Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Available in bookshops for the first time, the internationally acclaimed time management system that has been used by millions, written by Francesco Cirillo, creator of the Pomodoro Technique. We all face the same problem: we're constantly busy but we never seem to get anything done.
Pomodoro er en enkel og effektiv teknik til at skabe fokus og flow i dit vidensarbejde:”Effekten er overraskende stor. Uden Pomodoro-teknikken kunne vi ikke nå fem dages arbejde på fire dage. Jeg er stadig frisk i hovedet efter arbejdet”Bo Kønskov, Co-CEO og partner, IT-virksomheden Abtion som indførte 30-timers arbejdsuge i 2019."Af alle de initiativer, IIH-Nordic har gjort, er Pomodoro klart det bedste værktøj til at skabe en positiv forandring til alles bedste. Efter fem år med stigende brug af Pomodoro præsterede vi i 2021 det bedste resultat i 17 år på top og bund – uden at øge antallet af medarbejdere. IIH Nordic er af Great Place to Work kåret som den bedste arbejdsplads tre gange og kåret til Danmarks sundeste arbejdsplads (mental sundhed)”.Henrik Stenmann, Bestyrelsesmedlem & founder, IIH Nordic som indførte 4-dages arbejdsuge i 2017.”Vi kommer hurtigere i fokus og flow i vores kreative arbejde, og vores hjerner arbejder ubevidst videre i Pomodoro-pauserne. Netop ved at træde væk fra computeren kan vi ofte se nye løsninger på komplekse problemstillinger, som vi løser i den næste Pomodoro. Vi får virkelig noget godt arbejde fra hånden”.Sofie Vilstrup Palm, Teamleder og arkitekt, Arkitema"Hver dag fra kl. 10:30-11:30 afvikler vi simultant to Pomodoros. Stemningen er mættet af koncentration og energi. Sammen med initiativer omkring mails og møder er vi blevet så produktive, at 150 medarbejdere kan holde hver 4. fredag fri med fuld løn".Tina Christensen, Adm. direktør, Metronome"Hver fredag tager vi fælles fem Pomodoros fra kl. 8:45-11:10, og så holder vi weekend kl. 12. Før vi gik i gang, var der tvivl hos nogle om, hvorvidt 'det ville give mening for mit arbejde', men så oplevede alle 60 den fantastiske energi og holdånd, det skaber, og hvor overraskende meget mere vi kan nå. Det summer af liv i pauserne mellem Pomodoros, og fredagen er så god, at vi ikke vil undvære den".Anne Katrine Schjønning, Head of Molt Wengel, Advokater med speciale i Entrepriseret
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.