Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
GastroOdense serverer et portræt af den odenseanske gastroelite og deres fødevareleverandører. Restauratørerne fra Aro, Bacchus, HOS, Sortebro Kro og Vår fortæller om filosofien bagderes kokkekunst og deler et særligt udvalg af opskrifter fra hver restaurant.I denne bog hylder vi også folkene bag råvarerne, og vi besøger Brugbar, Permaurt, Knabegaarden, Kildegaard og Palleshavegaard, der får en del af æren for succesen i de sublime køkkener.Gastro Odense er en mundvandsdrivende bog om køkkenfilosofier, kulinariske fundamenter og kunsten at gå på restaurant.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.