Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Gunnar Nyborg-Jensen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - 134 børnesange for de mindste
  af Gunnar Nyborg-Jensen
  138,95 kr.

  Titlen 'De små synger' er en charmerende bog skrevet af den anerkendte forfatter Gunnar Nyborg-Jensen. Denne bog, der er udgivet i 2000, er en skattekiste af melodier og sange, der sætter en ære i at fremhæve den skønhed og uskyld, der ligger i børns stemmer. Bogen falder ind under genren musik og er en skøn samling af børnesange, der vil glæde både børn og voksne. 'De små synger' er mere end bare en bog; det er en oplevelse, der binder generationer sammen gennem kraften i musik og sang. Udgivet af Gyldendal, en af de mest respekterede forlag i Danmark, er denne bog et must for enhver familie, der ønsker at videregive traditionen med børnesange fra generation til generation. Dyk ned i 'De små synger' og lad melodierne fylde dit hjem med glæde og latter.

 • af Gunnar Nyborg-Jensen
  190,95 kr.

  Titel: De små synger med musik, Forfatter: Gunnar Nyborg-Jensen, Udgivelsesår: 2020-10-02, Forlag: Gyldendal, Sprog: dan

 • af Gunnar Nyborg-Jensen
  190,95 kr.

  DE SMÅ SYNGERDen klassiske sangbog for børn i alle aldre med kendte og elskede sange og sanglege, lige fra "Se den lille kattekilling" til "Der er et yndigt land". Med noder, den allerførste nodelære og alle de kendte illustrationer af Bitte Bøcher.

 • - 134 børnesange for de mindste
  af Gunnar Nyborg-Jensen
  158,95 kr.

  I 2018 fylder De små synger 70 år, og i den anledning udkommer den klassiske sangbog i nyt format og med becifringer, et gammelt ønske fra flere brugere.Men indholdet i De små synger  er det samme - De små synger er stadig den klassiske sangbog for børn i alle aldre med kendte og elskede sange og sanglege, lige fra "Se den lille kattekilling" til "Der er et yndigt land". Med tegninger, noder og den allerførste nodelære samt de elskede illustrationer af tegneren Bitte Böcher. Sangbogen kom i 2005 på Kulturministeriets Børnekanon.

 • af Gunnar Nyborg-Jensen
  198,95 kr.

  Luksus-jubilæumsudgave med guldtryk på omslaget.I 2023 er det 75 år siden, at De små synger udkom første gang. Den klassiske sangbog for børn i alle aldre med kendte og elskede sange og sanglege, lige fra "Se den lille kattekilling" til "Der er et yndigt land". Med noder, den allerførste nodelære og alle de kendte illustrationer af Bitte Böcher.

 • af Gunnar Nyborg-Jensen
  119,94 kr.

  Vælg et kort og syng en sang!En lille kuffert med 30 klassiske børnesange og illustrationer fra den ikoniske De små synger-sangbog - lige til at tage med, uanset hvor du skal hen.

 • af Gunnar Nyborg-Jensen
  108,95 kr.

  De små synger - Godnatsange er en charmerende bog skrevet af den talentfulde Gunnar Nyborg-Jensen. Udgivet i 2018, er denne bog en skattekiste af beroligende sange, der vil hjælpe de små til at falde i søvn. Bogen er en del af genren for børnelitteratur, men dens indhold er tidløst og kan nydes af læsere i alle aldre. Nyborg-Jensen's evne til at skabe melodiske vers er virkelig bemærkelsesværdig, og hans sange er både indtagende og beroligende. Udgivet af det anerkendte forlag Høst og Søn, er De små synger - Godnatsange en bog, der fortjener en plads på enhver børns boghylde. Dens blide rytmer og søde melodier vil uden tvivl gøre sengetid til en meget mere behagelig oplevelse.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.