Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Claus Deleuran

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Claus Deleuran
  158,95 kr.

  En længe savnet genudgivelse af Claus Deleurans fantastiske tegneseriefortælling fra 70'erne om en gruppe danske ungersvende, der er på en mission til planeten Saturn. Kåret to gange som århundredets - det sidste - bedste danske tegneserie. Kristeligt Folkeparti forsøgte i sin tid at anlægge sag mod bogen for blasfemi. Med Claus Deleurans hidtil upublicerede udkast til tegneserien, som han begyndte på som barn. Efterskrift af Anders Lund Madsen.

 • - Jernalder og yngre vikingetid
  af Claus Deleuran
  248,95 kr.

  Hermed del 2 (de oprindelige bind 4, 5 og 6) af genudgivelsen af Claus Deleurans monumentale værk, som desværre forblev uafsluttet.

 • - Vikingetiden og dens afslutning
  af Claus Deleuran
  248,95 kr.

  Hermed del 3 (de oprindelige bind 7, 8 og 9) af genudgivelsen af Claus Deleurans monumentale værk, som desværre forblev uafsluttet. Men nu findes det hele igen, så langt så godt.

 • - De ældste tider
  af Claus Deleuran
  248,95 kr.

  Omsider udkommer del 1 af genudgivelsen af Claus Deleurans monumentale værk, som desværre forblev uafsluttet.

 • af Claus Deleuran
  148,95 kr.

  -

 • - Samlet udgave
  af Claus Deleuran & Jesper Deleuran
  248,95 kr.

  Den moderne tegneserie for mænd kaldte brødrene Deleuran deres fælles værk om detektiverne med de mange dæknavne. Men den er skam også for kvinder, når man tænker på, at de fik hjælp af den gæve mikkeline, kendt fra sin egen tegneserie. - Her foreligger alle de tre oprindelige albums samlet i et bind og forsynet med efterskrift af den gamle redaktør Povl Høst-Madsen, der i sin tid antog tegneserien til Dagbladet Information.Den første genudgivelse blev anmeldt af Christian Monggaard i samme avis med bl.a. disse ord: “Nu er det muligt at genopleve adrenalinsuset fra dengang, hvor de to privadetektiver holdt vore gader rene ... Med En fantastisk sans for detaljen i næsten hver en ramme. ... altid er der noget at fornøje sig med i brødrenes streg.”

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.