Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Bente Nissen Lundsgaard

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Bente Nissen Lundsgaard
    267,95 kr.

    Info om kogebogen Smagen af Moderne MexicoBogen er præsenteret og rost for autencitet, opbygning, fotos og stil af den mexicanske ambassadør José Ignacio Madrazo. Han beskriver den som en fantastisk kogebog om moderne mexicansk mad. Uddrag af DBC´s lektørudtalelse lyder: ”Denne kogebog er fremragende –både hvad angår indhold, layout, tekst, fotos og register.”. ” En superlækker, flot, farverig og indbydende kogebog med mexicanske retter. Kan varmt anbefales.”Mexicansk mad er stormet frem i popularitet, siden denne bog udkom første gang i 2014. Vær med på bølgen med opskrifter på alt fra lækre tacos, friske salater, sprøde tostadas, cemitas sandwich, varmende chiligryder, mørt og krydret pulled meat, grill samt desserter, kager og drikke. Du får også tjek på dine chilier og på, hvordan du bager dine egne tortillas. Det er moderne mad, der er let at lave.Bente Nissen Lundsgaard har en årelang passion for mexicansk mad, har været på mexicansk kokkeskole samt rejst vidt og bredt i Mexico og USA. Har fra 2015-2018 undervist i mexicansk streetfood i Meyers Madhus. Afholder i dag egne mexicanske madkurser gennem sit firma BNL FOOD FACTORY ( Se: www.bnlfoodfactory.dk). Hun står bag en lang række kogebøger, heriblandt flere bestsellere, og har i over 20 år været fast madskribent ved bl.a. Egmont Magasiner. Uddannet som Master in Health Promotion and Education fra Aarhus Universitet samt professionsbachelor i ernæring og sundhed.

  • af Bente Nissen Lundsgaard
    98,95 kr.

    Brasiliansk - grill, tapas & streetfood er for alle, der kan lide afslappet, veltilberedt mad med masser af varierende smagsind­tryk. Er du vild med grillet kød med lækre, friske og farverige salsaer og skønne salater til? Har du lyst til sprøde snacks med f.eks. kylling og delikate fiske- og skaldyrs-retter i cremede kokossaucer? Så er denne bog noget for dig. Du får selvfølgelig også opskrifter på sødt med chokolade, karamel, nødder og frugt, forfriskende smoothies og spændende drinks. Forfatteren Bente Nissen Lundsgaard underviser i mexicansk streetfood i Meyers Madhus. Hun står bag en lang række kogebøger, heriblandt flere bestsellere, og har i snart 20 år været madskribent ved bl.a. Egmont Magasiner. Hun finder stor inspiration til sine opskrifter i de forskellige syd-, mellem- og nordamerikanske køkkener, hvorfor det amerikanske kontinent også har været målet for en række inspirerende madrejser og kokkeskoleophold. Til denne bog har den brasilianske ambassadør i Danmark Carlos Paranhos ydet bistand med viden om den brasilianske madkultur og råvarer.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.