Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
"Shotokan Karate – fra Hvidt bælte til Sort er skrevet af Bjarne Ibsen. Det er et gennemført værk på dansk om Shotokan Karate.Karate er et avanceret kampsystem, hvor stød, spark og parader indgår i et velafbalanceret bevægelsesmønster. Dette mønster gør det muligt at mobilisere hele kroppens styrke som drivkraft bag den enkelte karateteknik med blot en brøkdel af et sekunds varsel. Den karakteristiske eksplosive koncentration af kraft, der er så særegen for karate, opnås kun gennem vedholdende og systematisk træning, hvor samtlige teknikker konstant forbedres og rationaliseres. Enhver overflødig bevægelse elimineres for at fremme og forfine motorikken ned til den mindste detalje, så det ultimative mål for funktion og effektivitet realiseres.Den beskrevne karatestil i bogen er Shotokan. Den trænes inden for Denmark Shotokan Karate-Do Federation (D.S.K.F.). Shotokan er den mest udbredte stilart globalt. Den praktiseres og organiseres af et betydeligt antal internationale og nationale karateforbund.Uanset hvor mange af de andre forbund, der påstår at dyrke den mest sande eller autentiske stil, er det tekniske grundlag stort set identisk over hele verden. Små forskelle ses som regel i de forskellige stilarters tolkning af de 26 Katas, der betragtes som fundamentet for hele Shotokan-stilartens tekniske opbygning.Bogen er opsat med farvet baggrund i de tekniske billeder som en af de eneste på markedet. Det gør det meget lettere at se hvordan teknikkerne skal udføres."
I antologien har vi samlet nye bidrag fra en række forskere fra Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet, Københavns Universitet, VIVE – Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd samt Center for Borgerdialog. Bidragene i antologien analyserer både deltagelsen i frivilligt arbejde – hvem arbejder frivilligt, hvorfor og hvordan – og det frivillige arbejdes nytte. Bogen tager udgangspunkt i nye data, kvantitative såvel som kvalitative, der er indsamlet inden for de seneste år, med henblik på at belyse udviklingen i det frivillige arbejde i Danmark.
I dette nummer af Paideia kan du læse om følgende:• hvordan samarbejdet om børns trivsel forstås og praktiseres forskelligt i det tværfaglige arbejde, og ledelsens problemstillinger og handlemuligheder ift. til dette• at leg er blevet overset som et effektivt værktøj til at sikre elevers trivsel, samt ledelsens afgørende rolle i at gøre legen legitim som pædagogisk metode • hvordan man arbejder produktivt med trivselsmålingen på tværs af skolen, og dermed sørger for at målingens data bliver omsat til handling• de mest afgørende faktorer for unges (mis)trivsel og heriblandt, hvordan digitalisering, mobning og sociale fællesskaber påvirker de unges trivsel.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.