Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Bøger af Hans Elbeshausen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Dynamikker og drivkræfter
    af Flemming Mikkelsen, Bent Greve, Yvonne Mørck, mfl.
    428,95 kr.

    Integration har været et afgørende emne på den politiske dagsorden og i fagprofessionelle sammenhænge de seneste årtier. Med Integration - dynamikker og drivkræfter foreligger et autoritativt værk, der giver et samlende overblik over området og sætter fokus en række væsentlige spørgsmål: Hvad er integration? Hvad er de centrale teorier på området, og hvilke dilemmaer og dynamikker peger de på? Hvilke udfordringer giver integration i praksis? Hvad er resultatet af de seneste årtiers indsats på området?Bogen er redigeret af Marco Goli, ph.d. og lektor i socialt arbejde på Professionshøjskolen Metropol, og Bent Greve, cand.polit. og professor i samfundsvidenskab på Roskilde Universitet, og rummer bidrag fra en række førende danske forskere og fagfolk.

  • af Hans Elbeshausen
    19,94 kr.

    Kapitel 14 fra bogen Nye Vidensmedier. Kultur, læring, kommunikation. Bogen omhandler mediers anvendelse i tilegnelse af viden. Digitale og sociale medier skaber nye muligheder for læring og formidling, men signalerer også, at selve vidensbegrebet er blevet mere dynamisk. Undervisere og formidlere må erkende, at de ikke længere har monopol på den viden, der formidles. På internettet er viden til stede i overflod, og elever, studerende og kulturforbrugere finder, deler og producerer selv viden i de dialogiske netværksmedier.

  • - Kultur, læring, kommunikation
    af Helene Høyrup, Christian Dalsgaard, Carl Gustav Johannsen, mfl.
    279,95 kr.

    Mediers anvendelse i tilegnelse af viden er i stigende grad genstand for interesse. Digitale og sociale medier skaber nye muligheder for læring og formidling, men signalerer også, at selve vidensbegrebet er blevet mere dynamisk. Undervisere og formidlere må erkende, at de ikke længere har monopol på den viden, der formidles. På internettet er viden til stede i overflod, og elever, studerende og kulturforbrugere finder, deler og producerer selv viden i de dialogiske netværksmedier. For professionelle formidlere er det en udfordring. I denne antologi anvendes begrebet vidensmedier om mediers brug i formidling og tilegnelse af viden. Ligesom man taler om nyhedsmedier og underholdningsmedier, kan man tale om vidensmedier. Med forskellige indfaldsvinkler og cases undersøger antologien vidensmediering. Nogle af artiklerne giver generel teoretisk baggrund for forståelsen af viden og medier, andre analyserer specifikke typer af vidensmedier: fx billedmedier, sociale medier, websteder, webtutorials, encyklopædier og fiktionsmedier. Artiklerne har fokus forskellige steder i de formelle og uformelle former for læring og videnstilegnelse – bl.a. undervisningssektoren, biblioteket og museet. Forfatterne repræsenterer forskellige videnskabelige felter, bl.a. medievidenskab, kunst- og litteraturvidenskab samt biblioteks- og informationsvidenskab. Redaktionen kommer fra Det Informationsvidenskabelige Akademi.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.