universer. Aldrig sker der noget spændende. Ikke før han møder Josephine. Overalt hvor hun er, sker der dramatiske og spændende ting. Det er ikke underligt, at David føler sig tiltrukket af hende. Der er bare det pinlige ved det, at hun kun er ti år, et par år yngre end David. De to års aldersforskel betyder meget i den fase af livet, så det skaber store problemer. Især Davids bedste ven, Steffen, er stærkt imod at David følges med en mindreårig. Lige indtil … men læs selv! En bog om kærlighed, venskab og jalousi. En historie om skøre folk og dyr, om genfærd og krybdyr og katastrofer – kort sagt: om livet, når det næsten er for meget!

 • af Benny Andersen
  44,94 kr.

  Ethvert liv er fuld af tildragelser – små og store imellem hinanden. I denne bog fortæller Benny Andersen om pudsige og rørende, sjove og tankevækkende tildragelser i sit liv, fra barndommen til de allerseneste år. Vi hører bl.a. om hans livs længste (musikalske) forspil, om oplevelser på dansegulvet, på rejser og restauranter, om en forelsket ildflue, en musikalsk sommerfugl og om den hvide due, som kort efter Benny Andersens kone Cynthias død besøgte deres hus i Barbados.

 • - Tildragelser
  af Benny Andersen
  44,94 kr.

  Ethvert liv er fuld af tildragelser – små og store imellem hinanden. I denne bog fortæller Benny Andersen om pudsige og rørende, sjove og tankevækkende tildragelser i sit liv, fra barndommen til de allerseneste år. Vi hører bl.a. om hans livs længste (musikalske) forspil, om oplevelser på dansegulvet, på rejser og restauranter, om en forelsket ildflue, en musikalsk sommerfugl og om den hvide due, som kort efter Benny Andersens kone Cynthias død besøgte deres hus i Barbados.

 • af Benny Andersen
  44,94 kr.

  Kærligheden er varm og levende i Benny Andersens nye digtsamling NU OG DA, hvor han skriver om sin kone og sig selv, at »vi er kærlighedskapitalister/beriger konstant hinanden«. I andre digte hylder han menneskers forskellighed, giver sin version af en anti-Jante-lov, gør os opmærksom på sprogets kønsmæssige finurligheder, fortæller, hvordan tungsind vendes til optimisme, og beskriver også sin henrykkelse over at være lige netop »mig«.NU OG DA viser Benny Andersen som vi kender ham. På sin helt egen måde leger ham med ordene og lader sig inspirere til humoristiske krumspring og overraskende pointer.

 • af Christian Kock, Brian Nygaard Oswald, Benny Andersen, mfl.
  113,95 kr.

  Tema: Sportsmetaforer, ordbilleder fra sportens verden, som vi først og fremmest bruger, fordi metaforer fremmer forståelsen.IndholdBenny Andersen: “Klaverbokser” (s. 11)John P.A. Jensen: “Det’ fedt, mand” (s. 13)Ken Farø: “Banen rundt i modersmål og fremmedsprog” (s. 15-24)Kristian Tvilling: “Sportsmetaforer i kirken” (s. 25-30)Christian Kock: “Den demokratiske banehalvdel” (s. 31-40)David Jacobsen Turner: “Transcendentale tæsk” (s. 41-48)Bent Jørgensen: “Læn Dem ikke ud” (s. 49-58)Brian Nygaard Oswald: “Om golf-dansk og marsboere” (s. 59-65)Bent Pedersbæk Hansen: “Farlige metaforer” (s. 67-73)Knud Lindholm Lau: “Og metaforen kort” (s. 75-96)Gerda Thastum Leffers: “Den sproglige gennemslagskraft. Tale til Per Arnoldi” (s. 97-100)Per Arnoldi: “Takketale” (s. 101-103)

 • - Selected Poems
  af Benny Andersen
  188,95 - 266,95 kr.

 • - Selected Poems Volume Two
  af Benny Andersen
  235,95 - 266,95 kr.

 • - Selected Poems
  af Benny Andersen
  400,95 - 950,95 kr.

  Benny Andersen, currently Denmark's most popular poet, is virtually unknown in the United States. He is a poet of remarkable versatility, whose voices range from reflective to whimsical. His imagery is original and often surprising; his humor is delightful. To introduce Benny Andersen to English readers, Alexander Taylor has worked with the poet, selecting and translating poems from the eight books now available in Danish. The poems are presented here in their Danish versions and in English translations that capture the spontaneity and excitement of the originals.In both versions the poetry is evocative and refreshingly direct. The imagery is vivid, and the poet's inventive use of diction and syntax creates startling effects. Perhaps most characteristic of Andersen's work is the fusion of complex, often conflicting emotions within a single poem.Born in Copenhagen in 1929, Benny Andersen published his first book of poetry in 1960, to immediate public and critical acclaim. In addition to poetry, he has written a novel, short stories, children's books, filmscripts, television plays, and essays. He has received several awards.Originally published in 1976.The Princeton Legacy Library uses the latest print-on-demand technology to again make available previously out-of-print books from the distinguished backlist of Princeton University Press. These editions preserve the original texts of these important books while presenting them in durable paperback and hardcover editions. The goal of the Princeton Legacy Library is to vastly increase access to the rich scholarly heritage found in the thousands of books published by Princeton University Press since its founding in 1905.

 • af Benny Andersen
  44,94 - 73,95 kr.

  Snøvsen er et lille væsen, der kun har én tå at hoppe på. Alle er gået fra snøvsen, men en morgen finder Eigil den lige i udkanten af skoven, og snart går de på eventyr sammen.

 • af Benny Andersen
  44,94 - 73,95 kr.

  Snøvsen er et lille væsen, der kun har én tå at hoppe på. Alle er gået fra snøvsen, men en morgen finder Eigil den lige i udkanten af skoven, og snart går de på eventyr sammen.

 • af Benny Andersen
  44,94 - 73,95 kr.

  Snøvsen er et lille væsen, der kun har én tå at hoppe på. Alle er gået fra snøvsen, men en morgen finder Eigil den lige i udkanten af skoven, og snart går de på eventyr sammen.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.