Bøger af Guillaume Musso

Guillaume Musso er en af Frankrigs mest elskede forfattere og har i år, for femte år i træk, været Frakrigs bedst sælgende forfatter. I Danmark har forlaget Lindhardt & Ringhof gjort os den kæmpe tjeneste at, udgive Guillaume Musso fantastiske romaner! Guillaume Musso har indtil videre udgivet 13 romaner, hvoraf alle har ligget på de franske bestsellerlister og flere er filmatiseret. Bøgerne er oversat til 38 sprog og har samlet solgt over 22 millioner verden over.
Guillaume Musso har selv været fascineret af litteratur, bøger og ord siden han var barn, og han brugte uendelige timer på det lokale bibliotek, hvor hans mor arbejdede.
Selv begyndte Guillaume Musso, at skrive da han som ung studerede i USA, men begyndte først for alvor at forfølge drømmen om at blive forfatter, da han vendte hjem til Frankrig, fyldt med inspiration til de, indtil videre 13 ubeskriveligt fantastiske bøger han har skrevet! Guillaume Musso er kendt for at skrive nærværende, nervepirrende og helt uforglemmeligt! Guillaume Mussos bøger har ALT en fantastisk bog skal have!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.