Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Dorthe Lau

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Andy Højholdt, Gordon Vincenti, Jeanette Svendsen, mfl.
    262,95 kr.

    Der er behov for en mere innovativ og kreativ praksis i velfærdsinstitutionerne. Det afspejler sig i professionsuddannelserne, hvor emner som social innovation, entreprenørskab og samskabelse er blevet del af indholdet i uddannelserne. Men hvad indebærer social innovation overhovedet, og hvordan etableres samskabelse i praksis? Det giver denne bog svar på.Samskabelse og socialt entreprenørskab er en grundbog til professionsuddannelserne, som giver et indblik i de mange muligheder og faldgruber, der kendetegner praktisk innovationsarbejde. Bogen rummer teoretiske perspektiver, der forklarer begreberne samskabelse og socialt entreprenørskab. Derudover præsenterer bogen en casebaseret gennemgang af, hvordan social innovation, entreprenørskab og samskabelse ser ud i en professionel praksis.Redigeret af Esben Hulgård, Maja Juul-Olsen og Elof Nellemann Nielsen, VIA University College.

  • af Karsten Mellon
    190,95 - 218,95 kr.

    Hvad er et godt studieliv? Et godt studieliv kommer ikke af sig selv. Det afhænger af dine valg og handlinger – og ikke mindst af det studiemiljø, du er en del af. Det hele skal spille sammen, hvis dine faglige og sociale studiekompetencer skal have mulighed for at udvikle sig. GUIDE TIL ET GODT STUDIELIV er skrevet af fem forfattere med bred viden om læring, samarbejde og livet som studerende. De præsenterer i bogen deres bedste råd til at komme godt i gang med studielivet. I fem kapitler sættes der spot på dig og dine kompetencer og på de sammenhænge, du skal indgå i: • Kapitel 1 handler om din identitet som studerende • Kapitel 2 handler om at skrive opgave • Kapitel 3 handler om at forstå og tage hånd om din egen læring • Kapitel 4 handler om at håndtere tvivl og usikkerhed• Kapitel 5 handler om samarbejdet i studiegrupper "Hvad er i grunden formålet med at studere? Det kommer an på, hvem du spørger. Politikerne vil sige én ting, underviserne på uddannelsesstedet noget andet, din far eller mor noget tredje, og du har angiveligt din helt egen grund til at ville studere. Vi vil ikke komme med én opskrift, men vi vil gerne komme med perspektiver, som kan være hjælpsomme på vej mod et godt studieliv."- Fra bogens introduktionGUIDE TIL ET GODT STUDIELIV er redigeret af Karsten Mellon og indeholder kapitler af: - Karsten Mellon, ph.d., cand.mag. i pædagogik og master i organisationspsykologi.- Hanne B. Thingholm, ph.d. i professionsdidaktik og uddannet lærer. - Dorthe Lau, cand.pæd.psych. og autoriseret psykolog. - Marie Neergaard, cand.mag. i sprogpsykologi og lektor på læreruddannelsen på Professionshøjskolen Absalon. - Anne Krejberg Dalum, uddannet antropolog og cand.pæd. i pædagogisk psykologi.

  • af Stig Broström, Henning Salling Olesen, Steen Visholm, mfl.
    284,95 kr.

    Den overordnede ambition med denne bog er at give lærer- og pædagogstuderende såvel som professionelle i det pædagogiske fag forskellige perspektiver på fænomenet læring og 'ikke-læring'. Bogens fokus, og som titlen skal indikere, er rettet mod spørgsmålene om, hvorfor og hvordan det til tider forekommer, at børns læring i visse situationer af den professionelle opfattes hindret eller som fordrejet, begrænset, hæmmet, udeblevet, upræcis eller utilstrækkelig på anden måde, hvilket er mindst lige så relevant at afdække som at søge at forstå, hvad der rent faktisk medfører læring. Dette må derfor ses som to sider af samme sag. Antologiens første ni artikler er skrevet af henholdsvis professorer fra universiteter, lektorer fra professionshøjskoler (UC'ere) og praktiserende psykologer. Desuden bidrager en norsk postdoc som medforfatter på en artikel. Den sidste og tiende artikel er et eksklusivt bidrag fra den anerkendte tyske biografiforsker og professor Peter Alheit.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.