Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Bøger af Frederik Lindhardt

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Svend Brinkmann, Tor Nørretranders & Rane Willerslev
    133,95 - 248,95 kr.

    Her er en unik mulighed for at få serveret tre knivskarpe perspektiver på nutiden, fremtiden og vejen dertil. Det er tre af Danmarks absolut skarpeste iagttagere; Tor Nørretranders, Rane Willerslev og Svend Brinkmann, der i denne samtalebog gør status over nutidens radikale tilstand. Med spørgsmål som: Hvad er det for en tid? Hvad kommer vi fra? Hvad går vi til? Og hvordan med os mennesker? Med mennesket, med menneske(lig)heden? tilbyder de tre herrer kritiske og velovervejede nedslag i samfundet af i dag.

  • af Rane Willerslev & Frederik Lindhardt
    138,95 - 218,95 kr.

    Spørgsmål om efterlivet – findes det, og hvad kan vi bruge det til?Vi skal alle dø. Så meget ved vi. Men heller ikke mere. Hvad der sker efter livet, er en af livets største gåder. Trods den store gåde har mennesker til alle tider dog aldrig være tilbageholdende med at komme med bud på, hvad efterlivet er og rummer.Og hvad nu, hvis der faktisk var noget? Kom med, når Rane Willerslev og Frederik Lindhardt tager dig med ind i efterlivets verden – i jagten på umulige svar, og med håbet om at starte en fælles samtale, som kan udvide vores perspektiv og måske endda gøre vores liv før døden rigere.Samtalerne begynder de allerede i bogen. De taler med præsten, erindringsforskeren, kunstneren, psykologen og tech-eksperten og dykker ned i emner som det evige liv, nærdødsoplevelser, menneskets bevidsthed og kunstig intelligens.Samtidig kigger de i historiebøgerne og ser på udviklingen i opfattelsen af efterlivet igennem tiderne for at blive klogere på det som fænomen. For tidligere var døden – og det mulige derefter – en større del af livet, end tilfældet er i dag.

  • af Frederik Lindhardt, Andreas Pihl & Michael Hejmadi
    193,95 - 218,95 kr.

    Øjenåbnende inspiration til det moderne sundhedsvæsen der både skal finde tilbage til gamle dyder og se frem. Det går faktisk bedre i det danske sundhedsvæsen, men vi skal ikke kigge ret langt frem i tiden, før det bliver klart, at ingen kan fortsætte, som de hidtil har gjort. Og slet ikke lægerne. Teknologiske krav vælter ind over os, og de forandrer lægens rolle og relation til patienten. Derfor gælder det om at genetablere Doktor Hansens - ham den kære læge fra Matador - patientkontakt på nye præmisser. Det gøres ved at bruge de teknologiske landvindinger rigtigt. Udredning, diagnosticering og behandling kan nemlig varetages af alt godt fra den 4. industrielle revolution og sætte lægen fri til det, der er vigtigst: relationen til patienten og forskningen.Praktiserende læge Michael Hejmadi og læge og forsker Andreas Pihl giver med historier fra deres lægepraksis bud på, hvad fremtiden bringer i sundhedsvæsenet. Og de peger på flere lavthængende frugter, der allerede nu kan plukkes i sundhedsvæsenet, og dermed gøre alles hverdag bedre og nemmere – både som patient og som læge.

  • af Frederik Lindhardt
    92,95 - 248,95 kr.

    Da tidligere biskop Jan Lindhardt i foråret 2012 fik konstateret Alzheimers indvarslede det store forandringer for hele familien. Efter at have levet et meget aktivt og udadvendt liv i berøring med mange mennesker ofte om livets store spørgsmål, måtte Lindhardt indse, at hans verden blev indsnævret. Det blev efterhånden svært at skelne mellem stort og småt, op og ned. Verden var simpelthen ved at falde fra hinanden. Han var ved at falde fra hinanden. I denne nye, lille verden skulle Lindhardts nærmeste familie finde ud af, hvordan de skulle udfylde og leve med rollen som pårørende.Lidt af far er Jan Lindhardts yngste søn Frederiks fortælling om livet sammen med sin syge far. Den handler om sorgen, frustrationerne og håbløsheden. Om minderne, humoren, nærheden og kærligheden. Den handler om, hvad Alzheimers gør ved mennesker. Men først og fremmest handler den om en far og en søn.

  • - The Danish Model: How to Improve Empathy and Welfare with Health Technology
    af Frederik Lindhardt, Andreas Pihl & Michael Hejmadi
    158,95 kr.

    Technological requirements are spilling over into the healthcare sector changing the physician's role and relationship to the patient. However it is possible to re-establish the good old small-town doctors on new terms.In this book, we make the case that we need to use technological advancements in the right way. Investigation, diagnosis and treatment can be handled by all the groundbreaking technologies from the digital age. while maintaining the doctor's human experience and professional intuition. Patients must be able to monitor themself to a greater extent and take co-responsibility with the help of doctors, that is, doctors who can not only be consulted at medical centers, but also digitally. In other words, we must free up the doctor's time to what is important, namely: patients, research and treatment - especially in the case of virus outbreaks and chaos creating pandemics.Michael Hejmadi Pedersen (b. 1977).Father of three girls. Trained specialist in family medicine. His clinic is located in Ferritslev, Fyn, Denmark. Member of the practitioners doctors' (PLO) board of representatives and a number of regional and national committees discussing implementation of technology in health care. Co-founder of People’s Robots that introduce new technology in general practice. External lecturer at The Maersk Mc-Kinney Moller Institute, University of Southern Denmark. Andreas Pihl (b. 1988).Doctor with broad clinical experience, primarily in family medicine, currently working in a general practitioner clinic in Copenhagen, Denmark. Medical affairs lead at Roche Diagnostics Denmark. Researcher in digital health and vice president for Center for Digital Health Research, University of Southern Denmark. Lecturer, non-fiction author and eager debater as well as co-founder of a large and renowned Facebook-group (Spørg en læge om coronavirus) of volunteering doctors giving advice and information to citizens on covid-pandemic.

  • af Svend Brinkmann, Tor Nørretranders & Rane Willerslev
    133,95 - 248,95 kr.

    Vi gør det hele tiden. Taler med hinanden: Med venner, familie og kolleger. Men også i det offentlige rum: I tv, radio og aviser er der altid nogen, der taler sammen. Der udkommer podcasts, afholdes webinarer og virtuelle møder. Der sniksnakkes på sociale medier, sættes samtalekøkkener op og skrives samtalebøger. Men hvordan har samtalerne det egentligt her i begyndelsen af det 21 århundrede? Svend Brinkmann, Tor Nørretranders og Rane Willerslev mødes igen under ledelse af Frederik Lindhardt for at tale sammen. Og for at tage temperaturen på samtalen. Hvorfor taler vi sammen? Hvad er en samtale overhovedet? Og hvad kan den gode samtale? De besøger både et hotel, en kirkegård, en frokostkantine og et værtshus i forsøget på at nå ind til samtalens kerne og dens værdi i en tid og et samfund, hvor der aldrig har været så mange samtaler.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.