Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Ellen Hillingsø

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Et kærlighedsevangelium
  af Hella Joof & Ellen Hillingsø
  148,95 - 193,95 kr.

  Ligesom tusindvis af andre elsker Hella Joof og Ellen Hillingsø hunde. De tabte tidligt (Ellen) og sent (Hella) deres hjerter til vores firbenede følgesvende, og som hundemennesker kan de selvfølgelig ikke forestille sig et liv uden labrador, hår i maden og på tøjet, samt et generelt svineri og manglende konsekvens i deres ellers så pæne hjem. Hundens bog er deres hyldest til menneskets bedste ven, en morsom, kærlig og bedrevidende indføring i tilværelsen med hund. Så på med hundesnoren og tag med ud på en lang gåtur, hvor du undervejs kan læse om lorte-reglen, hunde i sengen, kalket afføring, tigning, svenske øjne, hundeterapi, dykke ned i brevkasser for hunde og mennesker, synge hundesange og læse digte og fortællinger om nogle af de mange hunde i vores kulturhistorie.

 • af Henriette Harris, Kjeld Hillingsø & Ellen Hillingsø
  138,95 - 167,95 kr.

  Ellen Hillingsø er en af landets mest alsidige og originale skuespillere. Kjeld Hillingsø er en af de sidste årtiers mest markante militære personligheder. I virkelighedens verden er de datter og far. Og selv om deres brancher dårligt kunne være længere fra hinanden, er der langt mere, der forbinder dem, end der adskiller dem. De bor dør om dør og elsker at hjælpe hinanden i hverdagen, både med de praktiske ting og med livets udfordringer. Det hillingsøske univers er mere snusfornuft end sus og dus. Beder man far og datter om et fælles motto, kommer det énstemmigt: "Er der ikke udvikling, så er der afvikling!" Følg dem i deres udvikling, og kom lidt tættere på generalen og hans datter i en række ærlige og åbenhjertige samtaler.

 • af Kaya Brüel, Ole Kibsgaard, Ellen Hillingsø & mfl.
  37,95 kr.

  Fire historier om mobning skrevet af Bubber, Ellen Hillingsø, Ole Kibsgaard og Kaya Brüel. Med humor og overskud fortæller de om svære, men også meget dagligdags situationer fra børnehaven.Efter hver historie følger råd om, hvordan situationerne kan håndteres, og hvordan man kan undgå mobning og drilleri.Historierne er indtalt på cd af forfatterne - og på cd’en ligger også Red Barnets anti-mobbesang indspillet af B-Boys, Nicolai, Anne Gadegaard og Caroline.Generalsekretær for Red Barnet Mimi Jakobsen har skrevet forord, og bogen indgår i anti-mobbeprojektet Fri for Mobberi.Projektet er støttet af H.K.H. Kronprinsesse Mary.Når du køber denne bog, støtter du Red Barnet.

 • af Ellen Hillingsø
  73,95 kr.

 • af Henriette Harris, Kjeld Hillingsø & Ellen Hillingsø
  923,95 kr.

  Ellen Hillingsø er en af landets mest alsidige og originale skuespillere. Kjeld Hillingsø er en af de sidste årtiers mest markante militære personligheder. I virkelighedens verden er de datter og far. Og selv om deres brancher dårligt kunne være længere fra hinanden, er der langt mere, der forbinder dem, end der adskiller dem. De bor dør om dør og elsker at hjælpe hinanden i hverdagen, både med de praktiske ting og med livets udfordringer. Det Hillingsøske univers er mere snusfornuft end sus og dus. Beder man far og datter om et fælles motto, kommer det énstemmigt: ”Er der ikke udvikling, så er der afvikling!” Følg dem i deres udvikling, og kom lidt tættere på generalen og hans datter i en række ærlige og åbenhjertige samtaler. Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.