Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Naturen leverer ingredienserne til retter som ramsløgspesto, syltet pileurt, mirabellesmoothie, strandarve-tzatziki, stegt blæretang, krabbesuppe, krebsehalesalat, plankefisk, fasanwrap og råvildtburger.Og naturvejleder Claus L. Olesen serverer de gennemprøvede opskrifter på naturlige retter, der har vist deres værd i naturformidlingen eller i hans egen husholdning, hvor en stor del af ”indkøbene” klares gennem sankning, jagt og fiskeri.Bogen er en inspirerende og lettilgængelig vejledning med 80 opskrifter til alle, der sætter pris på vilde råvarer – og som både nyder at hente naturen ind i køkkenet og at flytte køkkenet ud i naturen.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.